princess of china.



Nu har jag kört sista passet på sportlife innan semester. Det blev 1 timmes stenhård indoor walking & 30 minuter cx, SHIT va skönt. Nu har jag alltså semester, taste it my friends. Nu ska jag dansa en sväng med dammsugarn och sen ta en lång dusch (bort med björnpälsen på benen inför solexponering) innan det blir tisdagsmys med pojkvän.

Har ni förresten hört denna? Det är en av låtarna på måndagarnas indoor, I LOVE!

bershka.



nu kör vi!

Sista jobbet nu innan semester, sol & bad. Kör jag dessutom liite hårdare på jobbet idag kan jag nog flexa ut redan strax efter lunch! Så hey hoe lets go!


förra året, jumeirah.

sweat on baby!





Jag och mina tjejer Mirre & Alexandra körde stenhårt idag! Först 30 min indoor och sen 30 min cx! Klart att jag och Mirre hade matchande linnen dessutom. Nu ska jag duscha och sen laga korvstroganoff, mumsfillibabba!

träning v 4.

Dags att summera förra veckans träning

Mån - Indoor walking & cx
Tis - Gym & cx
Ons - Indoor walking, cx & gym
Tors - Cx & gym
Fre - vila
Lör - vila
Sön - vila

Det blev inte fem dagars träning men jag tycker jag tränade för fem dagar dom fyra dagarna jag tränade. Jag godkänner mig själv.

Denna veckan blir inte en jätte effektiv träningsvecka men jag ska iaf köra idag och imorgon sen kanske man kan räkna in poolsimning & strandpromenader i veckoträning också?

2 days to go.



Idag är det måndag, i övermorgon är det onsdag och då säger jag byebye till er och kalla svedala och drar på SEMESTER!! Men sörj inte, vi har såklart bokat hotell med internet så jag kan sitta och göra er avundsjuka. Mohaha.

Men först - två dagars jobb & träning!

lifesaver.





Nu har jag snart använt glasögon framför dator/bok i 2 veckor, fick ett par låneglas för att se om dom hjälpte mot min hemska huvudvärk. Och vet ni? Jag har nog aldrig gått så många dagar utan huvudvärk! Dom här glasögonen har jag dock fått låna av mamma som kör samma styrka som jag, dom jag fick låna är så fula så ni kan inte ens föreställa er.

sunday.

Jag spenderar dagen i soffan med min lilla familj. I eftermiddag har vi tvätt-tid och sen kommer mamma & co på fika.

Puss så länge.

fotboll.



Nu ska jag strax bege mig mot årets första träningsmatch, jag har inte sett pojkvän på fotbollsplan sen tidigt i höstas så det ska bli så kul!

its times like these.









(fridalinnman @ instagram)

Shitpommfritt vilken dag. Vernissagen gick galet bra, fast jag busade mest med lillebror, han har lärt sig någon ny min så när man själv gör så härmar han och ser lite fisförnäm och helt tokig ut ♥ Pojkvän har spelat poker ikväll så jag och katterna har haft fredagsmys själva, underskattat med ensammys!

ps. nu när jag gick här och donade bland räkningar och annat hittar jag mitt julkuvert med julklappsfemhundringarna och presentkorten väl förvarade, det kallar jag lycka så här 5 dagar innan årets shoppingresa (tack Gud!?)

from work to work.

Helgen denna veckan får vänta några timmar. Direkt efter jobbet sticker jag och hjälper till på galleriet då det är vernissage för en ny konstnär. Ska bli kul att jobba utanför fyra väggar och träffa folk!


redo för vår!



Färgexplosion! Kunde inte hålla mig igår när Intersport hade tjejkväll, och varför inte färgglatt nu när vi går mot ljusare tider? Nu blir jag ännu mer träningssugen (om det går!?)

färdig slut done over and out.

4 dagar, 6 pass, 3 gym-pass & ett x antal crunches senare och jag känner ända in i märgen att jag tränat, top notch. Imorgon blir det vila för jag har lite annat bokat, mer om det imorgon.

Nu ska jag skala en god apelsin och kolla Biggest Loser. HÄRLIGA torsdag!


åhléns.








- godbitar från åhléns.

jewelry.



fr v. forever21 - Sophie by Sophie - forever21 - present - present - childhood

mumsfilibabba.



Denna fick jag i julklapp och den luktar riktigt mums, jag kan säga att så fort jag använt den har jag pojkvän hängandes i nacken, han har någon slags radar, det gillar jag. Hursom så håller denna på att ta slut så jag tänkte kika efter ny nu när vi ska ut och flyga, prima.

when love takes over.





30 min cx och 30 min löp and I call it a day. Idag joinade söta Alexandra på cxen också, alltid kul med mer sällis!

Nu ska jag steka hjärtfalukorv till pojkvän som snart är klar med sin träning och sen blir det kattmys i soffan ♥ Imorgon är det redan torsdag, hur fort går inte dagarna??

forever21.



Inköpslistan till Dubai blir ju inte mindre om man säger så. Bra det!

on the roll.



Oh yes I did!

18.25 kör jag dagens andra pass som är veckans tredje CX, heja!

hennes.





Härlig halsduk och fin träningströja från h&m. ÅH det rycker i shoppingtarmen nu men jag ska hålla mig! 1 vecka kvar idag!

dagens pass.



Idag ska jag och mina 4 träningskompanjoner gå på CXworks, blir mitt andra för veckan hittills, effektivt och svettigt styrkepass med fokus på mage & rygg. Innan passet blir det gym.

8 dagar.



Idag är det 8 dagar kvar!! Och jag tycker prognosen ser himlans bra ut! Jag tror nog vi överlever 0.3 millimeter regn, så länge vi slipper gå i dunjacka och tjockstövlar!

bag.




-nelly
-zara
-lindex

Jag är lite smått sugen på en sån här påsväska. Den från nelly är dessutom på rea och kostar ynka 175 kr. Men NEJ, jag ska hålla i pengarna.


fit & smart.





Idag kör jag igång med mitt nya proteinpulver. Smaken var inte nåt att hurra för så det blir att hålla för näsan och tvinga sig. Började även veckan med två pass på sportlife; indoorwalking och cx, svettigt värre!

träning v 3.



Då ska jag sammanfatta förra veckans träning:

Mån - Bodypump
Tis - 4 km löp & CX
Ons - Bodypump
Tors - 4 km löp
Fre - Vila
Lör - Vila
Sön - 5 km powerwalk

Och ja, jag anser att jag uppfyllde 5 av 7 dagar även denna veckan.

vår helg i instagram.









Pojkvän kikar på artikeln om pappa och Mias hus i senaste numret av Hus & Hem (LÖP OCH KÖP!), vi åkte back in time mellan Falköping & Karlstad, tåget tog oss tillbaka till typ sådär femtio år. Lilltjejen var nervös på väg till dopet, höll i gudmors hand. Och när vi landade hemma igår tog vi en snabb långpromenad till bästisarna för scones och filmmys.

Summasummarum: BÄST helg! ♥

(fridalinnman @ instagram)

back in town.

Vi kom hem i eftermiddags men tog direkt det långa benet före till våra bästisar som bjöd på nybakta scones och filmmys. Nu har jag laddar upp med tidsinställa inlägg för imorgon med uppdatering om helgen och lite annat.

Hörs då!

ps. jag är medveten om att jag döpt två inlägg på raken till samma, så mycket har jag brytt mig om bloggen i helgen ;)

Dop.

img_7416 (MMS)

Världens mysigaste dag. Och lillan grät inte alls i kyrkan, bra där Frida! Nu myskväll med svägerska, guddotter och familj. Kärlek.


dop.






-vila

Imorgon ska vi som sagt på dop, vår guddotter ♥. Well, det innebär ju då att vi kommer stå framme i kyrkan och då kan det ju vara kul att se lite roligare ut än vanligt. Har ett presentkort på VILA som måste spenderas så idag ska jag leta efter alternativen ovan.

4 kilometer.



Det blev lite tidsnöd igår i och med att jag skulle vara barnvakt, så jag hann inte till gymmet, däremot hann jag ta en löprunda på 4 km inkl. lite brant-backe-spurt. 4 km är inte så mycket men det är minsann mer än ingenting alls!

helbild.




helbild på the new one.

Nu sticker jag och vaktar den här lilla korven, vi ska ha det lika mys som förra veckan ♥

nytt i garderoben.



Skönaste klänningen på länge, fick hem den från h&m igår och var tvungen att inviga den idag. Armbandet är från Sophie by Sophie och klockan har jag fått i present.

chokladmuffins.



I söndags fick jag i uppdrag av lillebror att baka 32 stycken muffins som han ska bjuda sina klasskompisar på. Men hallå, tror ni det var svårt att inte slicka skålen eller äta en muffins? Jag måste erkänna att jag tog ett litet smak, kunde inte motstå min goda bakning.

14 dagar.



Nedräkning pågår, yeees... 2 veckor idag.

onsdagsfika.


den här kalasade jag på igår, var riktigt god efter ett svettigt löp och CX-pass. Tips på proteinpulver mottages tacksamt!

Nu är jag och firar lillelördag med Malin (allt för att få fika right!?) men direkt efter fikat ska jag försöka hinna med antingen CX-passet eller bodypump. Idag blir det ett kort pass för sen hemma väntar muffinsbak (till lillebror) och filmkväll med min älskade rumpnisse.

versace for h&m.






Imorgon släpper Versace sin andra kollektion för h&m. Jag är inte överväldigad alls men sakerna ovan hade gärna fått bo hos mig.

dagens...



Trots att pojkvän återigen bokat tvätt-tid då han själv är borta så får jag ihop det med träningen. Så kl 17 blir det först kondition & lite styrka innan CX-passet börjar 18.10, sen är saken biff.

Var längesen jag var så här otroligt taggad!

optikern.

Nu 12.30 ska jag till optikern. Se om dom kan råda bot på min konstanta huvudvärk med ett par rediga flaskbottnar till mig. Håll era tummar!

zara.






News hos Zara. Kjolen är ju sannerligen en favorit!

work it.





1 timmes stenhård bodypump senare och jag är helt slut! Men det finns väl inget skönare än när det bränner i armarna efter bicepövningarna, I LIKE!

Har ni tränat idag?

v 3.



- weheartit

Förutom att lääängta till staden ovan (16 days to go!!) ska jag denna vecka göra:

Mån - Bodypump.
Tis - Kondition och CX. Tvättstugan.
Ons - Fika. CX.
Tors - Antingen Bodyattack eller gym. Barnvakt.
Fre - Resa.
Lör - Dop.
Sön - Hemresa.

Som ni ser gäller det att ha dagarna planerade för att få dom att sticka förbi snabbt. Helgen ska bli supermys då jag och pojkvän ska vara med och döpa våran guddotter ♥

söndagsmiddag och veckans träning.



Tidigare idag tog jag på mig mina finmjukisar och tog med mig pojkvän hem till mamma som bjöd på godaste köttgrytan och hemmagjord hasselnötsglass. Promenaden dit och hem (5 km summasummarum) fick då alltså bli dagens motion, detta resulterar även i att jag hållt i gång mer eller mindre 5 av veckans 7 dagar;

Måndag - bodypump
Tisdag - cx
Onsdag - ledig
Torsdag - ledig
Fredag - 4 km löp & cx
Lördag - Pw
Söndag - Pw

tjejkväll med bebis.

Nu är jag precis nyduschad efter löpning till maxi och powerwalk hem med två tunga kassar, det får duga som dagens träning. Fram till Dubai har jag som mål att träna 5 dagar varje vecka och då tycker jag att löp/powerwalk ute räknas gott och väl och kör jag något imorgon så är jag klar för denna veckan.

Ikväll ska pojkvän på lagmiddag med killarna i laget så jag och Sahar (vars kille spelar med min) ska ha tjejkväll, vi får dessutom sällis av lillebror som ska hänga med oss medan pappa och M får lite ensamtid på stan. Bra kväll om ni frågar mig!

workaholic.





Nu ska jag iväg och göra lördagsjobb. Idag kan jag tipsa my fellow Jönköpingsbor att vi rear på utvalda cooeesmycken! Komsikomsi.

the challenge.

Söta Johanna har utmanat mig och vem är jag att inte anta den!? Så here we go!

1. Vad gjorde du för 10 år sedan?
Hmm 15 år ung, va gick man i för klass då? 9an? Då hade jag fullt upp att hitta mig själv, bestämma min framtid (läs. välja till gymnasiet), hade ångest över att vara längst bland 9orna, var lite smånördig och hade ASKUL med mina två bästisar!

2. Vad gjorde du för 1 år sedan?
Exakt på dagen jobbade jag, var på banken, fikade med en gammal kompis & fick mina gummistövlar. Roligare än så blev det inte.

3. Fem snacks som du gillar?
Popcorn (smööör), ostbågar, marabou nonstop, chips & dip.

4. Fem sånger som du kan hela texten till?
The Ark - It takes a fool to remain sain
Jessie J - Who you are (kanske inte hela men så mycket man kan begära)
Maria Mena - My Lullaby
Cascada - Everytime we touch (hur många gånger har man inte lyssnat på candlelight-versionen?? pinsamt)
Ted Gärdestad - Himlen är oskyldigt blå

5. Fem saker som du skulle göra om du var mångmiljonär?
Vad skulle man INTE göra!?

6. Fem dåliga vanor?
Måste alltid upp och kissa två gånger efter att jag gått och lagt mig innan jag somnar (tvångstanke delux).
Äter alldeles för mycket choklad.
Snoozar för mycket
Tvättar håret oftare än oftast vilket inte kan vara bra!?
Kan tänka en gång för lite när jag ibland köper nåt vilket resulterar i ytterligare ett oanvänt plagg i garderoben.

7. Fem saker du gillar att göra?
Pussas
Kramas
Träna
Äta
Resa

8. Fem saker du aldrig skulle klä dig i eller köpa?
Moonboots
, kanske är skönt och kanske snyggt på andra men NEJ till mig.
Jag är EVIGT tacksam att mina föräldrar aldrig lät mig köpa Buffalo-skor, thats a big no no.
Jazz-byxorna har också gjort sitt för resten av mitt liv.
Svarta stringtrosor under vita tighta byxor (räknas som två va!?)

9. Fem favoritleksaker?
Leksaker från förr? Får bli både och.
Tamagoochi (?)
Pogs
iPhone
Laptop
My little pony

10.  Tio personer jag vill se göra denna utmaning?

Emelie, Sandra, Carro, Tess, Alexandra & alla som vill göra den :)




me and my boots.





-luisaviaroma.com

Jag får liksom inte nog.

ps. Happy friday!

ikväll är jag ensam.








jumpsuit från forever21.

Pojkvän är out of town för ett dygn och då får jag ju göra det bästa av situationen. Jag är dessutom hängig vilket ger mig ännu mer rätt till en oaktiv kväll med täcket i soffan. Det är för jäkligt när man går runt och mår halvdant och aldrig blir riktigt frisk! Men idag ska jag testa marabou apelsinkrokant, tror det kan vara det min kropp behöver.

på inköpslistan.



Jumpsuit från forever21 tillkom nu på inköpslistan som ska med till Dubai.

gos.


before


after

Världens gosigaste kväll med lillebror ♥

pasteller från h&m.





Två kommande nyheter hos h&m, stickat, färg & enkelt, just the way I like it!

headache.



Om en stund ska jag möta Mirre på gymmet och tills dess måste min hemska huvudvärk blivit bättre. Hoppas apelsin är en liten hjälp på vägen!

fruits.





Supercute fruitscarves by Mulberry.


- luisaviaroma

workout by gina.





Även om jag har köpstopp nu inför Dubai kunde jag inte motstå när jag såg på Gina att dom börjat sälja träningskläder. Finns det nåt som får upp motivationen mer än lite nytt att svettas i? Två supersköna träningstoppar fick det bli, dom kommer dessutom vara ännu snyggare på EFTER Dubai när jag är lite solbränd.

bodypump.


idag har jag mitt nya armband på mig, bäst!

Måndag måndag måndag. I och med bokad semesterresa snart då som sagt tänkte jag bli hurtigare, tränade ju i fredags senaste och idag är jag inbokad på ett bodypump-pass, inget ska stoppa mig, nej nu ska jag köra!

Are you with me? Någon annan som kör stenhårt och har nåt kul mål med träningen?

from marocco.



Mitt nya stora fina fat! Jag velade mellan ett XL eller ett L men kunde till slut inte bestämma mig så det fick bli ett av varje, och detta ovan är XL. Handgjort i Marocko och säljs på galleriet. Jag invigde det igår med massa chips och en dipskål i mitten, men längtar tills jag kan göra stora smarriga sommarsallader i det eller en god pastaröra. Mums.

morgonstund.



Här i soffan kommer vi nog ligga... hela dagen!

black&gold.





Detta fina fick följa med mig hem idag bland annat. Det är från Sophie by Sophie och finns i många härliga färger på galleriet. Jag är dock supernöjd med mitt svarta!

Nu har pojkvän fått fly fältet och snart kommer mina fina kompisar hit.
Ha en skön lördagkväll!

shoulda woulda coulda.



Nu drar (ja, jag DRAR!!) med mig pojkvän till stan, det är snöblask ute men det hindrar inte mig från lite vanligt lördagsstros, finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder, därför åker mina gummisar på.

Puss

för att tänka på annat...





Så här spenderade vi fredagskvällen, otippat? Försöker hålla mina förvirrade tankar på annat håll med min braiga bok och skidskytte. Fick 45 minuters massage av pojkvän innan jag somnade som ett barn, sen har jag dock sovit rätt oroligt, drömt mardrömmar, vridit och vänt på mig.

Well well nu tar vi tag i dagen.
Ses sen!

snart dags för bikini.




Efter fika till frukost och 1½ varmkorv på maxi har jag nu gjort gymmet. Innan passet var jag så opepp och otaggad som ni kan tänka er men träningen gick jättebra och jag hade grymt bra energi. Jag har lite nya rutiner & mål med träningen för året för att försöka få upp motivationen som lackat lite senaste tiden.

Så nu kör vi, mitt första delmål blir Duabi (26 dagar kvar), då ska jag vara i relativt bra bikiniform!

Godmorgon bloggen.



Nu ska vi åka till pappa och Mia och den här lilla filuren, var längesen nu som jag fick gosa med honom så jag hoppas han kommer ihåg världens bästa syrra! Sen ska vi iväg på lite annat spännande så vi hörs efter det!

Happy Friday!

Zlatan & Elsa.





Jag suger egentligen på att läsa men när någon lägger (läs: ger mig i julklapp) två nya böcker brevid sängen måste jag ju ge dom chansen. Zlatan är först ut och har fångat mig, och pojkvän! Vilken resa han har gjort alltså, Zlatan alltså. Elsa ska jag nog spara till semestern!

HELG.

Nu klockan 16 tar jag helg. Imorgon är det en röd dag vilket innebär LEDIGT, iaf för mig som jobbar som jag gör. Behöver inte säga att det ska bli skönt som rackarns? Vi har lite kul planerat och inviger helgen med hockeyn inatt, eller jag, vi FÖRSÖKER inviga helgen med hockey inatt (läs: vi slocknar i soffan 02.13).

Well first upp: gofika med bästis, jag är SÅ fikasugen!


mulberry.


Godis!

onsdag = torsdag.



I morse när jag skulle ge mig av till jobbet var det fullständig storm ute, bara på med mina beloved hunters och vinterns saviour så var saken biff.

Nu har vi tvättid resten av kvällen och pojkvän var smart nog att boka den när han själv inte är hemma, nice move mister. Känns förövrigt pissesurt att Emelie åkt hemåt igen men vi har nästan redan bestämt när vi ska ses nästa gång, som tur är!

god natt.



Lyllos mig att jag får dela säng med min donna inatt, som jag saknat våra dejter!

Ses imorgon.

SEMESTER!







Ett annat av mina nyårslöften var att sluta snacka och börja agera och med det sagt så bokades det idag två flygbiljetter t/r till mitt älskade Dubai. Och vi åker redan om 29 dagar!!! 1/2 - 6/2.

Eftersom vi i år åker lite tidigare kommer vi ner när det är shopping festival 2012 vilket betyder megarea överallt, BRA för mig, mindre bra för plånkan.

finbesök.

Idag kommer min älskade Emelie hit på en snabbvisit! Jag har redan visat pojkvän till soffan så vi kan ligga hela natten och ta igen allt snack som vi missat sen dom flyttade. ÅH va det ska bli mysigt!


powerwalk.


Jag hade planerat in ett CX-pass på sportlife idag men bytte det mot en lång powerwalk med min bästa Jossan. Nu är jag sådär kyligt rosig om kinderna och jättehungrig. Pojkvän gör sitt första officiella träningspass med HFF idag vilket betyder att jag får äta middag själv. Ni anar inte hur skönt det är med våra vanliga rutiner igen, things are back to normal and I love it, trots att detta betyder att jag får äta själv ibland.

colour me up.



Ett av mina nyårslöften var att inte vara så svartvit utan hotta upp vardagen med lite mer färg. Lägger ribban idag men denna nya blusen som jag köpte på Vila i fredags.

Ett annat av mina löften bröt jag redan igår då jag istället för att vara nerbäddad senast 22 la mig framåt 00.30, bra där.

sale.




D&G via luisaviaroma.

Inte bara butikerna i stan som har mellandagsrea nu, den bästa rean hittar man nästan på nätet. Mina små tips om ni vill göra riktigt bra kap:

- Asos
- Net á porter
- Luisaviaroma

Skjortan är jag sugen på trots att jag har lovat mig själv (nyårslöfte!?) att handla lite mindre...

all day long.



Idag mår jag prima, nyårsfylla är överskattat. Men jag tänker ändå spendera hela dagen i soffan framför ovanstående tablå på tv. Senare blir det pizza som pricken över iet på den här obakiska dagen.

RSS 2.0
Startblogg.se