kärleksworkout.







Idag sportade jag Gina-shorts och linne från nike, efter träningen unnade vi oss varsinn smarrig kärleksdryck á la sportlife (mjölk, protein & jordgubbar).

Jag tjatar väl hål i huvudet på er med all min träning och hur glad jag är med mina trogna träningskompisar och underbara pass, men nu är det en stor del av mitt liv, sportlife in my heart haha.

back on track.



Nu kör jag igen, jag tror det behövs ett ordentligt träningspass för att få sista bacillen ur kroppen.

30 min cx & 30 min iw coming up!

29e februari.


Istället för att vi kvinnor ska gå runt och fria idag kan vi shoppa! Asos kör med 29% rea bara idag på massa utvalda kläder/accessoarer/skor, bland annat väskorna ovan från asos egna märke, prima skinka!

träning v 8.

Jag fortsätter väl mina summeringar av träningen, kul att ha framöver och att pusha mig ännu mer:

Måndag - 30 min indoorwalking, 30 min cx, mitt & mirres styrkepass
Tisdag - 60 min indoorwalking, 30 min cx
Onsdag - 45 min indoorwalking
Torsdag - Vila
Fredag - 45 min bodypump, mitt och mirres styrkepass
Lördag - Powerwalk men mest vila
Söndag - Vila

Perfekt träningsvecka enligt mig. Nu ska jag göra denna så bra det går efter en förkyld start, klara färdiga gå!

prosit.



Idag ligger jag i soffan och kollar på Paradise Hotel Norge och äter dumle, för man får äta dumle när man är förkyld va?

Återkommer när jag har nåt roligare att komma med.

be the best you can be.







Lite nytt som gör hemmet ännu mera hem.

Nu ligger jag hemma sen strax efter lunch, att gå hem i strumplästen från Karlssons i lördags var kanske inte så smart. Well, lite kiwi ska väl råda bot på detta, om inte annat har jag fyllt på lagret med dumlekakor. Gode Gud, gör så jag är pigg imorgon! AMEN

love.



Jag saknar dig redan min lilla loppa! Tack för en galet bra helg, ses snart igen ♥

monday.


puss.


bästa kvällen igår

Snart ska vi på bio, söndagsmatiné. Men först ska vi ta en promme i solen och ladda upp med massa gotteri.

first day of spring?



Idag åt vi frukost ute, i solen, utan att frysa! Godaste frullen, bästa sällskapet och underbart väder, perfekt om ni frågar mig!

finbesök.


Nu ska jag springa till stationen och möta upp min fina Emelie! Vi har hela dagen fullspäckad så vi hörs sen ♥

ps. kommer uppdatera på twitter för er som är nyfikna och inte kan hålla er.

träningsshorts.



-ginatricot.

Dom här ska jag inviga nu 16.30! Nya härliga shorts att svettas i. Idag blir det bodypump 45 min och mitt och Mirres egna lilla styrkepass efter.

god (ljus) morgon!



Man kan inte bli annat än pigg när man kommer upp på morgonen strax efter 07 och det är LJUST ute! ÅH va jag älskar att vi går mot ljusare och framför allt varmare tider.

GOD morgon fredag!

wear it like you mean it.





jeans - zara. skjorta - h&m. tröja - forever21. guldhalsband & guldarmband - h&m.

mystorsdag.

Nu ska jag fika med min bästis, det lyser verkligen upp en annars väldigt grå och tråkig dag.


victorias secret.





Hur kan man gå ifrån en VS-butik utan att handla? Hade jag haft tillräckligt i plånkan hade jag köpt med mig hela affären hem. Men, så var inte fallet, med begränsad Dubai-budget får man prioritera. Två ljuvliga bodylotions och fem olika frangrance mists fick äran att åka med mig hem.

Jag vill bara äta upp mig själv, grr!

torsdagens tänkvärda.


kvällsjobb.

Jag är bara hemma och vänder, klappar sovande pojkvän på kinden och nu ska jag iväg igen. Det är vernissage på galleriet och pappa & mia gör annat så då får jag rycka in och ta hand om stället. Känns som ett bra break från mina annars träningsfyllda kvällar!


instagram.





fridalinnman @ instagram

morgonträning.





Varför inte börja dagen med 45 minuters indoorwalking med mina bästa träningspartners? I love it! Nu är jag redo för en helt ny dag.

just pull your shoes on.



Idag kör vi 60 minuters IW och 30 minuters CX!

att se fram emot.

- På lördag kl 10 kommer min älskade fina bästa Emelie. Vi ska umgås, umgås, äta god mat, dricka drinkar, vara bakis, kolla på Big Brother och umgås tills hon åker hem igen på måndag. Livskvalité när den är som bäst.



- Den 30e mars kommer min partner in crime Annapanna och ska göra småstaden med oss, brunbränd och nyanländ från USA & Miami kommer hon göra succé!



- Den 31a mars (samma helg som bruden ovan är här) bjuds det till stor 24års fest av min trogna Dubaiföljeslagare Sahar, varför fira 25 när man kan fira 24? Behöver jag säga att det kommer bli vårens, kanske till och med årets, fest?



Vilka grejer jag har att se fram emot! Inte nog med detta så har jag en vår framför mig full med effektiv träning med personer som ger mig motiavion och inspiration så det heter duga. Life is good och jag är återigen så tacksam för att jag har såna guldklimpar runt omkring mig.

cissi bag.


-ginatricot



Eftersom jag hellre just nu lägger pengar i spargrisen än i en ny dyrgrip till väska så håller jag utkik efter snygga budgetalternativ. Denna är ju SUPERSNYGG och med sin storlek säkerligen värd sina 299 kr som den kostar.

Kaching!

idag la vi ribban.



Idag la vi ribban för träningen v. 8!

30 minuter indoorwalking
30 minuter CX
3 minuter planka på pilatesboll
75 situps med 5kg boll

Nu är jag väl värd lite god korvstroganoff?

Imorgon kör vi igen!

träning v. 7.

Vart en rätt kass träningsvecka förra veckan, men mådde inte helt hundra och hade helt enkelt en dålig vecka. Men, skriver ner det ändå så jag vet att det är sämsta träningsveckan hittills:

Måndag - Nada
Tisdag - Nada
Onsdag - Indoorwalking 45
Torsdag - Nada
Fredag - 25 min löpning och ett hårt magpass på gymmet
Lördag - Nada
Söndag - Promenad

Nu kör vi hårt vecka 8!!


dr martens.



Jag är sugen på ett par dr martens chelsea. Pojkvän röstar dock för deras vanliga känga med snörning, men det är så tråkigt då det är så många som har dom redan.

Vad tror ni!?

ny människa.



Igår fick jag håret färgat & klippt samtidigt som jag åt jordgubbar framför Melodifestivalen, det är få förunnat med sånt frisörslyx. Idag var det en ny människa som stod framför mig i spegeln. Tack min vän ♥

söndag.

Nu när grannen satt igång sin sedvanliga pianokonsert ska jag ut med pojkvän på promenad i solen, måste rensa huvud.

Tjipp.

fotbollsänkakväll.





Ikväll är våra män och har pokernight med fotbollslaget så då passar vi, som vanligt, på att göra ofotbollsochtjejiga saker! Sist åkte vi till Dubai, idag håller vi oss dock till kalla och ruggiga sverige. Vi ska äta godis, kritisera Melodifestivalen och så ska jag bli klippt (älskar att ha en kompis som är frisör!)

fishtale skirt.





kjol (ny!) - forever21. tröja - monki. guldarmand & tofs - h&m.

Nu sticker jag till Linnman gallery för dagens jobb och familjehäng ♥

DEJT!

Tänk för att nu ska jag och min älskade pojkvän gå på dejt! Bara han och jag hela kvällen ♥


marc by marc jacobs.




- mytheresa

Ett litet syskon till min Marcie kanske?

1 år sen idag.

Idag för ett år sen hade vi fått goda besked från sjukhuset i Linköping där min fina Therese låg efter frontalkrocken med lastbilen. Dagarna där omkring levde vi mellan hopp och förtvivlan. Therese var nästan död, vi höll på att förlora en av dom bästa på jorden, usch dom där dagarna, veckorna & månaderna efter 1 februari 2011 är som ett töcken, värsta tiden i hela mitt liv.

Idag lever Therese, hon går och hon jobbar, hon är vårat mirakel, världens bästa mirakel ♥


ja ni ser ju, dom har i princip spikat ihop hennes ansikte, hon var mos men ser idag ut precis som innan, HUR skickliga läkare vi har här vet vi nog inte.


vi 2

Godmorgon fredag, uppskatta livet!

lite pepp?



Trots min korta jobbvisit idag så sov jag inte när jag klädde på mig. Jag premiärade min guldtröja från Bershka idag, den ihop med jeans och armband från Childhood, bästis & sopie by sophie.

Har by the way en pissig dag idag trots torsdag och trots att det luktar fredag. Jag vill helst av allt bara ligga i soffan, äta choklad tills jag spyr och kolla på paradise hotel. TUR då att det är precis det jag ska göra för resten av dagen! Jag har bunkrat upp med choklad & har massa PH-avsnitt som jag inte sett och om en stund sticker J på träning, då kan jag sträcka ut mig i soffan.

Hörs då.

inne på jobbet och vänder.

Idag hade jag en tid hos företagshälsovården kl 8.15, gäller mina ögon. Efter en sväng på jobbet ska jag sen hem och lägga mig igen, varken pigg i kropp eller knopp, då får man faktiskt prioritera soffa och PH. Jag längtar redan tills jag är piggelin nog för träning, jag siktar på imorgon! Hör ni det mina träningskompisar!?

Hörs då.

I'll take care of you.



Haft en halvdassig dag på jobbet. Hade ont i halsen när jag vaknade men trotsade det och körde på träningen, sen har jag suttit och huttrat på jobbet. Well nu har jag bytt kontorsstol till soffa och filt och har bunkrat upp med jordgubbar, blåbär & kiwi, allt för att skrämma iväg baciller.

Hoppas ni mår bra.

Ormie.



Sötgrisen.

Favorit i repris.



Nu är jag nytränad och nyduschad och redo för en dags work. Hur hurtiga är inte jag och mitt träningscrew? Bra kört tjejer!

zarajeans.





jeans (nya!) - zara. skjorta (ny!) - h&m. tröja - h&m.

drömmer.


raya island -09

Idag drömmer/planerar/tänker jag. Man kanske skulle ge lite thailand till pojkvän så här på alla hjärtans dag, eller önska sig lite? 

spread the love!





Man får tycka vad man vill om den här dagen men jag ser det som en anledning att vara ännu något mer kärleksfull mot sin tillvaro. Man behöver inte ha pojk/flickvän för att kunna fira alla hjärtans dag, krama din mamma, din bästa vän eller lillebror en gång extra istället eller ge dig själv en finfin present!

Till er som gnäller idag; det blir vad man gör det till kompisar.

PUSS till er alla ♥

måndagkväll.

Idag blev det inställd träning för mig, hade lite för mycket annat att stå i då det är en födelsedag som ska firas lite här hemma. Innan pojkvän nyss stack till träningen sov han i mitt knä, det är då jobbigt att fylla år, nu ska jag pyssla ihop presenter och maten så allt är klart till han är färdigtränad.


workout.

Förra veckan blev ju lite konstig eftersom vi kom hem på måndagen och kom inte riktigt igång på direkten, men lite träning hanns med såklart:

Tisdag: Indoor 60 & CX 30
Onsdag: Promenad
Torsdag: Indoor 30 & CX 30
Fredag & Lördag: Vila
Söndag: Promenad & indoor 45 min

Idag kör vi igång hårt på direkten för att lägga ribban för denna veckan, HEJA!

happy birthday my love.





Grattis till min älskade Johan idag, jag älskar dig till månen och tillbaka för alltid och till evigheten. Du är allt jag någonsin behöver och allt jag någonsin vill ha. Jag ser fram emot att fira fler och fler födelsedagar ihop med dig.

Du är bäst ♥

kontraster.

Från två fikor inom loppet av tre timmar till 45 minuters supersvett på Sportlifes söndagsiw. Kan säga att den träningen behövdes då jag hävt i mig två stora bitar av denna (som pojkvän gladeligen slängde ihop i morse, måste ha nåt att göra med att han imorgon blir ett år äldre!?), vanlijbulle, kex & två semellock. Men vad vore livet utan allt det goda? Extra gott i dag när solen sken och faktiskt värmde (läs: gjorde mig assvettig när vi promenerade till bästisarna). Tack Mirre & Therese för härligt söndagssällskap på gymmet!



kvalitétssöndag.

Idag ska vi bara njuta av varandra, fina vänner och familj. Imorgon är det vardag, även för pojkvän som ska börja jobba igen, nu ska vi visst bli en liten familj med 3 inkomster igen, det tas ju tacksamt emot.

Så kvalitétstid var det ja ♥

spontanmys.

Jag trodde att jag skulle sitta själv ikväll då pojkvän är och spelar nån töntig tv-spelsturnering, MEN, ibland älskar jag att mina kompisar är lika spontana som jag! Ensamkväll blev snabbt till myskväll med min Jossipropp, Melodifestival, ostbågar och skratt, det tackar jag för. Kärlek ♥


skålen är från Linnman Gallery, min favvo.

lack.





byxor (nya) - topshop. tröja - pojkväns.

good morning saturday.

Nu ska jag pipa iväg till mitt andra "jobb" men jag ser det mer som umgänge med la familia och span på folk. Vi har fortfarande en del rea på galleriet så KOM för tusan ni som kan.

Annars hörs vi sen med en dagens, inviger ytterligare ett nytt plagg idag, stay tuned.

dagens spetsiga.





Spets & hood kändes som en perfekt fredagskombo. Klänningen är från forever21 och hooden är pojkvännens (har suttit och luktat på den hela dagen!) och till detta använde jag nya boots från topshop.

Nu har jag och Malin aweat, men buffén vi är vana vid var utbytt mot 3 tapasbitar så nu är jag hungrig som en hel häst, därför blir det strax nån god hämtmat ihop med pojkvän, han är äntligen piggare och börjar lika sig själv (rackartyg hela tiden). Vi har lite smått att fira idag då vi haft en bra vecka hittills, blir lite extra fredagsmysigt helt enkelt.

Hoppas ni får en fin kväll!

mintgreen.



Ni får leva med peppring av såna här bilder tills jag visat er vad jag köpt i Dubai, för ni vill väl se? Denna är ifrån forever21 och är perfekt stickad och skön både nu med en skjorta under och till sommaren till jeansshorts.

beachpics.











Nu när brännan börja rinna av mig längtar jag tillbaka! Blir ni inte lite sugna ni med?

FREDAG.





Veckans bästa dag!

Det blir jobb fram till 16 då det blir lite aw med Malin, vi ska till John Bauer och skvallra och äta god buffé. Sen blir det fredagsmys med min sjuka älskling, underbara fredag!

blazer.





Kavajen köpt på forever21, jeansen kommer därifrån också, fast inköpta förra året, halsring och armband från h&m.

Ledsen för lite suddigt, kameran vill inte sammarbeta på tidiga morgnar.

handcare.



Underbara produkter när händerna är vinterfrasiga!

halsring.



fridalinnman @ instagram

home fragrance.







Köpte två olika sorters home fragrances i Dubai, en från Zara home och en från centerpoint, Zaras står i vardagsrummet och den andra på sovrumsbyrån. Dom luktar riktigt gott. Även ljuslyktan till höger om den gröna är ny från centerpoint, mysljus.

todays.





Så här munter var jag i morse, tiiidig morgon, not so fun.

Klänning (ny) - forever21. kofta - pojkväns. halsband (nytt) - h&m

take care.









Drake ft. Rihanna - Take care

dubai by campadre.


från vår dag på Nasimi beach

Idag har campadre startat en kampanj med resor till mitt älskade Dubai med Apollo. Till exempel en vecka på hotell Double Tree By Hilton för ca 6000 kr, ett riktigt kap om ni frågar mig! Dom har även erbjudande på hotellet ovan, Atlantis, dock lite dyrare men ack så flådigt.


godmorgon onsdag.



Idag kör vi på igen! Jobb och träning på schemat, idag ska vi köra samma som igår, indoor walking & cx. Gott att vara tillbaka i rutinerna efter kortsemester.

sjukstuga.



Nu ska jag tända upp ett av mina nya Yankee candles (kostade halva priset och ännu lite mindre i Dubai!!) och ta hand om min ynkliga pojkvän som blivit sjuk. Pussar brukar ju bota, visst!?

som jag längtat!

Jag och Sahar har räknat ner dagarna till idag, vi är inbokade på 60 min iw och sen 30 min cx, jag är superpepp! Nu kör vi igen tjejer!


Love from Dubai.



Armbanden på kanterna (love till vänster och kedjan till höger) är nyförvärv till armen från Dubai, dock inte äkta utan reafynd från Forever21, love-armandet betalade jag 20 pix för och ca 40 för 2 grova kedjor, lite lagom.

reseoutfit.





Varför resa med stil när man kan resa i comfort?

Jackan fyndade jag på Zara i Dubai, köpte den för 300 kr istället för det tidigare priset som vart 1000 kr. Gulddetaljer och rutigt mjukt foder, shoppingglädje!

välkomnande.





Trots -11 på termometern ute så älskar jag att komma hem. Komma hem till min chokladfavorit, kärleksbrev och förhoppningsvis nån miljon på en trisslott. Pojkvän är och tränar så jag har hunnit packa upp och gömma hans presenter (födelsedag & alla hjärtansdag coming up). Så nu är jag nyduschad och myser runt i min nya pyjamas och luktar mums från Victoria's secret.

Hörs imorgon igen.

last day.



Idag njuter vi av sista solen och värmen, imorgon åker vi hem till er i kalla svedala, känns sådär va, ska försöka packa ner sisådär 25 grader hem om det får plats i väskan.

Puss

Atlantis Jumeirah.









Idag har vi hängt här! På Atlantis ute på palmen. Vi njöt av solen på Nasimi beach innan vi intog världens största asiatiska buffé på Saffron (det ska få ett helt eget inlägg, jag tror dessertdelen till och med kan få ett eget).

Imorgon är sista dagen, den ska vi spendera på taket och på Mirdiff för sista shoppingen, sen på måndag åker vi hem, yeey.

utflykt.

Idag ska jag och min lovely resekompanjon iväg på liten utflykt, ihh, ska bli spännande! Efter det åker vi direkt till shoppingen.

Ha en fin lördag kalla sverige!

aj.

Efter ytterligare en lååång kväll i alla butiker på två mall skriker fötterna. Idag har jag fyndat ännu mer än igår (och igår FYNDADE jag), ni ska få se ni ska få se, kan iaf berätta att jag kommit hem med bland annat en påse från Michael Kors & en från Ralph Lauren. Dom kör ju sån megarea ÖVERALLT nu så det är helt galet, vi tackar och tar emot.

Nu blir det pyamasparty, fatburgers & film.


abu dhabi tur & retur.



När vi flög hit till Dubai fick vi inte landa när vi anlände på rätt tid, nej vi åkte några varv, tills bensinen tog slut, då fick vi åka till Abu Dhabi för att tanka för att sen åka tillbaka. Vi blev ca 3½ timme sena, kul start på semestern nej.

i detta nu...



... är vi tillbaka på beachen.

Adios amigos!

sneakpeaks.









Nu har vi lagt shoppingribban, vi har gjort två mall idag och stannade på Dubai Mall (världens största) till stängning. Här får ni små teasers. Guld, ljusa färger och massa kassar. Kan iaf avslöja att jag hittat och köpt kjolen jag bloggade om häromdagen.

vi lever!






Efter en djävulsk resa hit fick vi inatt ca 4 timmars sömn innan sol & bad-klockan ringde, sova kan man ju göra på beachen!?

Nu ska vi åka upp i världens högsta hus och sen blir det shopping till midnatt då shoppingcentran stänger, ihh!

VictoriasSecret.







Imorgon ska vi börja våra shoppingsemester på Mirdiff shoppingcenter, där finns Dubais enda Victorias secret-butik och vi är väl inte dom som är dom. Vi får se om vi får med oss några påsar

03.35.



Observera tiden mina vänner. Nu är vi på väg! WIHO!

RSS 2.0
Startblogg.se