breath.

Bokade precis in våran lilla tripp över helgen och vi åker redan imorgoneftermiddag och blir borta till och med söndag. När jag inte kan blogga från mobilen (jäklars app!!) så twittrar jag ju desto mer så follow om ni får abstinens, högst troligt va!?

Jaja vi hörs nog innan vi beger oss.

long time no see.





Efter jobbet idag ska jag och joss åka och shoppa kattmat till våra vilddjur. Idag är pojkvän dessutom träningsfri (tror jag) så bäst för honom att maten står på bordet när jag kommer hem, i helgen beger vi oss på äventyr, blir mysigt, också längesen!

lunchdejt.



Nu ska jag möta upp Joss och Em för lunch, det var ofantligt längesen vi hängde så det ska bli kul att träffa Em igen efter alla år, vi har nog en del att ta igen, både gamla minnen och nytt skvaller.

So long kompisar!

holiday collection.







Nyheter hos h&m som jag gillar, dear santa!?

till mig.





Ni som känner mig vet att jag älskar färska blommor och trots att jag har pojkvän hemma så är han inte bäst på att köpa blommor till mig (men han är bäst på allt annat) så jag får köpa till mig själv, när dom dessutom kostar 19 kr/bunten så finns det inte mycket att tänka på.

Så tips: dimoda!

föreläsningsdag.

image description

image description

Idag har jag fått minisovmorgon. Ska strax möta upp två av mina kollegor för en dag full med inspirationsföreläsningar, vi ska lyssna bland annat på Mia Thörnblom & Tina Thörner, det var kul förra året så nu hoppas vi på en bra repris med nya ansikten denna gången.

Hörs sen!

middag.



Efter ett svettigt pass på gymmet var det jag som fick laga middag och serva pojkvän när han kom hem från sin träning. Idag testade vi den här från Kelda ihop med kyckling och wokgrönsaker. Var riktigt gott och smakade nog så nära thailand som man kan komma här hemma i sverige.

svett är hett.



Nu har jag haft en veckas träningssemester för att kunna välkomna pojkvän hem ordentligt (ursäkternas ursäkt?!) så idag tänkte jag köra igång igen. Tror det får bli ett pass indoorwalking först innan jag kör lite styrka, lika bra att passa medan pojkvän ändå tränar han också.

workin eight to five.





I år nöjer jag mig med en copy av förra årets adventsljusstake, av nån anledning har jag glömt bort advent, eller inte brytt mig om det. Men men upp kom den till sist och vi tände ljuset (under skönsång) innan vi satte i oss en go hemmagjord bulle.

Well nu är det måndag vilket innebär jobb, mycket som ska vara klart nu inför julen, better get to work.

you blow me away.



Lillebror kände sig trygg hos sin nya kompis J förut. Dags för lillebror att få lite mer killigt inflytande, tre systrar i all ära men det kan vara bra med lite variation. Efter lite söndagsgos på galleriet gick jag och pojkvän och hyrde oss tre filmer att kika på i höstrusket. Prima skinka.


bokönskelista.



3 böcker jag önskar mig i julklapp. Har läst både Skäringers första bok och dom två första delarna i Sofi Fahrmans följetång om Elsa. Zlatans behöver jag inte ens motivera va?

Så tack på förhand tomten, jag vet ju att du gillar när jag läser.

1 år sen.



För ett år sen idag låg snön på backen, det var isande kallt, sjön hade nästan frusit till is, konstig skillnad i år då det fortfarande är många plusgrader, ingen snö i sikte och vinterjackan är knappt framplockad.

JAG VILL HA VINTER NU!

födelsedagskväll.

Idag fyller världens bästa Emelie år och det har vi firat med middag för henne på Jensens, det var jag, Em och våra respektive + bebisK. Tre-rätters och 2 liter cola gjorde sitt så när vi gick hem snubblade jag över mig själv och la mig platt på backen, kul tyckte pojkvän, mindre kul tyckte jag och mitt ben.

Tack vänner, vi kommer sakna er så mycket när ni flyttar ♥

ralph lauren.







Vill först be om ursäkt för pissiga bilder, inte lätt att ta kort i vintermörkret.

Men här är den i alla fall. Jackan!! Hittade den som ni såg på Stil och den är ifrån Ralph Lauren. 100% bomull, mjukaste pälsen i luvan, tjock och mjuk och ja den hade alla mina önskemål + att den inte är en jacka som halva sverige har.
You like?

nordiska galleriet.





Dom här fyra godbitarna gjorde tvålen sällskap häromdagen från galleriet. Dom är så fina! Min favorit är tjejen med mössan, den är dessutom en nyhet bland figurerna. Like.

saker som gör livet värt att leva.











Bästa vänner, Melissa Horn, Mange Olsson, stående ovationer, VIP-platser, pizza, champagne, snask & mys. ÅH underbara livskvalité! ♥

kvällen.

Ikväll ska jag och Bella på Melissa Horn! Som vi väntat och längtat. Så när vi lyssnar på skönsång ska våra män (läs. pojkar) sysselsätta sig med nåt som är snäppet mindre kulturellt; spela tv-spel. Det kan dom få efter 10 månader utan varandra.

Hörs sen, ska försöka ta lite bilder som ni kan få se, på Melissa då alltså, inte på två svettiga killar framför en dumburk.

äääntligen.



Jag har hittat vinterjacka! Wanna see?

the rest of my life.







Nu är vi vakna här hemma och har en riktigt mysig dag framför oss. Vi ska börja med en stund på stan, jag ska shoppa bas och pojkvän ska vara smakråd (eller tvärtom!?), blir nog lunch också innan vi tar oss hem igen.

Sen har vi en riktig höjdarkväll på g, mer om det sen ♥

ps. märker ni att jag fullständigt ÄLSKAR att ha pojkvän hemma?? Jag känner mig hel igen!

ny tvål.



Detta är en av dom fem saker som åkte med mig hem från galleriet igår, älskar Lilla brukets produkter, ekologiska och luktar mums, jag valde citrongräs men finns även lavendel, gurkmynta & mörk vanilj, lite svårt att välja.

Vill ni se dom andra fyra sakerna?

favoriter.



Idag körde jag på ett par av mina favoriter i byxhyllan.

Nu har jag dock bytt om till bagaroutfit (no show) för att påbörja adventsbaket. Längtar redan till den nybakta kvällsbullen i soffan senare.

jobb nr 2.

Nu kör vi en liten stund på jobb nr 2. Alltid lika kul att skifta från stillasittande-på-kontor-jobb till ett möta-människor-och-socialisera-jobb. Idag har jag en liten grej jag ska få med mig här ifrån, en produkt från Lilla bruket, I'll show you guys later.

Puss


todays rings.



diamantring - 25-årspresent. smal silverring - h&m. ring med stenar - studentpresent


godmorgon "fredag".

image description

Imorgon får jag ligga kvar och gnugga ögonen länge, men idag är det jobb som gäller. Hela dagen. Efter mitt riktiga jobb ska jag rycka in på galleriet och täcka upp för pappa och Mia en stund. Det gör jag så gärna. Sen blir det säkerligen fredagsmys ♥

jenny skavlan.







Har fullt upp idag med annat så uppdateringen får dröja tills imorgon, då jag för övrigt har FREDAG! Tills dess kan ni se mina favoriter bland Jenny Skavlans plagg/accessoarer som hon släppt för BikBok.

Hejdå kompisar!

idag.


fridalinnman på instagram


Så här dimmig känner jag mig i huvudet idag. Jag är så trött så jag nog lätt hade kunnat sova till jul, eller kanske till och med resten av året. MEN det kan jag ju inte göra. Det blir jobb all day long och sen hoppas jag att min övertalningsstrategi har funkat så det blir fika (istället för promenad) med Jossan direkt efter jobbet. Man får la sysselsätta sig när pojkvän ändå gör andra saker.

home sweet home.



Alltid skönt att komma hem, speciellt efter totalt 6 timmar sittandes i bil. Nu är jag en ivrig tjej som väntar på att pojkvän ska komma hem så vi kan laga mat, idag ska vi prova en slags thai red curry, och just nu är jag så hungrig så jag äter det oavsett hur det smakar (nästan).

lång dag.

Idag är jag out of office. Jag, en kollega och våra jurister är i Kalmar på ett lite spännande uppdrag. Det betyder dock att dagen nog blir lite längre idag än vanligt men då jag bestämde mig igår för att ta ledigt på fredag så skadar det inte med lite övertidsjobb nu innan. När jag kommer hem blir det garanterat pojkvänsmys ♥


f&mme.



Cashmere knit sweater, i like.

väntar.

Nu sitter jag och väntar på pojkvän som är iväg på killgrejer. Igår när han kom hem kom vi överrens om (läs: jag tyckte) att han ska bli hemmaman nu när han är hemma; tvätta, ha maten klar till jag slutat jobba, städa etc, det upplägget är då med andra ord typ redan dött eftersom maten är långt ifrån klar, fast å andra sidan har han städat vår walk-in idag så kanske inte är hopplöst!?

Vi ska iaf iväg på annat mys så mat får vänta...

i wont let you go.


nya rutiner.




Godmorgon kompisar!

För en gångs skull känns det som jag lätt kan överleva en måndag. Vart dock lite nya rutiner hemma i morse; kunde inte snooza femtio gånger, jag fick nöja mig med en sketen snooz innan jag vinglade upp, å andra sidan kommer det göra gott för min flextid. Glömde sen nästan bort att pussa hejdå. Det är dock rutiner jag gärna gör mig bekväm med igen, SOM jag saknat dom!

Nu kör vi måndag!

dags för avfärd.





Nej men då åker jag väl och hämtar hem min sambo. Passar på att träffa loppan Carro också innan pojkvän anländer. Vilken UNDERBAR dag! ♥

IDAG!

idag idag idag idag idag idag idag idag idag idag idag idag idag idag idag idag idag idag idag


taxi Frida.


Efter jobbet blev det spontanlunch med pappa & Mia på kolonin, först lite purjosoppa och sen fiskgryta till varmrätt, väldigt mumsigt efter en dag med jobb. Nu ska jag köra lite på la familia innan jag kan sätta mig ordentligt i soffan.

Hörs då.

lördagsjobb.





skjorta - h&m. tröja - pojkväns. phonecase - see by chloé

Nu sticker jag till gallerier för lite lördagsjobb, som vanligt. Var dock 3 veckor sen sist så idag blir det lite extra kul. Ses sen!

dagens mys.






visst ser pannkakan ut som en glad pannkaka?


fr.v. erikshjälpen, anna k (är egentligen en vas), linnman gallery

Detta har kommit att bli min paradrätt sen J flyttade, pannkakor, speciellt med lite extra smör så dom blir extra smöriga, mums!

Hoppas ni har en mysig fredagskväll ♥

malene by birger.



Nu kör Members en kampanj med Malene by Birger - varorna är nedsatta med 50%. Tips.

i övermorgon.



I ÖVERMORGON kommer han äntligen hem! Honom jag väntat på i 10 (TIO) månader. Då kommer han hem till vår lägenhet, våran säng, våran soffa, vårat kök och till mig. Jag har förvarnat mina kompisar om att jag kommer vara toffel delux dom kommande dagarna, I hope you understand.

Well nu blir det jobb hela fredagen och sen kanske vi firar denna dagen med en liten after work i eftermiddag, man vet aldrig.

keep it simple.



Nu har jag och Mirre kört ett hårt pass på gymmet, alltid lika skönt efteråt trots att vi båda bokstavligen talat släpade oss dit motvilligt.

Nu ska vi möta ett par vänner och äta middag på Anna-Gretas - torsdagsmys! ♥

restaurang spira.


bild

Idag ska jag och mina kollegor testa på lunchen i vårt nya kulturhus som invigdes i fredags. Återkommer med tycke sen kanske.

Smaklig lunch

bracelet.





Fendi

somewhere over the rainbow.



Idag är jag "ledig" från jobbet. Ska på det tråkigaste och jobbigaste som finns, att säga hejdå till en i familjen som lämnat oss. Det blir en tung dag så vi får se om jag håller på uppdateringen tills imorgon.

Hej.

to go.

5 dagar - 120 timmar.

Tror ni vi längtar mer och mer för varje dag? Pratar knappt om nåt annat än vad vi ska göra, se, äta, dricka. Jag har dock gjort ett litet litet misstag. Förra veckan släpptes en sak som pojkvän gärna ville ha (läs: tvspel) så jag var en snäll (dum?) flickvän som köpte detta, la det i ett paket och skickade med en kärleksfull lapp i. På lappen skrev jag kärleksfulla saker men avslutade med, lite finstilt: "du får spela HUR mycket du vill bara du kommer hem nu". BIG mistake Linnman.

Ja, jag får nog sova på hur jag ska komma ur det här för det är nåt finstilt som han INTE har missat.


Marocko.



Idag var pappa iväg och hämtade ett släp fullt med grejer som kommit direkt från Marocko. Sneakpeekade lite i en låda och det såg lovande ut! Porslin, mattor, lyktor etc finns inom kort på galleriet, det är bara några lådor som ska packas upp och prismärkas som ni ser.

dolce dolce dolce.


new arrival on luisaviaroma.com - big like.

rosett?



Idag fick jag omedvetet till nåt som kanske lite liknar nån slags rosett i håret. Kanske i tanigaste laget men å andra sidan har jag inte spec mycket att jobba med.



Och en liten peek på dagens gamla tröja som fick åka på idag, måndag = INGEN inspiration till att klä på sig vettigt.

Nu - mat!!

Ps! Igårkväll fick jag äntligen sms från Em och hennes R om att dom fått sin efterlängtade son - kolla in hennes blogg så får ni se vilket litet underverk dom har fått. All kärlek till er mina vänner ♥

min see by chloé.







Detta är mina ny guldklimp. You like? Hade spanat på den på nätet förut så när jag stötte på den på Raglady i gbg så slog jag till utan att blinka.

måndag.



Yes, idag är det en GOD morgon.
Jag har en rätt jobbig vecka framför mig, men idag är en bra dag, dags att ladda batterierna, lika bra att passa på idag.

Hörs senare.

vinterhyllan.



fr.v. Filippa K - Zara - Gekås

Hur ska detta sluta? Fullt redan och om en vecka kommer sambo hem vilket betyder att mina tjejgrejer kommer få ge vika för att dela hylla med hans killsaker. Men vet ni? Det gör inget för MIN POJKVÄN KOMMER HEM!! Skulle kunna bo i en skokartong bara jag fick bo med honom.

Så med andra ord är detta den sista söndagen jag spenderar som särbo, det har jag "firat" med pyssel hemma, tvättning, promenad, fika med pappa, bakning & bachelorette, finfint om ni frågar mig.

vill ni se?


grisen & tuppen.


Dom här sötnosarna köpte jag till lillebror igår på Designtorget. Han gillade grisen mest!

Designtorget by the way, måste vara det bästa julklappsstället on earth!? Ja, dom här två filurerna var inte det enda som låg i min påse.

ponchodays.





Perfekt att slänga på sig ponchon över höstjackan nu när det börjar gå neråt nollan på kvällarna. Den är köpt på Åhléns förra julen.

If you hold on for one more day.

Nu är vi på väg tillbaka mot Jönköping, hade jag inte lovat bort mig själv på två olika uppdrag i kväll hade jag kunnat stanna och spendera mer tid och pengar. Hela familjen har shoppat, mamma var nog den med störst spenderarbyxor på sig idag, jag fick dock med mig en riktig guldklimp från Raglady och min första julklapp från designtorget. Hörs sen!

Hur fint är inte Svedala på hösten/vintern...

img_6604 (MMS)

Hur fint är inte Svedala på hösten/vintern!? Jag dör. Nu laddar vi batterier här efter middag, imorgon blir det frukostbuffé innan shopping.  Ps. hatar att min blogg-app suger!


surprise!

Nu sitter jag, min ena syster och ena bror med vår mamma på bussen till Göteborg! Vi syskon har överraskat mamma med hotellnatt på fint hotell, god mat & stros på stan ♥



mammakärlek

fin fredag.



Hur fort går inte dagarna? Galet fort i min kalender kan jag konstatera. Nu är det jobb, fredagsfika, jobb och tidigare hemgång. Efter jobbet ska jag iväg på lite upptåg, tell you more later!

Ha en underbar dag kompisar ♥

love shine a light.



Fin känsla när man gjort 8 timmar på jobbet, tränat sig svettig på gymmet och duschat länge. Nu ska jag göra mig lite kvällsmat och kolla på Bachelorette s07e08, jippiekayey.

Annars har idag varit lite bättre än dom senaste två dagarna (som varit down), solen har skinit, jag har fått snacka skit med Bellis över långlunch och vi är en dag närmare pojkväns hemkomst ♥ plus lite härliga (hemliga) planer till helgen gör att humöret inte är annat än bättre idag.

Love.

torsdagslycka.

Godmorgon torsdag!

Idag börjar min dag med möte hela förmiddagen, det ska nog dock kunna klaras utan att somna för vi får räkmackor till fikat, yum. Ska det va så ska det va!



Denna är från i somras när jag, pojkvän och hans föräldrar var på ett café mitt ute i dalslands skogar och åt stora räkmackor i solen, åh va mysigt det var! Jag saknar pojkväns familj så mycket ♥

the mist.







pannband - h&m. jacka - lindex. halsduk - filippa K.
utsikt - vardagsrummets

Någon som sett filmen The mist? Idag kan man tro att den är här. Tätaste dimman (ser kanske inte så ut) som gjorde att jag kände mig typ yr och groggy när jag åkte hem, just för att det är så "suddigt", ungefär som när man ser dåligt och får ont i huvudet ni vet!?

Nu är jag iaf hemma en stund innan jag ska möta upp Mirre och Emelie för indisk take-away och bonde söker fru, onsdagslyx.

Lord Nelson.







Idag kör Campadre igång en utförsäljning av Lord Nelson-grejer. Så dear santa, om du läser det här, bli medlem och köp mig några fina julklappar, jag har ju varit snäll med tanke på att jag varit särbo hela året! Tack och god jul.

tisdagsgott.



Efter en lång powerwalk igårkväll med vänner plus en dålig dag kände jag mig förtjänt av nåt gott. Jag provade GBs noggerglass. Jag skar paketet på hälften precis som mamma brukade göra förr och åt upp ena halvan. Jag slaktade den kan man säga.

Nu - work.

pannband & hjärtan.







Idag tog jag på mig pannbandet för att rädda mina små hjärnceller från att frysa fullkomligt ihjäl och för att värma högra handleden tog jag på mig ett extra armband, mitt fina jag fått av pojkvän, massa hjärtan och massa kärlek, det har ändå hjälpt mig hålla huvudet lite ovan ytan idag när allt annat gått åt pipsvängen.

Tack älskling ♥

skjut mig.

Ni vet en sån dag då man skulle kunna ligga nerbäddad i sängen hela dagen, inte äta nåt, ta illa vid sig av minsta lilla, störa sig på allt som kommer ur skärm och mun, well det är jag idag. Idag är jag bitter och låg och tänker därför avsluta detta inlägget därvid.

Jag tänker inte låtsas som allt är bra när det inte är så, jag hatar själv såna bloggare!
Tjipp.

ps. pappa, du behöver inte oroa dig, vi hörs senare!

zemer.



Dagens visdom, sanna ord, hoppas dom kan hjälpa dig lite på traven min vän att stå ut.

Godmorgon♥

tredje gången gillt?



Nu Em är det upp till bevis, funkar ananas??

Annars har det varit en fin måndag, effektivt jobb, svettig träning & mysig kväll. Nu är jag trött!
Hörs imorgon ♥

detaljer idag.





halsband - marc by marc jacobs. diamantring - 25års present. klocka - present. armband - forever21

ny vecka.



Ny vecka innebär nya möjligheter brukar det ju sägas. Jag inviger vecka 45 med en ny header, inte bara med inpsiration för mig utan även kanske för er. Har även lagt till lite info här till höger, get to know me better people.

Ha en underbar måndag!


hotellweekend.

Avslutar kvällen med att boka hotell för en framtida weekend på annan ort, spontan är bara mitt första namn.

Hörs imorgon ♥


söndag.







Jag kanske borde passa på att njuta lite av mina ensamkvällar!? Å andra sidan gör det inget, jag är trött på att sitta i vårt hem själv på söndagarna, tur att han snart kommer hem igen, ÅH va jag längtar! Världens bästa Johan ska komma hem till hans otåliga Frida och vårat hem ♥ (iaf tillfälligt)

walkietalkie.



Nu går jag och Malin på långpromme.

min lördag i bilder.











Hälsade på farfar på kyrkogården, fika på CK, åkte fram och tillbaka till gbg för att överaskningshämta lillasyster, letade hela vägen fram OCH tillbaka efter en låt från VMskivan -98 som pappa bara var tvungen att hitta, när jag kom hem hittade jag den på fem minuter (så lite så pappa), har tillbringat kvällen med systrarna, Emelie, tapas & skräckis.

Ps. är inte lillebror den sötaste björnungen?

myskväll.

Nu ska jag snart iväg och hämta upp mitt kvällssällskap (Emelie & mina sisters). Vi ska till kyrkogården och titta på alla ljus (sååå fint!) och sen blir det hyrfilm, hämtmat från Anna-Gretas och mys hemma.

Så nu ska jag ta mitt hål i strumpan och ge mig av.
Ciao ♥

lycka till.



Igår satte jag mitt ekollon. Får vi se hur/om den gror. Men oavsett så har jag en väldigt fin ekvas, den finns på galleriet för 195 kr och är från Nordiska galleriet.

walking dead.



Idag är jag nog så här trött, så jag ser i ångor, så för att få så mycket sömn som möjligt är detta tidsinställt, just gotta love it.

Idag ska jag och la familia åka till kyrkogårdarna där vi har resterande familia, tänder lite ljus, lägger lite gran, tänker lite, det är sorgligt men mysigt. Efter det blir det fika innan vi säger hejdå for now.

Fortsättning följer...
godmorgon!

ps. fint internationellt inlägg detta blev, svenska, engelska och spanska (?), mer än vad jag visste att jag kunde. Adios amigos.

weekendworkout.

image description

image description

30 min på löpbandet & lite styrka i mage & ben senare och jag är redo för helg! Nu ska jag duscha och sen slänga i mig lite lunch, är superhungrig. Senare ska jag förstöra dagens träning med en fet fredagsfika med Ida, yum in tum.

reasons to be happy.


Idag jobbar vi bara halvdag
Jag har en helg full med familjemys framför mig
Jag spenderade gårkvällen med fina vänner
Jag är frisk & glad
Jag blir fulländad sambo (ett tag) snart igen (19 days to go)
Fredag innebär gotte
Jag har ett jobb som jag trivs väldigt bra på
Jag har fina bloggläsare

Och listan kan göras ännu längre.
GODmorgon mina fina vänner ♥ ta en stund och uppskatta alla fina saker som ni har omkring er.

cykelutflykt.



jacka - boomerang. pannband - h&m (?)


Jag har pälsat på mig nu med vinterjacka, det var kyligt nu! Jag ska cykla till Bella, tänkte först gått men ångrade mig, det går fortare med cykel. Men då krävs det nog en boomerang för att jag ska hålla mig varm. Den kanske funkar ett år till?

Tjingpling

asosjacka.



Jag är fortfarande på jakt...

onsdagsmys.


I brist på annat...

Nu har jag och Em försökt locka ut bebis med starka tacos men att döma av den uteblivande födelsen so far så kryddade vi nog inte nog. Det känns så coolt att hon snart är mamma! Jag är babysitter no. 1.

Annars då!? Jo det händer en hel del men jag måste vara sådär tråkigt kryptisk, in time my friends. Men det är iaf bra saker, det kan jag säga.

FYI.

MAX 22 dagar kvar. 22 dagar kvar tills jag är hel igen ♥ i alla fall för ett litet tag.

lisette boots.



Dom här beställde jag igår. 399 kr på nelly, men jag köpte dom via members för halva priset, kap gillar jag!

hidden camera.





hela jag är H&M idag.

Jag har spenderat kvällen med Em, vi har ett viktigt mission, hon jag och bullen! Vi körde även en liten hidden camera med Lum inblandad, ofantligt roligt. Mina fina.

ekollon.



Detta är mitt nästa projekt. Jag ska odla ekollon i så kallat ekollonglas (säljs på galleriet bland annat).
Får se hur länge jag kan hålla det vid liv då jag omedvetet brukar mörda allt som är grönt inom loppet av 2 veckor. Håll tummarna för mig är ni snälla, blir ju så fint när/om det börjar växa.

quote.



Godmorgon tisdag. Godmorgon November.

RSS 2.0
Startblogg.se