keeper?



Denna köpte jag på a6 förut, men vet inte om jag ska behålla den!? Dagens i-landsproblem...

Köpte även en ny cykelkorg och den ska jag ABSOLUT behålla.

cykeleftermiddag.



Idag har jag några flextimmar jag måste ta ut (imorgon går vi på vintertiden, buhu!) så jag och Jossan (snyggingen ovan med min nymonterade cykel) ska ta våra stålmonster och cykla upp till a6 för sen lunch och kanske ev. lite shopping. Jag gillar att Jossan tycker om att cykla lika mycket som jag, yiha!

ps. idag har jag 15 dagar kvar till nästa norgeresa, och det pirrar i magen så fort jag tänker på det ♥

hunterboots & marc.







jeans- bikbok. tröja - h&m. stövlar - hunter. väska - marc by marc jacobs. jacka - veromoda. halsduk - gekås.

Lyckades cykla hem innan ÖSregnet kom så nu ska jag plocka lite här hemma innan jag gör middag och landar efter en rätt kaotisk dag på jobbet.

ps. min cykel är nog det BÄSTA köpet jag gjort på länge!

tisdag.





Jag tror på att inställningen kan göra en hel dag; SMILE!



bilder: weheartit.


Jönköping, se upp!



Förra veckan sålde jag våran pärla - nu har jag en ny; Bettan eller Black Beauty om man hellre vill det. Hon spinner som en katt och skiner som en pärla. Nu klarar jag mig alltså ett tag utan bil.

sundaydinner.



Söndag = ingen större lust till storkok direkt. Denna simpla men goda middagen kom Emelie på till en av våra fredagkvällar.

En grillad kyckling, pasta & pesto! Lika gott att äta varmt som kallt dagen efter.

babybutt.



Igår hade jag som sagt hel dag med Emelie, vi fikade, gick på stan, bakade brownies och kollade på en halv film innan dom andra anslöt för kräftkalas. Inte nog med att jag fick hänga med Emelie så fick jag även hälsa på bebis rumpa, jag tyckte det kunde varit trevligare med en vink men en rumpa (tror vi) dög fint!

Tack igen gumman för en supermysig lördag.

kräftkväll.









Första gången jag åt kräftor på typ tio år, VARFÖR slutade jag?? Vi mumsade slut på alla vi hade ihop med god paj och bröd. Vi hann även med en del tjat, bebisbuffande & skratt.

MER kräftkvällar till folket!

mysdag.





Godmorgon från mig and the cats.
Blev en skön sovmorgon som följdes av en stor god lördagsfrukost så nu är jag redo för dagen! Idag blir det helmysig heldag med Emelie som är själv i helgen och ledig. Vi ska till stan, fika/äta, baka brownies och sen ikväll blir det kräftmys ihop med Lummis som ansluter efter sitt jobb. Vad hade jag gjort utan er mina fina? ♥

Puss

NU tar jag helg.





Nu har jag skrubbat lägenheten från topp till spis, är jag inte värd fredagsmys nu så säg!? Det blir sallad från Prima, coca cola och chirre till efterrätt ;) som underhållning ikväll kommer jag kolla på Paradise Hotel (danmark) och How I met your mother. ÅHHH va gott med helg!

I miss you.



20 dagar kvar...

Detta med distansförhållande är bevisat INTE min grej nu efter ca ett halvår. Men vi har även bevisat att det är vi, han och jag, klarar vi detta så klarar vi allt. Vissa säger att dom sätter sitt eget liv på paus när dom flyttar med någon för den andras karriär - well jag kör tvärtom och har pausat sen pojkvän flyttade för sin karriär även fast jag finns kvar här, jag bara väntar, räknar ner och väntar.


vaaarm fredag.





Idag skvallrade väderleksprognosen om att det skulle bli närmare 25 grader varmt och sol ute, därför nöjde jag mig med kläderna ovan när jag spatserade till work strax efter 07 i morse, redan då svettades jag! Perfekt dag för utejobb då med andra ord, det är Bondens torghandel på Hovrättstorget idag.

Hörs sen.

hej hejdå.



Nu är jag hemma en snabbis, har tryckt i mig lite mellanmål och ska nu iväg igen. Jag håller på att sälja våran bil därav en del turer överallt (service, tvätt, visningar och provkörningar, poppis pärla).

Vi hörs sen igen kompisar ♥

follow me?

Bloglovin

Twitter

Instagram - fridalinnman

Då har ni koll på mig when ever och what ever :)

Och är det nåt ni funderar över så fråga smidigt här till höger i min vågafrågalåda.


GODmorgon torsdag.





Dagen innan fredag, happyday. Fullt ös idag liksom igår, jobb och ytterligare ärenden (typ som om dom aldrig tar slut!?) Men imorgon är det fredag och jag har helgen vigd åt sovmorgnar, shopping och fina vänner.

Hörs sen.

ärenden.



Nu ska jag ladda tvättstugan innan jag åker till maxi för lite handling, kyl och skafferi ekar tomt efter ett par dagar borta. Har slängt på mig pojkväns goa kofta - tack älskling för att du lämnat den hemma.

ps. jag och Lumme har hunnit med ett pass på gymet idag, hur duktiga?

baby we aint got nothing but love.



Fick ett låttips igår av Lummis - fin fin fin låt av Beyoncé.

1+1.

hemma.



Dålig bloggdag igår. Åkte hem från min soulmate, pisstråkigt. Men men nu börjar nästa nedräkning, tre veckor kvar.

Idag kör jag hundra på jobbet igen och sen har jag en del annat jag måste fixa med.
Hörs senare.

boots.


-riverisland.

Dags att börja leta efter höstens boots, dom här kan vara ett hett alternativ? I år ska jag dessutom byta vinterjacka, projekt.com.

pannkakor.

Idag är min sista hela dag här i Norge hos pojkvän. Han står vid spisen nu och gör pannkakor som vi ska ta med oss ner till havet och äta som lunch, mysigt.


Stavanger.







vi var lite kulturella på vår utflykt och gjorde Stavangers Oljemuseum, facinerande saker, jag älskar maffiga stora byggen och sånt. Vädret var som ni ser inte ok, men vi hade det mysigt ändå. På sista bilden till vänster ligger ett chokladcafé där vi åt chokladkaka och drack varm coco.

Nu ska vi äta bruschetta, dricka öl och se på film.

Utflyktsdag.

Idag har vi varit till Stavanger hela dagen. Det har regnat, mycket, men vi har sysselsatt oss med museum, fika, promenad och donkenlunch innan vi styrde åter hemåt. Kika in sen kan ni få lite pics, nu blir det fotboll. Küss

beachwalk.





När pojkvän var klar på träning så tog vi med oss några brownies, gick förbi affären och köpte jordgubbar och cola och tog som sagt en långpromme till en strand några km bort. Så härligt. Nu är vi dock helt slut, speciellt pojkvän som knappt gått på 3 månader.

Till kvällen blir det två-rätters och film ♥

brownies.





Pojkvän föreslog igår att baka nåt till efterrätt. vi hittade en smidig browniesmix i affären, men när det kommer till killar + bakning så hade J inte riktigt allt material hemma till att göra brownies på riktigt. Det fick bli muffinsbrownies och VILKA muffinsbrownies sen, såååå goda.

godmorgon.



Nu är pojkvän iväg på träning (igen) med sin fysio så jag passar på att ta storfrulle och kollar på mtv. När han är klar sen hoppas vi att det slutat regna så vi kan ta en långpromenad. Bara för det kom solen fram nu, härligt.

härlig promenad.









Nu är pojkvän på träning, det går sakta men säkert framåt, ingen fotboll än men snart så. När han gick så passade jag på att ta min sedvanliga promme neråt havet. Gick förbi mina fårvänner och satte mig i lä bland klipporna vid vattnet och lapade solen. Fint!

Norge.

Nu har jag precis landat hos pojkvän i Norge, vi ska äta lite lunch nu innan han sticker på träning och jag vilar ifatt mig efter ett antal tidiga morgnar nu.

Hörs sen ♥

first knit.





Jag köpte höstens första tjocktröja igår. En grå mjuk och go tröja. Köpte den hos Lummis på h&m för 199 kr.

99.



Lite mer update om gårdagens blodomlopp. Vi hittade resultatlistan idag på jobbet; av 1135 damer som körde 5 km kom jag in som 99e, helt ok ändå med tanke på min sådäringa uppladdning.

Sen behöver vi inte prata om femåringen som glatt sprang förbi mig efter 3 km, kul för honom.

IMORGON!





Ja mina vänner, imorgon is the day. Då kan jag damma av min Norge-kategori. Äntligen ska jag få kosa mig hos pojkvän igen. Förra gången jag var där var han nyopererad i foten och kom knappt ur soffan, men nu är skruven borta och han kan inte skylla på den när jag vill åka på utflykter. Det enda som är inbokat (av honom) är att se lagets bortamatch på söndag, det kan jag väl gå med på då.

27 min.

Tror ni jag gick? Nope, jag, Malin & Rosalie stod längst fram i startfållan och jag sprang i mål efter 27 min (5 km), det betyder alltså att jag typ sprang hela, pigg i benen och i kroppen så  nu hoppas vi att halsontet håller sig borta.

Puss

Tro't om ni vill vi står aldrig still.







Nu ska jag snart möta upp resterande 4 kollegor i mitt lag och om en timme ungefär går starten för årets blodomlopp. Jag som taggat inför detta nu är besviken idag på grund av mitt hälsotillstånd (ont i halsen = inte springa), men vi får se om jag lyckas hålla mig gående. Fortsättning följer...

ps. snygg tröja va?

pop it.



Igår hade vi somsagt lite födelsedagsfika med tanke på min födelsedag. Huvudsaken för mig var att få vara med mina nära och kära, lillebror G och lillasyster L fattades mig.

Innan jag blev avsläppt hemma så åkte vi och kollade på galleriet, snart är det bara en månad kvar till the grand opening, då blir det fullt ös hela helgen.

Idag hoppas jag att det onda i halsen är long gone och att jag är pigg som en lärka.
Ses sen.

tårt-tips.





Denna smarriga "tårtan" bakade jag i helgen. Och nu ska jag dela med mig av en hemlighet.

Det är en megacupcake ;) Jag har gjort allt enligt detta recept, Leilas är bäst! Den enda lilla skillnaden är att den står längre i ugnen än vad muffinsarna gör, jag har inte exakt tid (beror lite på hur mumsig nu vill ha den innuti) så man får ha lite koll med en baksticka tills den har konsistensen som man vill ha. När själva kakan är klar har jag strykt frostingen runt hela och sen spritsat resten på toppen och pyntat med sockerpärlor, mums.

En perfekt variant om man vill göra en enkel slags "tårta" som är megasuperdupergod!

innan mjukisarna.




kjol & tröja - h&m. skor - converse. väska - marc by marc jacobs. armband - presenter.

Så här såg jag ut på jobbet innan jag stack hem och bytte om till soffklädsel. Om två timmar blir det dock ombyte igen då det vankas sen födelsedagsfika pour moi med min fina familj. Jag hoppas att lite bulle och kaka kan lindra mitt halsont och det onda i benen.

miu miu.




-mytheresa.com

Det får bli lite vill-ha-inlägg en sån här dag. Jobbar och mår pissigt. Ont i halsen, huvudet och kroppen. Sov två timmar igår efter jobbet och som en stock hela natten. Det ser inte lovande ut inför morgondagens blodomlopp.


monki höst.




kärlek.







jeans - forever21. linne & kofta - h&m. skor - converse.


Det fina hjärtarmbandet fick jag bland annat i lördags, det fick jag av min fina bästa vän Bellis. En liten kul detalj är att guldarmbandet fick jag av mitt gymnasiegäng när jag fyllde 18 - fina tider, fina vänner.

fyra dagar kvar.



Ge mig fredag NU! ♥

söndagen efter.

Tack för alla grattis på sms, telefon, facebook och här, tack för presenterna jag fick och blombuden som knackade på dörren flera gånger och tack för myset med vännerna igårkväll.

Idag tänker jag inte lämna soffan efter typ 3 dagar på språng, det blir film/serier, coca cola och corners.

25 år ung.



Idag passerar jag strecket, nu är jag närmare 30 än 20, halvvägs till 50. Jikes, vart tog tiden vägen?

Jag börjar min födelsedag med ett jobbmöte och sen har jag fullt upp hela dagen.
Ha en underbar dag kompisar, det ska jag se till att ha ♥

passa på?



jeans - bikbok. linne - h&m. skjorta - forever21. krokoarmband - gina.

Nu har jag haft en sån där härlig dag igen, härliga människor, effektivt jobb, solen skiner och det är ju fredag! Man kan tro att det är idag jag fyller år då jag fått så fina presenter från några av mina fina kollegor, ljuslykta, choklad, godis & champagne, jag älskar mina jobbarkompisar!

Nu skulle jag åkt och handlat men kom på att jag inte är ensam på icamaxi en fredag efter 16 så jag skjuter lite på det och funderar på om jag ska passa på att springa så länge?

pucci.



-emilio pucci.

FREDAG!



Jag älskar det!
Idag blir det kort dag på jobbet sen ska jag storhandla & hjälpa Emelie innan jag börjar baka hemma inför morgondagen.

Talk to you later peps!

bra dag!

Trots lång jobbdag och regn ute så har jag en ofantligt bra dag. Känner mig lätt i sinnet och positiv. Som jag har sagt så många gånger förr så ger det mig så mycket att vara omkring människor som ger mig mycket energi, är lyckligt lottad som jobbar med många energigivare.

Sen blir det ju ännu lite lättare när det imorgon bara är en vecka kvar till jag åker till Norge och bara 1 dag kvar till jag har födelsedag och allt vad det innebär.

Nu ska jag fortsätta skrubba inför helgen, äta kvällsmat och förlora stort i ett parti Betapet mot älskling.



ps. kärlek till er alla goa som gör mig glad in i själen varje dag med era fina kommentarer, ni är få men ni ger mig mer kärlek än vad alla spamkommentarer i bloggvärlden gör tillsammans.

.


pink sand.



Tack min fina Emelie för dom fina presenterna, jag är så glad att jag har dig, desto mer ledsen att du inte kan vara med på lördag, anar dock att du kommer ha det aningens bättre i USA :)

Kärlek.

kvällspromenad vid vattnet.



När regnet hade styrt kosan öster över så passade jag och Jossan på att ta en kvällspromenad upp mot sandbankarna i solen. Vi konstaterade att vi bor i en fantastisk stad, i alla fall nu på sommaren.

Nu ska jag gå och lägga mig, spela wordfeud, räkna ner till lördag och födelsedag och till nästa fredag då jag åker iväg. Måste tiden gå så ofantligt långsamt ju närmare man kommer det man längtar efter? Hate it.

tisdag.









Hoppsan, här vart det tyst. Ledsen för det. Nu är det ju återigen bra arbetstempo på jobbet i och med alla återkomster från semestrar och kommande periodisering (min är dock redan inlämnad och klar!!)

Nu har jag precis ätit tisdagsmat och får snart förhoppningsvis ge mig ut på en pw med Jossan, det öser dock ner ute så vi får se. Kattmys kan vara aktuellt det också.

Ledsen för något rörigt inlägg, kanske så här det blir när man fyller 25 snart?

innan jag somnar.


mondayglory.


Så här kul är det med måndag. Fast när jag tänker efter så är det inte så illa. Sista måndagen som 24-åring, sista måndagen närmare 20 än 30, det borde jag fira!?

dryga sjuan.





Efter nästan en hel dag i sängen/soffan framför ett x antal avsnitt av How I met your mother så pirrade det i benen, jag svidade om innan jag hann ångra mig och gav mig ut på veckans längsta runda (och backigaste), jag gav mig fan på att springa i alla uppförsbackar och förlängde mina "mål" nästan varje gång jag nådde dom (ni vet; bara en lyckstolpe till).

Nu mår jag kanonbra och kommer kunna njuta lite extra resten av kvällen.

cozy sunday.







Idag har jag och mina cats en riktig slödag. Jag plöjer How I met your mother och katterna sover. Min jumpsuit i mjukis är köpt på forever21 i Dubai förra året, att ha den på sig är som att gå runt naken, såååå comfy.

frukost på sängen.



Har man ingen som kan göra frukost på sängen till mig så här en lördagsmorgon får jag göra till mig själv. Mums.

lila.



Medan katterna tar ett litet eftermiddagsnap sticker jag till gymet. Det blir löpning & styrka på överkroppen idag. Bring it. Jag inviger förresten ett träningslinne som legat i  lådan med lappen kvar sen i november 2010, alltid lite extra fancy med nåt nytt även om detta inte är det snyggaste plagget i lådan.

yes.




say no more. Bästa dagen!

dagens löpning.





Idag hade jag planer på sortergården och Erikshjälpen efter jobbet, jag ändrade dock dom och gav mig ut på världens tyngsta löppass ute i hettan. Fy hundan va jobbigt det var idag men fruktansvärt skönt efter!

b-daypresent for my self?


-nelly.


Något måste man ju unna sig själv när man snart fyller 25 år ung, visst!?

summer trough cross process.



















Trots att den här sommaren varit en rätt jobbig sommar med min andra hälft i ett annat land mestadels så har den samtidigt varit ruskigt bra. Jag har inte gjort så mycket men jag har fått vara i närheten av dom människorna som betyder mest för mig, kunnat gå ofta i shorts, njutit av solen, god mat och kärlek.

Vad mer kan man begära?

ps. fotona är tagna med iphone och redigerade i appen camera+, alla har fått effekten cross process.

grubblarfika.





jeansshorts - avklippta ginajeans. linne - forever21. clogs - moheda. armband - forever21 & childhood. solisar - rayban. väska - marc by marc jacobs.


Med mig brukar det ju ofta inte bli som man tänkt sig. Kvällen har istället spenderats på Johans uteservering ihop med Aida, pannkakor, fika och massa grubbel. Älskar att umgås med människor som ger mig så mycket i utbyte, tankar, åsikter, känslor. Det är energiboost för mig.

Nu ska jag duscha av mig all massageolja och snart krypa till kojs.

lillelördag as it should be.

Idag är det fullt ös på jobbet som gäller. 16.30 lägger jag mig som sagt på massagebänken hos Sköna Jag för en timmes massagenjutning, kan säga att jag nog aldrig har känt mig så värd en timmes massage (tack älskling!)

Ikväll hoppas jag att solen hänger kvar över stan och så också värmen för jag och Aida ska ha tjejsnack och dricka öl på en filt på stranden, precis som vi gjorde för 2 år sen - time flies. Ska oavsett väder och vind bli ofantligt mysigt.



true.


I wish I had a mangotree.



Jag kände att jag kunde unna mig lite ledigt idag så strax efter lunch stämplade jag ut på jobbet och stämplade in på beachen med Lumme och Per. Vi har dock inte badat, mest snicksnackat och ätit jordgubbar. Nu ska jag snart möta upp henne igen för lite glass på Piren, det gäller ju att passa på medan solen skiner menar jag. Imorgon räknar jag med full arbetsdag igen innan jag intar massagebänken på Sköna Jag.

effektiv träningsmåndag.







jumpsuit - h&m. tröja - forever21. clogs - moheda. väska - marc by marc jacobs. armband - ginatricot.

Så här såg jag ut idag innan jag krängde på mig löpartights och snörade på mig mina runtones. Tanken var först gym klockan 4, men då Mirre (gymkompanjonen) sköt upp det till klockan 5 körde jag ett varv runt Rocksjön först, medan semesterfirarna låg på beachen sprang jag förbi högröd och genomsvett, måste erkänna att det kändes galet bra! Klockan 5 sen körde jag och Mirre ett grymt effektivt pass på gymet.

Tackar och bockar. Nu blir det jordgubbar.

ok.



Idag är bara en sån dag.

RSS 2.0
Startblogg.se