hur jag vet att det är fredag?



Mums filibabba!

favorit.



Gavin DeGraws 2011-platta är grymt bra och denna låten är snäppet bäst.

uteförmiddag.

image description

Idag snörade jag på mig conversen istället för kängorna med tanke på att smhi lovat ännu en dag med värme och sol. Vad passar bättre då än lite utejobb. Prima skinka.

Efter jobbet blir det after work (höhö) med min fina Malin.
Küss

promenad.

image description

image description

När jag steg ut från jobbet tio i fem i eftermiddags så bara var det som att gå ut en dag i juli. Solen sken och det var varmt, alltså gå-utan-jacka-värme! Cyklade hem fort och svidade om till promenadkläder och mötte upp Bella och Jossan för en lååång kvällspromenad utmed sandbankarna och vättern, så skönt.


boots.


499kr

349 kr

Ni som läst bloggen längre vet ju att jag är skogstokig när det kommer till boots, vill gärna ha en garderob med snygga, grova boots, har dock inte riktigt kommit till mig att köpa vinterns än, trots många snygga val. Nu har jag hittat ytterligare två snyggingar! Och så pass billiga så jag skulle kunna köpa båda ;) Gillar att dragkedjan är där fram på dom översta, snyggt!

rensar.



Inom dom kommande dagarna kommer jag rensa lite på facebook, no offense, känner bara att facebook för mig ska vara till för mina nära, och jag har ju fortfarande blogg och twitter som är öppet för resten.

thats that.

frisören.



Idag hade jag äääntligen frisörtid för att slinga håret. Kanske inte syns så bra på bilderna men nu är jag utväxtfri igen och nytoppad. Finfint!

louis vuitton.



Idag släpper som sagt Campadre sin kampanj med Louis Vuitton, ska bli spännande att se till vilja priser. Skynda att regga om du vill se också!

comeback.


match i gbg mot öis en gång i tiden.

Idag gjorde pojkvän comeback i matchstället, han spelade sin första halvlek på fyra månader (!) och fick dessutom sätta bollen i krysset, det kallar jag en bra comeback. Duktig pojke.

cooee design.







Dom här guldklimparna har jag sneglat på sen vi öppnade galleriet i fredags och igår blev dom mina, så enkla och fina och så mina! Dom kommer från svenska märket Cooee som pappa och Mia alltså säljer i butiken.

todays.




varmt från monki.



Visste ni att Monki öppnat webshop?? Perfa för er som inte bor i en stad med en monkibutik ju. Dom här två skulle jag kunna klicka hem, eller så tar jag bara svängen förbi när jag cyklar hem ;)

wool&wool.



Idag har campadre släppt en kampanj på wool&wools goa mössor till ett bra rabatterat pris, jag är såååå sugen! Kampanjen ligger ute i fyra dygn och det är först till kvarn som gäller, ska jag eller ska jag inte?

psst.. på onsdag släpper dom en kampanj med Louis Vuitton-väskor, även dom till bra rabatterat pris, hur bra!? Bli medlem för att bli påmind!

joseph joseph.



Det här fick jag av mamma häromdagen i en sen födelsedagspresent, från en stor megaskål till små cups och däremellan en sil och ett durkslag. Inte nog med att det är smidigt det är ju läckert att titta på. Kommer från Joseph Joseph.

Tack mamma ♥

jobbjobbjobb.





Idag klockan 12 panikringde pappa och behövde akuthjälp på galleriet och där har jag varit tills typ nu, klockan 23 stängde vi och åkte hem, firade dagen med ett gott mål från donken. Haft en dag med fullt ös nästan hela tiden, det är så kul!

Imorgon är det så stängt som det kan bli så då ska jag inte lämna soffan! Det kan jag loooova både er och mina stackars katter.

Nu måste jag ha ett varmt fotbad och äta mitt lördagsgodis.
Puss

Invigning.











VILKEN kväll!!

Ikväll har vi smygöppnat Linnman Gallery, vilken succé! Imorgon öppnar vi för allmänheten och hoppas det är många som är nyfikna och kommer och kollar och shoppar. Eftersom det dessutom är kultur dag & natt imorgon så har vi öppet ända till 23.

Det är alltså min pappa och hans Mia som startat Linnman Gallery och det är ett galleri/butik i två etage som ligger i en stor gammal industrihall på Tändsticksområdet här i Jönköping. Där säljer vi allt som finns i lokalen (möbler, porslin, lampor, smycken, böcker, hudvård, konst m.m). Vi säljer bara märken som inte finns i Jönköping innan, så kul!

Nu blir det sängen, blir som sagt en sen kväll imorgon med. Hoppas vi ses!

sophie by sophie.



made by sophie by sophie.

HUR snygg är inte dom här armbanden? Jag vill ha både det guldiga och det silvriga! Tur att det snart blir tillgängligt i en butik häromkring ;)

T G I F!




weheartit.

Fredag fredag fredag! Jag ÄLSKAR fredagar alla dagar i veckan. Idag tänkte jag flexa ut lite tidigare så jag hinner ner till galleriet innan kvällens event börjar, kommer bli full fart.
Hörs sen! ♥

@ the gallery.



Idag pryder paps och Mia en helsida i JP med anledning av öppningen i helgen. Tänk att den gamla neonskylten bakom pappa på den översta bilden har hängt på farfars gamla neonfabrik i Hovslätt i hur många år som helst, och den passar SÅ bra in i lokalen, så coolt och så mycket hjärta.

Nu ska vi lära oss kassan - tjipp.

the dentist.

Nu ligger jag i tandläkarstolen och får årets dom. Wish me luck!


duffel.



Jag är lite sugen på en go duffel nu till hösten. Här är några exempel och nr 1 är min nr 1 favorit! Vilken tycker ni?

1 - asos.com
2 - h&m.com
3 - ellos.se
4 - burberry prorsum/netaporter.com

onsdag.




kjol - h&m. tröja - pojkväns. klocka - fick jag idag av mamma i sen present, kärlek.

Ledsen för kass uppdatering idag, men första dagen på jobbet på en vecka, då blir det knappt nån tid över till nåt annat, men det är ju tur det! Direkt efter jobbet trampade jag ner till galleriet (på lördag öppnar det!!!) för lite Lassebus och födelsedagsfika för lillasyster. Hann dock inte busa med lillebror allt för länge innan han slocknade i min famn.

Och ni ska se galleriet, det kommer bli TOP NOTCH! Så mycket roliga prylar att köpa och en häftig första utställning, I'll show you när det öppnat. Imorgon är det sista putsen, lära oss kassan & fixa inför VIP-invigningen på fredagkväll, kommer bli grymt kul.

flightmode.





Så här såg jag ut idag när jag flög hem från pojkvän. Och jag frågar mig igen varför jag bor i Sverige? Såg inte marken förrän lagom tills vi damp ner på landningsbanan, tjocka, mörka & regntunga moln, blä. Well well nu får man, trots överfull mailbox på jobbet, finna sig i detta, om 3 veckor åker jag som tur är igen och fram tills dess har jag massa kuliga saker som händer här på hemmaplan!

today.

Idag tog J ledigt från sin träning för att hänga i soffan med mig, älskart. Imorgon åker jag ju hem igen så vi tar väl vara på tiden.
Nyss gick vi bort till arenan för att kolla på B-laget men vi fick gå vår walk of rain efter bara 20 minuter och nu sitter vi här, två dyblöta katter varav en snorar som en kran, fint det. Det är nåt med norskt regn, det är som att duscha i havsvatten typ, nice.





Nu - fajitas och idolmys.

Over and out.

Igårkväll slocknade familjen K/L likt två klubbade sälar framför tvn, framåt 22 vaknade vi igen, aptrötta. Fick bli tandborstning och rakt i säng, sov till strax innan 10 i morse, nödvändigt? Idag är dock jag återigen klubbad av nån jäkla bacill så allt vi gjort är film, panodil och promenad, så skönt. Nu blir det mat och mer vila. Mycket roligare än så här blir det inte. Puss

örongodis.


flo rida - good feeling.



maroon 5 - moves like jagger.

Dom här två ligger högst upp på min star-lista på spotify. Yummie för öronen.

sandestranden.











Förut tog jag sällis med pojkvän till träningen sen fortsatte jag att gå och gå. Kom bort till Sandestranden där vi hade picknick förra gången. Idag var vågorna små och solen sken så skönt! Efter en stunds vila där gick jag tillbaka mot byn och stannade utanför Js träning tills han var klar. Kul att se honom in action igen efter några månader på kryckor.

Nu blir det tacoooos, idol, Skavlan, glass, godis & mys.

Frukostbuffé.



Det är som att bo på hotell när man är här. Mumsfilibabba! Igår låg jag däckad hela kvällen i feber och ont i hela kroppen så älskling sprang till affären och laddade upp med c-vitaminer och annan go medicin och idag är jag piggare.

Nu ska vi ut en sväng i solen innan det återigen är träningsdags för pojkvän.

come fly with me.







Dagens pilot hade inte missat (den icke existerande) handbromsen på flygplanet och nu sitter jag hel och ren hos pojkvän. ÄNTLIGEN! Nu ska vi äta lunch innan det är träningsdags för mannen i fråga.

Küss.

5 onödiga saker.

- Jag älskar när det regnar och stormar, mysväder är det bästa! Så länge man är inne såklart och kan krypa upp i soffan med en varm choklad och filt.

- Har en tvångstanke, jag måste kissa minst två gånger innan jag kan somna. Även om jag inte är kissnödig, must pee.

- Till er läsare som inte vet så bor min pojkvän i Norge sen i februari (innan det bodde vi ihop här hemma), i Norge spelar han fotboll.

- Jag har blockat x antal personers flöde på facebook på grund av alldeles för många statusuppdateringar per dag som är totalt ointressanta, twitter??

- Trots att jag bor i "sveriges mecka" tror jag inte ett dugg på Gud.

- Jag pratar med mig själv varje dag hemma, sjunger i duschen (vem gör inte??) och pratar med katterna, det är väl då man får dom bästa svaren!?


(tidsinställt, för nu sitter jag bussen mot landvetter).

nr 987.



Lite höstigare naglar så här dagen till ära (storm och regn).
Dior nr. 987.

its ok not to be ok.



Efter fika med bästis är jag nu redo för packning och städning här hemma. Jag hoppas jag hinner med lite kattmys innan jag slocknar sen, har alltid lite separationsångest när jag ska åka ifrån dom.

Hörs sen.

pinkie.


- jaeger.


Så fin!

sorry peeps.



Im sorry kompisar men jag har häcken FULL. One day gone one to go och imorgon är det lika mycket då plus att jag har möte både förmiddag och eftermiddag vilket betyder mindre tid till skrivbordet som måste tömmas. Bara att ta i med hårdhandskarna, kvart i fem är fika bokad med Bellan innan jag ska ta tag i packning etc inför torsdag.

Men klockan 12 på torsdag landar jag hos pojkvän och då blir det mys!

storm alabama.


Det är HÖST mina vänner. And I love it. Påminn mig om att köpa mjölk så jag kan göra varm choklad ikväll! 2 dagars jobb kvar sen ååååker jag.

Puss

köttfärssås & dejt.



Var hungrig som en varg när jag kom hem efter jobbet så jag kokade ihop min gooooda köttfärssås. Mumsfilibabba. Nu blir det lite vila och mys med katterna innan jag har idoldejt på skype med pojkvän klockan 20. Just nu går jag bara och väntar på att det ska bli torsdag, vill/orkar inte göra nåt annat!

monday.









Vet inte om det beror på att det är höst eller att det är det faktum att jag bara jobbar 3 dagar denna veckan innan jag åker till Norge? Båda kanske? Well, fullt ös fram till avfärd är det iaf så det är bäst att jag sätter igång.

Hörs sen.

mamma & jag.


Mamma och jag kan det här med bus, fast mest jag kanske.



I love you mummy.

overload.





En fullsatt kinnarps arena vibrerade idag av känslor. Går inte att förklara om man inte var där. En tyst minut 13.30 slutade snarare i 3 tysta timmar (om man bortser från drypande ögon och näsor). Jag bröt ihop som mest när hans två små pojkar entrade isplattan med varsin ros och man hörde hur dom sa pappa när dom såg dom fyra bilderna som var uppsatta i mitten, fruktansvärt, ofattbart, tårdrypande, galet.

Men det var med någon lättare steg vi kunde går därifrån, det var lite som ett slut på en film. Jag är glad att jag var där och nu skickar jag bara alla tankar jag kan till hans familj och till alla iblandade familjer som har en tuff tid framför sig.

Alltid saknad
Aldrig glömd

minnesstund.



Nu sticker jag och Ida till Kinnarps Arena, vi vill såklart visa vår närvaro på dagens Stefan-Dag där Stefan Liv ska hyllas.

ta hand om er ♥

fluffy towels.



Köpte en liten för-inflyttningspresent till bästis idag och jag tyckte det luktade så gott så jag köpte mig ett eget, clean cotton kan ta sig i brasan, fluffy towels is in town.

Nu pågår idolmys med lösgodis & cola.

thank god.







Fredag och jag utgår från texten ovan.
Idag skiner solen från en blå himmel så jag ska passa på med lite utejobb innan jag tar helg och inviger den med mysfika hos bästis.

Hörs sen.

its a new day.

Jag raderade det igen, så onödigt.

Ni får en bild på mitt fina kakfat jag fick av Helena & Lummis på min födelsedag, det pryds av kakorna jag och Emelie bakade i lördags, yum yum.





Nu tar jag min bike och cyklar ner och möter Jossan för lite mys. Jossan ser by the way ut som quasimodo efter en grym ögoninfektion, stackaren behöver nog lite extra gófika.

Puss på er andra

Stefan Liv.





Finns inte ord...

.



Återigen en dag då allt annat än nära och kära blir oviktigt. Men att en sån tragisk olycka ska få oss att inse vad som verkligen betyder nåt för en. Idag blev en nybliven fru änka och två små pojkar blev faderslösa, alla mina tankar och tända ljus går till alla anhöriga ♥

Känns piss att sitta här i sverige idag så långt ifrån min J, och som om jag inte var nojig innan över det här med flyg och det faktum att J flyger till typ 80% av sina bortamatcher och jag ligger klarvaken till dess att det plingar "jag är hemma" på mobilen. Det lindrar inte riktigt nu, har bara ofantligt ont i magen.

tisdagsjag.







Jeans & skjorta - forever21. linne - h&m. litet halsband - marc by marc jacobs. långt halsband - vinst. armband & ring - presenter.

Jag har spenderat kvällen hos pappa, mia och lillebror. Dom var tvugna att få lite jobb gjort så jag fick underhålla lillebror och så mysigt vi har haft, dreggelpelle och jag. Han är helt underbar nu när han "pratar", skrattar, håller, kramar och iaktar, sen att han är lik mig är ju inte heller dumt ;)

Nu - sova, imorgon - lillelördag.

Det blir vad man gör det till.

Söndagar är en skitdag, en dag när par gör parsaker & singlar är bakis, men jag då? Som är ett par men han bor inte här... hmm, då gäller det att improvisera. Så jag och J införde Idolmys på distans. En minut i 20 rings vi upp på skype och sen sitter vi där i varsitt land och kollar på idol och konfererar via webbkamerorna. Detta är dock något som vi inte bara gör på söndagarna utan blir ett stående inslag i vår vardag som distansare.

Idag är det 9 dagar kvar...

ps. någon som vill spela wordfeud? Sök namnnil, fast inte om ni är för bra haha.

det är ju i alla fall fint väder.



Idag hade jag kunnat ge min högra arm för att vara där min J är. Det är ingen idé att försöka förstå, man förstår det bara om man själv är där...

Hörs en annan, bättre dag.

pizza and nemo.



Visst ser det ut som att Emelie kanske inte behöver äta mera pizza? Tjockismage. Tur det är en bebis som orsakar magen och inte för mycket pizza.

Ikväll blev det hawaii i magen och Hitta Nemo på tvn, lovely som alltid med fina Emelie.

sen födelsedagspresent.



Idag fick jag en sen födelsedagspresent och mina två systrar fick sina lite för tidigt (fyller nu i sep). Varsin ring med varsin diamant i som vår gammelfarmor hade i en ring på 40-50-talet. Hur kul är det inte med såna presenter? Arvegods och systerring. Funderar på att gravera in namnen på mina småsystrar inuti ringen med, får bli ett senare projekt.

the beatles.



Det här med att låna pojkväns kläder är ultimat nu när han inte ens bor här för tillfället (och ser att jag myser runt i hans t-shirts, tröjor och mjuksar varje kväll). The Beatles tishan är det senaste fyndet jag gjort i hans låda, ett litet plus i kanten är att den fortfarande luktar lite lite lite J ♥

ps. ni som känner mig vet att även koftan ovan tillhör egentligen JK ;)

lime.


Snygg nyhet hos h&m. Jag gjorde en megabeställning där igår men innan jag klickade på köp ångrade jag mig och ska försöka hitta det i butik så jag kan prova't istället innan jag köper.

Happy Friday!

jag behöll den.





Så här såg jag ut idag (innan mjuksarna!) och det betyder även att jag behåller skjortan. Finfint.

Nu har jag precis cyklat fram och tillbka till maxi, HATAR att det är typ enda postombudet i Jönköping, men jag fick iväg mitt viktiga brev och firar nu med lite pannkakor och några rutor mmmmmarabou nonstop. Jag är för övrigt en avundsjuk flickvän här hemma i sverige idag; pojkvän är nämligen på Rått&Råde (festival) ikväll och ser Håkan Hellström, 50CENT & Robyn LIVE! Han är sååå värd det men fi fan va jag är avis!

ps. IMORGON ÄR DET FREDAG!

ny månad.




September redan? Shit pommfritt. Det var superkallt om händerna i morse när jag cyklade till jobbet, redan höst liksom, vad hände?

Jag har iaf massa kul inplanerat i september, bland annat:

- Hälsa på pojkvän.
- Pappa & Mia öppnar galleriet.
- Systrarna, mamma och svärmor fyller år.
- Fikor och mys med fina vänner.

Så idag börjar en ny månad och med det en ny Frida! Its gonna be legendary...

RSS 2.0
Startblogg.se