25-års kalas.







I veckan fyllde Madde 25 år ung och idag är det dags för kalas. Jag är dock oerhört trött så för mig blir det nog ingen utgång, men vinet åker med så man vet aldrig.

Ps. Linnet jag har på mig är nytt, från forever21, 100% silke.

Solen.

Nu har jag packat upp min väska (äääntligen), slängt blommor som har dött & rensat garderoben för att få plats med allt nytt. Nu ropar dock solen för högt, gäller ju att underhålla brännan, så nu går jag ut en sväng!


på hotellrummet i dubai i mina nya shorts, världens skönaste! Från h&m.

lördagens.









jeans - ginatricot. svart tröja - h&m (NY!). tröja - forever21 (NY!). skor - converse (NY!). väska & halsband - marc by marc jacobs (NY!). armband - forever21 (NY!). klocka - present. ring - aldo (NY!).


Nu har jag redan avverkat 2½ timme på jobb så nu ska jag ta tag i alla måsten som väntat på mig sen jag kom hem. Klockan 15 ska jag till pappa och gosa med lillebror och äta tårta.

ps. ni ser vad som är inköpt i Dubai bland "inköpsplacen". fint va.

jag går upp i atomer.

Idag älskar jag att ha mitt jobb - Bondens Torghandel innebär hela morgonen ute, och idag när solen skiner och värmer från en klarblå himmel är det svårt att gå in.

Jag blundar totalt för det faktum att jag håller på att gå upp i atomer, tas förgivet, stressar sönder. Men det kanske är en smäll man får ta när man varit på semester!?




(tidsinställt)

todays + Marc by Marc Jacobs.











Inte bara min fina väska som är ny. Tröja, converse, ring & två armband välkomnar jag till garderoben. Yummie. Nu måste jag åka. Tjillevippen.

ps. JAAA jag älskar min nya väska, dont you?

body butter.



Jag och Anna köpte på oss 3 body butter var från Bodyshop innan vi åkte hem, detta är en av lukten som inköptes och I LOVE IT! Den luktar liljekonvalj typ och ja, vi vet ju redan att man blir len som en liten babysjärt!

Ni får se dom andra sen, mums.

Good first day.

Jag hade nog kunnat sova fortfarande om inte klockan plingade hål i huvudet på mig något senare än vanligt i morse. Upp och hoppa, spritt i benen. Strålande sol, vårjacka och nya guldklimpen till väska (I'll show you later). Om en stund blir det lunch med min fina Bella och ikväll blir det umgänge med nära och kära!


Love life.


(tidsinställt)

home sweet home.



Äntligen hemma, reserus, liite jetlag & lyckorus gör att jag är totalt uppe i varv och kommer inte kunna slappna av förren om en stund, suck. Men SÅ JÄVLA skönt att vara hemma, hemma i min soffa hos mina goa bebisar.

Jag har såååå mycket att visa er, shopping, bilder och roliga ankedoter från denna galna resan - tack mina fina vänner för en underbar vecka, kunde inte blivit bättre, muuuuums! ♥ Imorgon börjar jobbet igen men jag har redan förvarnat kollegorna om att det nog blir liten sovmorgon för mig.

GUD va bra man mår efter en vecka i sol och värme, hela kroppen, håret, naglarna & själen spritter. Nu kan jag (med min bränna) ta mig ann våren.

Lasse.

Jag har precis skypat med min 2 dagar gamla lillebror, efter lite skak från pappa och M och lite vädjande rop från mig så ville han öppna ögonen, jag han snap-shota lite med webcamen innan han bestämde sig för att blunda igen, bild finns att tillgå för vänner på Facebook.

Igår kunde jag inte motstå att köpa lite välkommen-till-världen-presenter till brorsan när vi var och shoppade.


Bäst för honom att han älskar sin syrra ännu lite mer nu ;)

liten bildbomb från solen.



















Nu har jag börjat dra med mig systemkameran ut och till poolen också (iphonen funkar dock som ett bra komplement), har massa bilder men orkar inte lägga upp allt nu, lite ska ni ju få sukta efter.

Idag har det varit (till vår lilla glädje) lite molnigt, men konstigt nog blir det typ ännu varmare då så vi har väl mer eller mindre tillbringat vår dag i poolen, förutom när vi ätit världens godaste 3 rätters lunchbuffé här på hotellet (shit pommfritt va fint), ja ni vänner på facebook vet ju.

ps. jag har fått världens sötaste och finaste mms på bebisbror, jag vill gosa med honom NU!

Välkommen lillebror.

Idag - 2 veckor för sent - valde lillebror att komma till världen, nu längtar jag heeem till bebisgos och familjen. Grattis till min stora lillebror som även han valde att komma till världen den 22 april fast för 16 år sen. <3

bakisdag i solen.





Trots för få timmars sömn krigade vi oss upp till poolen strax efter 10 i morse (vääägra bakisdag utomlands). Sen låg vi där ända fram till klockan visade ca 17.00, förutom en liten avstickare till Pizzahut på hörnan där vi drack upp hela colasortimentet och åt ostpizza. Livet leker! Nu åker vi till Mall of Emirates och shoppar loss på Victoria secrets hörna på Debenhams.

ps. jag har inte bränt mig nånstans (thats a first) så man kanske kan slippa fjällandet INNAN man åker hem denna gången, fint.

rooftop poolparty.







Igår bjöd hotellet upp till poolparty på taket. Det bjöds på free margaritas for the ladies och tequila från hemliga beundrare, drinkarna vart dock utbytta till Coronas och tequilan blev den enda. Men det ryktades om att det var jag och Anna som satte igång själva poolandet, fint ska det va. Vi hade en grym kväll med nya internationella vänner!

jumeirah beach.







Leva livet nu ska vi leva livet.

Puss från ett HETT dubai.

hej från Dubai.



Shit pommfritt - underbart! Rooftoppool med utsikt över hela Dubai, gassande sol och 40 grader, lite lagom. Resan igår gick kanon och vi bor helt fantastiskt bra på ett helt nytt hotell med marmorgolv. Ska det va så ska det. I morse upptäckte vi Mcdonalds över gatan och även ett mega supermarket och nu ska vi snart åka till Dubaimall för första shoppingen och kanske till och med en pedikyr.

Nej, oroa er INTE för mig!

i dubai.



Ett sista tidsinställt inlägg - förhoppningsvis lapar jag sol nu, vi ligger 4 timmar före er i Sverige så nu är klockan 11 hos oss.

Vi hörs senare när jag uppdaterar er live.

5 saker om mig.

Ni kanske inte visste:

- Att jag alltid är inloggad på facebook när jag har jag har datorn på hemma, beroende?
- Att jag unnar mig några bitar marabou nonstop varje kväll, VARJE kväll, var var karaktären där?
- Att jag pratar konstant med mina katter hemma, pratar och sjunger med dom.
- Att jag räknar ner till allt, i kalendern idag har jag 3 olika siffror som är nedräkning till 3 olika saker.
- Att jag nu förmodligen har landat i Dubai!


och nej, jag har inte glasögon.

converse.





Ett par ljusgula och ett par svarta står högst upp på min converseönskelista. Va vill ni ha för färger på fötterna?

hejdå Jönköping och Sverige!



Nu sitter jag inte här och bloggar utan sitter på min plats på flighten som ska ta mig och Jossan till Stockholm - Arlanda. Där ska vi möta upp Annapanna för att sen flyga vidare neråt varmare breddgrader. Jag har ställt in några fler tidsinställda inlägg och så hoppas jag att internetuppkopplingen är tillräckligt bra där nere så jag kan uppdatera er där nerifrån.

IDAG ÅKER VI!

Helt galet! När vi började räkna ner dagarna var det 80 dagar kvar och IDAG ÄR DET DAGS!

Jag har gjort några tidsinställda inlägg så ni inte helt glömmer bort mig, och nästa gång jag skriver är jag i DUBAI!

Arrivederci mina vänner!


lite, men bara lite.


bilden är tagen med min iphone och redigerad i camera+

Hur vackert är inte Sverige nu?? Jag tappar andan varje vår när allt börjar bli grönt.

Jaja nu måste jag sätta igång och packa, har inte gjort nåt som måste göras.
Puss på er!

exakt ett dygn kvar.

Imorgon exakt vid denna tiden lyfter vi från axamo flygplats - destination: VÄRME! Några flyg och timmar senare så är vi nere i ett 40 gradigt Dubai, inte fy skam och tiden dit får gärna gå F O R T!

jag är laddad med hawaiian tropic.



Jag vistas inte i solen utan min solkumpan Hawaiian Tropic. I helgen har jag fyllt på förrådet med läppsolglans & en  högre faktor än oljan som jag köpte förra året. Jag är redo för sooolen!

ps. man ska alltid vara försiktig när man solar, förutom dessa har jag en ännu högre faktor som jag kommer ha i ansiktet bland annat. Jag vill ju inte börja fjälla lagom till hemresa.

chocolate chip cookies.





Jag gjorde det här receptet (utan nötter), enkelt, snabbt och HUR gott som helst! Hade nog kunnat äta upp hela degen om jag inte hade börjat hitta min karaktär nu på senaste. Nåja, för att vara första gången som jag bakar cookies är jag väldigt nöjd med min insats.

härliga söndag.

Sovmorgon, långpromenad med fina Emelie, kattpromenad, bakning, familjebesök, BB-kväll med fina vänner.

Say no more.

kameralek.









Mitt bästa teknikköp någonsin är min systemkamera, I love. Och mina bästa doftljusköp någonsin är Yankee, once a Yankee always a Yankee. Och bästa modellen någonsin är Cilla!

lördag.







Nu ska jag dock sätta på mig löparbrallorna och åka upp till Öxnehaga för 5 km, börjar närma sig beach nu så jag får inte lägga av mig träningen...

Tjipp.

fredagsfika på Johans.



Nu, 16.00, möter jag upp min hemvändare från Oslo, Norge. Det är ÄNTLIGEN dags för en av sakerna vi gör allra bäst; äta massa god fika på Johans och snacka skräp. Vardagslyx, jo man tackar!

ps. snygga vi är va!? Denna bilden är nog ca typ 7 år gammal, under vår heta golfkarriär.

hur var det nu?

Jo just det, jag åker till Dubai på tisdag!!!! 3 små futtiga dagar kvar, varav 2 är en lördag och en söndag. Det börjar pirra i resemagen nu kan jag lova, det blir lite dubbelt pirr eftersom jag vet att jag veckan efter får flyga till pojkvän, då är det både resepirr och kärlekspirr.

Det gick ju bra Anna, i 1½ dag.

sanning.




S Å S A N T S O M D E T Ä R S A G T.




(tidsinställt)


överraskning.





Idag fyller Pill 22 år ung (typ) så det fick bli en liten överraskningsmiddag för en totalt ovetandes födelsedagstjej. Alla fyra körde all in på pizza och jag tror vi sopade tallrikarna nästintill helt tomma. Fint det. På vägen hem stannade vi på stadium som verkade ha kvällsöppet och för lite "blomstershopping".

Taack fina tjejer för idag ♥ och grattis igen till Pillesnoppen.

vill bara säga...



Har haft 2(!!) skålar godis ståendes i skafferiet sen i helgen och inte rört en enda bit på HELA veckan! Just saying... kanske där finns lite karaktär i mig ändå.

idag!



Ni har väl iinte glömt? Today is the day! Jag har förhoppningsvis med lite hjälp redan norpat åt mig mina favoriter. I love.

Löp och köp!



(tidsinställt)

för alltid.

Just nu är jag bara så tacksam!

mackmakeriet & mys.

Efter jobbet blir det eftermiddags/kvällsmys med Therese. Vi ska hämta från mackmakeriet och se på skräckis och ha det mys. Hon är min kärleksbomb!!

ps. hon är helt utskriven från sjukan nu och nu kan vi krama på henne när vi vill! Världens bästa och starkaste och finaste ♥ snart rockar vi dansgolvet med eller utan kryckor.


6 dagar kvar.



Yes, nu är det inte ens en vecka kvar, HALLÅ vad tiden går! Inte mig emot, väl där nere i värmen ska vi nog hitta nåt sätt att stoppa klockan på! Inköpslistan fylls på mer och mer.

ps. ni som lämnar spår efter er är så kloka, jag är så glad att ha just er som läsare! Jag glömde få med en sak i inlägget igårkväll och det är att jag saknar min älskling varje dag, ibland så det gör ont i hela mig, men det är en bra saknad som gör mig stark!

kära dagbok.

Med tanke på hur jag har det nu - med den jag älskar allra mest i ett annat land - så måste ni förstå att mitt humör går upp och ner, jag åker liksom en liiite galnare berg och dal bana än många andra. Jag är jätteglad och stolt över att jag har valt att tänka på mig själv i hela den här grejen, jag vill själv ha något att komma tillbaka här hemma till om jag skulle flytta längre fram.

Men dit jag vill komma är att jag i detta tillstånd kan vara liite labil ibland, hugga på oväsentliga saker, göra en höna av en fjäder etc. Jag menar inget illa, jag bara känner att i detta stora hela så är det så onödigt att klaga på små saker. Man blir lätt bortskämd och tar det mesta för givet när man har allt man vill ha nära. Det finns inget värre än att ta saker för givet.

Jag vill också förtydliga att bara för att jag inte sitter här och klagar och gråter över min älskade varje så betyder inte det att jag är mindre kär i honom! Jag bara tycker att man kan göra den här rätt pissiga tiden lite roligare om man tänker positivt, gör saker man tycker om och ser allt det roliga man har framför sig ihop med sin andra halva. Det som inte dödar en härdar en och tror man på livet ihop med honom så kan man gå igenom allt, och eftersom jag vet att jag och pojkvän är för alltid kanske det är lättare att gå igenom det här? Jag är född med positiv anda och jag vet att man kan se nåt positivt i allt. Sen säger jag inte att jag aldrig klagar, jag må va positiv men jag är fan inte omänsklig! Men man behöver inte klaga på det som egentligen bara är ingenting i det stora hela.



3 av mig.







En blandning av pojkvän, sött och salt.

ps. till och med fingrarna behöver ju solas!!




(tidsinställt)

glöm ej.






Glöm inte att ni kan fråga mig om vad ni vill i frågelådan, anytime.

Jag har förresten även 3 inbjudningar till bloggsvar, något som skulle intressera någon?






(tidsinställt)

tjejträning.



När jag cyklade hem efter en lån jobbdag var det typ nästan uppåt 20 grader ute och det kändes som 5 km i skogen med 3 av mina fina tjejer skulle sitta som ett smäck. 5 kilometer och MYCKET tjejsnack senare var vi i mål och åkte till maxi och unnade oss glass och utemöbler. Finfint. Jag är så glad för er ♥

forever jumpsuits.





-forever21

Nytt på inköpslistan!

8 dagar kvar.

Idag när klockan ringde 06.30 kände jag bara "NU kör vi! Upp och hoppa!" 6½ arbetsdag kvar sen ligger jag i 35-gradig värme med utsikt över världens högsta byggnader. 6½ dag är ju en piss i havet så nu KÖR VI!



8 dagar Frida, 8 dagar!

nytt från Erikshjälpen.















Det var som en godisaffär idag på Erikshjälpen. Finfint!

sundown.





Äsch jag orkar inte skriva nåt, jag är lyckligt lottad.

Nu - lördagsmys.

pyssel.

Dagen blev inte helt enligt plan så jag fick tid över till annat så jag tog tag i skräpgöran! Tog ut allt skräp ur förrådet och åkte med skiten till sortergården, fi fan så skönt! Men, jag lever ju lite efter "nåt ut nåt in" så jag tog svängen förbi Erikshjälpen på vägen hem, ni ska få se sen vad jag köpte.

Nu - mat!

vänner.


vilken UNDERBAR dag!

Solen skiner, det är fredag, 11 dagar kvar till Dubai, det stundar fredagsmys med Therese, jag har fått mina biljetter till nästa Norgetripp (24 dagar kvar) och har lurat mössan av pojkvän, jag är ond. Det spritter i kroppen och knoppen av busenergi. Tur att jag och Pill ska på Bodyattack 16.30 så jag får springa av mig lite.


ikväll ska jag och min fina och jossan äta flöt, kolla på skräckfilm och mysa. Bästa fredagsmyset ♥

jag vill ha ett par röda byxor.



Röda och vida, det vill jag ha!

fuck yes.


weheartit.

Efter en F U L Lspäckad dag med möten, ärenden, däckbyte på bilen, städning hemma och ett svettigt träningspass så känns det rent ut sagt för jävla skönt med fredag imorgon, jag känner mig liksom unstoppable. Pricken över iet var dessutom att vi igår bokade flyget från Jönköping till Stockholm den 19e, fuck bussar/tåg/bilar, nu är vi liksom såå nära och det är svårt att tänka på annat. 12 dagar kvar.

ps. jag ber om ursäkt för ett inlägg med ovårdat språk.

rea.



h&m kör rätt bra rea för tillfället, torsdagstips.

Det här är tidsinställt såklart, jag själv har en fullspäckad torsdag med både förmiddagsmöte plus ärende efter lunch och ikväll blir det träning. Busybusy.

lilla My.





Fick gliringar av några kollegor idag om att jag var lite lik lilla My. En rufsig sådan skulle jag vilja säga. Hade visst satt upp håret i sömnen inatt och när jag kom upp i morse så kände jag bara: "NÄÄE jag orkar inte göra nåt" och så fick det bli.

ps. imorgon är det beräknat att mitt syskon ska komma till världen, jag manade på Mia att gå i trappor nu så det händer nåt snart! ♥

klockor.





Michael Kors - Marc by Marc Jacobs - Michael Kors - Burberry - Marc by Marc Jacobs

Jag tar gärna allihopa. Klockor tycker jag är en av dom snyggaste accessoarerna, speciellt stora!

ord.




- we♥it

Såg att det blivit lite korta inlägg idag, blir så när man tidsinställer inlägg som jag oftast gör under dagarna när jag är på jobb. Men sen gör jag inte så mycket mer än jobb, och träning. Inte så kul att läsa om det varje dag. Jag mår bra annars, idag, jag tar en dag i taget, känner efter lite. En sån här dag (och igår) hade jag lite extra gärna varit i Norge, hos pojkvän, en liten skadad fot blev resultatet efter matchen i söndags, good start!? Vill pussa på den, även om den är röd och blå och stor.

Tjüss.

jag på tattoologist.



Kul!
Liten tatueringsära må jag säga. Klick.

nedräkning.

Idag om 2 veckor exakt sätter vi oss på planet mot varmare breddgrader.

Förlåt Anna, var tvungen.



(tidsinställt)

news från Gina.




- ginatricot.

fredagens.





Eftersom jag fortfarande sov när jag gick till jobbet i morse så vet jag knappt vad jag tog på mig, vi kör fredagens istället. Varm och go med en liten släng av pojkvän (koftan).

Imorgon åker dunjackan och kängorna in i förrådet!

bikini black & white.



- new look.

Kan knappt förstå att jag kommer leva i bikini om 15 dagar!? Kan någon snabbspola fram tills dess?



(tidsinställt)

jag hatar snoozen.

Jag hatar den som kom på snoozfunktionen, den är ju värdelös! Hade jag inte varit kissnödig efter 3e snoozen hade jag nog fortfarande legat kvar. Note to self: gå och lägg mig tidigare!

Well idag är det 15(!!!!) dagar kvar till Dubai, det är denna och nästa vecka som jag ska överleva bara, huvudet har nog redan börjat ställa in sig på semester. Det börjar samtidigt närma sig Norgeresa nr 2, kommer knappt hinna hem och vända mellan, det gillar jag.

Så, jag lever, so far so good. Hörs senare.





(tidsinställt)

fin låt.



I don't know you
But I want you
All the more for that
Words fall through me
And always fool me
And I can't react
And games that never amount
To more than they're meant
Will play themselves out

Take this sinking boat and point it home
We've still got time
Raise your hopeful voice you have a choice
You've made it now

Falling slowly, eyes that know me
And I can't go back
Moods that take me and erase me
And I'm painted black
You have suffered enough
And warred with yourself
It's time that you won

Take this sinking boat and point it home
We've still got time
Raise your hopeful voice you have a choice
You've made it now
Falling slowly sing your melody
I'll sing along

me and my baby.



Här har vi söndagsmys. Började dagen med mysfika med la familia och nu kör vi mysrace i soffan. Senare blir det träning och BB live med Lummis.

Klockan 18 får ni gärna keep your fingers crossed också. Seriepremiär i Norge för pojkvän. Heja heja!

lördagsgodis.





Här sitter jag och ensamäter. Får bli en sväng till Sportlife imorgon så jag kan springa bort godiset och colan i alla fall.

Ledsen för dålig uppdatering idag by the way men jag har haft andra, roligare saker för mig. Lördagar kanske ska bli min blogglediga dag? Eller så lägger jag ner helt? Hmm, får nog sova på saken, jag är trött, och mätt.

falling slowly.

imorgon åker jag till Mirre, Tippe och Jacke. Upp på hästryggen, ut i skogen, skitsnack, ut med negativt och in med positiv. Precis vad jag behöver.


dagens i-landsproblem.


Mirres knä satte stopp för dagens bodyattack men trots det och träningsvärk från hell gav jag mig på 5,5 km på löpbandet plus styrka för armar, rygg & mage. Älskar att jag kan lägga på mer och mer vikt och jag känner sån stor kroppslig skillnad från i somras när jag satte igång. Jag önskar att jag hade antecknat då i början, mått, vikt och vad jag orkade. Men men huvudsaken är ju att jag känner det.

Well well, nu är det fredag. Jag är medbjuden på AW men klockan är redan 6 och jag har inte ens duschat än så jag tror jag sparar det. Istället tänkte jag inte laga mat utan köpa nåt. Så frågan är:

Sallad eller kebab
? Ska jag upprätthålla min braiga hälsosamma bana även en fredagkväll?

crash and burn.



Blir alltid lika glad när statistiken pekar uppåt, hade ju blivit ännu gladare om jag visste vilka ni var, bara en liten pik så här på fredagsmorgonen.

Nån som blivit skojad med? Antingen är jag jätte lättlurad och mina kollegor kör väldigt tråkiga skämt eller så har ingen vågat sig på mig än, lika bra det! Får se om jag ska komma på nåt busigt till senare.

Dagens plan är jobb och sen bodyattack 16.30. Jag lider av grym träningsvärk sen genomköraren i tisdags så vi får se hur det går idag.

RSS 2.0
Startblogg.se