seegsöndag.

Varit en superduperseg dag idag. Varit iväg en sväng för fotbollsradio & kebab på torpa (dom vann!) Men jag är inte helt piggelin så nu kurerar jag mig plus huvud med godis, tända ljus och söndagstv. Saknar min pojk.





leggings - h&m. tröja - monki (ny!).  jacka - monki. halsduk - filippa K. "börs" - monki. skor - din sko.



knut.







jeans - cheap monday. blus - monki (låg i påsen igår).

Nu åker jag och hämtar min sambo för helgen, Sahar och så ska vi åka och köpa citrus, yes, idag går vi all in.

im out for a run.





I förebyggande syfte inför kvällen så ger jag mig på skogen och en halvmil. Heyholetsgo.

hej hopp bloggen.

Idag har jag fullt upp, fullt ös sen halv 10. Lämnat kamera, hämtat bilen, lämnat däck, hämtat nyckel, hämtat katter, gosat med katter. Nu hade jag behövt frukost men insåg precis att det kanske är lite sent.

Well jag har fortfarande lång lista på to-dos innan det är kvällning och dags för girlsnight (passar på när jag inte har pojkvän hemma). Sahar kommer hit och bor hos mig. Mirre  & co joinar senare för mat och drinks. Jaja vi hörs sen. Föda var det.

blodröda.



SOM jag har saknat ett rött nagellack. Tack H&M.

Nu ska jag kramas med pojkvän som åker på bortamatch imorgon och blir borta till söndag. Tjipp.

nybäddat från Åhléns.







Finns det nåt mysigare än att lägga sig i en renbäddad säng, dessutom är lakanen helt nya. Åhléns, 149 kr st, lite lagom tycker jag. Finns i vitt, svart, rosa & blått, men vitt är min favorit.

Nu har jag gjort mitt i Villes filmprojekt, nu ska Ville, the director, klippa och dona innan den är helt klar. Då är det er tur att hålla era tummar. Med det tar jag helg. Det luktar tacos här hemma, ska bli mums för en som inte ätit på hela dagen, bra där Frida.

frida har handlat.



Nyfikna nu? Har varit på Monki, H&M och Åhléns. Ni får se sen. Nu är det strax dags för fredagsfika. Det gillar vi.

ut och jobba.





Idag är det bondens marknad vilket innebär halvdag ute. Förrförra veckan var det freezing så idag tar jag inga chanser utan pälsar på mig pojkvännens northface.

Hörs sen.

skor jag vill ha.



Snygga kilklackar med perfekt skaft som jag vill ha. Har inte än hunnit kika in på Monki, skulle ju gått på smygöppningen häromdagen men våran filminspelning tog längre tid än planerat så jag hoppade det. Kanske lika bra med tanke på antalet människor som hade trängts i butiken enligt tidningen. Cellskräck.

Ps. känns APgött att ha betalat alla räkningar och skitutgifter och fortfarande ha femsiffrigt belopp på kontot. Blir till att spara extra mycket och sen såklart unna mig nåt extra fint.

nyshoppat.









En ny godisskål till mina skumtomtar och två små ljuskronor (?) fick följa med hem ihop med ett gäng ljung som ska planteras på altanen. Ekohallen har allt och lite till, det gillar jag.

Min lesshet försvann när jag skakade loss på dagens afropass. Ibland tappar man bara andan ni vet, batterierna tar slut, man bara sjunker ihop. Blir väl ännu lättare när man knappt haft någon ordentlig semester, jag ger mig själv inte chansen att vila upp mig, att hitta lusten och energin. Men somsagt, även om jag svettades flera liter på träningen idag så känner jag mig femton gånger starkare i sinnet nu.

roses.





Fresh roses för dagen. Fina va!? Nu ska jag iväg och träna AFRO med Mirre.

ps. livet blir vad man gör det till!

usch & fy.

less less less less.


moviestar?

Onsdag - lillelördag - dagen närmare fredag, kalla det vad du vill, skönt är det iaf! Jobb först och sen ska jag hjälpa Ville med hans filmprojekt. Han är nämligen lite av en filmskapare efter 3 år i Kanada och ska nu göra en kortfilm till en filmfestival och jag har fått äran att agera skådis. Ha, ska bli kul att se, har inte varit i närheten av skådespel sen jag gick i 7an och gjorde en halvdan kabaré.

Efter filmandet ska jag och Pill spendera våra dagsfärska löner. Yippiekajej.

cookies.





Blev väldigt sugen när jag såg att min mat/bakfavorit Manuela hade bakat Bountycookies. Så nu har jag testat. Har dock inte smakat än, dom är för färska. Klick för recept.

jag har skippat choklad & kokos på toppen för jag saknade mörk choklad. Men hoppas dom är lika goda ändå.

Klirr i kassan.




klänning - h&m. tröja - h&m. skor - din sko.

Hemma och vänder, moffar i mig en goood baguette som pojkvän gjorde till mig igår för dagens frukost, men som klantarslet jag, glömde i morse, men den var lika god nu. Har även öppnat dagens brev och morgondagens lön var lite av en överraskning, det tas givetvis emot med öppna armar. Yiha!

Nu ska jag trampa iväg och träna en sväng, idag blir det S-core, bra för mitt kommande sixpack haha. Har

monki (igen).



imorgon smygöppnar Monki här i Jönköping - yeay! Någon mer än jag som ska dit?

todays.







Men snacka om bussy day. Hann inte klä av mig innan det var dags för storhandling (även invigning av CityGross), och ja vi var väl inte ensamma direkt. Well well nu är kyl och frys full igen, alltid lika skönt.

Nu - Paradise Hotel.

skäms på er.

Som vanligt på måndagar är det fullt upp sen 08.14 då jag hade första mötet. Nu ska jag snart iväg på lurre med Teso och Pillan, mums.

Men ska jag vara helt ärlig så är ni ju för tråkiga! Lika många läsare som vanligt och knappt nån enda kommentar. Hallåååå!? Här ger vi och tar vi förstår ni, och det blir ju så mycket trevligare att bjuda er på roliga saker om ni bjuder mig på roliga saker, visst!?

Så get better så kanske jag kan bjuda på nåt roligare senare.


greys anatomy.

Jag har faktiskt varit ute idag, gått 5 km med Jossan. Men jag fryser fortfarande efter gårdagen och har dessutom dragit på mig nån envis huvudvärk, så nu blir jag inne resten av dagen, förutom trippen mellan bilen och mamma (mamma ska bjuda på våfflor).



i-landsproblem: är på ekohallen, plockar på mig ljung till altanen, adventskalender, tryfflar, raggsockar m.m. Kommer till kassan, och när det är min tur öppnar jag plånboken och inser att kontokortet ligger i dunjackan som hänger hemma. Suck.

det blir en kväll i soffan.



En lång, blöt och kall eftermiddag sittandes förvandlades under loppet av 5 minuter och 2 mål senare till glädjerus och stooolthet. Nu har vi moffat MAX-mat och ska se på Juno. Det regnar, men det ger jag faktiskt blanka fan i. Mysigt.

Ni vet ju att jag inte ofta nämner fotbollslivet här, men idag är det svårt, jag har en väldigt duktig kille.
Puss

salta S och marshmallows och regn.





När jag hade lämpat av killar på samling så tänkte jag åkt till a6, solåscenter eller ekohallen, men screw it! Jag åkte till hemmakväll och köpte lördagsgodis. Om en timme åker jag till stadsparken för en regnig fotbollsmatch, tur att jag har tak, varm choklad och mössa.

lördagmorgon.





Idag steg jag upp tidigt (på grund av nya idioter till grannar som gärna underhåller oss andra grannar med trance 09.30 en lördagmorgon, uppskattat), men jag tog tillfället i akt och slippa trängas på maxi, brakfrukost fick det bli. Mums. Nu är jag laddad för en dag full med aktiviteter så som ev en tur i skogen + fotboll.

På återseende.

bio.

Nu ska vi på bio, vi tjejer ska överraska killarna, men vi tror att dom vet redan. Ska bli kul, och gott med snask.

Puss

ny tunika.




Inköpt igår på Lindex 149 kr.

Fullt ös medvetslös.

Eftersom alla andra skriver om snön så tänker jag vara tyst. Däremot tänker jag skriva om min träningsvärk. För ta mig tusan va ont jag har i ryggen idag (träningsvärk eller smärta för att jag gjorde helt fel?) efter afro-träningen igår. Superkul och svettigt pass.

Idag har jag varit på utbildning hela förmiddagen och nu på ett litet lunchmöte med min vän Ville, vi planerar ett litet projekt, som ni ska få höra om senare, och nu ska jag jobba en sväng innan jag ska iväg och träna bodystep 16.30.

Hörs senare!

afrodags.

Nu ska jag och Mirre snart gå och testa på Afropasset på sportlife. Det är nog det passet jag är mest nervös över. Ska bli intressant om jag har nåt i höfterna, opá??

for your information - nytt jobbtelenr. Ni som behöver (typ pappa) kan ju höra av er, nås fortfarande på min gamla anknytning.

det blev lunch hemma.



Idag är jag på språng. Hinner med en snabblunch (varma koppen & rostade mackor) innan jag ska iväg till Teleproffs och hämta min nya mobiltelefon till jobbet. Weii, idag går jag från det fasta till det mobila. Grattis.

dagens träning.







Idag blev det gymmet en sväng efter jobbet, var längesen jag var där nu. Först 30 min på löpbandet sen lite rygg & ben. Lite lagom såhär en grå lillelördag.

Nu ska jag duscha och sen försöka få till nåt gott till middag.

tips för torra vinterhänder.




Någon mer än jag som har megatorra händer nu för tiden? Den här handkrämen fick jag av pappa & mia i somras som dom köpt i Frankrike. Den är superb mot mina frasiga händer, den sjunker snabbt in i huden så den inte är klibbig (som många andra handkrämer är) och luktar fanastiskt fräscht.

Tipstips.

ikea.




I eftermiddag ska jag nog åka till ikea. Vill byta ut kuddarna i soffan och ladda upp med mer ljus, jag är liksom en slags ljusätare hemma.

jävla bilist.





jeans - ginatricot. linne - h&m. kofta - pojkväns (MQ tror jag). scarf - ullared. spegel - smutsig.


Morr på idioter till bilförare, vissa borde inte få ha körkort. När jag lärde mig att köra så skulle man kolla i backspegeln & döda vinkeln innan man kör ut från sin parkeringsplats. Ja låt oss säga att alla inte gör det. Och jag är iaf duktig och inte cyklar på trottoaren.

Well well nu ska jag stoppa i mig lite mat innan jag ska möta upp Pill, Madicken & Teso för tisdagsfika. Mysigt.

Miike Snow - Animal.



Goodmorning.

hot coco.



Mysigt.

måndag, bloody måndag.






leggings - h&m. tröja - ginatricot. skor - dinsko.


Ovanligt enkel måndag, redan hemma. Ensam. jag är pisshungrig och kylen är lika tom som jag är hungrig, så jag får improvisera lite. Slutar väl med att jag äter upp helgens godis, blir äckelmätt och somnar av utmattning.

söndagsmiddag.



Lasagne, för andra gången denna veckan. Men det gör inget för hemmagjord lasagne är ju bara top notch.

Jag sitter i valet och kvalet över att gå ut, solen skiner från en blå himmel och jag har egentligen inget att skylla på men ändå velar jag. Har svårt att lyfta min behing från soffan och knyta på mig skorna.

Nej, nu måste jag....

knitwear by monki.




den 28e öppnar Monki här i stan. Yippiekajej.

kvällsmat.







Äggmackor, iskallt vatten, family guy och alla ljus i mitt hus är tända. Åh så skönt!

today in pics.






Höstaltan
Twins? Lovis & Mia
Höst
Första fotot på lillasyster eller lillebror

lördagsärenden.



jeans - cheap monday. linne - h&m. kofta - MQ. skor - reebok. raggisar - lager157.


Idag är jag ensam all day long. Men jag sitter inte och ruttnar för det. Nope. Inte nog med att jag har börjat dagen med att rensa skafferiet så ska jag nu iväg på lite lördagsärenden. First up: second hand!

Tjipp

lördagsärenden.



jeans - cheap monday. linne - h&m. kofta - MQ. skor - reebok. raggisar - lager157.


Idag är jag ensam all day long. Men jag sitter inte och ruttnar för det. Nope. Inte nog med att jag har börjat dagen med att rensa skafferiet så ska jag nu iväg på lite lördagsärenden. First up: second hand!

Tjipp

hamburgers and work.





Hemlagade hamburgare är det inte mycket som slår en fredagskväll, yummie in my tummie!

Har fått ett par frågor dom senaste dagarna om vad jag jobbar med, well. Jag är förvaltningsassistent. Jobbar på mark & exploatering där vi köper och säljer kommunal mark, jag fakturerar, arkiverar, arrenderar ut mark. Jag har även på senaste tiden blivit ansvarig för upplåtelse av allmän platsmark (därav lite mer utejobb) där jag i princip kontrollerar allt som pågår på kommunens allmäna mark. Superkul!

bodystep.



Efter min långa dag på jobbet (som slutade i K A O S) så intog jag och Mirre dagens träning; bodystep. Som vi svettades, älskar det passet, älskar den ledaren som får en att verkligen ge järnet.

Nu ska det lagas middag, ni ska få se vad det blir sen ;) börjar likna en matblogg här snart haha.

bussy friday.

Förmiddagen har spenderats ute, på mitt lilla verk Bonden marknad, styra upp saker och ting har kind off blivit min grej. Men fanken va kallt, frös häcken av mig trots min tjocka Boomerangjacka + mössa + vantar + raggsockar.

Jaja nu blir det avdelningslunch med resten av kollegorna på Aqua innan vi ska ha personalmöte i eftermiddag. Bussybussy day.

Tjipp.

torsdagsmiddag.







Idag blev det burritos till middag. Världens enklaste; som ihoprullade tacos med lite ost i som grillas lite i ugnen innan man serverar ihop med världens godaste sallad. YUMMIE. Läste senaste ELLE när jag stod och stekte, intervju med Whitney Port, det gillar jag.

NU - parceremoni i PARADISE HOTEL.

jag vill.

Jag vill. Jag vill. Jag vill. Jag vill. Jag vill. Jag vill. JAG VILL!!!

pollynamnam.



Kuckelimuckmedicin.

onsdags.





jeans - ginatricot. tröja - h&m. skor - dinsko. halsduk - filippa K. jacka - boomerang.

Ja, det må vara tidigt att ha dunjackan på men fy hundan va kallt det är på morgonen. Blek är man också, som en fågellort. Jag behöver, sol, värme, semester och vila, ja det behöver jag. Well jag börjar med lite mat iaf. Åkte hem från jobbet idag, hängig som få, så nu ska jag peta i mig mat och sen lägga mig på soffan. Återkommer.

kvällspasset spenderas i soffan.



Kan inte säga det nog, men FY va härligt det är att komma hem och duscha efter en fulldag på jobbet + 45 min S-core. Ännu härligare att jag idag får maten lagad, slipper veva en fena i köket, vardagslyx. Tisdag må vara veckans tråkigaste dag, men sen blir det ju vad man gör det till.

for your information.

Idag är första dagen sen jag kom hem från Dubai som mitt postfack är helt tomt & skrivbordet är synligt. Det tog bara 7 månader. Säger en del om min arbetssituation det senaste halvåret. Aldrig mer semester i mars, tyvärr, det går inte.



men det var det värt, tusen gånger!

måndag.





klänning - h&m. kofta - MQ. skor - dinsko. jacka - lindex. handskar - MQ. halsduk - vet ej.


Vilken underbart solig höstdag! Men kall, höll på att frysa häcken av mig när jag trampade till jobbet i morse (och på hemvägen också för den delen). Nu ska jag plocka iordning lite innan jag ska laga lasagne och ha tvättkväll. OFANTLIGT KUL!

träning vecka 41.

Tisdag - S-core
Onsdag - Bodystep
Torsdag - Afropowerdance (first time, ska sannerligen bli spännande)
Fredag - Bodystep

Måste ju planera träningen utefter TVn numera eftersom PARADISE HOTEL börjar idag och kommer att visas redan 19.30 måndag-torsdag. Så senare kvällspass är inget alternativ. Bra så.

torgvantar.





Såna här hade jag behövt, kallt på jobbet plus en del utejobb dom kommande veckorna. Söta från Lindex!

söndagslöpet.


från promenaden igår, taget med min nya bebis Canon eos 1000D.

Idag sprang jag tills jag fick blodsmak i munnen, mest uppför med tanke på att rumpan får jobba extra då, det gillar jag, pumprump. Med mig i öronen hade jag min nya bästa vän Robyn och även lite David Guetta och Rihanna, guldsällskap för ett konditionspass.

Nu är jag nyduschad och mjukisklädd, ska inte röra en fena mer denna helgen! Har proppat kylen med cola, morötter & dip så jag överlever nog.

happy weekend.



Vin blev öl & cheesballs som sen blev dans på Karlssons med fina vänner. En fullproppad helg med bästa sällskapet i Anna, god mat (vi har inte rört en fena vid spisen vill jag bara erkänna), goda drinkar, gott vin. Nu är det dags att ta tag i söndagsångesten och detta gör jag nog bäst i skogen med nypåfylld ipod.

puss

lördagspromenad.



Effektiv men lugn lördag. vi har hunnit sova, fika på donken på a6, gått 5an i skogen, gått på stan, köpt godis och soffslappat.

Jag älskar min nya kamera.

fetton.





Yummie in my tummie. Nu är det läggdags så vi orkar med morgondagen också.
Puss

meet my new friend.



Nu är jag en lycklig tjej. Välkommen in i familjen kära canon.

you're the storm.

If you win me, Im forever.

big sister.




leggings & tshirt - h&m. skjorta - forever21 dubai. skor - dinsko.

Smet från jobbet lite tidigare idag annars hade jag nog somnat där, sittandes, över datorn. Kände att jag behövde rensa huvudet, tog mina sköna 5 kilometer i skogen och nu känner jag mig som en ny människa.

Och nu när det är officiellt så kan ni också få veta att JAG SKA BLI STORASYSTER för fjärde gången. I april. Det var ett par år sen sist så jag vet inte riktigt hur det kändes då, var nog för liten för att känna efter, men nu känns det superkul och spännande.

finbesök.

Inte nog med att jag fick ett härligt familjebesked av pappa igår så fick jag även besked från AnnaPanna att hon följer mitt önskemål och tar en impulsweekend här hos mig i helgen! Så på fredag (i övermorgon) anländer hon och stannar till söndag. Då blir det bus hela helgen. Enligt planerna kommer även Sandri på lördag - couldn't be better!

Nu ska jag åka och beställa jobbmobil, hej beslutsångest.

saknar.



Tack vare Skype är det inte så långt till Oslo, men saknar bästis så det gör ont i hela magen. Det får nog bli jag som åker till Norge snarast!

hej å hå.


Dilemma, fantasilös, hungrig, trött, ensam. Nej jag måste skrapa ihop nåt att äta. Har ju en del kanelbullar!? Hade ju förstås varit gott...

nytt rekord.

Inte nog med att jag nog slog rekord i att vara sent kvar på jobbet igår (17.30) så slog jag snabbhetsrekord idag. Steg ur sängen 07.34, stämplade in på jobbet 07.52, påklädd, cyklat, låst cykeln och kommit in på jobbet. Tacka gudarna för att bo nära.

Nu värmer jag upp med bästa låten just nu och håller tummarna stenhårt!



Bruno Mars - Just the way you are.

Fullt ös medvetslös, bokstavligen talat.

Hemma och vänder, snabbt och lätt. Jobb till 17.30 istället för bodypump, nya tag imorgon. På med ett par byxor till och sen iväg. Matchdags och jag ska återigen tvinga i mig en kopp kaffe bara för att det är så kallt. NEJ!! IDÈ, jag ska göra varm choklad och ta med mig till den goda kanebullen jag får. Gott OCH varmt.

Hej hopp huvudvärk.





klänning & tröja - h&m. skor - din sko. halsduk - dont know.

sundayfresh.



No words needed.

kanelbullar.



Jag bakar. I'll be back later :)

ny vinterjacka.



Lördag, ljuva lördag. Stros på stan, fika på bageriet och en ny vinterjacka till pojkvän. Perfekt lördagafternoon. Jag klämde på ett par moccastövlar på scorett men gick därifrån utan, im impressed, pojkvän är ännu mer impressed.

Nu blir det lördagsfajitas och ikväll blir det lite tjejkväll med goa vänner.

fredagsgodis.




Nu är vi 2 * mjukis här i soffan, mysigt! Jag kom dock på att jag måste till affären, osten är slut och den kräver jag till frukosten imorgonbitti. Well well, jag är inte den som är den.

Ciao.

week end.





jeans - ginatricot. linne - h&m. kofta - bikbok. skor - dinsko. skärp - forever21. halsband & ringar - h&m. armband - nelly.

Helg helg helg. Känns lika gott varje fredageftermiddag när man får komma hem och ta på sig mjukisarna. Helt oplanerad helg dessutom, det gillar jag bäst.

Något jag dock måste ta tag i är att filtrera bort människor i min omgivning som bara tar och ger mig dålig energi. Bortbortbort. Lättare sagt än gjort. Kan dom inte bara försvinna av sig självt?

1099 kr.


-scorett


Ingen har väl dött av för många skor? Och även om jag skulle göra det så hade jag iaf dött lycklig.

Happy friday vänner :)

RSS 2.0
Startblogg.se