nyårsfirande.


tröjan köpte jag på rea igår, i like.

Nu är jag påklädd för nyårsfirande (inte stassen ovan) och pojkvän gör sig redo, kan det vara möjligt att vara mer kräsen än jag? Tydligen.

Vi ska spendera eftermiddagen/kvällen med bästisarna och andra goa vänner, mat, dryck och kuliga saker.
Hörs nästa år ♥

sista för i år.


fina blommor som J fick av våra bästisar igår, inte bara jag som är glad att han blir kvar här.



Sista mysfrullen för i år. Solen skiner från en klarblå himmel ute och det ser riktigt kyligt ut, känns som detta kommer bli en bra dag. Jag börjar med en promme ute!


så här kan man fira.



Så här har vi spenderat kvällen. Gjorde egen (supersmarrig) pizza & spelade spel. Observera att vi tjejer (lila) vann innan killarna (svart) ens hann komma till tredje rutan, utklassning!?

Nu har jag och min J krupit upp i soffan framför JVM, får se vem som somnar först.

framtiden.

ÄNTLIGEN är det klart, påskrivet, officiellt! Jag fick nog lite av det sista ordet i diskussionen och vi förblir Jönköpingsbor, inget mer distans, inga flyttar, bara jag och J i vårt lilla bo här på vår gata i stan.

Ni anar inte hur skönt det här är. Ikväll blir det att fira med våra bästa vänner, hemlagad pizza, öl & mys.


du och jag är framtiden.

jag har...



... shoppat!

jönköping.


jag är gladare än vad jag ser ut, det kan jag lova er!


Igår kom vi tillbaka, men hann knappt innanför dörren innan vi stack ut igen. Mysig kompisfika och biokväll. Vi såg the girl with the dragon tattoo, well har man sett den svenska är det ganska onödigt att se denna, iaf på bio.

Nu ska vi strax ner på stan en sväng, har lite att fixa med till imorgon och sen ska jag storstäda.

Idag är by the way en rätt stor dag, mer om det sen!

Eftersom ni saknar mig så mycket (not) så ...

img_7637 (MMS)

Eftersom ni saknar mig så mycket (not) så får jag väl meddela att jag lever. Sista dagen hos svärisarna och imorgon åker vi hemåt, då är det slut på serverad mat och lata dagar i soffan. Well, vi har grymma dagar framför oss hemma också iofs, mer om det då. Nu blir det strax laxmiddag, min favorit bland maten här.


Im down.

Framme hos min andra familj, nerbäddad i grym huvudvärk (idag igen) medan familjen socialiserar, så hemskt tråkigt att vara dålig när jag är här. Men efter pussar i pannan från J och pepptalk från min sister-in-law känns det något bättre. Tips för hemsk huvudvärk mottages tacksamt!

excuse moi.





Nytt i nagellackslådan. Tyckte det passade nu till julen.

kärlek.







Nu pågår packning inför morgondagen, det är lite knixigt när man inte riktigt vet hur många dagar man blir borta.

24/12.





God jul mina bloggvänner.

Jag har precis varit på Åhléns, en liten tradition jag skapat mig. Jag var tvungen att köpa nåt nytt att ha på mig, blev blusen ovan. Om 30 min blir jag upphämtad sen blir det familjejulmys hos farmor.

Jag är oerhört lyckligt lottad som firar ihop med hela familjen trots att mamma & pappa är skilda sen många år tillbaka och har nya respektive. Jag skänker med det en tanke till alla barn som idag känner sig extra ensamma.

ready.



Medan alla andra spelar bingolotto och vakar in julen har jag... sovit. Nu är jag dock uppe och har slagit in dom sista klapparna, jag är redo! Har en känsla av att denna julen kommer bli riktigt bra med massa familjemys, god mat och gemenskap.

Sov gott vänner ♥

slut som artist.


tröjan som låg i klappen från pojkvän igår.

Jag är HELT slut! Fick total panik när jag stod på Åhléns för att kirra dom sista julklapparna, huggen i huvudet fick mig att bara vilja lägga mig ner och dö, tror nog att förkylningen fortfarande spökar och sen blir dålig sömn och jobb för mycket för lilla mig.

Nu är jag i alla fall klar, redo för julafton 2011. Det ska jag fira med en sallad från Prima och soffhäng hela kvällen. Pojkvän åkte hem tidigt i morse så jag är garanterat ostörd, åh så skönt.

god jul två dagar för tidigt.

Firade som sagt jul med pojkvän igår. Fick en underbar tröja som jag gått och fingrat på ett tag, han kan han min man!



Efter mat, klapputdelning och pussar så bestämde jag mig för att investera till mig själv (som om jag inte gör det typ varje dag!?) så jag anmälde mig som fadder till ett barn i afrika. Jag kan med all säkerhet säga att det är den bästa julklappen jag någonsin gett mig själv.

Nu kör jag halvdag innan jag får jullov fram till den 2a januari!

julafton!

Idag firar jag och pojkvän jul! I love it, att dra ut lite på julen. Det blir jultacos och julklappar, låter bra va!?


my wishlist.




Tomten (läs. pappa) verkar ha svårt med julklappsinköpen till sin ena tomtenisse (läs. mig). Så här tomen får du två tips. Från lindex, halva priset dessutom, på båda.

Sen kan jag även addera några mer önskemål på listan:

Duntäcke
Öronproppar (helst dom gula från apoteket)
En skjorta som denna
Zlatans bok, Mia Skäringers senaste & Sofies Mode nr 3
Ett par såna här till mina stövlar
Massa kramar från lillebror
En frisk och glad familj
Sen är väl inte lite snö för mycket begärt!?

Annars funkar bidrag till ovanstående önskemål också bra.

silly season.

Detta kanske jag kan skylla på vad gäller mitt inte så flitiga bloggande för tillfället. Mycket som snurrar och tankarna är helt enkelt på andra ställen. Men snart tar jag jullov och då har jag lovat mig själv att inte tänka på detta (good luck!?).





@work.

Idag jobbar jag. Med tanke på att jag är ledig hela nästa vecka måste jag få klart allt som ska vara klar till årsskiftet (periodiseringar & faktureringar) 2½ dag kvar, here we go.

Efter jobbet blir det julklappsshopping med pojkvän.

friskhetstecken?





Medan mina kollegor har det årliga julmyset på jobbet får jag tröstbaka hemma. Cupcakes & Leilas kolasnittar fick det bli idag. Mumsfillibabba.

min lilla kista.





kruka med orkidé - linnman gallery. trätavla - Rune K-zon. texttavla - google (?). ljuslyktor - iittala/kivi.

Ja, ni kommer väl ihåg hur den såg ut när jag köpte den? Klick. Nu är den iaf ommålad och vit, lite snyggare, gillar kontrasterna mellan det vita trät och det mörkbruna "knäppet". Möbleringen på kistan kommer säkerligen varieras då jag har en tendens att tröttna fort, men det duger väl så länge?

MES DEMOISELLES.



luisaviaroma

Idag råder det sjukstuga hemma därav fattig uppdatering.
Hörs när jag orkar.

boyfriend pancakes.





Hela lilla familjen hamnade i matkoma efter pojkväns goda pannkakor så nu spenderar vi allihopa söndagskvällen på sofflocket.

Om en vecka har det varit jul och vi befinner oss inte hemma, final countdown!

osmart.

Just nu känns det som målningen av kistan ute i kylan var ett dåligt beslut. Host, prosit & ont.

Men fin blev den!

lördag på riktigt.

Och så är vi återigen där, dålig uppdatering. Sorry folks. Jag har jobbat och sen efter ett nap på bästa magen har vi nu varit och haft myskväll hos våra bästisar, tacos och spel (tjejerna mot killarna!) Älskar såna här lördagar.

Imorgon har vi INGA planer förutom att vi ska kolla på dom senaste 4 avsnitten av Sunes Jul till frukosten.


jag låg på magen och cilla i knät, vi älskar våran J.

från ryssland.











Denna fina, sköna, varma mössa kom i ett paket idag direkt från Ryssland. Tack fina fina Carro för att du ordnade så jag inte kommer frysa i vinter.

lycka.

Paketet som Maxi inte hittade häromdagen är äntligen på plats och jag tror jag vet vad det är! Ni får se sen.


fynd.



Efter julbordet på ikea (som var ok) så tog vi oss en runda på båda våningarna och avslutade på fyndet där jag hittade kistan! 350 kr, som hittat. Köpte även sprayfärg så jag kan göra den vit (ni får se när den är klar). Och ja ni ser ju, den är redan poppis här hemma.

Just nu pågår framtidsspekulationer för familjen L/K, det är inte lätt när det är svårt, men som jag sagt innan, så länge vi är med varandra så kommer allt annat att lösa sig.

turtleneck.


new in från h&m.


Idag börjar jag med möte på förmiddagen. Men mest räknar jag ner till efter jobbet då jag och mina pinglor Sahar & Jossan ska äta julbord! Hur kan man inte längta till det, skitsnack och julmat.

Hörs sen.

DÅLIG dag!

Dagen idag har gått käpprätt åt skogen. Krasslig, jobbig jobbdag, regn, kallt. När jag fick en liten ljuspunkt (en avi från posten om paket på maxi) så gav jag mig ut i regnet, igen, men allt förgäves då maxi inte ankomsstämplat mitt paket vilket betyder att dom inte kunde hitta det! Jag fick alltså åka från maxi, i regnet, på cykeln, hem, tomhänt.

Pojkvän anade mitt tillstånd när jag kom hem så maten var lagad och en film fixad så nu mår jag lite bättre.

tips.

Dom två senaste åren har jag gjort mina kollegor döva av julmusik, både från radion och från moi, men det hör ju till! Vill ni också lyssna på julmusik dygnet runt i en salig blandning?

Klick

cxworks.



Idag är det dags att röra lite på fläsket igen, ska gå på 30 minuters cxworks, alltid lika effektivt och bra. När jag kommer hem har pojkvän lovat mat på bordet (har jag nämnt att jag har den bästa killen!?)

Tjipp.

på tal om skor.




Kommer ni ihåg att jag beställde ett par boots för ett tag sen!? Well när dom kom var storleken alldeles för konstig så dom fick åka tillbaka. Idag har members kört igång en superrea ihop med Nelly vilket betyder att massor av heels och boots kostar 99 kr/par! Så nu har jag chansat igen och beställt ett par nya.

Vill ni också se? Kommentera med din mailadress så kan jag skicka en invite (tar ett par dagar annars att bli "godkända").

shoes.



asos.

saknad.





Äntligen hemma hos min goa familj. Pojkvän mätt och go efter stora lådan med godaste kycklinggryta från mamma och katterna nöjda att matte är hemma. Det får jag nog fira med en liten chokladbit tror jag.

ps. har upptäckt att jag har självlockigt hår! Lite kuligt.

middag hos mamma.

Efter jobbet idag drar jag till mamma för hennes mumsiga mat. Pojkvän skulle också kommit med men då han är iväg på lite andra grejer får jag helt enkelt nyttja doggiebag och ta med hem till honom.

Annars har jag en helt vanlig vecka framför mig, inget kul i kikarn förrän på torsdag då jag ska på gottit julbord med Sahar & Jossan, det ska bli fint! På fredag sen ska jag med farmor och mina syskon på En Julsaga på Spira, just like good old times.

Hörs sen kompisar!

lexington.



Här är ytterligare ett tips till tomten! Den finns på Gardin Olssons här i stan och jag skulle bli jätteglad om jag fick den, annars kanske tomten i mig får lägga den i säcken. Tack tomten!

godmorgon söndag.



Idag ska jag träffa Malin, vi ska handla julklappar och fika. Jag gillar söndagar, ibland.

paketinslagning.



Jag har en tendens att vilja ha en "röd tråd" när det kommer till julklapparna, förra året körde jag svartvitt och i år kör jag vitt vitt. Jag har kommit halvvägs med klapparna och hoppas jag kan fixa resten imorgon.

Har ni nåt tema på era klappar?

ensamlördag.





Detta är från fredagsmyset, idag kommer det se likadant ut förutom att pojkvän flytt stan för häng med kompisar i gbg, och vet ni vad?? Det ska bli så skönt med ensamkväll, jag, katterna, must & godis.

Dagen idag har spenderats på galleriet, det har varit julklappsrush och det är så kul (även om mina paket ser ut som nåt katten släpat in), mycket folk och mycket shopping! Efter jobbet träffade jag Aida för fika och catch-up, tack vännen för det!

ps. kan tipsa om att vi nu även rear ut lite produkter med kort datum från Lilla Bruket.

det är ju fredag.

Så var det där här med dålig uppdatering igen, men jag säger bara hej nu. Har julklappsshoppat efter jobbet med pojkvän (jag shoppade han följde efter) och sen åt vi kvällspizza med pappa &co på Matvarufabriken, underbara fredag. Nu blir det fredagsmys i soffan med två par mjukis, lösgodis för 72 kr & två varma katter.

Ha en go kväll ♥

torsdagsbeställning.






Igår mitt i min värsta matkoma la jag en liten h&m-beställning. Behövde lite bekväma vardagstoppar och h&m kör ju på bra rea nu (tips).

julbord 2011.



Varför ta två gånger när man kan blanda? Åh det är ju så gott och man är ju så sugen så man vill äta allt på samma gång, det slutar med att man hänger över bordet i total matkoma. Och där var årets jobbjulbord avklarat och lika gott och trevligt som alltid.

Godnatt hejdå

inte hejdå.

Jag har ont i hjärtat. Min Emelie och hennes lilla familj ska flytta. Det är väl sånt man får leva med när man valt att leva med en som spelar fotboll, att separeras från såna man umgåtts intensivt med en period. Men jag och Emelie är mer. Hon är en av dom två bästa sakerna jag fått ut av fotbollslivet och jag är SÅ glad att vi lärt känna varandra, du kommer alltid betyda otroligt mycket för mig.



julnaglar.





Efter jobbet idag ska jag och mina ca 400 st kollegor på julbord, vad passade bättre då än Diors juliga 853-färg på naglarna? Resten av min outfit är så ojulig som det går att bli så får hoppas naglarna väger upp det hela.

jul i mitt hus.





Nu har jag bakat för resten av den här julen. Gårdagens kolor är idag inslagna (dom som inte är uppätna) och pepparkakorna fixade jag idag. Ett litet tips för pepparkaksbagare är att hyvla sina pepparkakor som min husliga kille gjorde idag (om man nu inte vill stå i en evighet och trycka former), det går superfort och dom blir tunna och riktigt mumsiga. En liten stjärna har jag fått upp i fönstret också, fint.

ps. F.E.L står för FridaLummeEmelie, den ska jag aldrig äta upp ♥

summercollection 2012.





Jag dör väskdöden! Mulberrys top ett på min sommar 2012-lista, färgen, det mjuka skinnet, storleken ja allt. Luisaviaroma har fått in sommarkollektioner nu så man kan sukta lite efter heta vår/sommarplagg, man stillar abstinensen lite i alla fall.

hoolabandoola.

Godmorgon onsdag!

Redan lillelördag, shitpommfritt. Jag kör stenhård jobbdag idag innan jag tar kväll, hoppas jag överlever då jag redan igår började få ont i halsen, we'll see. Innan jag la mig igår bakade jag lite julgodis, eller jag provade, får se sen om dom är ätbara, då får ni se, om det är nåt jag kan skryta med.


kocken och jag.


herre va långt hår jag fått!!

UNDERBAR fikastund med Sahar & Joss fick det bli efter jobbet, fika med dom bönorna är priceless med tanke på snacket, älskart. Ser fram emot vårt julbord nästa vecka!

Nu står mannen vid spisen och gör hans prima köttfärssås och jag ska pyssla med lite annat innan det är klart, då blir det middag framför Sunes Jul. Är det nån julkalender jag älskar så är det Sune, ser den varje år! Rudolf är min absoluta favorit tätt följd av Håkan, tur att pojkvän gillar det lika mycket (eller beror på det på att han vill se CL sen??)

Tjipp!

rea.



linnman gallery

Nu är det rea på utvalda varor på galleriet. Varför vänta till mellandagsrean liksom!? Perfekt till julklappsshoppingen.

dejt.



Idag ska jag på lunchdejt med min J, första lunchdejten på ja, jag vet inte hur många månader. Ska bli fint.

Hörs sen.

gårdagens kvällsmys.




pausfika á la oss.



Detta gjorde vi igår! Joss hade kommit över ett par platser till matchen mellan HV-färjestad, en match som HV förlorade men det var kul ändå. En av mina följeslagare var på hockey för första gången, extra kul.

Nu är det dags för en ny dag, vaknade till den efter en gräslig dröm då pojkvän friade till mig med en asful ring, får nog börja arbeta in vad det är jag vill ha nu i god tid.

IW.



Nu sticker jag till gymmet för ett styrkepass först själv och sen ett svettigt pass indoor walking med tre kompanjoner som även dom var sugna på lite svett i eftermiddag.

Efter detta blir det stress hem för dusch och sen iväg på kvällsmys med mina tre gringos, lite speciellt kvällsmys idag, tell ya later!

helgen på instagram.











Kärlek så jag spricker ♥

dagens munk.



Det sista jag köpte igår innan vi åkte hem var en omtalad donut så den inviger jag idag, så smidig även om det kanske ser lite slarvigt ut så här första gången, man kan ju inte vara bra på allt.

Nu är jag back in business och jag hoppas ni inte saknat mig allt för mycket.

Bakdag.

img_6658 (MMS)

Vi har spenderat dagen på en vaxduk, bakat pepparkakor och lussebullar, inte för att skryta men jag har nog världens husligaste kille. Fast han brås nog på mig. Nu är mannen i fråga iväg, ute i kylan och ska inte hämtas förrän klockan sju. vi andra sysselsätter oss med wordfeud, fika och skidskytte.


Don let the bad bugs bite.

Godnatt härifrån! Har hunnit med mycket sen vi kom fram, inte minst kramar och mys men även en del roligt tidningsskvaller, topp ett på önskelistan är här! Haha. Sorry peeps för kryptiken, får vara så nu. Imorgon är en by dag som bjuder både på julbak & fotboll. Hörs då! Puss

5 saker.

Nu när jag inte kan uppdatera eftersom jag är på resande fot kör jag en sån här lista på fem saker som ni kanske inte vet.

- För två år sen var jag hårmodell och blev kortkorthårig och dessutom mörkbrun.



- Jag älskar dokusåpor som Paradise Hotel, Big Brother, Bachelorette etc. Så tips på smaskiga såpor mottages gärna.

- Jag sover oftast med öronproppar (det är ju HUR skönt som helst!!)

- Jag har blivit ofantligt höjdrädd sen jag blev äldre, nu drar jag till och med ner "gardinen" för fönstret när jag flyger.

- För fem års sen kunde jag aldrig tro att jag skulle sitta här idag och leva som jag gör, ångrar inte mina beslut en sekund och jag älskar mitt liv!

tory burch.





Jag hoppas tomten sysslar med nätshopping nu för tiden, i så fall får han gärna titta in här och klicka hem ett par såna här (i valfri färg) i storlek 39. Tack på förhand!

...


RSS 2.0
Startblogg.se