välkommen till familjen.



Detta låg i mitt paket. Jippiekajey!

paket.



Har ju glömt att berätta för er här vad jag har beställt - well det kom idag!! Ni får se sen, nu måste jag först duscha av dagens core-svett.

tips.



H&M satte igång sin stora vintersale igår. Skynda att fynda!

inspiration -10.



Nu ska jag springa iväg på Inspiration -10 med två av mina kollegor, det blir en heldag med peptalk från olika kända ansikten. Ska bli kul! Hörs sen.

chokladtryffel med nougat.



Detta slängde jag ihop igår, hittade receptet i en icamaxitidning. Smakar mums, blir nog en omgång till innan jul.

måndagens varma.



klänning - h&m. kofta - pojkväns. raggisar - lager157. skor - dinsko. halsband - h&m.

Pissekallt när jag gick hem från fikan med Teso, blev inte varmare när jag skulle rädda cykeln ur världens snödriva, låst. Well nu står den här på altanen i säkert förvar. När jag kom innanför dörren och såg pojkvän iklädd Barca-tröja så insåg jag att det visst är El Clasico idag - happyjump, för honom. Han har iaf lovat att laga surprisemiddag innan.

Nu ska jag googla på flimmer i högerögat, jag fasar hjärntumör eller gråstarr.

Ps - Ni glömmer väl inte att rösta? KLICK

måndag.

Hejhopp! Jag jobbar så jag ser dubbelt. Fullt ös medvetslös har fått sig en ny mening. Men jag ska inte klaga. På fredag ska jag ta semester, jag måste städa.

Puss

söndag.





Idag har det snöat hela dagen! Och jag skulle peppra på våran adventsstämning här hemma med en julstjärna, men den jag hade spanat på var skitful in real life så det fick bli lite undies och lite doftljus istället (badrummet luktar inte hallon nu när det hänger svettiga underställ där varje dag).

Nu ska vi till mamma på glöggmys.

min adventsljusstake 2010.





Enkel, stilren och egengjord. Betongklumpar från Granit och siffror från Village.

annan hallmöbel.

Ni vet att jag tipsade om denna häromdagen, men den är typ slut i hela svedala. Nu hittade jag denna enkla och fina på Rusta. Den hade också passat här hos mig.



Och hallå, nu får ni boosta mig - klicka här och RÖSTA! Tack och puss.

Im off.



Nu ska jag till Jossan och krama på denna lilla filur, min bebis. Sen ska vi iväg och äta nåt onyttigt till kvällsmat. Lagom för idag.

Tjüss.

bilder.















Långpromme en timme runt rocksjön & utmed vättern. Svinkallt men så härligt. Sen tog jag med pojkvän på stan, så nu ska jag göra en adventsljusstake med det jag köpte på stan. Spännande....

promenad.

Lördag och solen skiner ute. Det får bli en promenad med kameran tror jag. Har fyllt på ipoden med massa Robyn, Tove Styrke & Petter, best company for a walk.

Hörs och "ses" sen.

pizza 1. 2. 3.







Vi hade tomatsås, riven pizzaost, mozzarella, pepparsalami, rökt skinka, rucolasallad & rödlök. Behöver inte säga mer va!? YUMMIE!

Ps. glöm inte att rösta nu innan ni somnar + imorgon när ni vaknar, då ska jag ge er alla en stor pussilusk imorgon.

upptagen dag.

Fullt ös hela dagen med trasig jobbtelefon (dvs. okapabel till jobb nästintill), träning, bio, handling och nu matlagning. Istället för att äta utemat så gör vi egen pizza, yum yum. Jag har även handlat mina två första hyacinter för säsongen, I LIKE!



ps. filmen var grym, som sagt, I love Zach.

movienight.

Igårkväll drog pojkvän in högvinst på sitt tips så ikväll blir det bio och nåt gott att äta (mest på mitt initiativ då han nog själv hade velat spela med dom pengarna haha). Vi ska se Due Date, någon som har sett den? Jag älskar ju Zach!


fredag!!





Hejhopp! Jag lever. kom hem sent igår till en kramsjuk pojkvän, no time for bloging. Sthlm var bra, snöigt men bra. Nu är det jobb som gäller några timmar innan jag nog ska flexa ut, har en del jag måste fixa med idag. Ska bland annat träääna såklart.

Hörs sen!

till min hall maybe.



Hur snygg? Slut överallt dock, just my luck. 795 kr på Åhléns, när den finns inne.

(tidsinställt inlägg)

hyacintvas från lagerhaus.





Snart dags att köpa hem mina favoritblommor och imorgon öppnar ju Lagerhaus i stan - perfekt! Får bli en liten tur på fredag när jag är hemma från sthlm.

Onsdag - lillelördag.


on my way to work

Lovelovelove! Detta är vinterväder i sin bästa skrud, snöstorm, nordanvindar och snor. Ska det vara vinter så kan det lika gärna vara det ordentligt.

nybakat.





Välkomna på bullkalas! Imorgon åker en påse med till jobbet, det gillar kollegorna ;) Imorgon åker jag dessutom på kurs till sthlm, åker på eftermiddagen imorgon och stannar till torsdageftermiddag. Ska förbereda några tidsinställda inlägg OM jag inte hittar internet (lilldatorn åker med).

Hörs imorgon lovers!
Puss

guess what!?





Kan det vara någon av er som kan gissa vad jag ska slänga ihop för nåt!? Någon? :)

inställt.

Våran inplanerade tripp till Ullared slopades idag med tanke på busvädret. Både jobbigt och onödigt att ge sig ut på moddiga vägar om man inte måste. Ullared finns ju kvar (förhoppningsvis haha). Istället ska jag göra lite annat bus.

Smell ya later.

Och ni som inte har röstat - kliiick

julklappstips till mig själv.



Ja tack!

Frida for president.



Rösta här så är ni världens bästa!

bodystep.



Snart dags för träning. Jag och Mirre ska på bodystep, 1 timme. Ska bli nice! När jag kommer hem ska maten tydligen stå på bordet, det gillar jag.

nedräkning har börjat.

5 veckor kvar till julvecka. Jag har precis kryssat i min julledighet så nu börjar nedräkningen och alla vet väl hur förbaskat fort 5 veckor kommer att gå. YIHA!

veckoschema.

Denna vecka är fullt ös, nästan så jag får lite ångest innan den ens har börjat:

Måndag - jobb & träning
Tisdag - jobb halvdag & ullared med mamma + syskon
Onsdag - jobb & resa till sthlm
Torsdag - kurs heldag i sthlm
Fredag - jobb & träning

Har redan ångest över att jag inte kommer hinna träna så mycket, suck.

måndagens vintriga.





Snön fullständigt yr utanför så det är långkalsonger och tjockstövlar på. Stövlarna som jag köpte i fredags sitter som ett smäck. Nu ska jag ila till jobb, när detta publiceras är jag dock redan framme, its magic.

du och jag.




jag är ny bloggare hos jClub.se.

Jag har fått äran att börja blogga på jClub.se, det är jättekul att ha fått det förtroendet, men nu känner jag liite press haha. Well well, jag skriver lite annat där än här så ni får gärna kika in där ibland också.

Prima.

bloody sunday.

Kvällen igår var kul! Kul människor, bra musik, kul lekar, tatueringar, dans etc etc. tackar och bockar för det! Då jag (för en gångs skull) höll mig bara till öl så mår jag prima idag, efter lång sovmorgon, så idag kan jag göra nåt annat än att ligga på sofflocket. Först och främst måste bilen hämtas.


Utgång.



Utgång på ingång. Spontant och bra. Hejhopp!

gråttgråttgrått.

Jag trodde jag skulle vakna till "hej mitt vinterland" idag men tji fick jag, grått, brunt och grått är det ute, lite blötsnö på sin höjd. Surt. Ingen större lust till uteaktivitet idag inte. Jag återkommer senare när jag gjort nåt vettigt.

Ps. kanske kan avslöja en liten bloggnyhet då också :)
tjipp.

ljus i mitt hus.







Men hallå, hur bra är inte detta? Tända ljus, snöstorm, god kvällsmat och lite snask till efterrätt. Pojkvän är iväg ikväll, och då passar jag på med lite kvalletid med mig själv.

Puss.

nya skooor.





Hoppsan. Men så sköna, fodrade med gossigt fårludd (typ). Vi får se om dom stannar. Från Deichmann.

h&m home winter.








Världens gulligaste förkläde om jag får säga det själv. Det skulle jag kunna baka måna lussebullar i nu innan jul! Det kommer kosta 199 när det kommer ut, good price.


down on me.

TIIIIDIG dag idag. Åkte med pojkvän 06.40 hemifrån, allt för att kunna ta tidig fredag i eftermiddag. Jag värmer upp (fortfarande helt ensam på våningen) med en ny låt från 50 cent, överraskande bra.

Tjipp.


fit for fight.

Jag lyckades pallra mig iväg på lite träning förut, magen kändes bättre och ibland kan det ju lindra med lite träning. Så körde först 1 timmes afro och sen 1 timmes bodybalance. Mycket skönt. Nu tv-night och sen sängen. Imorgon jobbar jag igen innan det är H E L G!

Tjüss.

work @ home.



Med min galanta jobbtelefon kan jag faktiskt göra lite nytta hemifrån sofflocket. Har fått mail inrullandes sen tidigt imorse, det känns ändå rätt skönt att ha lite koll på läget trots att man är oanträffbar in real life.

Nu är magen desto bättre så jag ska lalla en sväng till affären. Måste få i mig nåt.
Tjüss.

hemmadag.

Idag är jag hemma, har precis kunnat ta mig från sängen till soffan. Haft hemska kramper i magen sen igår och hela natten. Och lagom tills dom tog slut så gick jag på "engångimånadensmärtan". Så idag umgås jag med värmeflaska på magen och nya ELLE som damp ner i brevlådan igår. Intervju med Helena Seger!!


dagens ritt.




tippe
tippe & jackson


Mysig eftermiddag med Mirre. Som vi har skrattat, precis vad jag behövde efter en sådär dag på jobbet. Jag och Jackson (den bruna) är riktigt bra polare, jag är nästan som en horsewisperer vid det här laget haha. Eller vad säger du Mirre?

onsdag.





jeans - cheap monday. linne & scarf - h&m. tröja & skärp - forever21. skor - dinsko.

Shit va långt hår jag börjar få, änteligen! Nu är dock lite mer ridvänliga (och varma!) kläder på och så fort pojkvän är hemma åker jag till Mirre och hästarna, its a perfect day for some trashtalk.
Puss

att se fram emot.

Depp idag. Men då måste jag se framåt! Idag ska jag ut och rida igen. I helgen ska jag och pojkvän på utflykt. Nästa vecka ska jag till sthlm på kurs (och givetvis kramas med Anna). Nu är det fikadags.

Kanske inte ser så mycket ut för världen men man får se det lilla.

meeting.

Nu sitter jag på avdelningsmöte. Idag fick vi fly vårt eget hus i brist på lokal, well well. Idag ska jag inte jobba heldag, så fort bilen är hemma ska jag nämligen åka till Mirre, Jackson & Tippe. DÅ är det dags för ridning igen. Yiha!
Men vi hörs säkert innan det, nu är ni iaf på det klara med vad jag gör (anteckna det nu i era intresseböcker!)


history in the makin'? Pill och jag i dubai.

the best brownie.

Nu efter jobb och träning så kände jag mig värd en liten godsak. Kanske var tur att det var sista biten, annars hade jag nog kunnat dra i mig ett helt paket. Hmm undra om vi inte har pepparkakor i skafferiet? NEJ, nu är det deff som gäller i några veckor, Pillan, deal?


yummy in my tummy.

dagens träning.

Om en timme ska jag på S-core, dagens träning. 45 minuter med fokus på mage, rygg, balans etc. Det gillas! Sexpacket ska fram till eventuell aktuell semester. For sure!


let us take a trip.



Just nu är jag på studiebesök (tidsinställda inlägg is the shit). Ja man går fortfarande på studiebesök trots att man jobbar. Idag firar jag föresten 3 år på min arbetsplats (och jag är fortfarande bara vikarie haha), grattis till mig. I vilket fall som helst så vill jag resa. Kanske ska jag det också?

ny tvbänk?



2 såna här till tvn etc kanske? Enkel, vit, stilren och billig. Från ikea (såklart haha).

laxmiddag.

Hoppsan. Blev visst 2 matinlägg på raken, well well, jag äter mycket haha.



Detta är precis samma tillagningssätt som med räkorna (fast du steker på laxen innan creme fraichen och grädden). Supergott.
Nu ska jag sova, sova och sova! Helst vill jag vakna upp i mitten på april, sådär lagom till våren.
Tjao.

mellanmål.



Blev lite tidigare hemgång än vanligt idag. Så nu njuter jag av två äggmackor och lite annat gott till sen lunch/mellanmål. Senare ska jag och Pill röra lite på fläsket och hälsa på Teso i hennes nya lya (hon är ÄNTLIGEN granne med mig, nästan).

en dörr stängs, då öppnas ett fönster.

Lite av våra planer framöver gick i stöpet imorse, ett mail, "framskjutet" och det var det med den planen. Men som man säger - om en dörr stängs så öppnas ett fönster. Så även här.

Jag har by the way en pissig dag idag.
Tjipp.

novembernews från h&m.






Yes please.

i heart you.



Ett litet resultat av mitt granpyssel. Fick även till en fullständigt ostabil krans som får ligga på altanen istället för att hänga på dörren. jaja jag har aldrig påstått att jag är grym på att göra grankransar. Har även hunnit med kvällsmat (läs: GOOOOOD kycklinggryta) hos mamma, skönt att inte behöva laga själv.

Nu ska jag bädda ner mitt trötta arsle i soffan, för fy hundan va jag är trött! Bäst för dom ensamma mammorna att dom står för nåt extraordinärt idag för att jag inte ska somna.
Tjipp.

hemmapyssel.

Min hästkompis Jackson har tappat en sko så vi får skjuta på ridningen. Då tar jag tillfället i akt och gör nåt med allt granris som jag plockade igår.



världens bästa pappa.





Idag är det pappas dag, världens bästa pappa! Vi har redan hunnit fika och skrapa triss, eller ja pappa har skrapat, vann också gjorde han. Fick se nya bilder på lillebror/lillasyster som nu har ryggrad. Börja likna en liten person.

Om en timme ska jag följa med på lite innebandy innan jag åker till Mirre och ska upp på hästryggen igen. Ska bli mys. Kanske ska smugla med min lilla digitalkamera idag så ni kan få bildbevis denna gång!?

bloominghome.







Ny favoritsida - klick. Hur skön ser inte fotöljen ut att vara då!? Surt att den kostar 11 495 kr bara. Men om någon har dom pengar att lägga på mig så är ni hjärtligt välkomna.

vårt sovrum.








nattamat.

Efter springturen tidigare idag (som förövrigt gick utav bara fan) så hade jag fullt upp. Tvätt skulle tvättas, ett hem skulle städas, en kyl skulle fyllas, magar skulle mättas, pojkvän skulle köras, jacka skulle hämtas etc. Nu ÄNTLIGEN ska jag få i mig lite kvällsmat (klassas kanske som nattamat efter 23?)


hoppsan.

Det blir visst lite löp ändå. Hejdå soffan, hej Öxnehaga.

det blev visst sovmorgon.



Det var längesen jag sov så här länge. Jag behövde sova så länge. Min kropp behövde det. Det regnar ute och den där löprundan som jag skrev om inatt känns väl inte så aktuell. Jag ska i vilket fall som helst börja med att duka fram lördagsfrukosten, den GOOODASTE frukosten!

godnatt fredag.

Nu har jag lekt hamburgerbud och ska snart inta sovposition. Har precis bestämt med pojkvän att vi ska till öxnehaga och springa imorgn när vi vaknat, eller ja, han ska springa, jag vill köra intervaller, han påstår dock att hela sträckan kan vara en lång intervall, där förlorade han mig. Magmusklerna får iaf vila imorgon efter ett bodystep-pass och 2½ timmes konstant skratt idag. Jaja lika bra att ladda.

Och så vill jag bara meddela, innan jag går till kojs, att Mia Skäringer är min nya idol och förebild, vilken grym människa. Får ni chansen att se henne: GÖR DET!!




Dyngkåt och hur helig som helst.

Ikväll ska jag och Therese, Jessica och Frida gå och se Mia Skäringer på konserthuset. Det ska bli så grymt! Vi har längtat och väntat sen vi bokade biljetterna för typ 4 veckor sen säkert.


Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst.

fint från granit.





Den 26e november öppnar (ÄNTLIGEN) granit här i Jönköping. Finns så mycket fint och så mycket praktiskt.

Ps. Idag öppnar dessutom Dimoda och den 25e öppnar Lagerhaus, båda i sesamhuset. SÅÅÅ kul!

dubbelpass på sportlife.

Idag kör jag dubbelt upp med träningen. Först ett afropass och sen bodybalance på det. Alltid skönt att varva ner inför fredagen med lite yoga/pilates-träning.

Måste dammsuga hemma också, räknas det som träning?

boots.



Ja tack! Om någon ska handla i en New Lookbutik inom en snar framtid kan ni väl höra av er!? Tack.

godaste räksåsen till pasta.



tror att jag har tipsat om detta förut, om inte så kommer det här.

Bryn purjo, pressad vitlök & hackad röd chili. I med en burk paprika/chili cremefraiche och en liten matlagningsgrädde. Låt puttra, häll i räkor och brocoli, salta och peppra (jag har även i lite soya och curry) och låt det bara puttra på låg värme tills pastan är färdigkokad (ca 10 min).

Herrejösses så gottit.
ps. det här med hur mycket av något är jag pissdålig på, kör lite med höften, blir alltid bäst så.

promenad.

Nu ska jag och pojkvän ut och ta en runda runt munken. Eller ja, jag går med honom till maxi där vänder jag och han springer runt resten av sjön.

Hörs sen.

idag.





tröja - monki. leggings & mössa - h&m. skor - dinsko.

lillelördag - då är jag snäll.



Idag och imorgon är vi bara 4 st på jobbet, alla andra är iväg på kurs. Då ska jag passa på att bjuda på mina egenbakade kanelisar. Nu önskar ni väl att ni jobbade med mig? ;)

Hörs sen.

(tidsinställt inlägg)

snön från min synvinkel.







Snöstorm hit och snökaos dit. Jag tycker det är supermysigt (när man inte ska ut och brottas med vinden vill säga). På med raggisarna, ner i soffan med brakkvällsmat och bara mys.

Pojkvän har fått ett nytt tv-spel, kul för honom, mindre kul för mig, jag är liksom tv-lös nu (vi tror inte på det här med tv i sovrum), men jag får helt enkelt göra det bästa av situationen, låta honom hållas, iaf ett par dagar, så blir han nöjd.

workout.

Nu ska jag strax iväg på s-core. Resten av min träningsvecka ser på ett ungefär ut såhär*:

Onsdag - Bodystep
Torsdag - Afro & Bodybalance
Fredag - Bodystep



*allt kan ju ändras, man vet ju aldrig med mig.

stickat för 99 kr.



Jag hade mer än gärna gett 99 kr för denna stickade idag. Pissekallt är det idag när det blåser storm rakt in från Vättern.

Den är från h&m.

bloody tuesday.

Godmorgon bloggers.

Kör vidare på tidsinställt morgoninlägg så slipper jag känna bloggstress i all morgonglans. Tisdagen den 9/11 för mig betyder jobb och träning, jag och Mirre ska på S-core. Sakta men säkert kommer sexpacket där bakom den lilla bulldegen till mage, det gillar vi.

Tjüss.

måndagsmys.



Eftersom jag varit ledig idag har det känts som söndag så när jag var på Willys och handlade tidigare åkte lite "söndagsgotta" med i korgen. Yammi. Detta åkte ner med julmust.

Nu ska jag inta sängläge så jag orkar upp till jobbet imorgon. Back to basics.

galopp.


har lånat bilden av Mirre.

Jag har numera en ny bästa kompis, han heter jackson och är häst. Vi har gått en långpromme i skogen och tillochmed galopperat en sväng (dock omedvetet). Tack för ritten Mirre, blir nog fler gånger :)

Nu ska jag ställa mig i en svinvarm dusch och sen få maten serverad.
Tjipp.

mikrofonkåt.



Nu är jag vaken (har varit sen ca 11) och ska snart till mirre och hästarna. Ny dag, ny vecka, its all about to change. Känns lite pirrigt. men som jag skrev igår, en skräckblandad förtjusning. Inatt när pojkvän kom hem fick jag en present, han är fullkomligt knäpp.

Granris, jag måste plocka granris. Note to self.

godmorgon.

Idag är jag ledig så ni förstår väl själva att jag fortfarande ligger och sover gott! (Måste ju prova på detta med tidsinställda inlägg). Idag ska jag till Mirre och hennes hästar, jag ska för första gången på väldigt många år, rida! Ska bli så gräsligt kul. Men vi hörs nog innan det.

Godmorgon.


framtid.

Smaken jag känner nu, idag är skräckblandad förtjusning.

Det sover vi på.

fotbollsfest.



Så då. Sista matchen, avgörandet. 3-0, så nu blir det middag och säkert lite fest, trots söndag. Även sista matchen för pojkvän med södra, kändes lite vemodigt att gå därifrån idag efter att inte ha missat en enda hemmamatch på 4 år (!!) well this is the end of an era.

Nu kommer snart PC & Lumme hit så ska vi ta sällis.
ha en fin söndagskväll.

avgörande fotbollssöndag.

Om 5 min ankommer svärmor & svärfar. idag avgörs J-södras öde, nervit! Innan match ska jag äta lurre med Lumme och en kompis till henne, sen blir det 2 kalla timmar på vallen, dom 2 sista timmarna.

Hinner nog höras av en sväng innan det är avslutningsmiddag med laget ikväll. Håll era tummar!!

lite förändringar hemma.









2 nya filtar som får ligga i sängen tills katterna har åkt hem, här och här kan ni få liten bättre bild av vilka det är. Upp med två tavellister vid matplatsen för uppställning av tidningar etc. När jag fick upp tidningarna så fick jag plats för den ena, större kaffebryggaren (här hemma används två) nedanför köksbänken så jag kunde skapa mer arbetsyta brevid spisen. Och sen en liten sign till toaletten, prima.

ikeashopping.



Igår fick jag somsagt en vision, en hemmavision. Så nu har jag varit på ikea så jag kan genomföra detta. Blev såklart en del annat också, as always när det kommer till ikea, bland annat en av deras gudomliga negerbollar, YUMMIE!

Well well, ni får nog se sen. Tjipp.

jag idag.



leggings - h&m. tunika - lindex. skor - dinsko. jacka - lindex. "börs" - monki. halsduk - pojkväns.

Goodmorning.

Börjar dagen med this hunk! Hur bra? Nu ska jag göra mig iordning för att ta en promenad för morgonfika hos farmor.


Olle - Free Fallin'

utemiddag blev hemmamiddag.



Ikväll skulle vi ut och ätit fredagsmiddag ute för att fira fredag och för att fira gårdagens besked (har med mitt jobb att göra, för er nyfikna). men både jag och pojkvän är APtrötta så vi kör hämtmat ikväll och siktar på middag ute imorgon istället. Myspys.

home is where heart is.








städtant.

Jag är hemma sen en timme tillbaka (blev lite mer än beräknat på jobbet) och nu står jag i med storstädning hemma, disk, bädd, tork, damm, sug, tvätt. Har dessutom gjort lite förändringar hemma, i huvudet än så länge haha, får se om pojkvän går med på det. Han jobbar tills i eftermiddag så tills dess ska det bli SKINANDE rent hemma så vi kan ta helg (sista fotbollshelgen på länge!!) med gott samvete ikväll.

Tjao

early morning.



Med tanke på att vi har arbetsdag till 12 idag så var det rätt simpelt att gå upp med pojkvän och åka med honom när han åkte till jobbet. Ja ni kan ju se när jag stämplade in. Jag tänker dock inte jobba ända till 12 utan tänkte flexa ut redan runt 10, lite lagom arbetsdag. Sen är jag ledig till TISDAG! Yippiekajej.

ett år sen.

Kom precis på att idag är det exakt ett år sen vi åkte till Thailand senast. Mitt glada humör fick sig precis en liten dipp. Suck. Får muntra upp mig själv med fika ihop med Malin, she makes me happy.

boots by forever21.



Har precis hämtat ett par nyklackade skor jag köpte på forever21 i Dubai i våras, en lite tjockare sula på så jag inte halkar av vägen i vinter. Jag är dock fortfarande på jakt efter ett par högre stövlar. Dom här över hade jag velat ha, hur snyggt med dragkedjan där bak!? Dock lite för ljusa, liiite mörkbrunare och jag hade slagit till. Fast å andra sidan för 237 kronor så kanske det inte gör så mycket haha. Billigtbilligt!

Godmorgon (uppdaterad).

Morgonstund har guld i mun. Ja, man kan ju iaf inbilla sig det. Well 1 tidig dag kvar (då jag dessutom bara jobbar typ 2 timmar) sen är jag ledig till tisdag, I'll live.

Tjipp.

Update: OH HAPPY DAY! Denna torsdagen kunde inte börja på ett bättre sätt. Imorgon efter mina ca 2 timmar på jobbet är det jag som firar!!

dinnertime.

Trots sent och långdraget möte så hann jag (med stor marginal) till bodystep-passet 17.30. Mötte upp mysCarro innan för lite pre-workoutsnack. Svettades som bara den, ÄLSKAR sån träning, då känner man verkligen att man kör järnet.

Nu blir det pasta (passande hu!?) och nån baconsås som pojkvän lagar och sen blir det mys i soffan. Härliga onsdagskväll.




mystroll

nackdelen med att äta lunch.

Jag äter aldrig lurre på jobbet, men idag ska jag träna så då kände jag att en liten quinoasallad inte skulle sitta helt fel i kistan. FEL FRIDA FEL! Inte nog med att jag nu kommer inta någon slags matkoma så är jag dessutom supersugen på godis. Träningen kommer ju bli helt förgäves...


men lika glad är jag för det, men gladast är nog räven.

trådig ljusstake.


tisdagsklänning.





svart klänning - h&m. skjorta - monki. boots - dinsko. klocka - present.

toast, mammamys & icaidioter.


kissemys igår.

Ikväll kommer mamma hit, vi ska äta toast och ha mysigt. Jag hoppas att syster och bror är med också.

Föresten har jag nu två dagar i hamnat bakom idioter på ICA, igår var det någon som lekte polis och trodde sig ha sett sonen till personen framför honom snatta, men han sa inget till kassörskan, nej, han sa det högt till personen brevid mig så att mamman till den lille "snattaren" gott och väl hörde. Och idag ville en tant ha en amaryllis gratis trots att hon inte handlat för 300 kr (som man skulle göra enligt kupongen), och hon trodde dessutom tydligen att en tvåstängslad amaryllis är samma sak som en höstbukett!? Tack och lov så slutade det med att hon betalade för höstbuketten eftersom hon hade ca 66 kr kvar till 300-gränsen.

Ja bara en liten parantes så här på tisdagskvällen.
Imorgon är det onsdag! YIHA!

nattduksbord.

Jag är på jakt efter nattduksbord. Att dom ska vara vitt är mitt enda krav. Tipstips?



hittade detta hos Bosign för 595 kr. Lite annorlunda.

höstig altan.







Det första jag gjorde när jag kom hem nyss var att tända lyktorna på altanen och i sovrummet (fönstret är in mot sovrummet). Det är ju sjukt va mörkt det var nu helt plötsligt sen man ställde om klockan. Men man får göra det mysigt istället. Nu blir det måndagsmiddag och måndagsmys med pojkvän och två myskatter.

most wanted från modekungen.







You like? I like, very much.

hard work.

Jobbar. Hade dock hellre suttit hemma i soffan med pojkvän och myskatter. Dom har tydligen mysmåndag, utan mig. Jag sitter och planerar lite pimpande av soffan. Nya kuddar är önskvärt plus en ny gosig filt.







H&M Home.

RSS 2.0
Startblogg.se