225 kr, typ.




Köpte nya skor på monki idag, supersnygga, supersköna och på 50% rea. Nu ska vi möta upp dom andra och leva loppan på Liseberg!

nicenicenice.

Måste bara inlägga att det är förjävla skönt att inte behöva jobba idag!

Nu åker vi :)

bokat.

Nu har vi bokat hotell till vår lilla minisemester i göteborg, det ska bli mysigt! Och enligt väderleksrapporten ska det blir över 20 grader varmt både imorgon och på tisdag. Härligt.

Nu - prommis.

medicamente.



Smörpopcorn, iskall cola och the city funkar utmärkt mot baksmälla á la Frida.

lazy sunday.






Man mår som man förtjänar idag, jag mår dock inte värst i min lilla familj. Vi bubblade bubbelbad framåt 4-snåret i morse innan vi totaldäckade i 4 timmar innan det var dags för bröllopsfrulle ihop med dom andra. VILKEN helg! Finaste brudparet, finaste bröllopet, roligaste festen och ja allt. Say no more..

Det bästa av allt är att jag slipper allt vad jobbångest heter för imorgon åker vi på minisemester!

bröllopslördag.

Idag är det bröllopsdag (Grattis thomas och sarah!!) och vi ska snart ge oss iväg så vi kan checka in på hotellet och byta om där innan. Hoppashoppas att solen bryter sig loss så det kan bli utebröllop som planerat.


fixarkväll.



köpte nya glas idag, I like. Från cervera.


Ensamkväll hemma resulterar i ordentlig tjejkväll, jag har duschat, rakat benen, smörjt in mig med bus (ska vara barbent imorgon, vill inte göra bröllopsgäster blinda, inte minst brudparet), provat kläder, målat tår och fingernaglar, dricker cola och äter godis.

Well då återgår jag...

turkooos.




2 nya halsband fick följa med hem idag, båda från h&m, fina budgetgrejer. nu ska jag bara vilket jag ska ha på mig imorgon på bröllopet.

Nu ska jag fira minisemester med Lumme, vi ska käka sen lunch/tidig middag på Dal Baffo och sen gå på match. Love it!

quickie.

Solen skiner - fredag - dagen efter lön - marknadsdag - flexut - SEMESTER till nästa torsdag.

This is what a call a good day.


min lilla oas.






Att jag har lyckats hålla detta grönt alltså (obs! inte plastblommor), ja ingen kan vara mer förvånad än jag! Så nu har jag kramat mina växter lite, tror stenhårt på att växter behöver kärlek, och hoppas på att dom kommer växa ännu mera.

Nu ska jag snart iväg en sväng med Lummis, det vankas only-utförsäljning.

godmorgon solen.



Vilket väder man vaknar till + LÖN på kontot (idag känns söndagarna rätt värt det, yiha), so far so good! Nu ska jag cykla till jobbet. Kort morgonupdate men jag är trött och måste iväg.

Tjing.

bröllopsprovning pågår.

Oj vilken film, say no more, vill inte förstöra det för er.

Nog om det. Nu pågår klädprovning här hemma inför bröllopet på lördag, har fått låna ett par skor av Bellis som jag tror kommer bli utmärkt oavsett vilken av klänningarna jag väljer att ha på mig. På fredag måste jag dock göra lite kompletteringar med nåt halsband och så också, ska bli SÅ kul att gå på bröllop.


jag och tre av mitt mysiga biosällskap, från jnytt. Vi blev dessutom intervjuade av JP haha, får väl se på det imorgon. ps. ja jag och bella har likadana scarfs haha.

off we go.

Nu har jag stämplat ut, satt på mig mina heels (för lat och bekväm för en hel dag i dom) och ska ut och möta upp dom andra sju tjejerna som ska med på bio. Men first up - COSMOS!

Ciao

sex and the city 2.

Lurrerast ger mig en möjlighet till lite snabb update, fullt ös. Idag är det ingen vanlig dag, för idag är dagen då jag ska få se SEX AND THE CITY 2! Om 4 timmar ska tjejerna samlas på o'learys för Cosmos, kl. 17 är det mingel på bion med goodiebags och sen 2 ½ timme med mina älsklingslåtsaskompisar på bioduken.

Back to worki!


bästa hundkompisen Figo & jag dricker vin.

favorit i repris.




Jag älskar när man hittar plagg i garderoben som legat där oanvänt alldeles för länge, nu har jag väckt liv i denna goa tröja från Only, I love. (Under denna passar mina nya tub-bh:ar som ett smäck, inga fula band)

Förövrigt sitter jag och inviger tandblekningen just nu, intresseklubben antecknar haha. Jaja nu - bort med blekningen och sen in med mat.

happy tuesday.



Att det ska vara så gräsligt svårt att komma upp på morgonen alltså!? Att det ska vara så gräsligt skönt under täcket, varmt och mjukt och  skönt, vem vill lämna det liksom mot ett kallt utanför? Jaja nu är jag uppe och ska hoppa på cykeln till jobbet, lång jobbdag och sen match ikväll. Lagom tisdag. Lets kick it!

premiär.

Idag lanserades Jnytts nya bloggportal, en portal för Jönköpingsbloggare. Svinkul. Extra ärofyllt för mig då jag är deras första "Veckans bloggare", tack Jnytt!


klick

måndagshuggare.




allt från forever21 (faktiskt oplanerat haha).

LÅNG dag på jobbet idag och meningen var träning efter work men både jag och Lumme kände oss inte helt hundra så vi hoppar det. Nu blir det istället mackaroner och falukorv till middag, oerhört lätt men oändligt gott :)

ge mig.. nu!



Handledsgodis så det heter duga, Oxxo har lyckats!

vecka tjugoett.

Måndag - Träning.
Tisdag - J-södra vs. Hammarby.
Onsdag - Smygpremiär; SEX AND THE CITY 2!
Torsdag -
Fredag - J-södra vs. Öster.
Lördag Söndag - Bröllop

As you can see, fullt ös medvetslös!


puss.



sleep tight! Imorgon börjar en FULLspäckad vecka, bring.it.on.
Puss

crest whitestrips.



Tack bästa svägerska ♥ Nu ska mina tänder bli sommarfina :)

home sweet home.

Och vet ni vad jag har gjort i helgen? Börjat twittra, något jag aldrig trodde jag skulle göra men det är ju svinsmidigt när man har kola i huvudet och inte orkar skriva mer än 140 bokstäver - klick. Men nu är jag hemma och bloggen har varit liiite saknad under helgen så jag ska ge er lite mer än så ikväll. Ska snart visa er vad jag har fått men måste först till affären.


fridayme.




tröja - ginatricot. kjol - h&m. sjal - h&m. jacka - elvine (pojkvännens). skor - converse. väska - oasis. klocka - triwa. ring - forever21.

Nu ska jag traska till a6 och köpa present till vår favorit4-åring, sen invänta pojkvän som spelar golf, sen åker vi! Weii.

im in it to win it.



Idag tävlar jag på MODEttE.se - wiho! Inte ofta jag tävlar men idag är jag på tävlingshumör. Lycka till till mig själv.

THANK god its friday!

Jag skymtar blå himmel bakom dimman (kom igen solen!!) och det är fredag och jag är just nu HELT ensam på kontoret, och Jason Mraz sjunger för mig. OH HAPPY day! Dagen igår har helt klart lämnat mig i gott skick och jag var inte dödens trött i morse när klockan ringde 06.40. Kanske också beror på att jag och pojkvän åker iväg ikväll och ska vara borta till söndag, jag kan nog inte längta mera än vad jag gör!



puss på er!

inför hösten 2010.


Burberry Prorsum, fall 2010

En sån jacka SKA jag ha (inte nödvändigtvis Burberry men nåt liknande)! Skinn + fårskinn = kärlek hela hösten.

sommarbling.



couldnt help my self.

nu har jag laddat batterierna.

Tänk er gröna ängar, gröna björkar, gula blommor, solsken, 20 grader varmt, åskan låååångt borta och ett gäng härliga kollegor = vinnande koncept. Jag och Malin paddlade ut på sjön där vi satt i solen och guppade, underbart skönt! Sen har vi ätit, fikat, fikat och ätit också såklart.

Nu ska jag och pojkvän avsluta dagen med mat från någon av våra närliggande restauranger.

Så här tillfreds med en dag har jag inte varit på länge! ♥ Återkommer imorgon, kanske med nåt slags bildbevis från kanoten, det finns.

canoe.

Idag ska vi ut på friluftsdag med jobbet, vi ska paddla kanot och grilla korv. Kunde inte kommit mer lägligt!

Tjing.

new.





h&m - 99 kr/st
(skärp - forever21, dubai)

haha.



Sköna killar alltså, det hade varit kul att se dom på Vallen nästa vecka när det är dags för match mot Hammarby, speciellt Joel, namnam.

avi.

Jag har fått ett paket, i cant wait. Så i eftermiddag hoppas jag att jag kan ge er ett lite mer innehållsrikt inlägg innan jag ska iväg på match.

Workiworki.

No time.

Galen vecka på jobbet - försöker att andas djupt, överlever nog inte annars. Har avreagerat mig på gymmet idag efter jobbet, stressen svettade jag ut, för stunden.

Nu ska jag ut, gå en sväng, hämta en fotbollsbiljett tills imorgon.
Puss på er.

monday with the big M.




kjol, tröja, scarf - h&m. jacka - vero moda. skor - converse. väska - oasis. ring - h&m dubai. halsband - nilmadesign

jag ska inte gnälla över idag - även om det varit en jobbig dag punkt. Pojkvän är iväg och spelar golf så jag ska träna lite på pilatesbollen nu innan jag och Sahar ska ta cyklarna och hitta på bus (say goodbye to brownie).

strapless black and white.

Ett litet tips, söndagstips. För 49.50 kr får du två tubtoppar i bomull, supersköna!


vino.

Efter lite vila i soffan framför ett x antal SATC-avsnitt, kommer nu Lumme över på lite vino, vi är "änkor" ikväll så varför inte vara det tillsammans. Ha en fin lördagkväll my friends.


home alone.



Sen lurre: Bulgur & kycklingröra, ISkallt vatten.
På tv: Sex and the city säsong 2.
På dator: Livescore.

Ensamtid är kvalité!

lördagsutflykt.

Nu ska jag hämta upp mamma, syster, Bella och hennes mamma. Vi ska åka till Munkaskog och fika på Lustfyllt, världens mysigaste plats med världens godaste fikabuffé. Mysigt tjejdag.

Puss

Bronson.

Nu ska vi se på film, får se om man håller sig vaken. Imorgon vankas det utflykt, det ska bli MYSIGT!


let the weekend begin.



Jag kör efterrätt innan middag. Bra upplägg! Colan tillhör pojkvän så schyyy...

vintage mint.

Om någon är värd lite fredagsshopping så är det jag. h&m fick celebert besök av moi och jag gick därifrån lite fattigare men mycket gladare, nu är det HELG! Nagellacket nedan bland annat blev inhandlat. Nu ska jag dessutom lägga beställning på klänningar, dom fanns i butik men inte i min size.


you like hu? dålig bild men whataheck, kan ju inte göra det bra varje gång (och jag till skillnad från andra använder ju iaf dagsfärska bilder ;))

fredagsmums.




ginatricot

99 kr.






3 klänningar för 297 kr. Hur bra? H&M is the shit.

think outside the box.

Idag har jag lånat pojkvännens Filippa K jeans, I love. Så sköna och jag kan andas ordentligt. Nu ska jag och min confyoutfit in till jobbet, det är tur att Malin också ska jobba så vi kan äta lurre ihop och sen har vi god fika som vi ska förtära också, när vi förtjänar det.



mumsfilibabba.





Jag kanske inte behöver skriva nåt? Men det gör jag ändå.

Lång arbetsdag och härlig överraskningsafterwork tar på krafterna kan jag lova. Jag och pojkvän var och hyrde 3 filmer innan han åkte iväg och skulle kika på fotboll så nu sitter jag uppkuren i soffan och myser själv, I LOVE! Regnet öser ner dessutom, urranburran va mysigt.

onsdagsinspo.



No time for blogin' today. Här får ni lite I N S P O istället, my god!

Puss & godnatt.

Nu har pojkvän kommit hem, vi har lyxat med en halv pizza var så nu kommer vi att sova gottit. Imorgon är det "fredag" eftersom torsdag är röd dag och fredag är klämmis, men för mig är det dock bara onsdag, ska in och jobba både torsdag och fredag, lucky me.

Puss och kram på er goa kompisar.


2008

ica maxi stormarknad.



Oj va kul det är att stimma på maxi, vuxenpoäng eller bara en läbbig tantvarning? I dont care. Nu är kyl + frys fulladdat med goda och nyttiga saker.

Nu ska jag duscha, sen rensa en grillad kyckling och sen svara på era kommentarer som ligger opublicerade sen några dagar tillbaka. Effektiv eftermiddag, det gillar den numera effektiva Frida.

pickedöd.

Tuseday as in veckans tråkigaste dag. Jag mår bra, trött som ett gnu men mår fint, solen skiner och jag en hel dags jobb framför mig. Så nu vet ni det - mina vänner, nu behöver ni inte ringa idag heller, bra va!? Pfft.

Jag vann 2 omgångar av skitgubbe igårkväll, men ändå fick jag utstå pickedöden* innan läggdags, det var tydligen mitt pris. Tack för den, älskar dig ändå!

*Du får otaliga "pick" i form av två fingrar under nyckelbenen där huden är tunn, det gör ont och kittlas!


måndagsmat.




Måndag yet again! Hemma i all hast och stoppar i mig lite bulgur med räkröra, f*ckng amazing gott måste jag erkänna, speciellt efter ett effektivt pass på gymet. Nu ska jag möta upp Lummepumme och ta prommisen till Stadsparken där det vankas match. Hejaheja.

The reader.

Litet filmtips så här på söndagskvällen:



Oj så bra. Så mysig och fin och sorlig.

tikkamasala.



sundaydinner.


Efter några timmars söndagsjobb har jag + pojkvän ätit lite söndagsmat i form av rester sen i fredags, tikkamasala (jag älskar naanbrödet mest).

Förut satt jag och kollade i arkivet på förra bloggen, kollade maj 2009, kändes konstigt att kolla på dom bilderna med utslagna träd, blommor, kvällssol, förfest UTE i tisha... suck. JAG VILL HA SOMMAR NU!! Iaf en varmare vår.
Nu ska jag tröstäta lite marabounonstopchoklad och dricka colalola.

vyssanlull.



Vilken myskväll det blev. Jag och Joss begav oss till kvartersrestaurangen där vår kära Sahar körde lördagspasset, jag komponerade en egen pizza (vesuvio med räkor och vitlök) och så blev det en jäkla massa tjöt. Mina goa tjejer ♥ Nu är det dock passed bedtime och sängen roooopar på mig.

Tack för idag, slut för idag, vi ses imorgon, tack och adjö!

saturdaymorning.





Skitväder = soffdag.
Pojkvän är och tränar och jag har legat läänge och dragit mig under täcket. Nu är jag nyduschad och flyttad till soffan, här tänkte jag stanna resten av dagen. Efter 5 dagars hårt slit på jobbet så känns det verkligen GRYMT bra med en ledig dag, det är jag värd! (Speciellt med tanke på att jag ska jobba imorgon igen).

Hur spenderar ni er lördag?

exklusiv smygpremiär.



Lyckades få tag på 8 biljetter till 8 tjejer som det 26e maj kommer sätta på sig sina high heels och gå på smygpremmis, få goodiebags, mingla och inte minst: SE SEX AND THE CITY 2! Längtar vi? JA!

Nu firar jag och pojkvän fredagsmys med björnbär, kiwi, vindruvor, filidutter, nonstop och cola. Imorgn ska jag ta igen en veckas bloggning tänkte jag.
Puss på er.

FReEEEEDAG!

Men hur underbart är det inte med fredag då? Förutom träningsvärken från igår (sprang vårruset, 5 km på 25 min, my gad!) så är jag pigg, det vankas jobb och sen mysafterwork med Malin, vi har MYCKET att prata om. Resten av helgen ska tydligen bli apregnig så pojkvän har lovat att hyra 3 nya filmer så ska vi köra på filmhelg, inte mig emot så håller på att utveckla magkatarr på grund av jobbet.




ps. kul att man tydligen är i fokus på tidningens framsida idag med löpsteget, I will show you. Haha jag dör.

onsdag.


todays me.

HÅRD dag på jobbet, och då överdriver jag inte. Jag är veeerkligen värd en fika med Carrobarro på min uteplats nu. Bulle, kaka, saft och finsällskap!

Förlåt att jag förövrigt inte är en hejare på att skriva samt svara på era kommentarer, all in time my friends, har lite för mycket goin on just nu. Så nu vet ni.

panangcurry.

Meningen var att jag skulle inta gymet efter jobbet idag men övertidsarbete + ingen bil satte stopp för mina planer så jag tog mig en svängom på pilatesbollen för 3e dagen i rad, lite träning är bättre än ingen träning. Nu är pojkvän påväg hem från sin träning så jag ska inta köket och göra kyckling och panangcurry, YAMMI!



Hur mysigt är det inte föresten när det haglar och blåser ute, ljusen är tända inne och mysvelourrocken är på? Oj så vi myser nu.

dance like nobody is watching.



ps. Sahar - jag behöver färga mitt hår! När kan du?

favorit.





Nu ska jag utöva dagens pass på pilatesbollen, har grym träningsvärk efter igår, its evil!

lunch.



check. Nu kör jag 3½ timme till.

ps. whats up med alla engelska samtal jag får idag? Hujeda mig! Nån lärare från gymnasiet kanske vill kolla så jag sköter engelskan även efter mina 3 internationella år!?

prickigkorv.


jag är en norrbodakorv idag!

Kan man annat än LE och må bra när solen skiner i ett helt vindstilla Jönköping? Skulle inte tro det. Veckan ser ut som följer:

Måndag - Jossandejt och ev fotbollsutflykt.
Tisdag -
Onsdag - Carrofika.
Torsdag - Vårruset och ev biodejt med Bella
Fredag - After Work
Lördag -
Söndag -

jobbar som vanligt varje dag och ska försöka klämma in träning också.

good girl.




paus med skruttibangbang mellan mina effektiva uppdrag. Jag har precis rensat iordning min sida av badrumsskåpet (ja vi tjejer har tydligen en tendens att samla på oss en del skräp) och nu ska jag gå vidare till garderoben. När pojkvän kommer hem ska vi se på film och äta popcorn. Yummie.

149.



så enkel och så frida.

solsolsol.



blir inte mycket action här på bloggen idag heller. Vi ska börja vår söndag med en prommis ute i solskenet. how do you like it!?

bloggfri lördag.

Vi har besök idag och om en stund börjar fotbollen. Ikväll blir det vän-kväll på ett eller annat sätt!


RSS 2.0
Startblogg.se