mysigt.

Dagen har gått i mysets tecken. Först mysfika med Bellis på Kaffe & kackel i Kaxholmen. Sen mysshopping med pojkvän & vänner på a6/ikea och nu myskväll ihop med pojkvän & vänner, I love it!

Hoppas ni har en mysig dag också :)

lördagsfrida.






Nu åker vi! Puss

lördagsfrukost.



Finns det nåt godare än en rejäl lördagsfrukost? Nope, inte i min värld. Måste grunda bra i magen inför dagens små äventyr. Om en timme åker jag och Bellis till Kaxholmen där vi ska testa Kaffe & Kackel. Mysigt.

sneakpeak.





Om 45 minuter ska jag och M äta kinamat - är det fredag så är det!

fredagsgodis.



Jag som inte har plånbok för dessa är glad att h&m kommer med en liknande och att jag har en spion på h&m som ska hjälpa mig att fånga ett ex till mig. Yummie.

Happy friday!

sleep tight lovers.



Vi är två trötta, utslagna hjältar här hemma idag, en sover redan här på soffan, jag ska strax väcka honom så vi kan flytta in i sängen. IMORGON ÄR DET FREDAG!! Någon som längtar mer än jag?

ps. Kul att ni fortfarande är lika många som är här inne varje dag, mindre kul att ni är rätt så dåliga på att kommentera :(

ingen mer reashopping för mig.

Mina närmaste vet hur jag ogärna shoppar på rea (mycket skräp, rörigt, stökigt, högit etc), men jag har ändå köpt ETT par byxor, ginatricot, klick. Idag gick knappen (som förövrigt var en sne(?) knapp), hejdå. Jag tar det som ett tecken på att ödet verkligen inte vill att jag reashoppar, och jag lyssnar ALLTID på ödet.


om en vecka - Lars Winnerbäck.



Jag och Bellis ska se Lasse i Hok om en vecka. Bäst för vädergudarna att dom schasar bort regnet tills dess så vi kan ha picknick i gräset utan att bli dyblöta. Jag längtar!

Idag har jag förövrigt mysdag på jobbet, regnet öser ner, om en timme blir det delicatobollsfika (&cola) med min vapendragare M som liksom jag jobbar hela sommaren, det är vi värda.
Puss

blåbär direkt från axamo.




Plockade nog en liter goa stora fina blåbär i skogen, imorgon ska dom bli PAJ, god, varm, hemmagjord blåbärspaj, finns inget godare! Men nu ska jag stänga av & lägga mig, är trött och fortfarande på rätt dåligt humör. Saknar pojkvän, han är alltid så bra på att kramas när jag är låg och pussa mig i pannan, det är tur för honom att han lovat att snabba sig hem.

Tjing.

guldkorn.







Could go on forever - monki.

Detta får bli en liten inspodag, jag har en fuldag. Den ska nu fortsätta att spenderas i blåbärsskogen ihop med Lumme & Emelie + hundar.
Tjing.

all bad things comes to an end.




Grrr... snygga va, vill ha, hmm, alla, tack.

less.

Ibland blir man bara sådär äckligt fedup, less och vill kräkas på allt typ. Så känner jag nu så nu ska jag stänga av, kissa och stänga in mig i sovrummet och vänta på bättre dagar.

Tjing.

blåbärsplock blev långprommis.

Blåbärsplocket blev framskjutet tills imorgon, då är vi pojkvänslösa ändå så varför inte passa på? Jag kör istället på långprommis som sen ska belönas med en jävligt god korvstroganoff, jag har precis utnämnt denna veckan till MIN matvecka och då är det ju såklart jag som bestämmer, bra deal.




kjol - h&m. linne - h&m. skjorta - pojkväns. armband - nelly.com & accessora. skor - converse (fast det ser ni ju säkert själva vid det här laget hehe).

ps. hur härlig är inte magkänslan när det klirrar till bra på kontot en lönedag som idag? CACHING!

@work.

Frida Linnman is back in business, det är ju ypperligt trevligt att man är efterlängtad på jobbet, det gör återkomsten något enklare, ja man får ju lätt mersmak på ledighet. Tycker synd om er krakar som är lediga många veckor, om jag är ledig en vecka och har smått ångest på söndagen vill jag inte ens veta vilken ångest man måste ha efter 4 lediga veckor, näe, det är bättre att hålla igång ;)

Jobb nu i 4 timmar till och sen blir det blåbärsplock i skogen med my dearest Lumme som är tillbaka i stan idag.
Puss


live from the office...

pussarna smakar som varma hallon.

Efter en liten eftermiddagsutflykt med min älskling så står han nu vid spisen och tillagar pannkakor - hur gott som helst! Pannkakor med färska varma hallon, YUMMie. Sen blir det tidig kväll för mig, imorgon blir det jobb, har redan ångest över mailboxen, telefonsamtalen och mitt postfack, men men det ska nog gå fint.

Puss

jag + sahar = lurre.


dubai 2010.

Nu ska jag släpa mitt eländiga ass och träffa min goa Sahar, äntligen har vi hittat tid åt varandra. Hon kommer få mig att må bra igen!
puss

måndagsgodis.





Några godbitar ur h&m höst 2010. Jag skäms inte när jag säger att jag längtar lite till hösten, tjocka koftor, boots & tända ljus. Puss

flyga drake.

Vilken dag, segaste i världen. Jag började känna redan igår att jag inte mådde helt hundra, och sen typ 2 liter tequila igår gjorde ju inte saken bättre direkt, jag mår inte hundra alltså. Nu ska jag äta upp ostkrokarna från igår, kolla på Flyga Drake, dricka en iskall burkcola och kramas med min älskling som älskar mig även om jag idag är liten, sliten, äcklig och klen ♥

Tack för idag, slut för idag.

all in.

Igår spårade det! Aldrig mera, ALDRIG.





men tack finafina kompisar det var otroligt kul!

saturdaypleasure.

I korta drag så vankas det om en stund fotboll, idag ska Bellan följa med, hon är bra på att heja. Ikväll har jag killfritt hos mig så då kommer mina fina för lite tjejrajraj.

Lite tråkigt bara att termometern bestämt sig för att fastna på 14 grader idag, vädergudarna borde veta vid det här laget att jag inte gillar att kolla på fotboll när det är kallt!? Jaja det är bara att pälsa på sig, det är jag nästan lika bra på som jag är på att heja.

heja heja.

semesterdag nr 5.

Idag hänger vi inne bara, jag och Sid, hänger i soffan, kollar på Greys Anatomy, njuter av det gråa vädret ute. Om en stund ska jag och älskling på bio, sen ska vi nog upp och hälsa pappa & mia välkomna hem från 2 veckor i frankrike, jag har en secret to tell. The future is infront of me, och det är härligt hur livet kan komma att förändras på en dag, ett samtal.


semesterdag nr 4.

Älskar molniga dagar när jag är ledig, iaf någon, så man (läs: jag) kan ligga inne en hel dag och bara plöja massa Greys Anatomy, lovely. Varva det med 2 fikor och en tacodinner så är dagen fulländad.

Imorgon är dagen helt oplanerad förutom biokväll med älskling, perfekt!





var hos pappa och fotade idag medans jag ändå vattnade hans blommor
byxor - ginatricot (nya). linne - h&m. skor - converse. solisar - rayban.

godmorgon från mig och sid i soffan.


onsdagsshopping.






1. korg till toapapper (eller annat pyssel) - serholt
2. ljusstake - serholt
3. skjorta - nelly.com
4. armband - nelly.com

jag är nöjd!

home, sweet home.

Blev en lång utflyktsdag! Vi bestämde oss att ta en svängom på Lager157 på vägen hem också, perfa!

Har blivit en hel del shopping, men jag måste krama min katt och dricka vatten innan jag visar er.

Puss




semesterdag nr 3.

Idag blir det utflykt igen! Det blir Borås och dess outletutbud, ska förhoppningsvis fynda ittala samt kolla in Nellys outlet. När man ändå är i Borås så ska jag såklart även klämma lite på Sandripandri, hon kommer inte undan.



puss på er!

3 poäng.

Förutom att vi hann till gbg precis kl 19 och att vi gick till fel Ullevi först (rutinerat?) så var det en lyckad utflykt som gav oss 3 poäng så vi kunde åka nöjda hemåt igen (kan tänka mig att killarna är ännu nöjdare).

Nu ska jag ta en dusch, lagom fräsch nu, och sen invänta pojkvän, glad pojkvän.
Puss & godnatt.

mot göteborg.



jeans - cheepmonday. linne - h&m. clogs - moheda.

Nu tar jag bilen + ett par andra fotbollstjejer och åker till göteborg. Dags för första bortamatchen för iår. Våra killar möter Öis på Gamla Ullevi.

semesterdag nr 2.

Idag sov vi länge, oförskämt länge, sådär länge som man är övertrött när man vaknar, man är inte pigg längre utan trött igen. Men upp kom vi och jag kom ut på en långprommis med Jossan.

Nu ska jag vänta ut tiden, halv fem åker jag på utflykt. Äta lite kanske?



ATT jag har pli på min katt, till tröskeln men inte längre, om inte jag är ute vill säga, han är som en hund, fot.

b-day comin up.



Take a good look people (pojkvän mest kanske!?) bara 25 dagar kvar.

Nu ropar sängen, imorgon vankas det tisdagsutflykt.

garderobsrensning.





Alltid lika skönt att rensa garderoben! Har man dessutom en walk-in så samlar man på sig en del onödigt bara för att det finns plats, bad! Sen måste jag undra - hur många t-shirts kan en kille äga? Jag trodde jag var den i vår familj som drog in mest kläder, TJI fick jag.

semesterdag nr 1.

idag ska jag göra allt som jag inte gjort dom senaste 4 månaderna; vika kläderna i garderoben, måla 3 saker som ska bli vita & ta en kik i förrådet (mission impossible?).

Men först - tvättstugan som jag har ockuperat typ hela dagen. Kul första semesterdag.

söndagsmys.

Så megaskönt med en ledig dag IHOP med pojkvän idag, jag får räkna med 1 dag i veckan då vi har hela dagen ihop nu för tiden, men oj va man uppskattar den dagen. Vi har redan hunnit med ikea (pojkvännens förslag) och sen har vi hälsat på Emelie & hennes R och deras nya lilla färska hundvalp Rooney. Nu står pojkvän vid spisen och jag kollar på tennis. Jag har det bra, vi har det bra!




lite nytt; gräs & ny ljussak (har tappat ordet just nu).

ps. Mirre - nästa gång vi ses ute får vi ta en shot ihop ;) alltid kul att träffa på glada läsare ute!

fridas jordgubbssaft.




I've never been prouder...

sparriscraving.

Hur gott är inte smörstekt sparris!? Jag skulle nog kunna äta tusen. Till lördagslunch nu blir det lax, ugnspotatis med ugnsstekta grönsaker och såklart; smörstekt sparris till moi.



puss

dunder & brak.



Idag ska jag baka. Det är mörkt ute på himlen så jag och Leila Lindholm ska baka idag. Jag ska börja med hennes cupcakes, sen ska jag göra jordgubbssaft & vaniljbullar. Jag är en riktig bullmamma när det väl kommer till kritan.

Usch nu mullrar det ute, borde stänga av.
Pusshej.

nordljus.







Inspoinspo - klick

I kind'a like it...




jeans - weekday. linne - h&m. skjorta - forever21. armband - accessora. ring & halsband - h&m. skor - converse.

Hoppsan, där fick Frida semester, lite av en spontansemester blev det ju eftersom jag bestämde mig förra veckan, jag gillar det mest när det är spontant, jag är så spontan! Jag firar av mig själv med en liter underbara jordgubbar (my newest addiction) och med lite datahäng på altanen. Meningen i afton var balkonghäng hos ville, men några avhopp i sista sekunden ändrade våra minds så nu kör vi imorgon istället, lika bra det. Så ikväll blir det nog fredagsmys.

workflow.

Även om nästintill hela arbetsstyrkan samt hela sverige är på semester så sliter jag på. Ville mest bara hoppa in och säga hur mycket jag tycker om er. Ni är så goa och hänger kvar här trots min ovärdiga uppdatering ♥

Kärlek.

todays.





shorts - avklippta ginajeans. tröja - h&m(ny). clogs - moheda.

Nu ska jag, bella & bellas mamma åka till min mamma i stugan, four best friends, ska bli mysigt. Pojkvän jobbar hela dagen men är fotbollsfri i eftermiddag så ikväll blir det nog movietime (har jag nämnt att jag är rätt glad att VM är slut!?) Hoppas att ni får en skön dag i solskenet, eller vad ni nu har för väder.

288 kr.





h&m.

Ni kan få se bättre bild på tröjan imorgon, då tänkte jag ha den på mig över bikinin. Yes, kanske har glömt att nämna; jag är ledig imorgon, och det lovas sol och jag ska till stugan!

Nu äter jag jordgubbar, min egen gubbe är iväg och spelar match så han får inga, jag har lätt ätit upp alla innan han hinner komma hem, men han kan få massa pussar istället.

jag har mina anledningar.

Sorry, blev visst en bloggfri dag igår, but I've got reasons! Även om andra kanske har semester och slappar på beachen hela dagen betyder inte det att jag har det, som tur är, jisses jag hade klättrat på väggarna - Frida aka rastlös.

Jag ska strax uppdatera er men innan dess måste jag duscha, svettar sönder efter dagens pw. Jag har shoppat så stay tuned.
Ciao.


hurtig eller dum i huvudet?

Kl. 14.30 idag bestämde jag mig för att gå ut och gå, termometern utanför lägenheten i skuggan stod på 35 grader. En timme senare och en liter svett fattigare är jag nydushad och så JÄVLA nöjd. Jag må vara dum i huvudet men jag är hurtig iaf! Nu seglar det in mörka moln, det har utlovats åska. så mysigt. Vem vill åka utomlands när vi har sån här sommar?





hoppidopp.


bikini - h&m

Jag har badat! Årets första dopp. Men OJ så kallt det var...

fridaynight.

Ikväll blir det middag på aqua, piren med ett gäng glada vänner. Men innan dess blir det lite pre-öl/vin/cider hos oss. Det är SÅ hett ute så det ska bli så mysigt att gå ut och äta. Pojkvän är ledig HELA imorgon så vi ska åka på en get-away i värmen till stugan där mamma håller hus, där ska vi bada och bara njuta av lugn och ro.

Jaja puss på er.


powerwalk.



Nu ska jag ut på en lång och varm pw, hur skönt som helst!

fredag, at last!





shorts - hm. linne - hm. skjorta - pojkväns. tofflor - moheda by hyssna. skärp - forever21

Uppe med tuppen, alltid lätt när det vankas helg! Jag har hört rykten om att det ska bjudas på glassbåtar till förmiddagsfikat idag, det gillar jag. Sen blir det utelurre innan alla nästan, på jobbet går på semester. Igårkväll beslutade jag mig dock för att också ta semester, snart. Skönt.

nu - mata katter och cykla till jobb.

nighty.



Jag ska bara kolla färdigt på dagens Ernst sen ska jag sova. Nattis!

bad day.



jeans-weekday. linne-indiska (kunde inte vänta tills imorgon). kofta-MQ. skor-converse. scarf-åhléns.

På grund av en jobbig natt så är jag ännu tröttare idag (trodde inte att det gick att bli tröttare än igår!?), hela dagen har varit ett vitt brus. Och slå inte ihjäl mig nu men det var oerhört skönt att få cykla hem i duggregnet innan, luften liksom mitt huvud behöver rensas och eftersom det lovar sol och 25 grader imorgon så kan detta vara en skön pausdag.

Nu ska jag sova.
puss

nytt från indiska.



Sommarlinne från indiska, fina färger nu när man för en gångs skull är lite brun. 179 pix på rean.

onsdagsfrida.





Nu ska jag och pojkvän gå och fika i solen på Bageriet. Mina svarta byxor är utbytta mot jeansshorts, done and done. Jag shoppade lite idag på vägen hem från jobbet, ni får se sen, en riktig sommardröm som nog får invigas på fredagkväll då det troligtvis blir middag på piren. Mysigt.

tisdagsjordgubbar.




Nu ska jag ställa mig och "snoppa" 6 liter jordgubbar. Hur mysigt är det inte att plocka sina egna i friska luften med mysiga vänner!? Supermys if I may say. Gör det till er vardagsutflykt också!

moheda made for me.



399 pix. klick.

Dessa godbitar låg i mitt ena paket idag. Äkta vara made only for me!

jumpsuit.




jumpsuit - h&m. skärp - forever21. converse


Jag älskar min nya jumpsuit, så skön, tunn och underbar en så varm dag som idag. Hade julafton idag när jag gick hem från jobbet. Ett buzzadorpaket och ett annat efterlängtat paket att hämta ut, I'll show you guys later, nu ska jag storstäda och underhålla uttråkad katt.

Puss

blondie.



Det är många som har uppmärksammat att jag är blond igen. Förra veckan gjorde jag en andra justering och fick tillbaka sommarhåret.

Just nu pågår utforskning av uteplatsen av tjockiskatt medans jag tar igen en helgs internetanvändande. När pojkvän kommer hem har han lovat film (det är tydligen inget VM idag).


298 kr.






Shoppade igår litegranna. En supersöt rosettjumpsuite och ett jätteskönt tunnt linne som passat perfa idag i den fortfarande, 30-gradiga värmen.

Det gick på den nätta summan 298 kr, från h&m.

anna badar i sveriges kallaste sjö.



Annapanna har gjort det omöjliga! no words needed... brr..

Nu ska vi grilla innan mina fina vänner kommer och dricker öl/vin med oss i den 33 gradiga värmen (OUTHÄRDLIGT varmt här nere i småland).

3 outfits i 1?

Imorgon bjuder dagen på jobb, after work och kvällsfotboll, jag måste alltså klä mig för tre helt olika events. After work är ju dock meningen att man ska gå i arbetsstassen (även om många bryter mot den "regeln") så det kanske inte är ett jätteproblem. Nej får nog gå och botanisera in the walk in closet en sväng. Tjing.


shall I?

Jag vill bortbort med vårt nuvarande soffbord i ek och in med ett nytt, enkelt, vitt! Nu ska jag bara få tummen ur och hoppa ur mjukiskläderna och i nåt anständigt och ta bilen till ikea...



799 kr ikea. lagom är bäst!

RSS 2.0
Startblogg.se