spets och hood.









klänning - forever21. hood - pojkväns. skor - (as always) converse


Träning.

Nu kör vi igång! Först 5 km i skogen och sen en timmes boxning - bästa träningsdagen på hela veckan!


sommarbuketter.



Plockade en stor bukett sommarblommor igår, åhhh älskart!

sista maj.



Godmorgon

Idag längtar jag bort till sol, värme, sandstrand, varma havsvindar, saltvatten, ananasdrinkar, sena middagar, semestermys och nåt annat än vardagen.

Thats all for now.

fyra.










jeans - h&m. linne - monki. kofta - h&m. skor - converse.



v 21.

Träningen förra veckan då? Jo men helt ok:

Måndag - Indoor walking 30 min, CX works 30 min
Tisdag - 5 km löpning
Onsdag - MorgonIW 45 min, 7,5 km löpning
Torsdag - 1 mil PW
Fredag -
Lördag -
Söndag - 5 km löpning



äääälskar att kunna springa ute i den friska luften utan blaskiga stigar och minusgrader!

detaljer idag.


vårens första dag.



GODmorgon!

Lite sent för vårens första dag kanske men jag tycker denna låten passar bra idag, en ny dag. Laleh är så fin!

Idag hoppade vi morgonträningen, ledaren är sjuk och det finns ingen annan som kan få upp mig så tidigt. Jag får helt enkelt aktivera mig efter jobbet istället.

Nu - woooork!

dagens träning.





Detta har vi svettats med idag; HINDERBANA! Vi åkte och sprang några varv på hinderbanan där HV brukar köra (bland andra), jädrar i min låda vad jobbigt det var, men så skönt! Kul att variera den vanliga inomhusträningen med lite utomhussvett.

you make me feel.


-weheartit

Förra veckan när vi skulle göra en liten specialare med träningen så blev det annat på schemat så idag kör vi det istället, jag är ASPEPPAD! Ni får se sen vad det är vi ska göra.

boyfriendjeans.



Har ju som bekant letat efter ett par jeans med boyfriendfit, när jag inte hittat dom bland tjej-jeansen gick jag igår ett steg längre och hittade ett par på h&ms herravdelning, dessa för ynka 100 kr dessutom, KAP! Och eftersom dom även satt som ett smäck på pojkvän så blir dom ju ett par rediga boyfriendjeans.

två år sen.


moi för exakt två år sen när vi varit på vårbröllop

Detta är ju det bästa med bloggen, att kunna gå tillbaka och kolla vad man hade för sig. Detta är under mitt sämsta hår-år i livet, kul minne... not!

Well well, med detta säger jag godmorgon tisdag !

bara kör!



Nu blir det träning, två pass coming up med Mirr och Alex - bästa starten på veckan ♥

helgen.















Helgen har som sagt spenderats med dom finaste jag vet. Jag har även hunnit jobba, sola på beachen, äta, varit på fotboll, varit på hästtävling och sett Mirre och Tippe placera sig på 1.40. Härlig helg ♥

28/5.



Godmorgon kompisar!

Måndag igen, jag är full med ny energi efter en solig helg som jag spenderat med dom som jag älskar allra mest. Jag ska fira måndag med jobb och träning, fin mondaycombo va!?

Premiär på beachen.

Här har jag och Joss hängt idag, innan vi tog vårt förnuft till fånga och sprang 5 km på öxnehaga, fullt ös hela dagen. Imorgon lovar jag vanlig uppdatering igen. Puss


Elithoppet.

Nu ska jag och Joss åka och kolla på när våran Mirre hoppar med sina vita springare, heja !


Lata dagar.

Nu när det är sommar igen blir bloggen vissa dagar lidande. På twitter och instagram uppdaterar jag dock mer ofta så requesta fridalinnman där så ska vi nog kunna se till att ni kan hänga med även där.

Godnatt skatt!


Jag har fyndat!

Köpte som här två fina ringarna på smycket idag, marknadsfynd som jag fick för 15 kr respektive 40 kr, lite lagom.


new in.



Dom här kom igår, så fina! Snabb leverans må jag säga, dock inte så bra att örngotten jag beställt var helt fel, så nej, lite minus H&M.

marknadsfredag.


- weheartit

Idag är det fredag, solen skiner, det är löningsdags och jönköpings marknad på stan, herre, vet inte vad jag ska jubla för mest!? Well, idag när solen skiner är det iaf ypperligt att kunna jobba ute.

Vi hörs sen ♥

långkjol.


kjol - h&m. tröja - topshop. skor - converse

Nytt verktyg här på bloggen, kan göra coola kollage, bra där blogg.se, sånt gillar jag. Fick jag visa upp dagens på ett lite annorlunda sätt.

Årets första kjol utan strumpbyxor, svettades ihjäl ändå, göttkött när det är tropiskt ute, äntligen!

nostalgi hemma.











I tisdags fick jag mitt skrivbord som jag hade i mitt flickrum under stora delar av min uppväxt. ÅH det är så fint och har så många minnen, mamma har dock målat över dom flesta som jag hade skrivit ner på bordet och inte i dagboken.

Tack mamma, det är så fint ♥

24/5.


bild från gårdagens löprunda, jag bor i en otroligt fin stad

Godmorgon lovers.
Torsdag (återigen vad händer med dagarna?) och det är fullt ös as usual! Idag har jag dessutom en kul lunchdejt och ett speciellt träningsupplägg med damerna i eftermiddag - i cant wait!

jag kunde inte motstå springet i benen.





Efter jobbet idag sprang jag in och köpte en sån där mojäng att ha iphonen i när man tränar (rosa givetvis för att matcha resten), var ju tvungen att inviga den direkt! Sprang 7,5 km i solen utmed vattnet, vet inte om det var musiken, vädret eller motivationen men sprang, det gjorde jag!

sommar sommar sommar.



jeans & linne - forever21. kofta - MQ. scarf - zara. skor - converse. väska - marc by marc jacobs. solisar - rayban.

Igår sportade jag nog dom mest somriga kläder jag har (färgmässigt iaf), det gör mig glad!

morningworkout.



Som ni vet vid det här laget är det morgonträning som gäller på onsdagar och sen frulle på gymet, hääärligt!

lets run.

Efter jobbet idag ska jag och Jossan visa Mirre dom underbara spåren uppe på Öxnehaga, vi har tänkt att springa men vetitusan om vi klarar det, vi brukar ha en del att prata om och det blir ju galet jobbigt att springa OCH prata. Well, vi får se, huvudsaken är att jag är med dom ♥


v. 20.

Kortvecka på jobbet förra veckan men det hindrade inte mig från rätt bra träning ändå:

Måndag - VÅRRUSET!
Tisdag -
Onsdag - Löpning & styrketräning på gymet
Torsdag - Iw 45 min & CX 30
Fredag -
Lördag - Dance all night long
Söndag - 5 km löpning ute

Och ja, återigen, dans räknas om man faktiskt har ont i benen dagen efter.


beställda.




- h&m

På väg hem till mig, namnam!

yesterdays details.



Med brist på morgonmotivation får ni en sneak på gårdagens.

Ha en skön dag ♥

middagstips.







Idag efter ett pass (fick skippa iwn pga mycket jobb) så kände jag mig allmänt trött och lite yr i huvudet så jag kokade ihop världens smidigaste middag:

Pasta Farfalle
En pastasås tomat & creme fraiche
Bratwurstkorvar
Ruculasallad

Mumsfillibabba!

dubbelt upp på gymet.



Startar träningsveckan med dom sedvanliga passen på gymet, Malins sköna indoorwalking och sen ett svettigt CX efter det, skööööönt!

missoni look-alikes.





- h&m

good morning monday.









Hur fort gick inte den helgen? Varför kan tiden inte då långsamt när man gör roliga saker? Det eviga dilemmat. Well well denna långa helgen har iaf gett mig TON med ny energi, kraft och glädje så nu är det bara att tuta och köra och som tur är har jag redan i eftermiddag en dejt med mina fina pärlor på gymet, like.

favoritrundan i skogen.







När jag kramat Anna hejdå för denna gången åkte jag upp till mitt favoritspår på Öxnehaga. Den absolut bästa rundan jag vet, speciellt nu när allt är grönt och luktar sommar. Med bra musik i öronen och sjukt pigga ben sprang jag hela slingan utan att få ett dugg ont i ljumsken och utan att spy.

Så tips - ÖXNEHAGASKOGEN!

Guldkväll.

Finns knappt ord för gårkvällen, vi drack goda drinkar, lyssnade på bra musik, dansade tills mina fötter bokstavligen talat gick sönder (ni vill inte se dom blåsorna!) nu ska vi köra en snabb re-play över varsin pizza i sommarvärmen ute <3


monki.



Nytt för dagen, linnet ska invigas ikväll, kanske slänger på mig kimonon över, life will tell. Ikväll blir det drinkbuffé med massa fina vänner ♥

Bio.

Här hamnade vi efter tapasmiddag i solen.


Solen kom fram.

Då fick det bli glass vid sjön! Mumsigt!


morgonpromenad med mina knäppisar.





I morse tog vi en powerwalk utmed stranden, eller Jossan, jag och Anna promenerade medan Mirre (vårt barn?) hoppade på stenarna, you just gotta love her ♥

Efter prommen fastnade jag och Annis på stan, shoppade, fikade och hälsade på Alex, PERFEKT ledig fredag om ni frågar mig. Nu vilar vi oss i väntan på kvällens middag på Anna-Gretas och sen sena bion.

Hoppas ni har en lika lovely fredag som jag.

Men mys!

Nu har vi tagit en lång go fika med våra fina Mirre och Jossan, det var vi värda efter två pass på gymet.

Nu kör vi movietime tills det är Big brother. Mys on people!


ny pärla.



Yes, nu är vi bilägare igen! Pojkvän är iväg på bortamatch idag vilket innebar att jag och Anna fick ta hand om affären, detta gjorde vi jävligt bra och fick med oss pärlan hem redan idag. Hon är så fin!

getaway.

TORSDAG, det betyder utflykt för mig och Annapanna, where we're going? Life will tell, eller så berättar jag sen. Åter efter lunch igen.


shoes.



Och hon kom med besked, mina ny älsklingar kommer göra sig så fint på hyllan i garderoben, men ännu bättre på mina fossingar, invigning redan i helgen tror jag minsann.


you only regret the workout you never do.





Nu är jag redo för långhelg och ska strax sticka och plocka upp min sköna höna som anläder från syndernas stad!

Hörs sen ♥

yesterdays details.


onsdag onsdag världens bästa onsdag.

Idag var det inga svårigheter att gå upp, det är onsdag, eller fredag för mig, långledigt som väntar. Och inte vilken långhelg som helst och vet ni varför? NEJ FÖR ATT VÄRLDENS BÄSTA ANNA KOMMER!!!! Och hon stannar ända till söndag. Jag är helt pirrig och nipprig ♥



jag och annis när vi got the poolparty started på vårt hotelltak i Dubai förra året, sweet memories! Och ja, enligt rykten dagen efter på hotellet var det faktiskt vi som startade det, mer än vad vi kommer ihåg haha.

we're gonna buy a car.

Idag är pojkvän ledig från träning så vi har passat på att ta tag i vårt bil-letande lite bättre och kollat igenom typ hela blocket. MEN det är svårt när man har en bild av en bil typ som inte ens finns plus att den ska passa vår bilbudget - mission almost impossible.

Men nu har vi nog hittat en, men som sagt, mycket som ska stämma, wish us luck!

v. 19.

Trots en förkyld start på förra veckan körde jag rätt bra ändå.

Måndag -
Tisdag - 45 min cykel och 30 min CX works
Onsdag - 45 min indoorwalking
Torsdag - 60 min box
Fredag - 30 min löp och 30 min styrketräning
Lördag -
Söndag -


tiiiiiiisdag.



Detta är det bästa mottot! Och med det ska jag IDAG boka tid hos en naprapat för att fixa min ljumske (den domnar när jag springer, not cool!)

Annars då? Tisdag... eller torsdag som vissa har, lite mör i benen idag, men go mörhet!

team Linnman.











Trots att himlen var kolsvart innan jag begav mig hemifrån slapp vi regnet i spåret och jag tog mig runt på 26 minuter, helt okej!

Och mina fina vänner surprisade mig som hejarklack efter halva vägen och vid mållinjen (hur dom nu hann åka mellan!?) finaste älskade vänner, ni gör mig så varm i hjärtat ♥

vårruset.



Ser ni en sån här illgul tröja i Vårrus-spåret idag är det jag, eller någon av mina kvinnliga kollegor som springer skiten ur årets vårrus! HEJA GULA!

new in gina.





Jag har rekommenderat ginatricos träningskläder förut, nu har dom nya träningstoppar, tycker dom ser riktigt sköna ut! Finns även i rosa, vitt och svart, 149 kr, löp och köp!

"onsdag" fast måndag.



Godmorgon mina fina.

Någon mer än jag som har onsdag idag fast det egentligen är måndag? Kortvecka coming up med massa fantastiska planer med mina bästa girls. Mer om det senare. Nu ska jag koncentrera mig på jobb hela dagen innan det är dags för årets vårrus!

halftime.



Detta är anledningen till varför jag älskar fotboll det där lilla extra, vilken buffé vi satt vid idag, jag och tre av mina finaste, mums, skulle kunna äta upp er alla tre ♥

Sen att rätt lag vände 0-2 till vinst med 3-2 gjorde ju inte kalaset sämre!

homegame.





Today is gameday, dags för hemmamatch. Idag är dricka-ansvaret mitt och jag har hört ryktas att Mirre till och med har bakat till dagens halvtidsfika. Som sagt, dom här matcherna är mest för att få extra kvalletid med tjejerna, men såklart även lite för att se J spela (och förhoppningsvis VINNA, dom är hittills obesegrade i år).

Men innan match kommer mamma, syskon och svärföräldrar hit på lasagnelunch ♥

Middagsbjudning.

Ikväll bjuder familjen K/Linnman våra bästisar på middag, pojkvän står i köket nu och kirrar dessert, mysigt som bara den!


fire.

Ny låt på min STAR-lista på spotify, hörde den på spring inspiration och sen dess har den spelats flitigt i mina öron, musiclove.

Adrian Lux – Fire - Radio Main

godmorgon lördag.



Godmorgon kompisar. Nu sitter jag och pillar i mig lite frulle (har svårt med frukost så här tidigt) och ska snart åka iväg och jobba en sväng. Efter mötet tänkte jag ut och springa och städa iordning lite hemma.

Hörs sen ♥

Finfredag!

Som jag älskar mina fina damer! Efter ett minst sagt svettigt pass på gymet efter en öl och lite tilltugg mötte jag upp Alex, Mirre och Jossan för sen biokväll, tack fina för att ni får mig att skratta så <3

Nu blir det läggdags, imorgon väntar jobb, lördagsmöte, alltid lika trevligt, typ.


after work.



Nu inviger jag helgen med kort-aw med min gamla kollega Malin, eftersom vi bara ses en kortis gäller det att make the most out of it, det är vi rätt bra på. Skål och trevlig helg!

pink ladies.



Så här såg vi ut på gymet igår, man kan tro att vi bestämt in i minsta detalj (förutom skorna) men det hade vi inte, vi är nog bara så pass bra vänner så det bara blir så. Snyggast var vi utan tvekan!

HEJ fredag!



Fredag igen, crazy, var väl nyss måndag? Well ny dag, det blir långdag på jobbet och sen massa kuligheter och mys efter.

Hoppas ni får en lika bra dag som jag tänker ha ♥

rosa rosa rosa.







byxor - h&m. linne - nike. tröja - adidas

Efter lång arbetsdag är jag nu redo för BOX! Eftersom det är gråare än gråast ute får man la hotta upp dagen själv så nu har jag rosa detaljer på byxorna, rosa träningsbh, rosa tröja OCH rosa toffs, jag ska pissa på regnguden!

Happy boxing!

instagramfeed.









fridalinnman @ instagram

countdowns.





Om 55 dagar idag (fotona togs igår) går jag på min första lite längre sommarsemester (fler än 5 dagar!), om 7 dagar är det återigen röd dag och nästa onsdag kommer min fina Anna hit! Hur bra som helst!

Godmorgon, nu är det dags för möööte.

fika.





Tips tips! Emelie gjorde efterrätt i fredags till oss efter tapasmiddagen, en efterrätt som kommit att bli stående kvällsgott hos mig.

Krossat digestive i botten, vaniljkesella och bär - HUR gott som helst och jag, liite nyttigare än 250g marabou nonstop som har varit standard förut.

Nu - fika med mina pink ladies ♥

wanted.



- givenchy

happy morning.



GODmorgon! Idag är jag helt hundra igen och har kört Malins nya indoor ihop med mitt goa träningsgäng! Och som vanligt på onsdagar - brakfrulle @ the gym. Nu är jag superduperladdad för workday och sen onsdagsfika med mina fina ♥

Hoppas ni vaknat på rätt sida idag!

light tuesday.







byxor - ginatricot. t-shirt - monki. tröja - MQ. skor - converse. armband - bikbok. klocka - aldo

Dom här byxorna hittade jag i garderoben igår, längst ner, längst in, en knapp fattigare. Lite pill och voila, som nya och dom sitter lika bra idag som dom gjorde för 3 år sen när jag hade dom sist (om inte ännu bättre!?)

Nu - pojkväns GOOODA köttsoppa till middag

v. 18.

Måndag - Indoorwalking 30, CXworks 30, 5 km löpning ute, 50 armhävningar, 50 situps på pilatesboll & 50 tricepdips.
Tisdag - 5 km löpning ute, indoorwalking 30, CXworks 30.
Onsdag - Indoorwalking 45, powerwalk 1,5 timme.
Torsdag -
Fredag -
Lördag -
Söndag - Powerwalk 4 km.

Nu har jag denna veckan redan tappat en träningsdag på grund av snoret men är piggare idag så ska jag smygstarta lite med ett pass på gymmet.


anna relaxed by gina.



Är på jakt efter ett par lite boyfriendstuksjeans, hittade ett par på h&m men fanns givetvis inte i min storlek, men dom här är snygga med. Hmmm

nude.



Godmorgon kompisar ♥

webcam.


Så här kul kan man ha när pojkvän är på hockeynight och det är pisstv på dumburken. Roa mig bäst jag kan... att jag är uttråkad måste vara ett friskhetstecken trots att näsan fortfarande läcker!?

simple monday.





jeans - bikbok. tröja - monki. kavaj - forever21

Så här såg jag ut innan jag hoppade i mjukisarna nyss. Nu ska jag påbörja kureringsmission så jag är pigg imorgon. Idag låter jag som en hel kråka och snorar som dubbla fontäner, NEJ jag har inte tid att bli sjuk så idag ligger jag lågt så jag imorgon kan köra hundra procent igen.

Ni andra lovers får träna och hålla igång åt mig också så länge, tack ♥

re-fill.



Igår hämtade jag nytt proteinpulver som jag beställt. Denna gången bytte jag från choklad till jordgubb, lite vårigare tyckte jag, så nu ska jag mixa pulver med mjölk och jordgubbar, mums!

pants by forever21.





Kommer ni ihåg att jag visade mina vida byxor för ett tag sen, nu har jag iaf hittat fler, från samma butik, kanske får bli en beställning från forever21?

Prosit.

Gode Gud, jag önskar jag vaknar pigg som en mört imorgon, har inte tid alls för sjukdom varken på jobb eller med träningen. Sen vill jag gosa med lilla Z och lum också. Tack och amen.


lovely sunday.

Min älskling tyckte jag var värd en kureringslunch idag, i solen på nya Seaside. Tror minsann det gjorde susen. Hoppar dock det nya IWt idag och byter det mot en lugn promenad så jag är fit for fight imorgon.





Tack älskling för mysig lunch och glassefterrätt ♥

mysig kväll.


gårdagens efterrätt

Usch, min hals svider och näsan rinner, MÅSTE kurera! Nästa måndag är det Vårruset och jag har inte tid för sjukavbrott nu - bort äckelsjuka! Hoppas att kvällens mys med skräckis, godis och McDonalds har hjälpt dom goda bakterierna att rädda mig!

Tack fina vänner ♥

Frukost.

Nu äta det frukost på vårt hotell. Emelie åker hem senare så nu ska vi fånga dagen och bara umgås!


anna-gretas.

Ikväll ska jag, Emelie, Mirre & Sahar äta tapas från Anna-Gretas, Emelies dessert, dricka vin och åka på nattutflykt. Ska bli en riktigt mysig kväll med fina vänner.

smores all made by us.







Igår grillade jag och Em, till efterrätt gjorde vi svenska smores. Två mariekex med en grillad marshmallow och en chokladbit emellan, HUR gott som helst. Lilla K fick inte smaka, han åt fjärrkontroll istället, yum.

godmorgon fredag.









Hello friends.

Idag startar jag min dag med möte sen ska jag försöka flexa ut tidigare så jag kan umgås med Em & K. Ikväll blir det hämtmat från våra favoritrestaurang ihop med Sahar och Mirre, detta ihop med vino. Livskvalle.

Men först - work!

finbesök.



Idag kommer min fina EMELIE, denna gången har hon förutom sig själv, med sig sötissonen! Dom ska bo hos mig och vi ska bara mysa ända till lördag ♥ Tror vi ska börja med grillning så fort jag slutat jobba, sounds good, right!?

Puss

våriga detaljer.







jeans - forever21. tröja - gina (ny favvo). armband - bikbok. skor - converse

the ones that makes me smile.

image description



image description

image description

Långpromme - skratt - sol - värme - vänskap - bästisar - kvällsmat - mys. What more can a girl ask for? Det mina vänner är receptet på en riktigt bra eftermiddag/kväll ♥

solig pw.



Jag fick Alex att byta 45 min inomhuscykel till en solig PW med mig istället, mycket bättre tycker jag! Så om en stund ska jag möta upp henne för att antingen ta oss rocken runt eller ta en sväng utmed vättern. Mys!

detaljer.





Pysslade till det i badrummet häromdagen. ÄLSKAR fina påsar och kunde inte med att ta bort min dior & marc by marc jacobs som fått agera förvaring, så varför inte rama in dom? Tycker det blev rätt bra.

v. 17.

I morse startade vi med vårat vanliga IW-pass på gymmet med följande frukost med mitt gäng. Så här såg träningen ut förra veckan:

Måndag - Indoorwalking 30 min, CX works 30 min
Tisdag - Cykel 45 min, CX 30 min
Onsdag - Indoorwalking 45 min
Torsdag - Boxning 60 min
Fredag -
Lördag - BarnvagnsPW
Söndag -


fotboll.

Nu ska jag och svärpäronen snart åka till vapenvallen för fotbollsmatch. Väl där möter jag upp Sahar & Mirre, mina fina, jag går mest på fotboll för att få umgås med dom, fast lite kul är det ju såklart när J spelar match, heja!

Hörs sen ♥

Tuesdayworkout.

Jag vände på det och körde varvet runt rocksjön innan träningen på sportlife, cykeln var dessutom inställd så vi fick 30 grymma minuter med Malins iw istället innan vi slaktade cx:en. Nu är vi redo en mysig eftermiddag.


1/5.



Godmorgon mina fina!

Idag är jag (liksom många andra) LEDIG! Men har dagen planerad och tänkte börja med två pass på sportlife, cykel och cx står på schemat, sen kan det hända att jag kör ett varv runt rocken idag också, två veckor till årets vårrus så några kilometer till ute behöver jag.

Hörs sen!

RSS 2.0
Startblogg.se