tjockiskatt.

Min goa lilla tjocksmock till katt fick domen idag hos veterinären: för stor. Nu ska jag alltså försöka få katten som bara äter chips, popcorn, pommes och friskies torrfoder att enbart äta lightmat!? Men det ska vi klara, Sid och jag mot världen!


happyhappyhappy birthday.

Idag fyller min älskade lintott 23 år, och när hon kommer hit på lördag så ska detta firas, oj va det ska firas! Grattis älskling, I love y o u!


Los Angeles 2009.


det kliar i shoppingfingrarna.

I 3 dagar nu har jag varit på shoppinghumör, vill ha en tröja, en skjorta, klänning, "kjolshorts", väska, nytt bord till vardagsrummet, vattenkanna till altanen, mina bruna mohedatofflor som jag beställde för 2 veckor sen etc etc. Just nu är det dock liite för rörigt i alla butiker för min smak, för mycket reastök, jag kan inte fynda, jag får bara panik! 



Fin va!? Den SKA jag ha! h&m

usch slut på ordbajsandet nu Frida. Godnatt.

questionmark

Varför blogga när solen skiner från en klarblå himmel, termometern visar på 27 grader och man är ledig? Ge mig EN anledning...

Well nu är det iaf afton och det vankas söndagstacos, yihaaa... nu har även nedräkningen till nästa helg börjat och det kan sannerligen inte se mer lovande ut med sol och 32 grader (dagens prognos inför lördag).




Puss på er kompisar!


questionmark

Varför blogga när solen skiner från en klarblå himmel, termometern visar på 27 grader och man är ledig? Ge mig EN anledning...

Well nu är det iaf afton och det vankas söndagstacos, yihaaa... nu har även nedräkningen till nästa helg börjat och det kan sannerligen inte se mer lovande ut med sol och 32 grader (dagens prognos inför lördag).

Puss på er kompisar!

midsommarbreak.

HUR skönt att vakna helt obakis idag ca 10.45 av goa kindsmekningar från andra sidan sängen. Vi har hunnit med långprommis, hämtat bilen, ätit fruktsallad, lunch, solat, busat, duschat och vilat. Nu ska jag och syster till pappa och äta grillkorv!


älskade tösen tar ett eftermiddagsnap på min mage, mysigt.

Midsommarfirandet igår föresten, var perfekt, gott gäng, grillat, lekar, öl och nattamat när vi kom hem strax efter tolv.

som jag älskar.



Skål från mig. Rosé, mjukisar och mysbesök, makes me happy.

Du söta på stadium (missade helt att kolla vad du hette, skämmes Frida!) du gjorde min dag :)

Och Linda - Rayban finns att köpa på Synsam, primaskinka!

effektiv dagen-innan-midsommar.

Idag är jag ledig, jippiekajej! Jag gick upp när pojkvän åkte på träning, satte igång att bråka med snabeldraken med en gång så nu är det rent och fint här hemma inför eftermiddagens/kvällens/nattens mysgäster! Nu ska jag gå och köpa expressen sen ska jag sätta mig i solen. SO NICE. Inte precis alla som får betalt för att bättra på brännan.

Puss på er kompisar.

wineevening.




And then Im off !

Njut av livet mina vänner, it only comes once.

sorry guys...

...men min gos är hemma så jag har fullt upp att sniffa kattpäls och få kattpussar all day long.



Idag ska jag dock (om vädret tillåter) dricka vino med mina tjejor.

22 juni 2010.




Idag vankas det sommarlunch med jobbet i solskenet, då vankas det sommarklänning såklart!

Ciao ciao.

tuggamassatugg.



Älskling hade en överraskning till mig idag. jo man tackar. tuggumi någon?

nej, resten vill vi behålla, speciellt chokladen!

och nej, han har inte köpt detta...

21 juni 2010.

Hoppsan, det är visst midsommarvecka nu, redan? jag vill iaf ha onsdag idag, är nämligen ledig från och med torsdag, och på torsdagkväll kommer pojkväns syster + familj och det längtar jag efter. Sen börjar även midsommarplanerna klarna lite, skönt.

Well nu, jobb.


utan dina andetag

Jag vet att du sover
Känner värmen från din hud
Bara lukten gör mig svag
Men jag vågar inte väcka dig nu

Jag skulle ge dig
Allting du pekar på
Men bara när du inte hör
Vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och genomskinlig grå blir jag
Utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock
Fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud
Mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk
Det fastnar i ditt hår

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
När du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag
Utan dina andetag

Jag kan inte ens gå
Utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå
Om du inte ser på
Och genomskinlig grå
Vad vore jag
Utan dina andetag





skynda fynda.

ca 2 timmar kvar på mina traderaauktioner. Klick klick.

nu firar vi med öl.



Ölen ligger på kylning, nu ska jag bara duscha, klä mig och sen kommer mina fina vänner över på ölkväll. Det är väl så man firar en bröllopsdag?

Ps. Min älskade pappa fyller föresten år idag också, big day!

jag är redo för bröllop.

Nu har jag bäddat sängen, puffat kuddarna i soffan, hällt upp godiset och intagit schäslongen; nu vankas det bröllop!





@ work.

Doin' some hours at work. Sen måste jag väl hem och kolla på prinsessan, jag är SÅ nyfiken på klänning.

Jaja jobb var det...

fiskgratäng á la Frida.



En torskfilé in i ugnen. Lite stekt purjo, vitlök, chili, curry och räkor ihop med krossade tomater. På med räksmet och in i ugnen med fisken en andra omgång med ost på toppen. Holy cow va gott! Detta kallar jag fredagsmat.

kramkalas.

Ikväll blir det kramisfredag med min älskade. Jag är redan hemma så jag ska passa på att dammsuga lite så vi bara kan kramas ikväll. Ibland behöver man bara massa kramar.


Pojkvän får go kram av systerdotter - kärlek.

summertime.





shorts - avklippta ginajeans. linne - h&m. skärp - forever21. halsband - h&m & nilmadesign. armband - present från pojkvän.

En solig torsdag som har spenderats på jobbet sen tog jag och Lummis med oss figo ner en sväng till stranden där vi hängde i skuggan innan Figo blev för rastlös och ville gå hem. Jag har donat lite i min "trädgård" och nu ska jag och pojkvän inta middagen på altanen innan jag, Lumme & Teso ska till Jossan och äta våfflor. OH HAPPY DAY!


onsdagsrandig Frida.




klänning - h&m. tröja - adidas (pojkväns). skärp - forever21. solglasögon - rayban. ringar - forever21 & mormor. armband - fått av pojkvän.

Im gettin' better. Jobb idag blandat med smörgåstårta, yammi. Nu ska jag och Lummis strax ta promenaden till stadsparken där vi ska mumsa lite glass innan det är dags för match. Idag får jag dessutom finbesök på läktarn (ja förutom fina Lumme då såklart), det gillas.

Ps. Det ska bli j*vligt gott med grillad södrakorv idag, det är nåt jag kan lova!

snacks.




Fresh, nyttigt, gott och perfekt i solen!

true colours.



Idag skiner solen, happyjump för det!

Och grattis till min underbara farmor som fyller the big 80 idag, hurrahurrahurra! ♥

ska jobba.



Fint att "SKA" och "JOBB" är dom största (mest använda?) orden när jag lät Wordle hämta från min blogg. säger mycket om mitt liv va.

Nu ska jag iaf gå och sova.

14 juni 2010.

Istället för att sitta här och beklaga mig över dagens breakdown ska jag inte göra det, bara ett tips om du är arg/ledsen/irri/förbannad/sur: TRÄNA! Gosh it feels good. Ett riktigt svettigt träningspass senare och jag är bloggvänlig igen.

Jag har svurit (framför Sahar som vittne) att inte shoppa nåt innan nästa lön, men jag är såååå nära på att bryta det löftet (kanske på grund av min dag(?!)) och beställa hem the most wanted just nu:


dom bruna vill jag ha så MYCKET.

so tired.

Jag som redan är trött behöver inte mer tröttsamma saker, ja varsågod, inga problem!

Godnatt ses imorgon, mååndag, sucks häsballe.
Puss

by the way, har för en gångs skull uppdaterat den låsta.

söndagstips.



Traderasale - klänningar, toppar & skor från min garderob.

I wanna go crazy.



Söndag - say no more.

skål!

Nu har jag svirat om från 80-årskalas till förferre á la Frida, inväntar mitt sällskap. Tonight's gonna be a good night!

Firar lite extra då pojkvänslag vände 2-0-underläge och vann dagens bortamatch, heja!

kalaslördag.




Nu ska jag åka och fira min älskade farmor som fyller 80 på tisdag ♥

fredagsblekning.



Nu har tänderna fått sig en omgång blek. Börjar se lite skillnad nu, tror jag har 4 omgångar kvar, I like. Nu ska jag invänta pojkvän, sen väntar jag mig lite fredagsmys innan dagens andra VM-match sätter igång 20.30. Ja från och med idag och några veckor framåt är pojkvän förlorad till VM, suck.

11/6 2010.




jeans - weekday. röd tröja - boomerang (pojkväns). jacka - elvine (pojkväns). stövlar - din sko. halsduk - h&m

Regnregnregn! Jag säger det igen; tycker synd om studenterna här idag, dock vet jag att dom kommer ha the day of their life även om det regnar på dom. Går liksom inte att misslyckas med studenten, trust me!

Jag ska ta mina gummisar och gå till jobbet, somsagt halvdag innan det vankas bus, ska bli så kul. (Oops I did it again, sorry).
Ha en fin dag lovers!

10/6 2010.

Idag - fem år sen studenten - vemodigt, FEM år!? Vad hände? Tycker synd om alla småttingar som har skolavslutningar idag & imorgon, vädergudarna är inte med oss, iaf inte här nere i smålands.

Nu till något annat. Torsdag - dagen innan fredag, jippiekajej. Jag och pojkvän ska strax bege oss hem till mamma, hon bjuder på lax och färskpotatis idag, goa mami ♥ Imorgon är det fredag, FREdag! Halvdag på jobb innan jag ska iväg på annat bus. (Ledsen om jag säger A men inte B, ni får helt enkelt skjuta mig).

Och till det tredje. Min underbara Aida är back from studier i Warsawa och jag hoppas att jag får krama henne inom kort.





En fjärde liten sista sak by the way. Mallorca, vad tror ni om det? Good or bad?

spotless.






nya handdukar, nya lakan, en fläckfri spis och avdammade fönsterbläck. My job here is done!

lillelördag.




Jobboutfiten - av. Städskrotet - på.

På nåt vänster förfaller vårt hem at the moment, va fasen hände med ett självrengörande hem? Nej, innan pojkvän kommer hem efter arbetsdag + träning så vill jag fixa iordning, tina köttfärs till önskade tacos och ha sett senaste The Hills och The City. Lots to do and sooo little time. Better get to work.

köpeabstinens.



Sahar, ska vi beställa eller? I've got it all figured out. Puss

äckeltisdag.

Varning för ordbajs...

Idag känns jag som en obäddad säng i ett sovrum med neddragna persienner (precis som vårat sovrum, hmm konstigt). Det är liksom ingen ordning och reda. Nu har jag dock kört ett hårt pass på pilatesbollen och tagit en lång dusch, rakat benen och smort in mig i min favorit body butter, jag har liksom bäddat sängen ren nu kan man säga. Och vi vet ju allihopa hur SKÖNT det är att lägga sig i en renbäddad säng!?

från sol till regn.

Det var tur för vädergudarna att dom beställt regn tills idag, alltid skönt att jobba när det rengar (dont ask me why). Nu står jag inför det jobbiga valet om jag ska göra köttbullar eller falukorv till potatismoset? Jobbiga beslut man har alltså... tur att min goa pojk snart kommer hem och kan hjälpa mig att oledoledoffa.



from that to this. (nej den understa bilden är INTE svartvit, det är så grått idag).

nya ray-ban.




tack älskling! du ska få låna dom, ibland ;)

fredag at last.

Inte den jobbigaste veckan på länge direkt, 3 semdagar och 2 halvdagar och jag tar helg igen. Varför inte passa på när man ändå har lyxvecka? Och helgen då, den ska spenderas ikväll på den årliga grillkvällen med pojkväns lag, imorgon i solen och välkommen-hem-fest med gamlagoavänner. Nej, blir nog ingen aktiv blogghelg.




ciaociao

RSS 2.0
Startblogg.se