25/7.

Här satt jag och trodde jag skulle vardagsblogga - tji fick jag. Vet inte var lusten och motivationen är, semester den också kanske? Well, vi får se, jag ska inte bajsa fram halvtråkiga inlägg bara för att, då kan det vara. Så ut och njut av sommaren, blogga kan man göra när det är höst.
 

im back.

Idag är jag tillbaka på jobbet, lär ha fullt upp nu och visst känns det lite vemodigt att inte kunna ligga hemma i semestermode med kissarna och J, MEN om allt går som jag vill kanske jag inte behöver vänta till nästa sommar för mer semester, mums!
 
Så - GODMORGON vardag!

hästhoppning i Glommen.

I förmiddags åkte jag och Alex till Glommen (Falkenberg) för att heja på Mirre och Tippe som tävlat hela helgen. SÅ mysig utflykt (och perfekt sätt att avsluta semestern på), bästa sällskapet och spännande hoppning. På vägen hem svängde vi förbi ett fullt sommar-Gekås och shoppade lite.
 

cup.

 
Näe, mig ser ni inte mycket av när solen skiner, vill gärna bibehålla liiite av Grekland i huden ett tag till. Har dessutom varit på fotbollscup (när var man på det sist?? 10 år sen?) där laget vi hejade på vann första med 6-0 (!!) och spelade andra 1-1, kuljul. Fick även äntligen träffa min partner in crime Sahar efter 3 veckor i två olika länder, ljuvligt.
 
Hejhoppsnopp.

our view.

 
När det ser ut så här undrar jag om jag någonsin kommer flytta från den här lägenheten!?

fredag.

 
 
byxor - gina. tröja - monki. skor - converse. klocka - aldo. armband - grekland
 
 
Nu kommer våra kattbebisar för tre veckors semester hemma hos oss.

svettig hemmaträning.

 
Jag hade tagit på mig löparkläderna och mitt löparmode men så började det regna, just my luck. Då laddade jag ner apparna här över (tips från söta Jessica H) och körde cardio, armar och mage, och vem trodde hemmaträning kunde vara så här svettigt!? Göttkött och bättre än inget.
 
Så tips - ladda hem apparna och kör så det ryker!

.

 
And we're off!
 

19/7.

 
Man kan säga att man kommit in i semestermood när klockan står på 11 när man slår upp sina blå/grå va!? It was about time. Idag ska vi spendera en av mina sista semesterdagar med lite shopping är det tänkt, pojkvän behöver golfgrejer och ja, min shoppingtarm ropar fortfarande på färgglada runners från Nike.
 
Tjipp!

alexander mcqueen.

 
 
 
- luisaviaroma
 
Tillägg på önskelistan, muuuums!

future.

Blev lite inspirerad av pojkvän som kommit in på högskolan till hösten så nu har jag skickat in sena ansökningar till ett antal kurser som jag kan ha användning för på jobbet. Spontant, yes, lite så jag jobbar.
 
Keep your fingers crossed!

men mums.

 
perfekt sommarutflykt!
 
Nu kommer la familia strax för sommarfika (dvs. massa jordgubbar!)

18/7.

 
GODMORGON onsdag.
 
Idag väntar stor sommarfika med la familia men även mysutflykt med Mirre och uppstarten för pojkvän efter fotbollssemestern. Jag får njuta några dagar till av semester sen kör vi höstsäsongen även för mig på jobbet (lagom vemodigt).

free run.

Tror ni jag blir galen på mig själv när det suuuuger i shoppingtarmen (och skoälskartarmen) när jag igår provade dom här!? Jag som nyss köpte ett par nya löpardojor, men vafasen, behöver ju ett par strosnike också, visst!? Annars är det ju en viss Fridolf som fyller år nästa månad ......

tisdagsfika.

 
Det bästa med att vara hemma är att kunna fika med mina fina pinglor, idag körde jag gofika på Johans med Alex & Jossan - muuuums på både fika och vänner.

17/7.

 
Idag åkte vi tiiiidigt från Dalsland så pojkvän kunde hinna hem till sin golftid, well efter lite kompromiss (tacomiddag & efterrätt ikväll) ställde jag mig upp strax innan 07, inte fullt frivilligt. Nu är han iaf iväg och jag har hunnit packa upp & städa och ska ge mig ut och springa. Jag och J har sprungit 2 gånger nu under helgen och det har nog aldrig varit så jobbigt för mig så nu måste jag lägga i en högre växel för att palla 1 mil i gbg om bara drygt en månad. Heja!

Best of Corfu 2012.

 
 
 
 
 
 

åka-bil-dag.

förra året i svärmors smultronbuskar
 
Idag ger vi oss ut på resande fot igen, dock inom sveriges gränser. Vi ska uppåt Dalsland och pojkväns familj, ska bli jättemys! Well det innebär nog att bloggen återigen kommer gå lite på sparlåga så vi ses när vi ses ♥

T by Alexander Wang.

Ny jacka? Ja tack!

- netaporter

godkväll torsdag.

Efter en eftermiddag på turné först med bästisar sen hos mamma och sist hos pappa, alla har varit iväg på alla håll och kanter så det var kära återseenden.
 
Nu äter vi kvällsmat och sen ska vi göra oss redo för morgondagens roadtrip, mys.

late breakfast.

 
 
 
Efter en vecka med grekisk yogurth och vita nutellamackor är det helt fantastiskt att få äta min favoritmåltid hemma; knäckis, sommaryogurth, ägg och färsk ananas & nektariner, muuuuums!

12/7.

Godmorgon sveeerige!
Torsdag idag och det enda jag har planerat är gofika med pojkvän och våra bästisar, vi har saknat dom! ♥ sen kanske jag ska passa på att packa om väskan medan J är iväg och spelar golf, imorgon åker vi på nya semesteräventyr.

home sweet home.

Im back!
Igårkväll mötte mina fina upp mig och min fina badpojke på Landvetter, kärt återseende med vänner efter en vecka isär. Jag har haft en helt fantastisk semester med min älskling (bilder kommer väl så småningom) och det lär inte dröja länge innan vi vill tillbaka, iaf till värmen.
 
Idag har jag iaf haft catch-up hela dagen med mina tjejer. Vi började med frukostbuffe sen stros på stan, följt av lunch och sist men inte minst en riktigt smarrig Lekerydsglass mellan regnskurarna. Oh its good to be back!

Im alive.

Och nu funkar blogg.se-appen med, tur för mig!


Insta.

Ser att ni är ett par stycken som är här trots semesterstängt, på instagram uppdaterar jag - fridalinnman.

Puss

semester.


3/7.

 
Jag skulle ju ljuga om jag sa att jag inte ville gå upp idag - bästa dagen på läääänge! Men innan jag kan gå på semester M.Å.S.T.E jag jobba bort högarna på skrivbordet, så lets get busy!

packning.

När det spelas tv-spel pysslar jag med packningen, tror jag fått med det viktigaste, pass och pengar och bikini sen är saken biff. Ska även packa träningsväskan då jag ska hinna med ett pass på gymmet innan jobbet på morgonen imorgon så ja, packa och sov!

mer finbesök.

Man kan väl säga att bloggen har lite halvsemester? Nej, jag har fullt upp. Jobbet svämmar över, och det dagen innan semester, feels good. Och nu är Js syster och familj här så vi myser. Detta ihop med att vi ska packa till en vecka i grekland, äta och duscha, hej och hå.
 
Hörs imorgon!
 
jag lär min guddotter kvalletv i tid!

2/7.

 
There is no better way to start the day.
 
Nu kör jag jobb jobb jobb hela dagen innan Js syster med familj kommer till stan, då blir det kramkalas så det heter duga ♥
 

söndagsträning.

 
Ikväll drog jag med Mirre till gymmet, vi tänkte gått på bio först men ändrade oss och körde skiten ur våra mag och arm-muskler, så gött! Det är ju hur kul som helst att träna nu när man vet att det faktiskt blir en beach 2012, in just two days!
 
Sov så gott ♥

härlig helg.


Nu har våra norska kompisar styrt kosan hemåt Norge igen, vilken helg vi har haft! Vi har hunnit med Liseberg, shopping, myskväll, massa kortspel, god mat, minigolf, glass, utgång, jordgubbar, kos och ännu mer shopping.
 
Tack fina vänner för en fantastisk helg
 
Nu ska jag avsluta helgen med tvättstugan, träning och Mirremys.

RSS 2.0
Startblogg.se