new in.



Ny tröja från ginatricot. Fanns bara i XL kvar men jag tycker inte det gör nåt att den är större och luftigare och att man kan kavla upp ärmarna. Den kommer användas flitigt under dom svala sommarkvällarna.

the mind is the limit.







VILKEN dag! Bästa måndagen ever. Inför träningen unnade vi oss varsin celsius och efter att den gått rakt upp i huvudet kunde jag inte stanna. 30 min indoorwalking, 30 min CX works, 5 km löp runt rocksjön och 5 set * 10 med tricepdips, armhävningar & situps på pilatesboll.

Tack fina tjejer för kul och svettig träning, utan er hade jag vart en riktig soffpotatis ♥

nike lunarswift.


Dom här beställde jag igår från sidan jag tipsade om. Nya löparskor till fröken Linnman. Klippte dom för femhundralappen, lite lagom då dom ligger på närmare tusenlappen i butik.

Längtar tills jag kan rasta dom ute i vårsolen!

30/4.

Godmorgon måndag!

Idag är det en rätt enkel måndag; ledig tisdag och OB idag för oss som dragit oss till jobbet, like. Nu ska jag försöka få lite gjort innan det är dags för träääning!


neon.



Jag roffade åt mig 3 olika uppsättningar armband på bikbok för 99 kr, detta får stå för årets neon på mig.

träningskläder.

Fick ett önskemål om att skriva om vad jag har för träningskläder, i'll show you vad jag tycker man ska ha i sin träningsgarderob.




uppifrån - h&m. stadium (soc tror jag). gina tricot.

Bra att ha ett par långa, capri och ett par shorts, för alla väder och olika pass, kul att variera också. Man behöver inte köpa dom dyraste byxorna, finns jättebra även på h&m och till exempel gina.


ginatricot

För mig som inte är så "storbystad" behöver jag inte ha det allra bästa stödet på mina toppar, denna från gina har jag även i rosa och dom är perfa, billiga, snygga och praktiska!


nike

Linnen kan man inte ha för många av och spannet är stort på vad man kan ha, allt från tight till loose-fit. Jag trivs bäst i linnen, känns inte så instängt som en t-shirt kan göra.


adidas (sorry, bästa bilden jag kunde hitta)

En bra överdragströja är asbra att ha, använder min jämt till och från gymmet eller nu när jag är ute och springer eller går. Finns störst utbud i sportaffärerna men även ett litet sortiment på h&m. Annars går såna tunna långärmade (som på bilderna ovan) också superbra, lite tunnare bara.

TIPS - på denna sidan finns alla grymma märken till helt GRYMMA priser, så ska ni investera så kan jag bara rekommendera er att göra det härifrån, vi ska några stycken lägga en beställning därifrån idag, kan visa er imorgon.

Over and out.

igår.








modehelg.



Från spring inspiration igårkväll till Jönköping Citys modevisning i förmiddags - this is a fashionweekend! Min snygga Sahar gick idag och jag var givetvis där för att busvissla åt henne (typ). Men nu är jag hemma igen och vårstädningen är ett faktum. Har redan hunnit rensa förrådet och gjort altanen vår/sommarredo!

Puss

spring inspiration.





så här fick det bli...


Nu så. Nu sitter vi säkert på Spira och inväntar årets Spring Inspiration! Ska bli kanonkul. Min bästa vän har varit med och satt ihop årets upplaga och några fina vänner går som modeller. Efter showen blir det efterfest på Karlssons!

Ha en grym fredagskväll oavsett om ni ligger i soffan eller slår klackarna i taket.

yellow.



Ikväll ska jag på ett litet extra galejigt galej, haft lagom mycket huvudbryderier ang. klädseln (veckans i-landsproblem), men nu har jag bestämt mig, tror jag. Köpte denna enkla som jag ska ha ihop med byxor och skor jag redan har. Jag gillar inte att köpa på mig kläder för ett tillfälle och sen blir plaggen hängandes, vill kunna använda det igen och igen, och det kommer jag kunna göra med denna, like.

Sen är ju gult otroligt Ofult, speciellt till brännan som förhoppningsvis kommer framöver!

fredag.



Fredag fredag fredag fredag. För er som missat så är det min favoritdag. Så även idag. Hoppas jag slipper gummisar idag, det står utejobb på schemat och jag har försökt muta hit solen, cross your fingers. Hörs sen!

veckans bästa.





Precis hemkommen från veckans roligaste träning - boxen! Idag var den ordinarie ledaren tillbaka och till skillnad från förra veckans vikarie darrar jag idag i ben och armar och svettades som en liten gris, helt fantastiskt skönt!

Nu ska jag surpla upp mitt protein och slänga mig i duschen, på tal om protein är det dags för ny beställning nu, funderar på att byta från choklad till jordgubb eller vanilj, hmm, vilket???

Talk to you later peps.

shoewanties.



Yes please...

todays.





byxor - forever21. linne, halsband & kofta - H&M. klocka - aldo.

Längesen jag bjöd på en liten outfit. Idag körde jag på mina übersköna pants som jag köpte i Dubai tidigare i vintras, enkelt ihop med mina vita converse, säkert kort. Byxorna är så sköna så jag hade velat ha ett par till, i annan färg, jakt pågår.

Nu har jag dock hoppat i mjukisarna, har gått in i nån vägg, huvudet värker och orken är borta så nu ska jag bara fixa nåt att äta och sen bara glo resten av kvällen.

dagens sanning.



Kunde inte sagt det bättre själv!

early workout.



Yes mina vänner, så här startade jag dagen idag, 45 min träning och sen sportlifes grymma onsdagsfrulle, I love it. Trots tunga ögonlock när klockan ringde i morse finns det inte mycket som slår känslan med morgonträning.


spin away.

Nu ska jag snart sticka ner till sportlife, idag är det spinning och cx som står på schemat, även fast jag tycker spinning i sig är rätt tråkigt så finns det inget som får mig att svettas så mycket som passet idag och det mina vänner, det är svettig kärlek! 

Lets hop to it ♥

jumpsuit.





Så här hade jag kunnat tänka på mig att se ut på fredag, då är det dags för superfredag, mer om det längre fram! Jumpsuiten är iaf från Zara and Im in love, kolla bara ryggen, mums.

24/4 2011.

För ett år sen var jag i Dubai med min fina Joss och fina Anna, those where the days. Slappade vid poolen på taket, stekte på beachen, åt massa god mat & shoppade tills fötterna värkte. ÅH vad jag önskar alla kunde få uppleva Dubai, jag längtar redan tills jag kan åka dit igen.








Mums.

Tacos sitter riktigt fint efter dubbla pass på gymmet med mina fina Alex & Therese, bra kört tjejer!


v 16.

Förra veckan var en av mina sämre träningsveckor, detta på grund av all kraft och energi som försvann under min matförgiftning. Men men alla veckor ska dokumenteras, även dom sämre.

Måndag -
Tisdag -
Onsdag -
Torsdag - Box 60 min
Fredag -
Lördag - Löpning & CX 30 min
Söndag -

Nu kör vi ny vecka och den är fullbokad i träningskalendern, GÖTT!

23/4, GODmorgon.



Har inte hunnit kolla i kalendern idag än men jag tror jag är redo för en ny vecka. Måndag är ju alltid måndag men med två kuliga träningspass efter jobbet kan den bara bli bra.

Nehe, då kör vi då.

smoothie.



Denna gjorde jag till frukosten idag. Mixade ihop en banan, några färska bitar ananas och provivas mangojuice. Friskt, smarrigt och bra för magen!

grattis.

Idag firar vi mina bröder all day long. Stora lillebror Gustav som blir 17 och lille lillebror Lasse som blir 1. Bästa bröderna i världen ♥




fotbollsutflykt.



I eftermiddag premiärade jag som HFF-supporter i derbyt mot Tenhult. Vi kan även bocka av årets första åskoväder (note to self: paraflax ska med nästa gång) och årets första picknickfika. Efter en kvittering i sista minutrarna med 2 man mindre (!!) kunde vi glatt åka hem med 1 p i bagaget, like. Tack fina tjejer för mysig fotbollsdejt ♥




Nu mumsar jag och mörbultad kille pizza, godis och cola framför Baksmällan, mums.

Pain is just weakness leaving the body.

Fy fan va skönt att starta dagen med detta! Löpning och cx, i love. Nu är jag redo för dagens upptåg.


Morgonträning.

Nu ska jag pinna till gymmet, har drömt om muskulösa och snygga axlar och biffig rygg inatt så det blir det!


biokväll.



Ikväll ska jag umgås med mina fina! Vi ska gå och se titanic på bio, äta snacks, godis och dricka asmycket cola. ÅH lyckligt lottad jag är ♥

Men först - fredagsträning!

fläta.



Detta har jag börjat med, fiffig hög fläta, gillart!

Nu är det lunchdags, men inte för mig, hard work.

fridaymix.











- weheartit

GODmorgon fredag!

details.





Hello

torsdag, dagen före fredag.



Godmorgon kompisar.

Redo för en ny dag? Det är jag. Gårdagen gick ju fint med jobb hela dagen och jag kom hem levande. Idag har jag fikadejt efter jobbet innan jag ska köra hårt på veckans boxnings-pass. Lagom torsdag men lite nytta och massa nöje.

Men mest längtar jag till imorgon!

vad hände där?





Håret växer som ogräs! Kan ni tänka er att jag för inte så länge sen såg ut så här? Nej, inte jag heller, sweet memories.

gör 95 barn lite gladare.

Jag avskyr fåniga bloggtävlingar och sånt men detta kan man inte INTE delta i! Så ni som sitter och tävlar varje vecka om babykläder eller presentkort, nu får ni göra nåt som någon annan vinner på! 

Alla vet vi att barnen är det viktigaste som finns, det är dom som är vår framtid och som ska ta hand om oss en dag när vi blir äldre. VI är lyckligt lottade som är födda/uppväxta här i ett land med alla förutsättningar, inte alla som har det lika bra som oss dock. Hjälp till att sprida detta så kommer många små sötisar få det lite bättre i världen!

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Foto: © UNICEF/Asselin

En kan inte hjälpa alla men alla kan hjälpa någon!


nu kör vi.




Nu är det fullt ös igen! Dubbelt upp dessutom när man missat två dagars jobb under den mest hektiska perioden i mitt jobb, bara att köra! Pappersjobb och möte står på dagens schema innan jag går för dagen. Får se hur länge energin räcker bara, håll tummarna.

v 15.

Förra veckan körde jag stenhårt! Och tur var väl det med tanke på att jag missat 2 dagar denna veckan redan och kommer missa imorgon med, jag räknar med att köra all in på torsdag igen, I cant wait.

Måndag - Bodypump 60 min
Tisdag - Cykel activio 45 min & CX 30 min
Onsdag - Indoorwalking 45 min
Torsdag - Box 60 min
Fredag -
Lördag - 30 min löp & 30 min styrka/stretch
Söndag -

Kör ni hårt eller vilar ni er i form?

mer kjol från gina.




199 kr från ginatricot, FYND vill jag kalla det!

Måndag.

Detta har jag gjort idag varvat med Breiviks rättegång och besök av Mirre. Lagom måndag. Imorgon ska jag ladda batterierna ytterligare för att vara fit for fight på onsdag, man är inte så jävla katig när man bara ätit typ tre skålar yoghurt på snart tre dygn, iaf inte när man är van vid ALOT more annars!


Frukost.

Det finns hopp, men jag kommer nog aldrig mer äta mat, spyr bara av tanken på mat.


Premiär.

Killarna vann med 5-0 (!!!!) och jag har firat med en piggelin medan pojkvän körde kebabpizza, det är matchens lirare värd, visst!? ;)


Heja blått, från soffan.

Blir ingen premiär för mig, att jag tog mig från sängen till soffan är en bedrift i sig, jag har krävt kontinuerlig update från svärisarna och sahar som är där, jag själv halvsover och laddar för nästa match istället. Bitter.


Premiärdag.

Idag spelar pojkvän och hans lag premiärmatch för 2012, nåt jag inte vill missa! Jag försöker hitta kraft att komma ur sängen, få i mig vatten och bedöva krampen i magen. Wish me and the boys luck!


Blä.

In down, magen är ur funktion så jag kör intervaller mellan säng och badrum, not so nice.


Härlig lördagsmorgon.

I morse hade jag dejt med Mirre på gymmet strax efter tio och efter ett härligt löp och styrkepass så smet jag förbi konditorit och köpte med mig färska frallor till frukosten. Livskvalité for sure!


Middag.

Hämtmat två dagar i rad, mumsigt!


black and red.





- ginatricot

fredagen den 13e.



Godmorgon kompisar! Idag är det fredagen den 13e så håll i hatten så vi slipper trubbel. Efter jobbet idag blir det ännu mera jobb, det är dags för vernissage på galleriet så då får jag rycka in och hjälpa till lite, längesen jag var på galleriet nu så det ska bli kul!

boxingnight.

Ikväll har vi kört boxning, sex glada tjejer som körde superheta upercuts och push-kicks. Efter passet körde vi vårt, numera standard, stretchingpass, jag är visst lite vigare än vad jag trodde från början, mammas balettkropp kanske har förts över till lilla mig?




senaste instagrammen.

















Jag har börjat spela rumble, jag suger men det är kul ändå (vinn mot fridalinnman?). Kloka ord i kalendern på jobbet. Längtar tillbaka till Dubai. Kärlek. Syskonkärlek. Kompiskärlek i äggform. Min laxröra med bulgur. Prinsessan på tvätten.

(fridalinnman @ instagram)

igårkväll.



Igårkväll, på vår träningsfria eftermiddag/kväll, unnade vi oss riktig gofika ihop med goa vänner. Tänk vilken energi ni ger mig brudar, galet!

Nu är jag laddad för en ny dag med kvällspass på gymmet (favoritpasset!) men först möte och sen massa jobb. Kör!

sale.






H&M rear, detta hade jag kunnat lägga i min köpekorg, om jag inte gett mig själv tillfälligt köpestopp. LÖP OCH KÖP ni som kan!

godmorgon onsdag.



Godmorgon!

Jag har redan hunnit med ett pass på gymmet, idag var det Malins IW som stod på schemat. Efter det en GOD "smörgåsfrukost" som Sportlife, as usual på onsdagar, kirrat till oss morgonpigga hurtbullar. Finns inget godare än en riktig brakfrulle, oavsett om man tränat innan eller inte!

Ha en finfin lillelördag kompisar.

just go for it.



Ett cykelpass och ett cx-pass senare intog vi en tom B-sal för lite stretch á la Emma, hennes mission är att få ner mig och Mirre (kylskåp delux) i spagat till midsommar och idag körde vi igång! Nu är det bara upp till mig och Mirre och köra detta varje dag, sen kommer vi pinna fram som två gummimänniskor lagom till sommarn, yiha!

Nu - sista proteinet, dusch och laxmiddag!

v 14.

Trots påskvecka förra veckan körde vi stenhårt ändå (kanske på grund av allt godis som skulle ätas?)

Måndag - Indoorwalking 30 min och CX works 30 min
Tisdag - Cykel activio 45 och CX works 30
Onsdag - Indoorwalking 45 min
Torsdag - Löpning 30 min och boxning 60 min
Fredag - PW runt Munksjön
Lördag - PW till och från påskmiddag (ca 5 km)
Söndag - PW till och från påskmiddag nr 2 (samma som ovan)



10/4.



Godmorgon kompisar.

Bara jag som hade kunnat leva med ytterliggare en röd dag och mys hemma i soffan? Well, tisdag och vardag så lika bra att sätta igång. Jobb och sen dubbla pass på gymmet, jag är pigg och taggad iaf, som tur är.

Lets do this!

bodypump.



Jag slår vad om att jag knappt kommer kunna gå imorgon, någon som sätter emot? Men HUR skönt är det inte när man fortfarande får träningsvärk trots regelbunden träning, extra pepp tycker jag!

Nu - måndagsmys!

matmatmat.



Blir mycket sånt här nu denna helgen men det är typ det enda jag/vi gör. Äter äter äter. Igår var vi hos mamma och blev bjuda på det bästa av påskbuffén; kycklingklubbor, lax, potatis, ägg m.m, vi fick även, en och en, leta efter påskägg.

Idag är det pappa & farmor som bjuder, först lunch hos pappa och sen fika hos farmor. Det är TUR jag är inbokad på bodypump ikväll sen, my god, luktar ju godis när jag kissar, ett tecken på för mycket godis va!?


happy easter.



Detta är anledningen till kass uppdatering här idag. Jag har hunnit ta sovmorgon, ätit påskfrulle, letat efter påskägg & ätit god het soppa ute i solen med min andra hälft. Ikväll ska vi umgås med goda vänner och massa gott att äta.

Puss på er.

påskfika.













Mina fina partners in crime hade också mjukisdag idag så jag tog hem dom till mig på lite påskfika (inte så påskiga kakor kanske) och skitsnack. Älskar att mysa inne med fina vänner, tända ljus och go fika. Tack Mirr & Pissi, love!

Nu myser jag vidare med två sovande katter och senaste avsnitten av How I met your mother.

lång(mys)fredag.



Igår efter träningen åkte mjukisstassen på och jag kan lova att den inte kommer åka av förrän tidigast imorgonkväll. Idag är J borta tills i eftermiddag för genrep så gissa att jag ska ligga i soffan HELA dagen, äta påskgodis och glo på serier. Minns inte när jag hade en sån dag senast, oerhört välbehövligt.

ride it like its stolen.



Efter megalunch med vänner och storfika med la familia är det dags för träning. Älskar att sportlife inte ställer in boxen trots att det är skärtorsdag! Men först ska jag mörda några kilometer på löpbandet. lite uppvärmning sådär.

puss till er.



Nu är jag redo för dagen. Ska börja med att knata till jobbet där det ryktas om påskägg men framförallt för att hämta min jobbtele som jag glömde igår (äsch vem ljuger jag för, godiset SÅklart!) Sen ska jag möta upp fina vänner för långlunch och påskäggsshopping till nära och kära.

Ha en fin fredag, här strålar solen från en klarblå himmel.

skärtorsdag.

Idag är jag som sagt ledig! Vad passar inte bättre då än en lång sovis och mys med kissarna? J jobbar så jag är ledig och ensam hela dagen nästan. Har dock lite plans. Mer om det sen.

Godmorgon.


lurviga påskgäster.





Igår kom våra pälsbebisar hem till oss för påskmys hela helgen. Just i detta nu går Cilla (nederst) helt bananas med en rosa pälsboll (tjejigt va!?) och Sid håller koll, helst liggandes på rygg.

fruktigt.



Söta från h&m.

morgonpass.



Tiiidig morgon. Men det är fredag för mig, det är dags för veckans bästa träning plus, veckan till ära, PÅSKFRUKOST på kära sportlife. Det är värt en tidig morgon tusen gånger om!

dagens pepp.


För det ska jag! Dubbelt pass även idag. Lets do this!

v 13.

Måndag - Indoorwalking & CXworks
Tisdag - Spinning
Onsdag -
Torsdag - Boxning
Fredag -  CX works
Lördag - Dans all night
Söndag -

Med tanke på antalet timmar vi spenderade på dansgolvet i lördags räknar jag stenhårt med det som ett svettigt träningspass (speciellt med 14cm klackar på fötterna!)


3 april.


godmorgon från vardagsrummet igår

Idag har jag torsdag, bra kan man ha det på mitt jobb. Slängde in några timmar från min timbank och voilà. Men det är inte helg än. Två dagars jobb kvar, start - nu.

athletic training.



Vi hade våffelfest på jobbet idag så jag körde dubbelt på dagens dubbelträning. Sportade nya träningsbyxor från h&m, snajsiga va? Detta ihop med linne från Nike & tröja från Adidas, prima.

Ni får förra veckans träning imorgon.

hardcore.

















I could do it over and over again ♥ I love you guys.

jeffrey c.





Jag luftade Annas råsnygga Lita Spikes i lördags och SOM jag luftade dom! Inte helt omöjligt att jag nu kommer investera i ett par egna om jag inte får adoptera Annas.

bara för att.





Varför kan inte tiden gå långsamt när man har kul och fort när man har tråkigt? Bästa helgen har gått över i ett rasande tempo och nu har Anna återvänt till storstaden och jag och pojkvän är lämnade ensamma igen.

Återkommer med hur bra den här helgen har varit, helt fantastisk ♥

RSS 2.0
Startblogg.se