förrätt.







Till förrätt avnjöt vi en egen toast skagen och till det en iskall Heineken.

Nu står kocken vid spisen och tillreder färsk lax, potatis och sås.

skridskor på Vättern.









Väl på skridskor så märkte man fort vem av oss som är bambi och vem av oss två som en gång i tiden har spelat tv-pucken. Jag låg mest som en insekt på isen omringad av en adrenalinfylld pojkvän. Men kul var det och väldigt skönt! Och ni ser den röda ringen? Där bor vi.

Tjipp.

expedit.





Hyllan (?) jag köpte igår, 199 kr är ett riktigt  kap tycker jag, enkel och stilren och den får plats med våra böcker, har till och med en fyrkant över.

Nu ska vi ut och åka skridskor, yiha!

bildregn 2010.

Har precis suttit och fört över alla bilder på ett usb (man vet aldrig med dagens teknik, en dag kanske datorn är DÖD). Det är alltid kul att kolla tillbaka på minnen, man är med om så mycket mer på ett år än vad man kommer ihåg.





































Vi åkte pulka i pulkabacken med pulkalift. Jag hade fina vänner här på fest. Vi var på finaste bröllopet. Jag tog med vännerna till Dubai. Det var mycket öl på soliga uteserveringar. Vi firade midsommar med egengjorda kransar. Tokiga vännen från sthlm var här och gjorde stan med oss. Vi hälsade på mamma i stugan ute i det gröna. Jag hade ännu mer (galen)fest hemma med nyfunnen fin granne. Jag och bästis var och lyssnade på Winnerbäck. Jag hade våra fina familjer här på födelsedagskalas ihop. Jag, mamma, syster & farmor åkte till Helsingör. Jag blev med systemkamera. Anna hälsade på igen och det blev många skogspromenader. Fick veta att jag skulle bli storasyster till våren. Jag och Mirre tog tokhästarna ut i skogen på en och annan galen ritt.

Åh va underbart 2010, trots vissa motgånger får man tänka på allt det braiga och det överväger ju helt klart.

Träning!

img_0165 (MMS)

Nu sitter jag och väntar på Mirre, vi ska på årets sista Afro, var längesen nu så det ska bli kul att få släppa loss.  Blev efter lång provsittning, granskande och övervägande ingen schäslong idag, däremot ett kamerastativ, badrumsmattor, usb-minne, korgar och en bokhylla, i'll show you later!


goodmorning.



Man vet att man har varvat ner ordentligt när klockan står på 11 när man vaknar, underbart. Pojkvän sover fortfarande, han har ju varit duktig och jobbat ett par dagar denna veckan så han är väl lite tröttare än jag ;)

Vi ska till ikea idag (vi spenderade eftermiddagen på gymet igår istället) där vi ska äta lunch och shoppa. Mysigt med en dag när vi båda är lediga ihop och inte har några måsten.

Får se om det här funkar nu.

img_0163 (MMS)

Får se om det här funkar nu. Haft min gamla blogg bunden till detta numret men nu har jag ändrat och hoppas det funkar med mobilblogg. Pojkvän spelar sverigerankingen (poker) så datorn är bussy. Till min glädje visar dom the Green Mile på åttan ikväll så jag är inte helt sysslolös. Upd. Se där, funkade ju finfint! Good to know.


nya lakan.



Hemtex har grym rea. Fyndade dessa påslakanset häromdagen för halva priset. Vita, enkla och tidslösa. Och inte nog med det, dom är sååå mjuka, inte konstigt att jag sover till 11.30!

Skynda fynda.

h&m spring 2011.









Inte bara jag som fick h&ms springkatalog igår anar jag. fanns en del godbitar må jag säga. Jackan ser ju superskön ut och bikinin är ett must-have för mig, sockersöt. Clogs har jag redan sen i somras, men ett hett tips för er som funderar på att skaffa ett par till våren.

(Detta är tidsinställt, jag själv ligger nu och snarkar bäst jag kan, I love winterbreak!)

inte idag, men imorgon.

När jag kom till ikea insåg jag att min schäslong var förpackad alldeles för stort och tungt för lilla mig (trots mina newborn muskler) så jag fick trumpet traska därifrån. MEN nu har boyfriend lovat att följa med och hjälpa mig imorgon om vi kör en sväng på gymet först - its a DEAL.

För att väga upp min besvikelse svängde jag förbi ica och köpte tröstproviant.


vindruvorna var dom godaste jag någonsin har ätit, dom försvann i ett nafs.

bytte mina reabyxor.





Byxorna som jag köpte häromdagen fick åka tillbaka till affären, hade lite svårt att se hur jag skulle bära upp dom så dom rök. Jag bytte dom mot en lite mer alldaglig, enkel tröja, superskön som jag kan ha till strumpisar eller över jeans, perfa. Mycket mer Frida över den.

Eftersom jag inte hade bil hemma i förrgår kunde jag inte ta med min spenderarbyxorna till ikea, men IDAG har jag det och nu när p-vän ska iväg och spela tennis så passar jag på att provligga schäslonger, perfa.

tisdagens.







jeans - ginatricot. linne - james rocco. skjorta - monki. klocka - present. armband - childhood. smal ring - h&m. döskallering - ur&penn.

nilson shoes - rea.





Dom bruna skönheterna klämde jag på i butik häromdagen, så snygga! Lagom slitet skinn och lagom med detaljer. Dom finns med på rean och kostar 629 kr. Gillar dock INTE att dom inte fanns i min storlek, suck.

vintrig promenad.





Direkt efter jobbet tog jag en sväng med kameran, det är ju tokfint ute nu när solen skiner på all snö (och is) som har lagt sig.

Nu ska jag dock ta en städride här hemma inför pojkväns hemkomst om en stund, som jag längtar ♥

@ work.

Som jag skrev igår är jag idag inne en snabbis på jobbet och fixar med det sista ekonomiska inför årsskiftet. Efter jobbet hoppas jag att jag och Mirre kan ge julmaten en match på gymet, jag är laddad! Och ikväll kommer min älskling hem igen, weii.

Yes. Dagens planer. back to work.

sundaysnuggle.



Jag har gjort lite ändringar i nästa veckas schema. Jag skulle gått in och jobbat tisdag - onsdag och då alltså varit ledig imorgon och torsdag. Men nu hoppar jag in en snabbis imorgon och gör det jag måste (bokslut på jobbet, suck) och sen tar jag resten av veckan ledigt. Kroppen har sagt sitt och jag behöver v.i.l.a!

jag har shoppat.











Tröja Monki.
Byxor Monki, rea.
Tröja H&M, rea (köpte även en vit).

Det bruna linnet fick jag i julklapp av Mia, det är ett James Rocco, helt underbart skönt underlinne som kommer bli supersnyggt under en svart kavaj!

bellabus.

Nu ska jag springa ner på stan och möta upp hemvändaren Bellabus, bästis, som är hemma en snabbis från Oslo. Det har gått massa månader sen sist så nu har jag verkligen Bellaabstinens.

Hörs sen.

inget partaj.





Herrejösses, har man blivit gammal eller vad? Kommer inte ihåg sist jag var hemma, själv på juldagen. Det har liksom varit min och tjejernas givna evening de senaste åren. Well hjärnan och kroppen fick bestämma idag, ett helt år med jobb och knappt nån rast och vila tar ut sin rätt. Men I sure miss my girls, förhoppningsvis träffar jag dom snart ändå som tur är.

ikea.



Tomten kom med en del kuvert och smällkarameller igår förutom klapparna och imorgon tänkte jag sätta på mig spenderarbyxorna och åka till ikea. Jag vill köpa en schäslong till vårat "hörs" i vardagsrummet som inte är fyllt ÄN (förutom med massa ljusljusljus).

julklappar.





Fick fyra böcker och detta är två av dom. Tänkte lägga mig och börja läsa Gynnings bok nu. Dom här fick jag av pappa och syster. Den främre grytvanten fick jag av pojkvän, den bakre har jag haft ett tag och som pojkvän sa "du kan ju inte byta ner dig". Finfin är den i alla fall!

jul 2010.









Lillasyster är redo att börja äta.
Mitt matval.
Fina mamma och jag.
Mitt i alla paketer. Jag, syster och mamma.

Efter julmat, julost, godis, kalle, julklappar och fika så åkte jag vidare till pojkvän och hans familj. SÅ mysig julafton men nu är jag hemma igen, själv, rätt skönt faktiskt. Återkommer sen med årets julklappsskörd. Jag har visst varit väldigt snäll i år då jag satt med mest klappar igårkväll. Det tackar jag för.

...



Nu drar jag till farmor som dukat bordet till förbannelse med god mat.
Puss på er!

godmorgon julafton.





Nu ska jag svida om från nattstassen till nåt varmt, jag ska ner till stan och köpa julklapp till mig själv och ett kort. Halv 1 ska vi till farmor, men jag hinner nog önska er god jul innan det!

god jul och god natt.



Nu ska jag ta mina knäppkatter och gå och lägga mig. Imorgon (IDAAAAG!!) är det julafton och då måste jag vara pigg.

Puss och god jul på er.

Första julklappen.



Igår fick jag första julklappen, fick den av L på jobbet, hon vet alltid vad jag vill ha; cola, bilgranar & senaste Plaza! Klappbetygen är alltså so far so good ;)

my christmastree.





Mysigt va?

Nu har pojkvän åkt iväg för julfirande, men i år dröjer det inte så länge tills vi ses, redan imorgonkväll, första gången vi firar jul ihop PÅ julafton. Ska bli så mysigt.

Nu ska jag baka.

dagen före dagen.

Här ligger jag och slappar. INTE bra när jag har tusen saker att fixa med idag. Men det blir väl så när pojkvän fortfarande sover. Ja han hade tagit överraskningsledigt idag så vi kan pyssla med allt ihop, så mysigt, det behövde han.

To do:
- Hämta lillebror.
- Handla.
- Ev. träna.
- Fixa sista julklaparna.
- Baka.

Bara att börja och lämpligt nog kom pojkvän precis ut från sovrummet, perfa.

jullov.



Och just det... NU HAR JAG "JULLOV"!! Det snurrar vi lite på, jippie!

granen är intagen.





Jag dissar storgran i år (liksom alla tidigare år) men tycker ändå det är lite julmysigt med grandoft så jag har fixat ihop lite småknyten samt en stor vas med kvistar i, räcker gott och väl för mig.

free people.



Men hallå va snygga! ÄLSKAR dragkedjan där bak. Klick.


äntligen hemma.





Imorgon går jag på jullov, efter lunch, då går jag på välförtjänt jullov! Hmm undra hur detta ska firas? Fick även mitt färdiga, påskrivna anställningsavtal innan jag gick från jobbet, ännu en sak att fira (även om jag redan har gjort det några gånger;)) Well well, pojkvän är och spelar tennis nu så jag får väl göra lite hemmanytta först, någon har visst ätit rostade mackor här på golvet så det behöver dammsugas. Fick även en julklapp med posten idag som måste slås in. Perfa!

ps. imorgon går jag på jullov!!!!!! (om ni missade det haha).

svart tisdag.


jeans - ginatricot. tröja - mq (pojkväns). stövlar - deichman

Hann ta en bild innan batteriet tog slut. Well ni får nöja er med den, ni ser iaf att jag idag går all in på det svarta. Fasar att det är freeezing ute då isen har lagt sig på vättern utanför. Urriburran.

Nu - Jobb och jullunch.
Sen - Glöggeftermiddag med goda vänner.

tomten kom tidigt i år.






I och med facebook är det out in the open. Ingen är gladare än jag!


wishlist från Monki.




Jag hoppas att tomten läser min blogg.

söndagsmys.






svartvita paket 2010.





Detta är årets julklappstema á la Linnman. Kanske inte världens mest juliga papper men sen är jag inte så julig av mig heller.

hipstamatic winterpics.





Snön fullständigt vräker ner och ja, bristen på julkänslan är lååångt borta. Jag totalmyser och njuter av att det är riktig vinter!

Nu kommer snart kompisar hit, dom är negerbollar vid det här laget efter semester i Thailand, ska bli kul att höra om deras resa.

hoppsan, söndag.

Tog visst en bloggfri lördag. Det stod lillejulafton hos pappa, julklappsshopping och filmmys på schemat, bloggen lockade inte ens lite. Idag låg jag på kudden till klockan 11, jikes så skönt! Och nu ska jag och pojkvän neråt stan för att lämna in filmen jag och tjejerna såg igår och kanske inhandla en och annan julklapp. Mysigt.


ÄLSKA träning.









Alltså, det är ju bara så jävla roligt! Har nog aldrig tyckt om träning eller varit så vältränad som jag är nu. Jag är lika taggad varje gång och det är lika kul varje gång. Jag är inte ute efter biffiga biceps eller sexpack på magen, men det är ju helt fantastiskt att känna hur mycket mer man orkar för varje gång man tränar. Helt underbart!

Nu ska jag dansa lite med snabeldraken innan jag lägger mig på sofflocket.
Tjipp.

fredagsträning.


så här snygga är jag och Mirre på varje pass!

Om 35 min ska jag möta upp Mirre för dagens workout. I onsdags släppte dom den nya releasen för sportlifes bodystep, då testade vi den nya koreografin så idag ska vi se om nåt fastnade. Idag är det Kia som leder, bästa ledaren! Hejhopp.

fredag.

världens bästa dag. Speciellt när man vet att nästa vecka jobbar jag bara 2½ halv dag sen får jag jullov! I like. Här har dagen börjat rätt lättsamt med ett godmorgonmail till kollegor, alltid lika kul.

Hörs sen!

det luktar jul.



Det luktar ju helt ljuvligt när man öppnar dörren och hyacinterna börjat slå ut. Kan nog inte bli mera jul.

Har nyss avverkat en glöggafton i fikarummet på jobbet. Mycket trevligt med glögg (julmust för mig), plockmat, godis, frågesport och googlande. Är glad att jag jobbar på en arbetsplats där jag trivs så bra! På tal om jobbet så skulle jag ju berätta en nyhet idag, men jag måste vänta lite till, hatar att vara kryptisk och hade inte skrivit nåt alls om jag inte ska skriva det! Promise. Kommer förhoppningsvis imorgon.

Nu - Paradise Hotel, le grande finale!!

nougattryffel med vit choklad.



Detta är mitt bidrag till glöggkvällen/knytkalaset ikväll med jobbet. Det är domhär, fast med ringlad vit choklad över. Hoppas dom blir uppskattade.

upptagen Frida.

Idag är det torsdag, dagen innan fredag - thumbs up! Om en liten stund är det dags för personalmöte, idag ska det offentliggöras en sak, kan nog avslöja det här senare, späääännande.

Annars är det en snöig torsdag, kallt, men det är bara att bylsa på sig, fick bli mjukisar över klänningen idag, lagom glammigt. Jaja pussis.

tips från h&m.



9 örhängen för 30 pix på h&m. Perfekt för en sån som mig som gärna är lite mer deskret i örhängesväg.

bedtime.



Nu ska jag bädda ner mig och hoppas att alla mina baciller följer med John Blund imorgon bitti så jag slipper dom.
Puss

bestickburkar.



Jag testar nåt nytt. Hittade dom här fina burkarna på Granit häromdagen. Jo men jag gillar det nog. Eller?

dagens förkylda.



Usch man är verkligen inte fräsch när man snorar, nyser och "gråter", blek som ett lakan dessutom, får nog snart gå emot min egen "vägra-solarie"regel.

prosit.



Någon tyckte att jag skulle bli förkyld och satte på kranen i näsan på mig lagom till frukost. Jag har redan förbrukat 2 näsdukspaket och dunkat huvudet i skrivbordet 4 gånger. Om det håller i sig går hela min vecka i stöpet, jag har 5 träningspass inplanerade med rolig träning och jag vet att om jag ligger på sofflocket istället blir det svårt att komma igång sen igen. DUMMA!!

lucia.

Dålig uppdatering igår, det var fullt ös. Träning efter jobbet, hem, duscha och äta och iväg igen. Lillebror skulle vara med i Junedals luciatåg och rappa solo som stjärngosse, couldn't miss. Sen är det luciatåget även det finaste, ett tåg jag själv varit med i (för 8-9 år sen!!!). Han klarade iaf sitt uppdrag med bravur och fick också göra ett (oplanerat) aerovarv när det var slut, bra där.


tycka.

Ibland blir jag så trött på hela blogg/twitter/facebook-världen. Alltihop går ut på att vi har friheten att skriva vad vi vill, skriva HUR vi vill, visa vad vi vill, tycka och tänka vad vi vill. Jag är inte den som orkar lägga min energi på att klaga på vad människor väljer att skriva om eller HUR människor väljer att skriva, jag läser det som jag tycker är bra och intressant och sen om den personen väljer att skriva om nåt som inte intresserar mig så är jag inte den som klagar. Jag har både bättre och roligare saker att lägga min energi på och jag vet att det inte är speciellt intressant för mina läsare att läsa om jag tycker att en bloggare använder sig av fel ord, stavelser eller meningsbyggnader. Jag tycker mycket om hur/vad folk skriver men jag tjänar inget på att dela med mig av det.

Onödigt att skriva ett sånt här inlägg då kan tyckas men jag ville ändå få det ur mig

PUNKT

Förslag?

Någon som kan ge mig förslag på aktivitet på nyår? Jag som överlag tycker att nyår är grymt överskattat hade helst flytt landet. Så, tips mottages gärna!

sundaymorning.




sunes jul.



Jag dissar allt vad nutidens julkalendrar heter och kör på Sunes Jul. Kan se det varje år! Här har ni dagens avsnitt.

blondie.





Härligt att vara fräsch i håret igen! Skulle kunna sitta där hela dagen och bli pillad i håret, älskar det! Nu är det pojkväns tur, han ska dock bara klippa. Sen ska vi hitta på nåt lördagsaktigt tänkte vi, det är SÅ trist väder ute (regn/snö/blask) så man är inte så sugen på uteaktivitet direkt.

Och hallå, Minnah+Jay är ju bara nån urdålig PRbluff uppenbarligen. Kunde jag väl ana redan igår men ändå. Kuljul.

lukta gott.



Godaste duschcremen som jag har ägt, luktar verkligen MUMS i hela badrummet och den skummar sådär mycket och härligt. Tipstips!

frisören.



Klockan 9 har jag ÄNTLIGEN tid hos Jenny, hon ska fixa till min hårfärg, jag har en utväxt från helskotta och inte nog med att man är blek som ett lik så kan man inte gå runt och ha bad hairdays dagarna i ända, nån måtta får det vara.

Hörs sen!

svar på frågor.

Ni visste som sagt en hel del om mig innan, men fick lite frågor ändå. Here we go.

Har du funderat något på barn?
Ja, såklart barn finns i planeringen, men inte just nu, men den dagen det är dags, jikes va mysigt!
Hur ser framtiden ut för dig och din kille? Just nu är framtiden rätt oviss, just på grund av att pojkvän har fotboll som "yrke". Kontraktet gick ut i höstas och nu är det dags för byte. Detta kan betyda flytt, men just nu laddar vi bara inför jul/nyår :)
Vill ni flytta? Jag skulle absolut kunna tänka mig att flytta, men inte varsomhelst.
Byta jobb? Idag skulle jag inte vilja byta jobb!
Berätta om framtiden! Oh, önskar jag kunde säga vad som händer men när man lever ihop med en som lever på fotboll är det svårt att se längre fram än per månad typ. Men vill inom ett par år köpa hus, skaffa barn och slippa sitta på en läktare hela sommarhalvåret.



Vad jobbar du med? Har jobbat som förvaltningsassistent sen 2007, men till årsskiftet byter jag förhoppningsvis titel, späääännande.
Favorit maträtt/klädbutik? T A C O S! Kan jag äta varje dag i olika former / H&M är nog butiken jag handlar mest i.
Godis eller chips? Godisgris som jag är så köper jag mer godis än chips. Gott dock att dipa ibland.
Kaffe eller te? Vatten :)
Jul eller midsommar? Jul! Tycker midsommar är överskattat, jul är mysigt och familjärt.

Jag undrar om du känner dragning mot att flytta någon annanstans än Jönköping? Ja, jag hade nog velat bo någon annanstans innan jag rotar mig, bara för att få känna på nåt annat, men jag kan inte spontant säga var, Göteborg är en mysig stad!
Har du alltid bott i Jönköping? Japp, borned and raised.
Vad har du för karriärplaner? Jag kommer aldrig bli en sån som jobbar mig in i väggen bara för att klättra i karriärstegen. Men nu har jag en utmaning framför mig i och med lite förändringar på jobbet, men det får räcka som karriär nu för tillfället.


at work

Hur många syskon har du, hela/halva? Jag har en helsyster, en halvsyster (pappas sida) och en halvbror (mammas sida), i vår får jag ett litet bebissyskon också.
Hur många städer har du bott i? 1, Jönköping :)
Dröm staden att bosätta sig i framtiden? Oh, drömstaden, svår fråga. Dubai kanske, det är en häftig stad!
Är du och din pojkvän förlovade, om inte, något ni funderar över? Nej, vi är inte förlovade. Jag personligen kommer inte vilja förlova mig fören det finns ett bröllop inom ett år, och än går vi inte i bröllopsplaner ;)
Vill ni ha barn i framtiden? Ja, såklart, längtar till den dagen!
Är du utbildad till det som du jobbar som, vad studerade du isåf, om inte hur kunde du få jobbet, alltså vilka kvalifikationer hade du för det? Nej, jag är inte utbildad. Jag jobbade som receptionist efter studenten och hade tur när jag blev tillfrågad detta assistentjobbet. Jag har lärt mig allt jag kan där.


systrarna bus

vad gick du i gymnasiet? Jag gick samhäll internationell på gymnasiet.
vad gjorde du efter? Började som receptionist på kommunkontoret.
hur hamnade du där du är idag? Fick förfrågan om ett vik i slutet på min tid i receptionen, och där är jag idag, 3 år senare.
om du hade hur mycket pengar som helst och fick välja EN sak att köpa i heeela världen, vad skulle du köpa då? Då skulle jag köpa ett hus i Grekland till hela min familj!

Sedär ja, det blev en del ändå. Saknar ni nåt får ni fråga :)

en liten julgrupp.



Fint va!? Detta kommer lukta sååå gott när dom slagit ut.

ridning i skogen.



Idag gick det utav bara fan på hästryggen, jag och Jacke dissade traven idag och gick direkt på galoppen. Fantastiskt härligt i detta väder, -5 grader och strålande sol! Tack Mirre för mysig stund ♥

Svängde förbi Plantagen på vägen hem och köpte 4 rosa hyacinter, 5 kr/st, perfa. Så nu ska jag sprida juldofter i vårat hem.

decembernyheter från h&m.




- hm

Im off.

Nu åker jag till dom här goa filurerna. Ska bli mysigt att komma ut och snacka skit från hästrygg till hästrygg.


Tippe Mirre Jackson

fredagsfrukost.



Fick bli sovmorgon idag, jag tog nämligen spontansemester igår så jag är helt fri idag. Och eftersom det är fredag får det ju bli en lite extra god frulle. Efter frukosten är det jag som åker till Mirre och hästarna för en vinterritt i snön.

Fredagsmyyyyyyys!

julbord 2010.







leggings & klänning - h&m. skjorta - forever21. skor - dinsko.

Nu har jag ätit, ätit så jag spricker. Kände mig lagom mätt efter kall och varmrätt (tog allt på samma tallrik så jag slapp gå igen, julbord med 470 pers har en tendens att skapa köer), men det är klart att man ska ha efterrätt så nu dör jag nästan. Varför är det alltid så?

Inatt åker Pillie till Egypten, jag skulle åkt med men blev inte så, så nu får jag hålla ställningarna här hemma, nån måste ju göra det också.

surprise.



Denna låg på mitt skrivbord i morse när jag kom till jobbet. Eftersom jag heter Frida Anna Maria så får jag väl ta åt mig lite av dagens namnsdagsära. Fin kollega har jag iaf. Grattis till alla er som heter Anna idag!

Någon som kollade på Bonde Söker Fru igår? Herrejösses, vad hände där? Men vissa kanske inte har spelat sina kort rätt (läs: thomas) och karma is a bitch, tyvärr. Detta är nog den bästa säsongen jag sett sen det började (kanske även den andra säsongen jag sett haha).

Ps. våga fråga fortsätter...

onsdagens.





jeans - ginatricot. linne - h&m. blus - monki. stövlar - deichmann.


Fortsätt fråga, jag svarar när jag känner att jag har tillräckligt med frågor. Det verkar ju kul att ni verkar veta allt som ni vill om mig redan ;) jag som är SÅ öppen här i bloggen haha.

våga fråga.



Nu har ni chansen att fråga det ni vill veta. Anonym eller inte, this is you chance! Ask away...

kebabkväll?

Nu ska jag gå hemåt, har jobbat intensivt dom senaste timmarna (mellan lite snaskande på choklad som vi fick förut) och har knappt märkt att det blivit mörkt. Nej, dags för hemdags. Jag är rätt sugen på kebab idag och la fram förslaget för pojkvän förut, han var inte helt ointresserad, yammi. Och det är ju för väl att jag fortfarande har matlusten kvar, då är det ju inget större fel på mig trots halsont. Tror dom 12 apelsinerna jag har ätit sen igår har gjort susen.

Hörs sen!


tisdag.



Strax dags för frukost, dock inte yogurt och kuddar. Får nog bli äggmacka idag, stående jobbfrulle. Får se hur länge min hals klarar av jobb idag innan I surrender. På torsdag har vi julbord och då vill jag ju gärna vara piggelin.

Well well, frukost var det ja.
Bisous.

önskelista.

Förut idag la jag upp 3 böcker som jag önskar mig i julklapp. Well här kommer lite andra saker som tomten gärna får lägga i min strumpa i år. Ja, man kan ju inte klaga på att jag inte har varit snäll i år iaf!



- Ett fårskinn i nån form. Mysigt. (Detta är härifrån).
- Träningskläder (dom här är från h&m).
- Ett Kinect till vårt xbox hade ju varit kul.
- En rejäl väska till min systemkamera.
- Greys Anatomy season 6, YES PLEASE!

ps. visst gillar ni mitt fina paint-kollage by the way haha.

ont i halsen.

Uss, jag vet inte om jag håller på att bli sjuk. Har ont i halsen när jag sväljer och ont i ena örat mest hela tiden. Har varit på ica precis och köpt upp deras apelsin och kiwisortiment så jag hoppas det är c-vitaminer nog för att hämma dom äckliga bacillerna.

Huskurer mottages tacksamt!

böcker jag vill ha.

I år är nog första gången jag har böcker uppskrivet på min önskelista till tomten:







- Har läst Gynnings Ego Girl och vill givetvis läsa uppföljaren.
- Tips från sötCarro!
- Samma som med Gynnings, har läst första boken och vill läsa uppföljaren här också.

du glömmer väl inte?

Nu behöver jag verkligen er hjälp kompisar. Klicka här och RÖSTA så har ni gjort min halsonda, trötta, sega måndag till en toppendag! Tack :)

filmtips.



Denna kollar vi på idag. So far so very good. Bara ett litet söndagstips från mig.

2 adventsfika.



Dålig uppdatering idag. Började dagen med ett bodyattac-pass på sportlife, APskönt att börja dagen med det. Nu ringer det snart på dörren, pappa, Mia och Tilda kommer hit på andra adventsfika. Mysigt.

snowracing.







Herrejösses vilken backe! Vi susade ner och skrämde nog bort barnen som var där före oss. Men så kul! Och finare fikautsikt får man nog leta efter.

Tack fina vänner!

lördag.

Det känns som söndag idag, härligt, eftersom jag var ledig igår, men det är bara lördag. Jag avslutade kvällen igår med att baka min egen pepparkaksdeg så det är mission nr 1 idag, att baka pepparkakor. Imorgon kommer pappa och Mia hit för adventsfika så då ska jag bjuda på egna lussebullar, pepparkakor och tryfflar, jag är så jäkla huslig!

Men nu blir det lördagsfrukost!

träning.



Nu är jag precis klar och ska springa till Sportlife för pass med Mirre. Idag är det nog dags för nya steg, ska bli spännande för okoordinerade Frida Linnman.

Tjüss

vitt & renbäddat.



Har hittills:

- Bäddat rent
- Slängt papper & sopor
- Rensat på min sida av garderoben och i mina byrålådor
- Rensat badrummet
- Tagit in utemöblerna (egentligen inte nödvändigt men lika bra)
- Rensat lite i förrådet & flyttat ut vår/höstjackor och vår/höstskor

Phu, det är jobbigt men ACK så skönt när det blir space, rent och fint! För att fira ska jag ta fram en fläskfilé ur frysen som vi kan äta ikväll.

to do.

Ledig fredag, blev spontansemester, det gillar jag. Well dagen kommer inte att bli så ledig, har tusen saker jag ska fixa med här hemma.

- Morgonpromenad
- Handla
- Organisera i vår walk-in
- Köpa förvaring till vår walk-in
- Städa
- Slå in köpta julklappar
- Rensa ut saker i förrådet
- Baka pepparkaksdeg (tack Åsa för receptet)

Ja det kommer säkert komma till nåt mer. Kl 4 ska jag träffa Mirre för bodystep så jag får nog sätta igång nu.
Ciao.

idag.





jeans - ginatricot. tshirt - h&m. kofta - gekåsfynd. stövlar - deichmann. skärp - forever21.

det blir inte alltid som jag tänkt mig.

Idag var jag och Mirre inbokade på 2 pass på sportlife, men nu har Mirre fått förhinder och då är jag inte så pepp på pass själv. Så blir jobb en stund till och sen ett gym-pass själv istället. Det funkar det också som tur är :)

nyheter på h&m.





Tröjan ser väl mucho bekväm ut!?

you and me together, stars forever.



Robyn gör det igen. I LIKE!

Blev sen hemkomst igår, och då hade jag ett par gula kassar att packa upp, en pojkvän att krama så det blev liksom inte tid över för blogging. Idag är jag dock fit for fight igen, laddad för work och 2 pass på sportlife i eftermiddag. Yeey.

förlåt mig.

Usch. Jag har en taskig dag idag. Ska iväg i eftermiddag med två av mina syskon och bara för att jag ska sluta tidigare så krånglar ALLT! Speciellt den där superviktiga faktureringen som görs en gång per år som bara måste ut idag. Ja, ni kanske förstår varför jag inte gör mer väsen av mig.

Ciao.

RSS 2.0
Startblogg.se