Gey's anatomy.

this is how I spend my sunday.

 

Det pågår fotbollstittande i soffan så jag drar mig undan med Grey's anatomy. Kissarna och jag har söndagsmys, I love.


vår i vårt hus.

2 i sovrummet. 4 på fläkten & resten på köksbordet.

 

Förutom en skitig tröja så köpte jag även 2 buketter med tulpaner idag och helt plötsligt blev det vår i vårt lilla hem. Tänk va så lite kan göra så mycket. Nu blir det snart tacos.


ny tröja.

Jag har ju lovat mig själv att INTE köpa nåt i klädväg innan jag åker till Dubai om 17 dagar, men när det hängde en tröja mitt framför mina ögon idag för 149 kr så kunde jag inte låta bli. Dock hittade jag en fettfläck + sminkfläck på den när jag kom hem så den får åka tillbaka. Ödet people, ödet! Men söt var den.



27/2 2010.

 

Nu ska vi på lördagsutflykt, ledig pojkvän = utflykt. Börjar med fika med Anna samt familj. Mysigt.

 

PUSS


Haha.

Nu ska jag verkligen sova gott, tack för veckans skratt! Tänk va tråkigt livet hade varit om man varit dummare alltså.

Shutter Island by the way - MICKET bra film.

Årstid.

Finns det någon som blir gladare än jag när en ny mysinredning/blomsteraffär öppnar i stan? I LOVE IT!!


årstid öppnar på a6 idag - klick


fredag, say no more.

min favoritblåa som jag köpte i somras är på idag (därav den bruna huden och det långa håret).


Jaha, Fredag, igen, känns konstigt. Men jag klagar absolut inte! Jobb, lön, myskväll say no more, jo okej; 18 dagar kvar till DUBAI! Hur ska ni fira helg?



Jo föresten, receptet på räkpastan härromdagen blev efterfrågat så här får ni som inte fått receptet:
Ni behöver: Skalade räkor, purjolök, chili, vitlök, paprika/chili creme fraiche, matlagningsgrädde & pasta (sen det vanliga som salt och peppar).

Ni gör:
Sätt på pastavattnet först.
Hacka purjo och chili efter behag, ju mer chili desto starkare (MUMS).
Fräs detta i stekpanna ihop med pressad vitlök efter behag (MUMS).
Häll på creme fraiche & matlagningsgrädde och låt allt puttra ihop.
När det är ca 8 min kvar på pastan så häll på räkorna på såsen så dom hinner bli varma men inte sega lagom till pastan är klar.

DONE! :) smaklig spis.

puss&kram.

Myskväll med vänner och fotboll. Alltid kul att catcha up med vänner som man inte träffar varje dag. Nu ska jag ladda inför morgondagen (= FREEEDAG = jobb, mysfredagsfika, kvällsmat, bio med goa vänner) med en go skönhetssömn.

sleep tight, dont let the bad bugs bite.


25/2 2010.

jag vill ha en jumpsuit...


25e februari betyder 19 dagar kvar till Dubai, 19!!!! So sick. Sen att det redan är torsdag är också rätt sjukt, hur fort går inte dagarna? Man blir nästan åksjuk. Jag ska iaf fira torsdag med jobb och sen lite fotboll med goda vänner.

dinner.

Nu blir det onsdagsmiddag, det blir pasta och räksås (den goooodaste, Sandra, du ska få recept). Sen blir det OS och popcorn tror jag, det är ju trots allt lillelördag.

ser kanske inte så smarrigt ut men det får smaklökarna att dansa tango!



Ps. HUR kul är det inte med positiv feedback på jobbet man gör, får ju en att vilja jobba mera och mera och mera. Grattis till mig.

dress up.

vilken hade du valt?

Idag skiner solen, och efter mina 10 timmars sömn inatt så är jag ändå rätt piggelin. Sen är det ju onsdag, fredag + lön i ÖVERMORGON. Det gillar vi.

dreamy.

Medans snön YR ute så kör jag på en drömdag idag. Byebye reality.


naithon beach -2009


kissekottar.

 

Min lilla bebis och hans flickvän är hemma på besök. Sid har lagt sig tillrätta i garderoben och Cilla ligger högst upp på våran gamla säng som står lutad mot väggen, klättercilla? GOA är dom iaf mina skruttar.

 

pussis



Frida for president.



You like? VOTE i så fall, jag är visst finalist hos Malin, det gillar vi.

1½ timme kvar på jobbet (haha nyss hade jag precis kommit hit), och jag fasar redan att gå härifrån, det är ju SNORkallt ute (läs: snoret fryser i näsan, fyndiga Frida) och jag har bara converse på mig. Snälla pappa hämtar mig dock så jag får skjuts.


22/2 2010.

Måndag, KALL måndag! Jag har redan hunnit se en hockeymatch (läs: sov dom 2 första perioderna och blandade 3e med framdukad frukost & påklädning), kommit till jobbet (tack älskling) och hunnit jobba i 2 timmar, EM = effektiv måndag. Fortsätter i samma takt, gogogo!


påfyllning på inköpslistan till Dubai, härifrån.


dagens sanning.

Skadeglädje är den enda sanna glädjen.

YIIIIIIIHAA


23 dagar.

 

Känns rätt okej att en dag som denna (-13 grader & 1 meter snö) veta att man oom 23 dagar ligger i 27 gradig värme vid poolen ovan och dricker strawberry daiqiuri. 23 dagar!!

 

Happy sunday!


nightnight.



 

Godnatt på er sötnosar! Nu ska jag dra mitt goa duntäcke över huvudet och drömma sött. Vi ses imorgon.


antarktis.

Bilen är HELT insnöad idag, och så länge jag inte använder mig av en snöskyffel kommer jag inte ut och var jag ska hitta den snöskyffeln vet jag inte. TUR att det finns snälla vänner som hämtar mig. Nu - fotboll.

Puss

hej mitt vinterland


Som vanligt.

Det blir ju aldrig som man tänkt sig, men nu är jag iaf hemma, i soffan, framför sveriges hockey, med jordnötsringar och pojkvän. Snön VRÄKER ner och så länge man sitter inne så är det faktiskt riktigt mysigt. Lite tända ljus, gott att smaska på och riktigt busväder ute, det är mys det.

puss på er sötnosar!


När det känns som det inte kan bli bättre...

...bestämmer jag mig för att gå hem 2 timmar tidigare idag. You gotta looove flex! Så snart bara 2 timmar kvar till helg.

Jag blundar för det faktum att det ska komma typ massa snö i helgen, det förstör ändå inte min fredagsfeeling.


FRIDAY!

LOOKBOOK.nu:  
lookbook


Fredag - say no more. 25 dagar kvar - say no more. Happyface - say no more. ANJA PÄRSON - SAY NO MORE!


favoritvråer i vårt hem.

 

Massa kärlek. Finaste orkidéen. Spargris. Skyddsängel. Hårband. Dior. Nya STORA sängen. Favoritlampan. Favoritläslektyr. Grypopcorn (i burken).


boyfriend.

pojkvännens kofta är den bästa!

 

alldeles rufsig i håret efter promenaden/joggen hem! Träffade Pillan för en fika efter jobbet, vi pratade hemlisar, planerade Dubai och pratade lite mer hemlisar, underbart.

 

Idag är det 26 dagar kvar!


torsdagslunch.




Nu ska jag ut och äta lunch med min sambo. Vardagslyx.


Frida.

Idag önskar jag mig själv och alla andra Fridor och Fritiofs grattis på namnsdagen. Jag hade en present ståendes på skrivbordet när jag kom till jobbet. Min snälla "cellis" är ju bara bäst, nu överlever jag denna dagen också. Yippiekajejmotherfuckers.



rrrrrrostat.

 

Snart är det pizzanight, men innan vännerna är här så hinner jag svälta så jag har retat smaklökarna lite precis med två rostade ostmackor och ett glas ISkallt vatten, yammi. Nu ska jag vila en stund innan det blir kortspel, mat och OS-tittning.

 

ps. fick min vinst i posten idag och halsbandet är JÄTTEFINT, här är en liten sneakpeak, ska kirra bättre bild imorgon åt er. TACK nilmadesign!


fettonsdag.



Idag vankas det födelsedagsfika på jobbet, alla andra äter semlor men till mig (som inte gillar det) är det specialbeställt en sockerbulle. MUMS!! Jag ska försöka äta utan att slicka mig runt munnen haha.


17/2 2010.




Onsdag, idag igen? Det var ju nyss onsdag? Man hinner ju inte blinka innan veckan är över för tusan. Idag har jag jobb på schemat + ett läkarbesök och en myskväll med våra bästa vänner.

By the way: FERRY ÄGER! samt KALLA givetvis, hon har åkt skidor rakt in i mitt hjärta.

korvstroganoff in the house.

puss

 

Nu ska jag laga en stoooor laddning med korvstroganoff á la Frida (den bästa, efter mammas såklart). Sen ska jag nog lägga mig i vår stooora säng och se på pinsamma Glamourama innan det är dags för dagens OS-dos. perfect tuesdayevening.


99 kr.





Lindex, 99 kr. Nästan så man ska köpa alla tre!? Crazy good...


16/2 2010.



Inköpslistan fylls på inför Dubai, den tomma resväskan ska bli full innan vi åker hem igen. Dessa kommer att platsa som handen i handsken i min resväska!

ps. JAG skruvade ihop sängen helt själv igår (med liite hjälp från sambon när han kom hem, men bara liite).
ps2. FÖRBANNADE blogg.se!!!!!! strul är bara förnamnet, as always.
ps3. 29 dagar kvar.


trondheim.

Igår köpte vi en ny säng, en stooor ny säng, madrasser och lakan. Nu är allt levererat hem och väntas på att bli ihopskruvat. ÅH så kul, ja inte monterandet men ny säng!


stommen trondheim.


måndag, igen.



Min unkna måndagskänsla försvann när jag kom in och såg att jag var den lyckliga vinnaren i malins smyckestävling, ett finfint halsband härifrån sitter snart runt min hals. Happy day. Happy MONday!

hjärtansmiddag.

 

Detta stod på bordet när min sambo ropade på mig, vilken kock jag har va!? Laxen och ugnsrostad rotfrukt serverades på våra fina tallrikar från indiska (I LOVE).


added.

136,50 svenska kronor.klick

 

Magtröjor is back, eller hur var det? Forever21 har ju iaf ALLT så denna får nog åka med mig hem från Dubai.

 

Har kommit på en plan; Ska ha med mig en tom resväska ner som jag kan fylla med en helt ny garderob väl där nere, SVINbra!


valentine.

här har jag umgåts med min andra familj idag.

 

För mig handlar inte valentines om presenter eller blommor* eller nallar, bara materiella ting. Jag vill ha nära och kära, kärlek och energin som mina underbara utsöndrar, den jag lever på.

 

Nu ska jag och min sambo göra laxmiddag och se på film, thats what Im talkin' about.


surpriseweekend.

Idag fyller min sambo år, grattis älskling! Ska snart iväg på fotboll och en och annan födelsedagsöverraskning. Today's gonna be a good day.

Kärlek.

fredagsmys.

 

Det är dags för fredagsmys, om det så är det sista jag gör så är det FREDAGSMYS! Sambon står vid spisen och vet ni? Ikväll ska jag unna mig mmmmmmarabou!

 

Happy friday!!


status.

 

Jag tänker: det är skönt när det är klart, det är skönt när det är klart, det är skönt när det är klart. Andas.


todays.

 

Ibland önskar jag att jag kunde uppfinna nåt som gör att jag kan ta ut kläderna ur datorn och ha på mig, men men får suga på den karamellen. Nu är det tvättstugan som ropar, känns lagom glammigt haha.

 

Update. ingen tvättstuga fören 17.30, då kan jag ta tag i städningen istället, precis lika glammigt som det låter.


fresh breakfast.

 

Finns det nåt bättre sätt än att börja fredagen med färskpressad apelsinjuice och en kiwi? Och ja, färskpressad juice dricker man alltid i vinglas såklart!


grr.



 

I sommar kör jag STENHÅRT med det djuriska, detta är två av mina nyförvärv i sommargarderoben, det ska dock användas innan dess (snarare om 32 dagar), måste ju värmas upp innan svensksommaren. MJAU...


I like.

Enligt Jnytt planerar Lagerhaus att komma till town. Det gillar jag verkligen, det är vad som fattas här i stan i prylväg.


morning has broken.



Torsdag - dagen innan Fredag, I LOVE! Nu är det dags för möte, torsdagsmöte. Det går liiite lättare nu när jag vet att hotell är bokat och att vi åker till värmen om 33 dagar!

Ps. NI MÅSTE SE FARSAN! Vilken jävla film alltså och om jag var kär i Torkel förut så är jag TOKkär nu.

Farsan.

 

Nu - dags för förhandsvisning. I ♥ Torkel Petersson!


dessert.

Men hallå, hur god var inte den?

 

Finns nog inget bättre än att öppna kylen och hitta EGENBAKADE godsaker, dock lite fööör farligt för mig som egentligen kör på morötter, men det är ju ändå lillelördag.


The Courtyard by Marriott, Dubai.






Bokning ikväll är det som gäller. Ska man till en av världens lyxigaste städer så är det klart att man ska bo top notch.

34 dagar kvar.


today I want to wear this.




Onsdag as in Lillelördag. Det tycker jag att vi firar med bio, förhandsvisning, "Farsan", vad tror ni om det?. Dock måste jag jobba först, workworkwork. 

idagens.

 

I morse trotsade jag väglaget (läs: snö, sten,is och blask) och satte på mig 10cm på fötterna som jag fick av svärmor&svärfar i julklapp. Med hjälp av min stålhäst kom jag till jobbet utan att behöva stå på rumpan enda gång. Dagens tips: cykla!

 

ps. rapporten som dom nämner här, den har jag gjort! Yihaa.


kvällens namnam.

Jag fick precis ett jäkla sug efter pannkakor, så efter kort betänketid är det pannkakor som serveras i casa de Frida ikväll. HUR GOTT ÄR INTE DET? Undra om jag ska trotsa min morotsdiet och köra med lite glass till?

tillskott på inköpslistan.


klick

Denna ska ABSOLUT med mig hem från Dubai!


Följ min blogg med bloglovin

tips 8/2 2010.

 

Meningen var att jag skulle fixa mina naglar för en vecka sen men var tvungen hoppa det och nu har jag inte en stund över på ett tag så jag får helt enkelt agera nagelfixare själv. Som ni ser så var det rätt behövligt.

 

Men när man har gelé på sina naglar som jag har så kan man inte använda vanlig remover, men hittade fiffigaste grejen idag på Kicks:

 

nagellacksremoverwipes. svinsmidigt!


...

Offentligheten, IM BACK!

Dock på ett litet annat sätt. See ya.

RSS 2.0
Startblogg.se