inplanerad* träning v. 5.

Måndag - Bodystep
Tisdag - Vila
Onsdag - Bodystep
Torsdag - Afro Powerdance och Bodybalance
Fredag - Bodyattack (eventuellt)
Lördag & Söndag - oplanerat än så länge

Jag är redan superdupertaggad för dagens step, alltid lika skönt (efteråt) att sätta veckan på play svettig och mör. Efter träningen blir det korvstroganoff på beställning av pojkvän, yum.

*Vad gäller mig kan planer både ändras och skrotas så vi får se hur det blir i slutändan.

fotvägg.







7 foton fick räcka för denna gången, det sköna är ju att man kan fylla på & byta ut när man känner för det. Alla bilder (förutom den nedersta och den på pojkväns systerdöttrar uppe till höger) har jag tagit själv. Den nedersta är min favorit, jag och lillasyster som små busungar.

Jag ska bli "fotbollsänka" på heltid.



Yes, pojkväns allt åkande har nu resulterat i ny klubbadress. Han ska flytta till Norge. Han har signat 1+1 år med Randaberg (ligger utanför Stavanger) som spelar i Adeccoligan. Min duktiga pojke. Jag däremot stannar här. Jag har nyss fått fast jobb och trivs bra med det, planen är dock att flytta upp nästa vinter. Klubben månar mycket även om mig och kommer kunna ordna bra jobb när jag väl väljer att komma upp. Tills dess blir det nog en del resor fram och tillbaka ;)

fotovägg nr. 2.



Detta ska jag sysselsätta mig med nu. Ni får se resultat sen om ni vill och om det blir bra.

våran lördagskväll.





Efter ridning med Mirre tog jag och pojkvän en promenad till farmor som bjöd på lördagsfika och lördagsmys. När vi skulle gå hem kom Hemmakväll i vägen och slängde på oss 3 filmer, var bara att ta emot. Vi hade planerat laxmiddag men när det väl kom till kritan så hade vi visst inte såsmaterial hemma (läs: vi orkade inte) så vi smet in hos shanghaien mitt över gatan. Ypperligt mys.

Vad har ni gjort?

på skogsritt med Mirre, jackson & tippe.



Snacka om att vi ska ut och galoppera skiten ur Mirres hästar idag. Jag har verkligen fått in det i blodet, eller ja, tillbaka kan man ju säga. har en gång i tiden haft egen häst (galen i och för sig) men en dag ramlade jag av rätt illa och ung och dum som jag var så slutade jag, på direkten. Något jag har ångrat nu i efterhand, sån tur att jag har Mirre och hennes två goa pollisar som kan stilla min ångest.

Well well happy saturday!

Fatigue is the best pillow.





Skönaste natten på HELA veckan tror jag. Mellan fredag (jobbdag) och lördag (första helgdagen). För mig blir det sovmorgon tills det kryper myror i benen på mig. Någon som är vaken nu?

ps. ja detta är tidsinställt, jag sover som en sten.

accessoarer by bikbok.








Imorgon ska jag till bikbok, yesbox.

visitkort.



Coolt va? Nu ska jag sprida mig själv över hela stan!

snark.



Inte nog med att jag satt här till efter 20 igårkväll så var jag har i god tid innan 08 i morse, BARA för att det är fredag, härliga fredag! Men har nog aldrig haft så här tjocka ögon, tröttöga. Jag har nog inte så mycket mer att tillägga just nu, ni får nöja er. Hoppas ni mår bra och njuter av fredag lika mycket som jag!

maten på bordet händerna i knät varsågod och ät.

Efter 13 timmar på jobbet var det oerhört fint med färdiglagad mat när jag kom hem, det tackar jag för. Nu ska jag snart sova för att invänta FREDAG, världens bästa dag!

Hörs imorgon.

Frida.




Löningsdag pour moi idag, det kliar lite extra i fingrarna idag med tanke på att det är min första lön sen min nya anställning (i'm rich!!! so to speak) och ja, nåt måste jag ju unna mig trots att jag ska spara det mesta. 199 kronor kostar denna tröjan i alla fall och den heter passande nog Frida, finns på gina.

lång dag.

Idag är jag extra trött, lär bli tröttare. Har ett möte 18.30 ikväll, men jag ser det positivt; in med extra timmar till resan, perfa. Negativt är dock att jag missar både afron och bodybalancen för typ sjunde veckan i rad, det är surt. Vi lyckades ju att värva Emelie igår som tecknade upp sig på sportlife, nu är vi en go trio som kommer se till att beach 2011 blir möjlig.

Jaja nu jobb, sen lunch och sen möte ikväll. Tjipp.

pannkakor.

Idag har kocken (läs: jag) fått önskemål om pannkakor (läs: från mig) så det får det bli. Pojkvän handlar och jag diskar, fair and square!

Jag och Anna har gjort upp såna grymma planer inför Dubai 2011, jag säger bara; MEGAMOROT!

..



"When you are in Love you can't fall asleep because reality is better than your dreams."

- Dr Seuss

h&m spring part two.










yummie in my tummie.

tisdagens.







leggings - h&m. tröja - monki. stövlar - deichmann.

gräsänka.

Ska snart gå hemåt, huvudvärken kryper sig på idag igen (låg och vred mig i smärta igårkväll/natt), har nog gått ut lite för hårt efter min lilla sjukdom, blir vila idag. Jag är ensam hemma igen. Pojkvän flög efter lunch idag, men blir bara en kort stund denna gången och vi kan kramas igen imorgonkväll, phew.


dagens låt.



Låten och detta uppträdande på VS fashionshow gör mig ASpepp till träning, speciellt nu när man ska visa sig i bikini redan i april. Nu ska det tränas som aldrig förr inför beach 2011!

FIREWORK!

bokat.

Mellan den 19-27 april så kommer jag och Annapanna steka i DUBAI. Sola, bada, piña colada, shoppa, slappa etc etc. För mig blir det ett kärt återseende, jag ska visa Anna allt staden har att erbjuda!


träning.



Idag har jag fått med Emelie på dagens bodysteppass. Det blir inte fullt ös från mig med tanke på att jag legat sjuk, men det ska bli skönt att röra på sig lite efter alldeles för många timmar i soffan. Oerhört smarta Frida har dock förlagt sina byxor hemma och jag totalvägrar att träna i trosor så jag måste hem först en sväng och hämta nederdel. Det var måndag idag va!?

det var jag.

Eftersom det uppenbarligen inte funkar att lägga in videos här nu så befaller jag er att klicka här, denna startar jag min måndag med, om och om igen.

Dagens schema innehåller jobb, träning och kvällsfika med pojkvän, mysigt. Resten av veckan innehåller mycket jobb bland annat ett kvällsmöte på torsdag, får se kompen som det inbringar, det är bra att ha inför stundande semester. Sen ska jag komma igång med träningen igen efter mitt lilla sjukuppehåll.

Tips: Denna veckan är all träning gratis på Sportlife för er som vill testa!


nejtack.

Latsöndag. say no more. Blev en lång eftermiddagsfika/handbolls/fotbollskväll hos TT och HG igår, mysigt. Idag har vi inte lämnat soffan. och så ska det förbli.

Tjüss.


ps. vet itne vad rubriken har med inlägget att göra!? kanske att man ska lämna oklara saker UTANFÖR sin blogg och gå rakt på sak? men vad vet jag...

nya blommor.







Då ska vi se hur länge dom här överlever då. Enligt blomtjejen så var det två tacksamma växter jag valt, det är ju i alla fall lovande. Ska vi gissa?

utelördag.







Idag ska jag ut för första gången sen i onsdagsförmiddag. First up - fika med emelie och sen blir det troligtvis fika med TT & HG, fikafikafika! Och idag skiner solen och det är ca 1 plusgrad, härligt, solisarna åker med.

Tjipp.

fredag.

Vet inte om det beror på att det är fredag, eller att pojkvän kommer hem idag eller att det bara är så att bacillerna gjort sitt, idag är jag i alla fall piggare. Försöker städa iordning lite här hemma nu innan Johan anländer. Och jag säger bara att jag är så gudomligt glad att jag inte är hemma för jämnan för vilka jäkla SKITprogram det går på tv!? Våra sämsta år, Hem till gården, fab5, hualigen.

Wellwell. Talk to you later!

saknar.



När man är så här sjuk och liten så är det jobbigt att inte få pussar i pannan eller ett glas iskallt vatten. men imorgon kommer han hem, DÅ ska vi mysa. Och det kanske är lika bra att jag vänjer mig vid att klara mig själv, sen ska jag ju inte vara sjuk resten av året som tur är.

Nu - måste peta i mig nåt i magen.

lunch.




en dusch senare och jag kände mig direkt pigg, innan piggheten la sig så passade jag på att äta lite, matlusten är svag men äta bör man annars dör man. Katterna förstår att nåt är fel och ligger hos mig hela tiden, mysigt.

sjukfrånvaro.

Efter ändå en relativt pigg kväll igår har natten varit djävulsk med dödsångest på grund av en tät näsa och den här konstiga sjukkänslan i hela kroppen. När klockan ringde i morse så var jag helt okapabel till att gå upp och inte minst jobba. Otroligt tråkigt, vi har avtackning i kväll för en av våra bästa medarbetare och jag missar det. Men jag får helt enkelt finna mig i detta och hålla tummarna att jag är bättre imorgon.

So long.

kos.


jumpsuits.


söt jumpsuit från h&m, jag längtar tills jag kan börja använda min som jag köpte i somras, och även frossa i massa andra nya, dock lite kallt för det än, fryser rumpan av mig som det är.

Snart är det dags för lunchmöte sen ska jag gå hem.
Tjüss.

c-vitaminer.



Jag ska bespara er mitt snordravel och gå direkt på the heavy stuff. Onsdag - halva veckan - ensam. Eller ja jag har ju katterna (som tur är) som håller mig sällis. Igår kollade jag och Therese och Jossan på Terror på Elm Street och jag tappade räkningen på hur många gånger vi skrek, dökul! Idag skulle jag fika med Emma men med tanke på mitt hälsotillstånd så hoppar jag det.

ps. jag saknar Johan.

hejdå älskling.







jeans - ginatricot. tröja - h&m. stövlar - hunter.

Nu har vi vinkat hejdå till pojkvän, saknar honom redan, får hoppas att tiden går fort till fredageftermiddag. Ikväll blir det skräckfilm med Therese, det ska bli mys!

har vi bestämt oss?



Jag tror att vi har bestämt oss. Bara beviljad semester som behövs sen så.

ångest.

Jag har ont i halsen och får ångest när jag tänker tanken att kanske behöva ligga hemma sjuk, själv, nu när pojkvän ska åka iväg igen. Han flyger ikväll och kommer hem på fredag. Och jag har ont i halsen, jätteont :(

måndag.





leggings - h&m. tröja - monki. stövlar - hunter.

Nu sticker jag och kvällsfikar med Carro, hon gör sin sista vecka här i Jönköping, Im gonna miss her!

wishlist.



Om det nu blir aktuellt med resa, till Dubai så ska detta med hem! Och denna.

sundaynightlights.






resa.

Nu när man har segaste vintern framför sig innan det blir vår (ja, det är faktiskt så!) så är man lagom sugen på att ta sitt pick och pack och fly lite. Grekland eller Dubai står högst upp på listan över intressanta resemål. Dubai är ju lite alltiallo, sen kan garderoben behöva sig en Dubai-uppdatering.


brun och brunhårig, one year ago.

Mysigt.

img_0231 (MMS)

Vi är hos pappa idag och äter lunch och kollar på sprint och hälsar på en livlig bebis i magen. Ska försöka hinna till Ikea innan vi åker hem, myssöndag.


stolt som en tupp.

Nu är snart pojkvän hemma, jag har städat, handlat, tänt ljus och tagit på mig myshumöret. Fick denna länken av svärmor, pojkväns faster & svägerska och ja, stolt är jag! Att höra från en så pass etablerad tränare att min/våran Johan var bäst på plan är väldigt värmande för flickvänshjärta och mammapappasysterhjärta.

vänner.



Detta lärde jag mig igår. Jag älskar er, ni vet vilka ni är. För alltid.

Nu ska jag städa, sen ska jag ut och pulsa i snön med en av mina bästa vänner, det lärde vi oss igår, man lär sig något nytt varje dag, igår prövades vi, men hon är äkta, hon tog tjuren i hornen, insåg och idag är vi starkare än vad vi var igår. Det är SÅ man gör!

ps. ikväll kommer pojkvän hem, äntligen!

freeedag!

Godmorgon.

Hur skönt är det inte när man vaknar och det första man tänker är: FREEEEDAG! Icakassarna under ögonen och huvudvärken från hell är som bortblåst, sen om det beror på dagen eller på att jag är så trött så jag liksom gått över den där "tröskeln", det vet jag inte. Något jag vet i alla fall är att jag ska dricka öl ikväll, vråla till shakira och dansa med mina fina kompisar! Vi ska glömma alla bekymmer och bara njuta av livet och vänskapen.

Hur ska ni fira fredag?


dagens paket.







Äntligen kom dom! Nu kan det börja töa och blaska bäst det vill, jag är REDO!

torsdag.

Hej på er.

Idag är det fullt ös. Började dagen med månadsmöte, klart nu. Klockan 12 ska jag till banken. Klockan 2 ska jag iväg på en annan jobbgrej. Klockan 4 ska jag fika med en gammal skolkompis och vid 6 kommer mamma, syster och bror för kvällsmat hos mig.

Well, mellan detta ska jag även hinna jobba bort delar av högarna som skräpar på skrivbordet, better get to work.

work it!



Tredje dagen i rad med träning. Idag körde vi Kias bodystep - bäst! Svetten bara rinner, gött. Nu ska jag ta en svängom med dammsugaren innan jag tar en dusch.

Idag har förövrigt varit en grym dag, inte nog med att pojkvän blir borta lite längre så fick jag ett annat GRYMT besked, tell you more när det är officiellt, typ om någon dag. Även rätt kul att tv4 ville komma och intervjua mig idag gällande en jobbgrej, det stod jag dock gärna över haha.

ps. ni är några stycken som är nyfikon på vad pojkvän är på för äventyr och jag kan inte säga mer än att det har med fotbollen att göra, håll gärna tummarna.

jag är stolt.

Fick nyss besked om att pojkvän blir fortsatt borta ett par dagar. Surt kan tänkas men jag är bara glad, och stolt. Jag har så mycket planerat dessa dagar så mig går det ingen nöd på.

Nu ska jag strax kila iväg på lunch med Sahar och Teso, jag och Sahar tar oss nog en liten firarlurre, och Teso får hoppa på det tåget med oss. Jippie. Innan jag återvänder till jobbet ska jag dessutom in på banken och boka tid, note to self!

winterwonderland.





instagrampics.

Igår gick jag på barmark till jobbet, torr barmark. Idag är den puts väck, snösnösnö. Men det är riktigt läckert när det lägger sig på träden. Dessa bilder har jag gjort om i min iphoneapp instagram, ett tips till er fotonördar som vill mixtra med bilder.

softish.



Här ligger vi och myser, Cilla har gjort det bekvämt (?) för sig och Sido ligger vid mina fötter. Trots att det är oerhört tomt utan pojkvän så är jag glad att jag har tissarna.

Paketet var inte vad jag trodde, det var två förstoringar som jag har gjort, dom var på tok för stora för brevlådan, SÅ kul, nu ska jag bara köpa ramar så ska dom få komma upp på väggen.

Paaaket! Hoppas det är vad jag tror.

img_0207 (MMS)

Paaaket! Hoppas det är vad jag tror.


min magträning.

Efter ett par förfrågningar om vad jag kör för träning för magen så ska jag visa mina favoriter, youtube är bra.

- Sidoplankan
grym för sidomusklerna i magen. Förutom att göra som hon i videon brukar jag dippa med "rumpdelen" så höften liksom nuddar marken, blir ännu lite tyngre.

- Situps på pilatesboll
inte nog med att man tränar magen genom crunches så tränar man balansen, good!

- Vanlig planka
klassisk övning, enkel och helt galet jobbig!

- Situps med partner
Hittade ingen video. Tänk er att du ska göra vanliga situps. Plussa på en partner som ligger mitt emot dig (kroka ihop benen). Gå ner samtidigt och upp samtidigt. Gör detta med en boll (vi brukar köra med 3kg) som ni lämnar över vid varje "möte" på uppvägen.

såhär fast man ligger nära varandra så man hakar ihop med benen liksom. Och ännu jobbigare blir det om man kör som jag gör här, med armarna (bollen) över huvudet på vägen ner, sviiinjobbigt.

Träna lugnt! Tipsa gärna om ni har nåt bra och kul träningstips.


one day to late.





klänning - h&m. skjorta - forever21. klocka - present. ring - ur och penn. skor - dinsko.

Gårdagens dagens :)

måndag.

Jag har två bilder på hur jag har sett ut idag, men dom ligger på kameran som ligger långt bort från soffan där jag ligger. Så jag sparar dom till en annan gång. Blev lite ändrade planer idag, skulle hälsat på Pill som har flyttat men hon åkte på andra upptåg så jag har jobbat lite längre och tränat. Eftersom pojkvän är borta så betyder det typ noll mat för mig (är ju SKITtråkigt att laga till sig själv) så jag stannade på pizzerian på vägen hem och drog ihop en sallad, gott och nyttigt sådär efter träningen.

Well, nu blir det måndagsmys.



hunter fleece welly socks.



Det är fullständigt sjöslag ute nu när all snö ska smälta (om man bortser från alla kala isfläckar där man riskerar lårbensbrott) och jag kunde inte beställt nya stövlar i en mer passande tid. Nu finns tankar på att även investera i ett par fleecesockar till dom så man håller sig varm och go och tårna. Någon som har?

Jag saknar.

img_0203 (MMS)

Nu har jag pussat pojkvän hejdå och sitter på tåget hem Saknar honom redan och det är liite jobbigt att inte veta när han kommer hem. Min älskling! Men hemma nu väntar mina små goa kissekottar så mys får jag i alla fall. Nu måste jag koncentrera mig på att åka tåg, hamnade baklänges, usch.


Latlördag.

img_0199 (MMS)

God eftermiddag. Ligger lite på latsidan idag vad gäller blogg. Men för att förklara vad vi gör idag säger jag bara: inget! Och att det är skönt. Nu ska vi äta fruktsallad och kolla på vinterstudion.


Guccikrigen.

img_0196 (MMS)

Nu är vi framme! Men pojkvän drog iväg med en gång och lämnade mig ensam, tur jag tog med mig min bok så jag kan lägga mig en stund och ladda batterierna nu. Senare blir det god mat och mys.


MAX.

img_0193 (MMS)

Det bästa med att vara ute och åka är ju att stanna och äta skräpmat. Idag lyxade vi till det med en lyxmilkshake, fredagsgodis for sure. Nu har vi en bit kvar, vi lyssnar på p3dokumentär om tsunamin, man förstår fortfarande inte vilken katastrof det var, usch. Jaja hej så länge.


it can only get better.

Var uppe tidigt idag i god tro att jag skulle kunna jobba in en timme på morgonen så jag kan gå en timme tidigare sen. Vad får jag göra? Stå och sparka ut bilen, förbaskade blötsnö alltså. dom som körde förbi måste trott att jag var någon som gick i sömnen. Jaja nu kan det bara bli bättre!

Godmorgon.

soffläge.



Efter 35 min löpning på gymmet och lite mag och ryggträning så är jag välförtjänt av lite mys på soffan med tossan. Pojkvän var nyss hemma och vände, han blev så inspirerad av mig så han gör gymmet as we speak. Ikväll ska vi packa lite eftersom vi åker iväg imorgon, jag är dessutom GALET sugen på marabou nonstop.

secrets.





Nu sticker jag en sväng till jobbet, blev inte klar med allt igår och imorgon ska jag ju vara ledig. Direkt efter det möter jag upp Mirre för ett träningspass på gymmet. Visst är det underbart när man ser resultat med egna ögon!? Jag säger bara att beach 2011 är långt ifrån omöjligt!

GODMORGON SOLSTRÅLAR!

Hoppas att ni alla får ett skönt uppvaknande så här på torsdagsmorgonen. Här snöar det för fullt ute och kissarna är gosnödiga. Jag är dock aptrött. Grannarna bestämde sig för att inte bara ha förfest igår, spela askass musik på högsta volym, men då klagar jag inte för jag vet att jag också har förfest ibland och väsnas. När dom dock bestämmer sig för att köra samma skit 03.30 DÅ blir jag arg, pojkvän skulle upp 06.10. Nu är det jag som kör miniparty här hemma med ljudet från hemmabion och extra bas.

Så lite Swedish House Mafia & Inna, godmorgon neighbours!

converse.





Inte nog med att jag beställde ett par stövlar igår, inför våren, idag köpte jag ett par hallonrosa (bilden ljuger lite, dom är mörkare) converse. DNA här på a6 ska stänga och säljer allt för 50% så ja, det var ju inte så myckt att fundera på när dom här stod ensamma kvar, i min storlek. Nu är jag redo för en regnig och solig vår!

helgresa!

Oj så fort man kan ändra planer. Pojkvän skulle åkt igår, själv. Men nu åker vi ihop på fredag och är borta hela helgen, sen åker jag hem och pojkvän vidare. ÅH va härligt det ska bli. Imorgon är vi ju lediga från jobb så på fredag när det är klämmis så tar jag ledigt så vi kan åka tidigt.

Så ja, välkommen helg! Detta ska jag fira nu med utflykt med Pillie.


det är mycket just nu.

Jag är ledsen att jag inte bjuder upp till bloggfest just nu. Jag jobbar heldag och lite till plus att det händer en del annat som gör att fokus ligger på annat håll. På torsdag åker pojkvän iväg, då ska jag minsann underhålla er tills ögonen blöder! Jag hoppas föresten att jag också snart kan åka iväg, vill både hälsa på bästis i Oslo och svägerskanochfamilj snarast!

ps. Idag jobbar jag tredje dagen som fastanställd ingenjör och trots att det är MYCKET att göra så är det svinkul och framförallt SÅ skönt och tryggt att ha sitt eget jobb att styra över.

beställda hunters.



Efter söta Millas senaste kap så bestämde jag mig för att klicka hem ett par jag också. I sinom tid ska all snö smälta och då vill jag ju att mina tår ska glida fram i det tätaste (och snyggaste). Tack Frida.

kattbibliotek.


Välkomna.

poncho.





klänning - h&m. poncho - åhléns. raggsockar - lager157.


Denna fina (SKÖÖNA) ponchon köpte jag till mig själv i julklapp, slog in den och la den bland högen hos farmor "God Jul Frida önskar Frida" och ATT jag blev glad, den är perfekt att ha över tröjan/klänningen på jobbet eller hemma.

Eftersom halsen vägrar ge mig sig fick jag ställa in dagens inplanerade bodyattack, nu ska jag göra ännu en c-vitaminbomb och kura i soffan med mina tussar till katter och så småningom även min tuss till pojkvän.

härligt välkomnande!

Inte nog med att jag vaknade med halsont i morse (kände mig opigg redan igårkväll) så slängdes jag direkt in i jobbet när jag kom tillbaka. Detta ihop med att datorn totalhavererade strax efter fikat är inte en jättefin kombo när man har ett fullt postfack, en full mailbox, en full fakturabox och två högar på skrivbordet. Well well, tur i oturen att jag hade ett möte inbokat 10 så datorn fick reparera sig själv. Nu blir det jobb jobb till 13 då jag ska vara på banken.

Have fun!

söndagsworkout.





nu ska jag lämna mina två trötta kissar här hemma och möta upp Mirre för lite söndagsträning. Vi måste ju värma upp inför morgondagens bodyattack!

Kärleksvisan.

Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Var inte rädd, Jag går bredvid dig.

Nu är jag din, och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när du är svag.
För du betyder allting för mig.
Ja jag ska älska dig, så som du är.
Och jag vill ge dig allting jag har.
Och låt mig få bära dig, när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig.
För du betyder allt för mig.

♥♥

ellos home.








Ellos har en del godbitar till hemmet. Fotöljen blev en favorit här direkt, efter schäslongdissen så är vi på jakt efter nåt annat sittbart och denna var både snygg och billig. Retroklockan gillade jag också!

(tidsinställt)

dont let the bad bugs bite.



Dags att tänka på refrängen kanske? Ska bara skicka ett x antal bilder på framkallning. Tacka vetja teknologi och allt digitalt men jag är gammalmodig av mig och vill ha dom bästa och finaste på print. Jag ska byta ut bilder på fotoväggen och göra ett album. Minnen ♥

Hörs imorgon.

i dagens leva & bo.







Min pappas fru & huset har idag fått äran att pryda 4 uppslag i Expressens leva&bo-bilaga. Am I proud? SÅklart jag är! Här har jag växt upp, dock när vi fortfarande hade schackrutiga golv. LÖP & KÖP! Mia bloggar här om ni vill få er en riktig inspirationsbomb.

nytt år, nya löften.





Lagom till tolvslaget inatt började det regna, och idag ligger isen som vi åkte på igår, som öppet vatten. Well well, nytt år och jag har ett löfte; behandla andra som dom behandlar mig. Det kända ordspråket "Du ska alltid behandla andra som du själv vill bli behandlad" funkar inte med alla så då får man göra om lite.

Nu ska jag och pojkvän gå och träna, gissar på att det inte är alla som är pigga nog för det idag!? HA, jag är inte avundsjuk kan jag lova, må så gott ;)

RSS 2.0
Startblogg.se