färska rosor.



Buketten hade extrapris på rosor idag när jag åkte hem så det fick bli 10 gula och 10 oranga. Finns inget finare än färska snittblommor hemma.

armyshirt och raggsockar.




leggings, linne, skjorta, ringar - h&m. raggsockar - lager157. skor - dinsko.

Var visst nästan en hel h&moutfit idag. Lucky me.

äntligen en oplanerad kväll.

Goodmorning bloggers!

Hittills denna veckan har dagarna gått i ett för mig, jobb, fika, träning, fika, jobb etc. Igår hann jag inte ens sätta mig i soffan förren det var läggdags (läggdags from hell by the way!! Mina ökända grannar hade nåt jävla trancedisco igårkväll/natt och körde dunkadunka tills jag somnade av total utmattning). Inte för att jag har gjort tråkiga saker direkt men fullt ös. Jaja idag ska jag i alla fall inte göra mer än att gå direkt hem till soffan och ligga där och pösa resten av kvällen! SOM jag längtar.

 

nytt från h&m.





6 ringar. Stickad tjock mössa. Grön tunn skjorta.

Pojkvän ska behålla både tröja och skor. Jag älskar skorna, och hade kunnat tänka mig ett par till mig själv, om dom nu hade funnits i min storlek. Good shopping!

middag.



Sitter två tv-spelspojkar i min soffa just nu. Jag och Bella har precis ätit chokladboll på IKEA (godaste bollen by the way) men nu måste jag få i mig mat, man är rätt hungrig efter en hel arbetsdag + ett svettigt bodystep-pass på det sen. Idag blir det rester från gårdagens korvstroganoffkok, ser kanske inte så mycket ut för världen, men smaklökarna dansar salsa, hett och gott, precis som jag vill ha det.

Stay tuned för att se vår h&m-shopping som jag fick hem idag.

skallar från mcqueen.



Ja tack, gärna en guldig och en silvrig och sen gärna resten här inne också. Tack.

Lika kallt idag, fleecen är på, förstör hela dagens lite festligare lillelördagklädsel, men vem är jag att bry mig om det!? Huvudsaken är ju att jag är varm och go. Nu ska jag lära upp en kollega i lite av mitt jobb så jag kan fokusera på annat.

Ciao bellas.

tisdagsworkout.



Var på vippen att avboka S-corepasset idag på grund av brist på motivation, men to late, ödet tyckte att jag skulle röra lite på mig och som tur var kunde Mirre i sista sekunden hänga med och vips så blev det kul igen. Och snacka om nöjet när man är klar! Ovärderligt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen laga korvfuckingstroganoff, my favourite, sen ska jag iväg en svän.
Tjipp.

urrburr.

Kallt kallt kallt. Tur att jag har roffat åt mig en megafleecejacka på jobbet så jag inte blir is. Nordanvinden blåser rakt från Vättern och in hos mig. Ser dock ut att vara riktigt härligt höstväder ute, trots storm.

Idag ska jag förutom jobb hinna gå på S-core och pyssla med lite annat. Fullt ös medvetslös.

Over and out.

ps. detta måste vara mitt mest meningslösa inlägg i världshistorien?


goodbye.



Jäklars vilket väder, blåste nästan av stålhästen när jag åkte hem. Om jag skrev att det blåste häromdagen så var det inget om man jämför med idag. Wellwell, nu är jag iaf hemma, hemma och vänder. Jag ska till Bellabus som ska ha avskedsfika. Hon ska flytta till annat land för ett tag, I dont like. Men jag hoppas att vi hinner busa någon mer gång innan hon åker på lördag.

Bye for now!

hott & gott.

En tråkig, grå och seg måndag piggas lätt upp med hjälp av en god lunch på Hott & Gott med finfin pojkvän. Tack för lunchen och lunchpussarna älskling.


söndag.




leggings - h&m. stickad långtröja - nån liten boutique i Helsingör. skor - din sko. jacka - monki.
utsikt - vardagsrummet.

Har precis skjutsat pojkvän till träning, jag själv ska slå in mammas 3 paket som hon ska få av oss syskon idag, sen ska jag ta en långdusch och packa in hela mig i diverse krämer, inpackningar och raklödder. Söndagslyx. Klockan 5 bjuder mamma på födelsedagstacos, yummie.

Hörs sen!

stormig myslördag.


jo ni ser nog allt vågorna där bakom om ni tittar noga.

Vågorna är höga utanför fönstrena, eftersom det är mörk ser vi det inte men vi hör det! Älskar att kunna öppna fönstret och höra vågljud, rogivande.

Ikväll gör jag och pojkvän inga knop alls, ligger i soffan, i mjukisar och bara slappar, och så ska det förbli. Tända ljus, choklad, cola och storm, det gillar vi.

let there be light.







Litet brickbord och en ny vit lykta som får pryda mitt finhörn i vardagsrummet. Och en ny lampa till sovrumstaket. När den är tänd käns det som man är i skogen, myslampa! Rätt dåliga bilder I know, men bättre än inga. Sån är jag.

lördag.



Jag + hela jönköping var visst på a6 idag. Jag har shoppat, igen, men inte åt mig själv idag (kors i taket) nej eftersom i princip hela min familj har fyllt år denna veckan så var det presentinköp som gällde. Imorgon ska vi fira lillasyster på förmiddagen och mamma på eftermiddagen. Jag gillar nog mer att köpa presenter till andra än att få själv.

jaja nu ska jag agera taxi åt pojkvän som sitter och fryser i stadsparken, come to mama!

killarna vs. tjejerna 1-0.



Detta avgjorde middagsmatchen igår. Vilka killar!

varma koppen.



Fullt ös hela dagen idag med utejobb blandat med jobb på kontoret. Men jag hann hem mellan varven och ta en varm kopp med soppa till lunch. Yummie. Måste hämta krafter till kl 16.30, då ska vi på BodyStep.

Tjing.

UTFLYKT.



So long! NU kommer Teso som ska köra, vi hörs senare idag! Puss och ha en bra dag.

nytt till herr och fru.








Dom första tre sakerna är pour moi och den gråa tröjan och dom snygga skorna är till pojkvän. Lite onsdagsshopping får vi allt unna oss!

Imorgon blir det mer shopping, någon som kan gissa vart jag ska?

aviatorjacket.



Älskar att det börjat bli höstkallt, nu kan jag använda min fina jacka. Detta är gårdagens.

onsdagslunch.



Hemma från jobbet, vaknade med en gräslig nackspärr i morse och den ilade ända ner i magen när jag satt på jobbet så när jag inte gjorde något annat än klagade där så åkte jag hem där jag inte stör någon med mitt grinande. Så nu när jag har grinat lite över nacken + en gulful p-bot som satt på bilen när jag kom hem så har jag lugnat ner mig och ska äta mat. Pasta med lax & broccoli, hetthetthett.

långkjol.



Jag är sugen på en enkel långkjol nu till hösten, långklänningen jag använde i somras förknippar jag bara med sommaren så den sparar jag på. Men dom här två från h&m är lite lagom. Skulle kunna ha båda i garderoben!

psst. det blir tydligen tårta till fikat idag. Tur att jag ska träna efter jobbet haha.

21 september.




Tisdag, grå tisdag. Jag sov så gott när klockan ringde, ni vet så det känns som man ligger lååångt under täcket, långt nerkurad i kudden. En aning jobbigt att kravla sig upp i det mörka gråa. Men nu är jag uppe, på jobbet, lyssnar på Please Forgive Me med herr Adams på P4 (vuxenpoäng?). En halvtimmes jobb nu och sen frukost.

Tjipp.

jatack tomten.


reebok easytone

Lite tidigt för önskelista inför julen kanske, men man vet ju inte om han kanske har någon "sommarvikarie".

vecka 38.

Måndag - Jobb, kalas för syster som fyller 23, match.
Tisdag - Jobb, S-core.
Onsdag - Jobb, Bodystep.
Torsdag - Ledig, heldagsutflykt, mamma och svärmor fyller år.
Fredag - Jobb, fredagsmys, syster no. 2 fyller år.

Denna veckan kan man nog överleva också tror jag. Men måndagar är ju världens spydag, seg, trött, tråkig. Men det blir väl vad man gör det till antar jag, och inte varje måndag det är kalas.

Hans-Göran makes me cry.



Var jag den enda som höll på att börja lipa?

idag längtar jag.



idag längtar jag tillbaka till Nai Thon - thailand.

Jag hoppashoppashoppas att allt går vägen så vi kommer iväg till någon slags värme senare i år, men det är mycket som ska klaffa. Stupid silly season. Hoppet är det sista som överger människan, true.

lördagsbilder.






jag kan inte nog beskriva min kärlek till mina vänner. Tack för igår, ni är bäst.

Ny dag idag och jag är pigg (so far so good), funderar på att gå och köpa brakfrulle till pojkvän, men jag ligger rätt skönt i soffan. Däremot hoppas jag på att jag får med Pill på skogspromenad senare idag när hon vaknat till liv. Det ser ut att bli en fin söndag.

Och peps - dont forget to vote!! Jag ska slänga på mig finskorna i eftermiddag och gå och lägga min röst, trots att jag inte har någon aning om vad jag ska rösta på än. Men det kommer.

ps. Grattis till Evamy och hennes F som igår fick en liten dotter.

galej på ingång.

Fram till klockan 18 kan ni nog hitta mig i min garderob, står inför det tuffa klädvalet inför kvällen. Alltid lika svårt...

Jaja better get to work... måste kissa med.

over and out.

träning.



Hurtbulle no: 1.
Tjing.

lördag.



i torsdags.

Sov 11 timmar inatt, 11 timmar! Slocknade 21.45 igårkväll. Varför är det så; alla vardagar är man uppe sent men när det väl blir fredag så går man (jag iaf) och lägger sig supertidigt? Det är väl veckans hårda jobb som tar ut sin rätt. Idag är jag iaf piggelin. Precis lämnad ensam och ska göra lite nytta innan jag ska på poweryoga 12.15. Återkommer innan det.

At work.

Observera tiden, säger bara det! Med tanke på att jag ska ta både lunch och flexa ut redan vid strax innan fyra så åkte jag med pojkvän till jobbet idag, hualigen, tur att det är F R E D A G!

Nej, nu ska jag jobba lite innan alla kommer hit, skönt att få en del bortjobbat när man är själv.
Hörs sen!

meetings.

Möte på förmiddagen, studiebesök och sen ytterliggare möte, bussy day. Och det är inte slut än, om 35 minuter ska vi ett par stycken på bebisfika (mycket fika idag), det ska dock bli lite mysigare än jobbmöten.

Återkommer med andra ord när jag är hemma ikväll.
So long!

nya ELLE & buffé.



Detta låg i postlådan idag. Älskar att botanisera bland alla goda recept i buffé och ELLE, ja jag behöver väl inte säga nåt mer? Vackra vackra Julia, min favorit.

anna k.






- Sötaste ljuskronan, ni vet ju att jag gillar kronor.
- Clean cotton för mina rena lakan, luktar helt oerhört gott!
- 3 Yankee Candles. Ocean blossom, autumn fruits (passande nu inför hösten) & sweet strawberry.

lillelördag.



kjol, linne, halsband - h&m. kofta - forever21. skor - dinsko.

Detta inlägg är ett bevis på att jag lever, överlevde bodysteppasset trots att jag nu i efterhand håller på att drunka i mitt svett, men det är nog ingen fara. Steg hit och steg dit, tyckte jag ändå klarade det relativt bra för att vara första gången. Vad tycker du Carro? :)

Nu ska jag slänga mig i duschen och sen göra nåt att äta, sen har jag shoppat idag och fått rolig post, show you later!

saken med långpromenader.



Ville bara visa er varför jag helt plötsligt blivit såld på långpromenader. Detta mina vänner är lugnet, harmoni, underbart!

Idag intar jag dock somsagt bodystep, det ska bli intressant.


tisdagsmys.

Har precis gjort 5 kilometer i skogen med Bellan och Ludde (sötaste vovven) och nu kommer B hit med hennes R för kvällstoast och tisdagsmys. Kan inte bli bättre!



ps. ÄLSKAR känslan man får när man sätter sig i soffan efter en lång jobbdag plus lite motion på det, då känner man att man lever.

ändring i planerna.

As we all know så kan planer inte alltid bli som man vill, dagens tripp till Växjö ställs in för min del, istället ska jag pussa min krassliga pojkvän i pannan. Älskar att ha en anledning till att moffa mer goda kiwisar än vad jag brukar, c-vitaminer är bäst! Och vem vet, vi kanske även får kvällsmatsällskap, det bästa!

ps. imorgon ska jag testa bodystep, nervös? JA!! Frida + koordination = inte bra.




måndag.





jeans - ginatricot. tröja - h&m. jacka - monki. skor - dinsko. naglar - nymanikyrerade by my self.


En jobbdag och ett bodypumppass senare och jag är nöjd med dagen. Har precis lagat min heta korvstroganoff till mig och pojkvän, alltid lika uppskattad. Nu väntar soffan och allt vad den har att erbjuda. En måndag i sin fulla glans, blir inte roligare än så här.

Puss

döskalleörhängen.



pour moi? Ja tack.

vecka 37.

Måndag is always måndag. Efter min lediga dag i fredags rådde smärre kaos idag, men problem är till för att lösas och det är jag ändå rätt bra på.

Veckoplanering:

Måndag - Bodypump
Tisdag - Utflykt till Växjö
Onsdag - Ev. Bodystep eller 5 kilmotern
Torsdag - Bebisfika
Fredag - AW

Detta + jobb ska jag hinna med i veckan.
Puss


for your information.

Trotsade regnet idag och gav mig ut i 5 km-spåret idag igen. Alltså 1 mil under loppet av 1 dygn. FRESH! Nu blir det spagetti och köttfärssås. Vill också poäntera att vi valde mellan MAX och köttfärs och ja, valet föll på det sistnämnda. Hello karaktär!!

lördagsmys á la moi.





Egentligen hatar jag paingjorda halvdana "kollage" men ja, vad gör man inte när fantasin tryter. Visst ser det bra ut iaf!?

Kvallelördag.

Efter morgonens jobbiga uppvaknande så har jag haft en perfekt lördag. Syskoneftermiddag med syster och bror, handlat godsaker, gått 5 kilometer uppe på Öxnehaga och nu har jag joinat killarna framför Barca-matchen på tv med en iskall öl. Livskvalité mina vänner!



Snart ska jag (mammastämpel??) laga lax och ugnsbakade rotfrukter till killarna och mig själv.

SLUTA SPELA PIANO!!

Första dagen på länge som jag har sovmorgon, pojkvän är iväg sen kl 9, jag sover. Det passar ju ypperligt då med en jävla konsert från grannen över, piano och gitarr och sång (?). Vet folk inte om att det är lördag? Att andra människor som inte sovit på länge behöver sova? Jävla kollektiv!

Så nu fick jag det ur mig. Godmorgon till er andra.

fredagsshopping.




Yes, jag har shoppat. Igen. En mackgrill och 4 nya glas. Har redan en sån uppsättning minus ett glas som gått i graven och jag har hellre 7 glas än 3, känns bättre på nåt sätt.

Nu ska jag fredagsstäda lite innan pojkvän har lovat pizza och idol ikväll! Nu är det fredagsmys.

palladium.



Lite sent att tänka på tygskor nu kanske, men ända sen jag provade ett par tidigare i år så har jag varit sugen. Dom är lite fulsnygga, visst!? Får satsa till nästa vår helt enkelt..

Nu läggdags - klockan ringer 8.00 för ett BodyBalancepass 08.30. Ja jag är ledig imorgon. Tjipp.

knäpp katt.



Tur att någon kan ha glädje av använda lakan. Knäppkatt.

Tycker att pojkvän kan komma hem nu från sitt vad han nu är på...

bokat.

Body Balance - imorgon
Body Pump - måndag

Finns det nåt skönare än när man verkligen kommit in i träningsrutinerna, känner att det ger resultat, känner att man är piggare. Nej inte för min del iaf, I love.


should'a would'a could'a!?



Igår var dom slut, idag finns dom. Ska jag?

onsdag.



kjol - h&m. tröja - only. skor - dinsko. jacka - monki.

Idag blir det ingen träning, däremot har vi tvättstugan, lika mycket träning det. Mellan varven ska jag även försöka hinna laga rödcurrykyckling och gosa med två rastlösa katter.

Dagens tv - halv åtta hos mig, idol, skånefruar & kungarna av Tylösand. Är det höst så är det, yieeha!

händer inte så mycket.

Förutom att jobba, äta, träna, jobba, sova och träna så händer det inte överdrivet mycket just nu i mitt lilla liv. Det är nog lite som lugnet före stormen (även om det inte är speciellt lugnt) med tanke på vad som komma skall. Tråkigt att blogga när man inte har så mycket att skriva om, har ni nåt ni vill veta? Nåt ni undrar över? Nåt ni gått ett tag och tänkt: "det ska jag fråga Frida"?


godnatt.

Nu tar jag min träningsvärk och mitt snart synliga sexpack och går och lägger mig. Ska bara krama katterna godnatt och ge mitt hjärtegull en godnattpuss.



Pojkvän får godnattpuss av systerdotter.

träning på träning.

Bästa boten för träningsvärk är sannerligen ännu mer träning. Idag blir det S-core, spännande.

musiktips.



Up in your head where are you going
Where are you going now friend
You're fighting against the dead end

- Johnossi : Dead End

kärlek.

Ett sms som ligger och väntar på mig efter mitt bodypumppass:

Hoppas passet går bra! Jag är en stolt vän just nu! Du är bäst! Heja Frido!!!




Älskade tesofeso - vänner idag och föralltid.

pump it up.

Om 5 timmar ska jag på bodypump på sportlife, jag är så in i helskotta taggad! Nytt ställe, nytt pass, ny ledare, ny musik, förväntningarna är skyhöga. Idag ska det byggas muskler ända in i kaklet.

Ja ni hör ju, jag vill ha 17.00 NU! Ja ni hör ju även att med denna inställningen kommer jag att ha ont dagarna framöver.


helgshopping.





Jackan fick jag av pojkvän, från Monki. Och den vita lyktan är det senaste tillskottet i min finsamling.

Nu ska jag göra hemmagjorda hamburgare.

hemma bra men borta bäst.





En helg fylld med kramar, kärlek, god mat, mys, mer mat, promenad, shopping och kärlek. Ville inte åka hem men plikten kallar, får väl se om den nya veckan börjar bättre än den slutade i fredags. Jag har iaf alla förutsättningar för att den ska bli bra, kärleksenergi är den absolut bästa. Tack finafina bonusfamilj!


i need a break.

Mycket nu, jobb, privat, jobb och annat. Många man ska vara till lags, många som förväntar sig mycket, andra som förväntar sig mindre, som inte bryr sig. Skitsaker som blir stora idiotsaker, långsynta personer som inte ger sig. Planer som är oplaner, planer som inte vill pratas om. Jag orkar inte. Det finns en gräns, jag må vara snäll och glad och go men en sak som jag har lärt mig är att man får inte vara för snäll, då körs man över.

I helgen åker jag bort så förvänta er ingen bloggning. Ha en bra helg!

torsdag.

Dagen efter onsdag är nedförsbacke, även om dagens "gå-upp-ur-sängen"rutin gick åt helvete, det är visst mycket enklare (och skönare) att bara ställa om klockan än timme än att hålla på att snooza. Well jag var på jobbet i tid ändå kanske dock lite mindre snygg än vad jag kunnat bli, multi-tasking må vara bra i tidssyfte men inte i utseendesyfte.

Nu ska jag sluta ordbajsa och fortsätta jobba.
Puss

ps. jag fick både MAX och grillad kyckling av pojkvän igår.

he drives me crazy.



For your information - jag har en galen pojkvän som ibland gör mig tokig. Men helskotta va fin han är, går inte att vara arg. Jag önskade grillad kyckling till middag och han önskade MAX så vi får se vad han kommer hem med från sitt ärende.

Dålig bloggdag idag by the way. Fullt upp på jobbet får vara min ursäkt.
Tjyss.

RSS 2.0
Startblogg.se