Puss, igen.

Blir så rörd av alla era fina kommentarer, ni anar inte! Tack och puss och ha en grym lördag <3


.

Var är ni allvetare idag? När ni har möjlighet att svara på mina frågor? Nej, jag misstänkte det, inget svar på tal när det väl kommer till kritan. Och skulle ni mot förmodan ha nåt så maila det gärna till mig istället för att gömma er bakom kommentarerna, det går ju inte att ta er på allvar när ni skriver där utan mailadress, dom kommentarerna kommer åka rakt i papperskorgen.

Och stor PUSS till er andra, ni värmer mitt hjärta så det nästan spricker. Jag tänker så det knakar, väger för och nackdelar med bloggen. Den har ju kommit att bli en stor del av mitt liv, ni som själva bloggar vet vad jag menar, och jag älskar den, finns mycket minnen här, nästan för mycket. Och sist men störst ni fina, gud vad ni gör mig glad, kärlek!

Nu har jag en fullspäckad helg framför mig med finbesök & galej så då ska jag njuta av mitt fina liv och mina fina vänner så får vi se när/om jag får tid över. Men ni kan nog vara så säkra på att jag nog inte kan sluta med detta, jag är en bloggskadad Frida helt enkelt och det ska nog krävas mer än två puckon för att få mig att lägga ner.

its over.

Verkar som att vissa av er har svårt för att läsa om någon annan som är nöjd med livet, tänk att jag visste att det skulle bli så. Varför sticker det i ögonen på folk när dom ser människor som mår bra och är jävligt nödja med det dom har? Och HUR kan folk, som inte ens kan komma med mer än ett cybernamn, veta mer om mig än vad jag själv vet ibland? Vilka är ni att säga till mig vad jag är och vad jag gör, speciellt om nåt jag nästan aldrig nämner nåt om på bloggen?

Nej vet ni vad? Sånt pallar jag inte med, min blogg är till för positivitet, livsglädje och kuliga saker så när några av er kommer med era puckade kommentarer och bajsar här får ni mig att tappa lusten till detta. Jag ger er galet mycket av mitt liv och försöker dela med mig av tips, inspiration och annat kul. För det första så måste jag säga att med tanke på hur många som läser varje dag så är ni inte många som ger nåt tillbaka och för det andra så känns det inte som att jag är värd några neggokommentarer, inte alls faktiskt.

Så nej, jag älskar er mina goa, fina, trogna läsare och kommentatorkompisar, men nu skiter jag i det här, det är inte värt det, jag har så mycket annat kul på dagarna att lägga min energi på än detta.

Puss och hej och tack för mej.

...



Tror du att den kommentaren biter på mig? Det går inte idag "Emmie", bättre lycka nästa gång! Fuck off.

grateful.




Det var ett sunt beslut vi tog igårkväll att skippa dagens morgonträning, även om det gjorde ont i kropp och själ att missa veckans bästa pass. Men hälsan går före och speciellt inför helgen då det är planerat stordåd. Istället för träning ska vi ta en promme och en lång god fika.

Idag är en sån dag då är jag extra tacksam för vad jag har, finaste familjen, bästa pojkvännen, underbara vänner, jag bor fantastiskt bra, jag har ett jobb som många hade kunnat ge högerarmen för, jag har en inkomst som gör att jag kan spara mer än vissa får i lön varje månad, jag skryter inte, jag njuter bara av livet och är galet tacksam för allt det jag har!

Love life ♥

ben&jerry medicin.





Detta är A och O för mig när jag känner mig hängig, som jag gjorde igår. Och hejhopp idag är jag piggare, om än lite snorig bara. Var nog klokt att hoppa CXen igår och IWn idag, nu är det full fart mot helgen som gäller!

aprilskämt.



IDAG



HELGEN

Världens största aprilskämt om jag får säga det själv. Kuljul.

tuesday.



Godmorgon tisdag! Idag lovas 18 plusgrader här i vår håla, ska se om jag inte kan få till lite utejobb dagen till ära.

Ha en guldig dag trots kanske inte +18 ute.

work & workout.



Nu ska jag pipa ner till sportlife för dagens pass, dubbelpass coming up och jag hoppas att det kan bota min lilla huvudvärk och snoret i snoken, annars kanske promme eller fika kan kirra det efter!? I hope so.

v 12.

Förra veckan hann jag med en del, det bästa var ju sannerligen uterundorna i solen. Hoppas på fler såna denna veckan.

Måndag - 5 km löpning (UTE!!)
Tisdag - 45 min cykel & 30 min CX
Onsdag - 45 min indoorwalking
Torsdag - 60 min boxning
Fredag -
Lördag - 5 km löpning (UTE!!)
Söndag -


godmorgon måndag.

Godmorgon bloggers.

Jag firar in nya veckan med en ny favoritlåt.


jay Z & Kanye West - Made in america

fotbollsdag.



Detta var anledning till utflykt. Killarna spelade träningsmatch i Borås och varför inte passa på att sitta 90 minuter i stekande sol med nära och kära och heja på J och dom andra? Bästa söndagen, och jag fortsätter leverera soliga pics.

Nu - Kontoret, Big brother & lösgodis.

söndagsutflykt.



Ytterliggare en dag med gassande sol. Det firar vi med en lite utflykt! Come fly with me, come fly lets fly away.

bloggledigt?

Det har visst varit lite tyst här sen igår, ledsen för det. Svårt att sitta inne och blogga när det är vår ute. Jag har hunnit fika 3 gånger, jobba, ätit pizza, kramas, sprungit en halvmil & lapat sol givetvis. ÅH hur kan man bli så här glad och pirrig varje vår? Galet va fjärilarna bara busar runt i magen. Helt underbart!











Nu har vi landat hemma för lördagsmys med tacos och nåt bra på dumburken.

tre från Zara.





-zara

Alltså ryggen på linnet, jag dör linnedöden en aning.

sunrise.



weheartit


FREEEEEDAG
! Någon som är gladare än jag?? Tror inte det va!?

hur upptagen kan man va?

Fullt ös hela dagen plus strålande sol och gå-utan-jacka-väder ute. Jag har hunnit med jobb, möte, utelunch, besök och glass hos syster & ett assvettigt och skitkul boxpass innan jag nu slänger in handduken och laddar för fredag.


dagens snabblurre med Mirr och Joss på bryggan.

pastelligt från forever21.



Idag piffade jag upp dagen med mina korallfärgade byxor som jag köpte på forever21 i dubai senast, till dom sportar jag mintgrönt stickat från samma butik plus guld från h&m.

Light up your life.

dagen innan fredag.


från gårdagens utefika

Godmorgon bloggers.
Torsdag innebär dagen innan fredag & boxningsdag, bästa passet på hela veckan! Men innan det blir det jobb, möte och mer jobb, ska försöka få till lite utejobb i eftermiddag då det enligt smhi ska bli uppåt +16 grader, LIKE på det.

Tjüss.

smoothie.





Köpte en mixer på Gekås, framförallt för att kunna göra goa proteindrinkar smidigt men idag testar vi en vanlig yoghurtsmoothie med jordgubbar, kiwi & banan. Thumbs up!

ps. här kan ni se en hel bild på mixern.

sunshine.



Efter jobbet idag ska jag träffa M för lite kvalitetstid i solen. As always när vi ses har vi loads of skvaller och idag är inget undantag, har massa hemlisar och skit hon ska få höra. Att vi dessutom förhoppningsvis kan göra detta ute i solskenet gör det bara ännu bättre.

Efter fika blir det långpromme med pojkvän till Junebäcken för att se fotboll, jag tar mina chanser jag får för att få promenera med mannen i fråga.

ullared.







Det var hit det bar av i fredags, om ni kommer ihåg!? Jag tog mina två kumpaner, stoppade in dom i en bil full med lösgodis och skitsnack och så rullade vi hela vägen (med stopp på MAX i värnamo givetvis) till Ullared och Gekås. Kort halvdagsutflykt som både fyllde på hemma och energiförrådet i själen, mer utflykter till folket!

frukostträning.






Idag, liksom alla onsdagar, körde vi Malins 45 min indoorwalking, alla pigga och glada 06.30, är vi inte bäst så säg. Idag premiärade även sportlife med frukostbuffé efter, när man inte trodde det kunde bli bättre liksom.

GODMORGON onsdag!

träning.




Nu ska jag iväg och köra 45 min cykel och 30 min cx, jag är fruktansvärt opepp och otaggad men jag hoppas det ändrar sig när jag sätter foten på sportlife och träffar mina teammates.

rules.



Livet är egentligen väldigt enkelt...

tisdag.



Godmorgon.

v 11.

Måndag - Indoorwalking 30 min. CX 30 min.
Tisdag - Löpning 20 min. CX 30 min.
Onsdag - Indoorwalking 45 min.
Torsdag - Boxning 60 min.
Fredag -
Lördag -
Söndag - PW.

Ni vet ju själva hur det är på måndagar, vilken mängd ny energi man får både psykiskt och fysiskt. Vi får se hur jag lägger upp veckans träning, förhoppningsvis lite mer uteträning.


19/3.


från gårdagens promenad

Godmorgon bloggers.
Ny vecka, nya planer. Helst av allt hade jag velat ha en eller två dagars helg till, promenera ännu längre och äta ännu mer gott. Men man kan inte få allt. Jag får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Ha en go dag.

idag.






fridalinnman @ instagram

Ni får se dagens matintag istället för klädsel. Well, nerifrån och upp. Frulle och varm choklad i min nya fina mugg, jag, Mirre & Jossan köpte en var eftersom vi är coola gänget. Sen ska jag inte skryta om resten av dagens matintag, men ibland är man väl värd lite sånt gott också? Jag tror det.

Gårkvällen var i högsta klass! Jag och mina träningskompisar intog först Småländska för ett glas vin innan vi gick vidare för tapasmiddag på Anna-Gretas och även om det tog lååång tid att få maten så gjorde det ingenting, det kunde tagit ytterliggare 2 timmar för vi hade så trevligt, skrattade mer än vad jag gjort på väldigt länge. Glad jag är att jag har träffat er fina tjejer ♥


denna fick vi när vi väntat på maten lite för länge, inte oss emot, service gillas.

icecold.



Efter 90 minuter ute och 2 mål från respektive lag är vi tre frusna isbitar nu, men glada för det. Blev ännu gladare nu när vi insåg att HV-matchen visas på fyran, HEJA HV!

lördag.



Idag är det fullt ös! Har redan grovstädat köket och strax plingar svärföräldrarna på dörren. Innan vi åker på fotboll ska jag förhoppningsvis visa dom galleriet. Hoppas ni har en lika härlig dag framför er som jag har ♥

mellow.


mellow - nause


Ett litet tips till träningslurarna. Lustigt nog är videon peppande haha.

freaky friday.



Idag är det fredag, en lovely fredag. Det är utflykt på ingång. Vi hörs på vägen!

såhär kan det vara.

Kass bloggdag, kass onlinedag överlag. Oftast är det ju faktiskt väldigt kul men ibland finns det helt enkelt saker som man bryr sig mer om än detta ytliga bekräftelsekåta internetliv.

Så for now säger jag bara att vi hörs imorgon.



älskar dig lillayster

morgonstund har guld i mun.


utsikten från mitt office är vad jag kallar first class

Godmorgon torsdag! Idag startar vi med förmiddagsmöte, liten mjukstart på dagen gillar jag. Och ni vet väl vad torsdag innebär?

DAGEN FÖRE FREDAG! ♥

tröttis.



Kom hem till denna, klubbad säl i soffan, jag får sitta på kanten på divanen, bekvämt? Not, kanske inte så bekvämt att gå upp 05 alla dagar i veckan heller. Han får sova en stund till sen blire andra bullar. Hmm på tal om bullar, undra om jag ska baka nåt!? Eftersom jag ändå inte får plats att chilla i soffan.

ligan på lunch.



Idag ska ligan ut på lunch ♥ vi har ett nytt liganamn, det håller vi dock för oss själva tills vidare.

Hoppas ni har en solig dag lovers!

onsdagträning.



06.30 i morse stod vi, jag och mina teammates, i IW-salen redo för ett stenhårt indoorpass. Härliga morgonträning! Nu är jag träningsledig tills imorgonkväll, yeey.

Bra kört tjejer ♥ på lördag är vi verkligen värda vår belöning!

energyboost.

Ett svettigt löparpass och ett CX-pass senare och jag är liksom lite piggare. Och nu klev precis min älskling innanför dörren, tidig träning innebär längre myskväll här hemma. First up - smarrig pastagratäng á la Frida.


kärlek i dubbel bemärkelse

...

Idag är bara en sån dag.


dagens träningspepp.



Igår var det som sagt premiär på nytt Indoorpass och shit pommfritt vilket pass! Sportlife Jönköping har nog den äran att ha världens bästa ledare. Musiken pumpade och svetten bokstavligen talat rann (sen om det beror på grym träning eller att luftkonditioneringen inte verkade funka är en annan fråga, tror på kombon).

Idag är det dags igen, och idag kompletterar vi med ett pass CXworks efter.

mini marc.





Denna lilla sötnos låg i mitt NK-paket i lördags. Ett litet Marc-syskon till min stora Marc by Marc Jacobs. Min lilla familj tyckte visst jag behövde en rejäl nyckelring (jag har haft ett sidenband tills nu) och då fick jag denna ♥

v. 10.

Dåså, en liten träningsupdate, det är en rätt bra träningsvecka som jag lämnar bakom mig nu.

Måndag - Indoorwalking & CX-works
Tisdag - Spinning
Onsdag -
Torsdag - Löpning och 60 min box
Fredag -
Lördag -Jag räknar vår nattpromenad hem, 2,5 km
Söndag - Löpning ute 4 km och 45 min indoorwalking

Idag fortsätter vi!

pass nr 2.





Efter nästan en halvmils jogg förut idag så ska jag nu iväg på söndagsindoor. Det ryktas om nytt pass & ny musik, det enda jag kommer sakna är mina teammates som alla är iväg på andra äventyr idag, jag får helt enkelt köra för alla.

sunny sunday.

Idag är jag ensam hela dagen, jag ska passa på att spendera dagen med städning hemma och en långpromme ute i det härliga vårvädret.


lördagspresent.



Idag fick jag paket, bara sådär, lördagspresent. Vill ni se vad? I love it och jag kan säga att det matchar nåt jag redan har och använder varje dag, min familj känner mig.

Tack ♥

linnman gallery.


jag igår

byxor - topshop. skjorta, tröja, halsband & armband - h&m.



Nu sticker jag iväg på jobb. Idag blir det lite tidigare på galleriet, jag ska öppna då pappa & Mia är på andra äventyr sen igår. Som tur är har jag fina Sofie som ska hålla mig sällis tills dom andra kommer tillbaka.

Har nog sagt det innan men jag har nog världens roligaste jobb, båda två!

ääääntligen.



Kass uppdatering idag men jag skyller på övertid på jobbet, direkt till stängningen på galleriet och glömde helt enkelt igår att ställa in tidsinställda inlägg. Man kan ju inte vara bäst jämt, visst!? Har varit en effektiv fredag vilket gör det extra skönt att nu äntligen sitta i mjukisar och vänta på svensson-middag (tacos) och gårdagens Big Brother.

9/3.





Godmorgon fredag. Veckans bästa dag! Idag ska jag hinna med mycket, effektivast i stan. Först ut är jobb sen ska jag bomma igen galleriet innan jag ska försöka hinna med lite fredagsträning och givetvis fredagsmys.

Hoppas ni har en lika bra fredag som jag ska ha, glöm inte att njut lite också.

you will never regret a workout.



Jag har aldrig svettats och skrattat så mycket på en och samma gång, mer box åt folket!

pepp.

Efter en dags vila från träningen är det dags att svettas igen. Idag ska vi inviga boxningen som dom kör varje torsdag på sportlife. Jag vet precis vem jag ska tänka på när jag slåss!

Men först en liten stund på löpbandet.


activeinspiration (grym peppsida by the way)

all black.




Idag skulle man kunna tro att jag sörjer, ja kanske, i så fall för att det inte är helg än, annars mår jag ofantligt bra! Nu blire lunch med fina kollegor, pannkakslunch!

snow.



Vem var det som varnade er för bakslag?

Snön och stadsministerparets separation verkar vara dagens heta topic på facebook, gnäll gnäll gnäll. Detta blir alltså dagen då jag håller mig därifrån.

GODMORGON!

birthdaygirl.

Nu ska jag strax iväg på en snabbkurs i larmning av galleriet, på fredag & lördag ska jag kirra stängning & öppning, spännande! Efter det ska jag och Mirr ta med vår Joss som dagen till ära blir ett år äldre (eller yngre?), vi ska fika och sjunga för födelsedagsbarnet ♥


sorry joss om du misstycker om bilden, men I love you och jag tycker vi är snyggast i stan!

neonboots.





Varför inte byta ut mina gamla vanliga svarta Hunters så jag får ta del av neontrenden!?

Stövlarna finns hos Luisaviaroma för några kronor över 1000-lappen (gratis frakt), helt okej pris tycker jag!

lets get to work.



Idag skulle jag vart hurtig och kört morgonpass med tjejerna, tji fick jag, fick bli snooz ända fram till 07.22, grattis till mig och förlåt till mina partners in crime ♥ Nu blir det snart jobbfrulle.

carpe kvällen.

Det positiva med ett tidigt morgonpass är att eftermiddagen/kvällen blir fri (om man inte ibland är dubbelhurtig och kör på kvällen med), så efter jobbet idag ska jag gå hem, hoppa i mjukisarna och inta soffläge med en skål färsk annanas på magen. Har även hört ryktas att pojkvän är träningsfri ikväll vilket hade vart en finfin bonus med honom som sällis i soffan.

Sounds good right!?

två enkla jag.





När jag inte hinner visa er allt vad jag klär på mig får ni här ett litet komplement. Måndag & tisdag.

this is what Im made of.



Är man galen eller? I think so. Jag och mina partners (förutom Joss, du vart saaaaknad!) körde 30 min cykel och ett snabbt gympass innan jag nu satt mig för dagen på jobbet.

GOD(SVETTIG)MORGON bloggers.

träning v 9.

Förra veckan var återigen en lite halvdan vecka men lite träning fick jag mig ändå;

Måndag -
Tisdag -
Onsdag - CX 30 min & IW 30 min
Torsdag - Gym & CX 30 min
Fredag -
Lördag - Bowling + dans ser jag som träning iom min träningsvärk!
Söndag - Gym & IW 45 min

Och nu sticker jag iväg på veckans första pass, dubbelt upp idag! Tjipp


bowling winter classic.


2 glada finalister i lördags.

Har inte berättat vad jag gjorde i lördagskväll. Jag och mina tjejer kickade ass på bowling arena när bowling winter classic gick av stapeln. Vi var väl ca ett 80-tal som deltog i ölbowlingsturneringen och fortsatte sen med festbussen direkt till Karlssons där vi gick rakt in för dans till Hoffmaestro som spelade skivor. Jag och min lagkamrat vann inte bowlingen men vi gick till final och jag gjorde en ölstrike och det räckte för att göra mig nöjd. Hellyckad kväll med mina fina

v 10.




Puss och godmorgon till er mina bloggisar. Jag gillar er, trots att jag knappt vet vilka tio av er är utav alla ni hundratals som är här varje dag och trots att ni tyder mina inlägg lite som ni vill, och trots att ni inte vet att jag vet att ni läser, så gillar jag er, you make my world go round.

Ha en fin måndag!

sundayworkout.



Dags för 45 minuters indoorwalking, hoppas jag och Mirr hinner med en snabbis av vårt egna lilla program innan.

godmorgon.





Nu äter vi gofrulle framför skidskytte-VM. Har inga som helst planer idag förutom ett 45-minuters IWpass framåt kvällningen, härligt.

Rea.

Idag kör jag jobb på galleriet. Kan tipsa om att vi fortfarande kör halva priset på en del utvalda saker, bland annat porslin från Marocko.


.

Lång jobbdag med jobb x2, det andra dock lite mer socialt än det ena. Kvällen har avslutats med delade pizzor och tre big brother-avsnitt med min älskling. Nu-godnatt


om två veckor.



Detta är nästa nedräkningsmål - ULLARED den 16e mars. Det är jag och mina musketörer Mirr och Joss som ska åka och shoppa brallorna av oss i sveriges budgetmecka. Sounds good?

ps. ber om ursäkt för mina kråkor till bokstäver, jaja rättstavat i alla fall.

fredag.


black and gold.





jeans - gina. tröja - bershka


Dagens jag. Tröjan är ett av mina favoritköp från Dubai, precis lagom tjock, inte hellånga armar och guldig!

Nu är jag färdigtränad för idag och väntar på pojkvän som är iväg på träning. Idag är hans sista träningsdag för denna veckan sen är han fotbollsledig ända fram till måndag, det är han verkligen värd efter många lördagsträningar och några träningsmatcher. Ni kan ju gissa att vi ska ha en riktig myshelg! ÅH va jag längtar!

färgglatt på gymmet.


shorts - gina. tröja - adidas.

Nu kör vi dagens workout! Gym & CX. Kör lite extra hårt idag då jag inte kan träna imorgon.

gult är inte fult.


- bubbleroom

vårig.


instagram


lånat foto från emelie

Har glömt att visa er vad vårigt jag hade det i lördags, solisar, vårskor och vårjacka på när vi somsagt åt frulle ute i solen! Gäller att njuta så länge det går, kan sätta hundra spänn på att det kommer komma bakslag innan riktiga våren är här, tyvärr.

Well well GODmorgon!

RSS 2.0
Startblogg.se