bodypump.



Jag slår vad om att jag knappt kommer kunna gå imorgon, någon som sätter emot? Men HUR skönt är det inte när man fortfarande får träningsvärk trots regelbunden träning, extra pepp tycker jag!

Nu - måndagsmys!

Kommentarer
Namn: Lotten

Själv körde jag ett kettlebell-pass på hemmaplan igår, och som det känns idag. Rump- och lårmusklerna känns flera cm kortare. Lite skönont på nått sätt, ett kvitto på ens jäklarannamma! :)

2012-04-09 @ 20:50:53
Namn: Frida

Lotten -



Va härligt! Har hört att kettlebell är bra men aldrig testat själv, men då är det ju uppenbarligen effektivt om du känner så, lovely!

2012-04-09 @ 21:03:25
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Namn: Sandra

Frithiof :) Long time no see.. Hur mår du?

2012-04-10 @ 02:18:57
URL: http://sandraevaldsson.se
Namn: ANNA

Träningsvärk är dödens men ändå sjukt härligt haha (fast kanske inte just den sortens som gör att trappor och toalettstolar får mig att känna mig som ett gammalt gravidt kylskåp haha) - gillar att känna att jag faktiskt tagit i =D och det är s t o r t kommandes från mig =)



Jag lutar mest åt att faktiskt kors i taket gilla Bodybalance mest just nu .. eller bodypump .. kommer och går i vågor, jag har inte vågat ge mig på box eller combat än men det skulle vara kul att testa - jobbar på att få med mig R också. Ska jag lida ska han lida =P

2012-04-10 @ 03:08:29
URL: http://lelife.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Så du slipper skriva namn igen

E-post: (for my eyes only)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Startblogg.se