fiskgratäng á la Frida.

Detta är resultatet av en kväll där jag bara tog allt jag ville ha, blandade ihop och gratinerade:
1 torskfilé
Så mycket räkor som man vill ha
Hackad purjolök
Hackad röd chili
Broccoli
1-2 vitlöksklyftor
1 burk paprika/chili creme fraiche (den bääästa!)
Matlagningsgrädde
Soya, curry, salt & peppar
Börja med att tina torsken om den är fryst.
Fräs purjo, chili och vitlöken i olja och lite curry. När det är fräst nog (not to much) häll på creme fraichen och grädden, puttrja ihop och blanda i lite soya, salt och peppar. Häll i räkorna och broccolin och låt puttra bara en liten sväng. Smörj en ugnssäker form med lite smör och lägg i den tinade fisken. Häll över all räksås över fisken och gratinera i ugnen (225 grader) i ca 20-25 minuter.
Servera med valfritt men jag kan verkligen rekommendera att ha bulgur till!
svar - Hej tjejen! Okej, kan höra med pappa om han vet vad det är för skivor och om han vill ha dom ens ;P Men det kanske är viktiga saker, ingen aning. kan kolla upp det iallafall! Träning blir det i veckan, så kan ju höra av mig : ) Kram
svar - Hej tjejen! Okej, kan höra med pappa om han vet vad det är för skivor och om han vill ha dom ens ;P Men det kanske är viktiga saker, ingen aning. kan kolla upp det iallafall! Träning blir det i veckan, så kan ju höra av mig : ) Kram
Brukar inte gilla fiskgratäng så mycket men den där ser ju krämig och go ut! :D
Då förstår jag : ) jag ska träna imorgon också, på kvällen! Vilken tid är du där imorgon? kram
Great! :) jag ska köra gym, så jag kan vara där då med! Kan vara där när ditt pass slutat, ska träna med Johanna när hon slutat jobba och det blir efter 18. Jag är där när ditt pass är slut! Ska vi säga så? :) Kram
Mums!! Och bulgur är faktiskt väldigt gott!!
Åh,det där lät verkligen gott!!
sv:Ja,tur att C är frisk nu,bara jag som fortfarande kurerar mig!