det var jag.

Eftersom det uppenbarligen inte funkar att lägga in videos här nu så befaller jag er att klicka här, denna startar jag min måndag med, om och om igen.

Dagens schema innehåller jobb, träning och kvällsfika med pojkvän, mysigt. Resten av veckan innehåller mycket jobb bland annat ett kvällsmöte på torsdag, får se kompen som det inbringar, det är bra att ha inför stundande semester. Sen ska jag komma igång med träningen igen efter mitt lilla sjukuppehåll.

Tips: Denna veckan är all träning gratis på Sportlife för er som vill testa!


Kommentarer
Namn: Mia

Skönt att du är frisk igen men ta det lugnt i början med träningen. Själv funderar jag på en liten promenad, planerad sen tre månader tillbaka ;)



Ha en bra vecka du också, kram!

2011-01-24 @ 10:28:25
URL: http://mialinnman.blogspot.com
Namn: Caroline

För några år sen var jag på en Kent konsert och Familjen var förband och dom var mycket bättre än Kent. ^^

2011-01-24 @ 13:22:00
URL: http://carroheterjag.blogg.se/
Namn: Camilla

Då börjar du med andra ord att bli frisk igen, SKÖNT! själv hann jag inte vara det mer än några dagar innan det bröt ut igen. Fortfarande täppt och nu en förbannad värk i halsen. Man undrar ju när alla dessa baciller ska ta slut och framförallt inte attackera mera. Puss gull

2011-01-24 @ 14:27:50
URL: http://xccc.blogg.se/
Namn: sandra

Det funkade inte att lägga in videor för mig med, men så klickade jag i en ruta nedanför rutan med videon. Det är tre rutor under varandra, den första var ikryssad och kryssade sen i den mittersta.



Ifall du ville veta :)

2011-01-24 @ 17:38:00
URL: http://jagklararmigalltid.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Så du slipper skriva namn igen

E-post: (for my eyes only)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Startblogg.se