ugnspannkaka.

Men så gott. Och så enkelt! Pannkaka fast man slipper stå och steka 15 stycken.
2 ägg
2 dl mjöl
4 dl mjölk
(lite salt också kanske, men det hoppade jag)
vispelivisp och skjuts in i ugnen tills den är gyllenbrun och hög (ca 20 min). Servera med sylt.
Detta blir alltså inte bara ett mattips utan också ett litet budgettips då ingredienserna är saker man ofta har hemma. Vill man ta steget ännu längre kan man ha i bacon, eller byta ut mjöl till grahamsmjöl, men där blev det lite för avancerat för mig.
Tjipp.
sv; japp. =D
oh vad gott den ser ut =d
Åh, ser gott ut. Ha en mysig lördag :) Kram
sv: ja dom har ju det :D!
Sv: tack :)
har beställt det nu! :D
Sv: ja, jag mår bra nu så det är lugnt! tack för din omtanke! :)
Sv; Tack, det gör jag. :)
Mums, jag älskar ugnspannkaka ;D
svar: ja, speciellt i det här vintermörkret. :D
sv: Ja det är snyggt :D
Det där såg gott ut! :)
funderar på att skutta in i duschen nu innan mello. höres senare sötnos! :)
Sv; Haha ja ;D
Oh, det där var det längesedan jag åt! Extra gott blir det med bacon eller fläsk i, gillar det salta med det :)
gott!
Ugnspannkaka är bäst!!
Oj nu blev jag sugen på ugnspannkaka också:)
Mums!! :)
Hoppas allt är bra!
Taaack :D
Åhh gud vad gott det ser ut! Nu fick jag ett middagstips till imorgon wiiie!! :D
Gott!
gott!