födelsedagskvällsmat.



Idag fyller pappas Mia år så det bjöds på lite kvällsmat efter jobbet, nybakta frallor, frödinge kladdis & cider, är det födelsedag så är det. Nästa gång vi är där kanske vi har ytterligare ett syskon, ett bebissyskon! Im soon to be big sister, igen, det är coolt.

Nåt som inte är så coolt är när människor inte kan ta att man själv är tydlig med vad man tycker och står för det, känns fan som i femman igen och då fyller vi 25 (!!) i år.

4 veckor idag.



Tack vare spotify har jag Therese med mig varje dag, lyssnar på hennes lista "Tesan" och den får mig att komma ihåg, henne och våra galna upptåg. Det är som att det är hon som sitter här och väljer låtar åt mig. Längtar tills vi kan sjunga falskt ihop igen ♥

(tidsinställt)

ny tv-bänk.









Här kan ni se lite av hur den såg ut förut. Från brunsvart till vitvitvit! Jag är übernöjd. Mitt nästa projekt är att antingen spraya korgarna eller köpa nya, vita.

Nå, how do you like it?

ny lampa.


Köpte en ny lampa igår, nu när jag gör om lite här hemma kände jag att denna kommer bli perfa, 199 kr ikea.

Nu ska jag strax gå bort till Malin som flyttade till öster häromdagen, det ryktas om coca cola och delicatoboll, vår specialare.

ps. Tack vare Twitter fick jag underbar hjälp från comhem, tvärtemot ohjälpen jag fick per telefon i fredags, många rosor! En fin anledning till att ha twitter ;)

jobbsöndag.

Nu har jag lagt andra lagret på mitt ommålningsprojekt och ska ta på mig någorlunda okej kläder nu för att åka in en sväng till jobbet, blir ett par timmars jobb idag, har fortfarande ångest sen jag var sjuk en hel vecka.

Blir inte intressantare än så här så nu säger jag tack och hej!

bikini.



När jag var hos Lumme igårkväll så visade hon mig h&ms populära bikini som hon hade köpt, men eftersom den går åt som smör i butik är det jag som åker dit imorgon för att försöka haffa åt mig en, den var ännu finare på riktigt!

(tidsinställt)

love each other.







Tänkvärda ord som jag idag har ramat in, tänk på det mina vänner - love each other. Det börjar även se ljust ut på renoveringsfronten (ha, fin ordvits jag fick till såhär på lördagsnatten), imorgon åker lager 2 på.

Nu ska jag lyssna 3 gånger till på min nya favorit med Bruno Mars - klick, sen ska jag ta en katt under varje arm och lägga mig.

ps. Therese, du glädjer oss mer och mer varje dag, jag längtar efter dig, speciellt mycket på helgerna, då är det dina dagar, dina favoritdagar, dina hoppetossadagar. Hoppas att jag snart får träffa dig, hålla dig i handen, "ge" dig min överraskning och skvallra så som bara vi kan, ATT jag har skvaller, spricker snart. Älskar dig, för alltid ♥

renovering pågår.



Nu ska vi se hur the handywoman klarar det här, har börjat med att ladda med bullar och cola med min fina mamma, syster & bror.

Kanonskott.

Fredag, löning, fredagsmys etc, det är fint det. Blev dock liiite bättre när jag fick rapport från pojkvän att dom vunnit dagens match med 2-0 och att han var kapten och fick göra mål, har läst mig till att det var ett mål från 25 meter med ett kanonskott mitt i krysset, snacka om att jag bara blir varm i hela kropp och själ, nu längtar jag ännu mer tills jag åker dit och kan kraaama på honom!

Här och här kan ni klicka, om ni kan norsk.

Puss & hej & fredagsmys på er.

mer på inköpslistan.



- forever21

Roliga smycken kan man inte få för många av, så många finns det på inköpslistan med till Dubai, ut med det gamla och in med det nya!

(tidsinställt)

best friends.



Älskade fina Therese, jag saknar dig. Nu har det snart gått 3½ vecka sen livet vändes upp och ner både för dig och för oss i din närhet, du fick oss att inse att allt kan gå i tusen bitar på endast 2 sekunder, snabbare än vad man hinner blinka. Vi kommer vara evigt tacksamma för att vi fått behålla dig kvar här på jorden och kommer att finnas vid din sida HELA vägen tills du är tillbaka.

(tidsinställt)

en dold talang.





Hela eftermiddagen idag har vi varit på utflykt med jobbet, vi var först och hade skytte-femkamp och sen var vi och åt middag (avtackning you know). Och vilken talang jag hade med skyttet, 5 skott med luftpistol och luftgevär, 5 träffar! Däremot var pilbåge och att skjuta på änder inget för mig (2 av 5 flygande änder).

Nu är jag dock trött och jag har en lång dag framför mig imorgon med premiär för Bondens Torghandel så nu ska jag godnattskypa med pojkvän och sen stänga mina blågrå.

54 dagar kvar till Dubai.











Som vi längtar!

Och dessutom så blir det nog fler dagar i Norge än först räknat, åker några dagar tidigare, vilket betyder färre dagar kvar dit! Känns som det kommer bli mycket fläng nu det kommande tiden, men vafasen, det ska jag väl klara av.

(tidsinställt)

these shoes are made for walkin'.



- h&m, 399 kr.

Önskar att jag var en sån som använde högklackat mer än vad jag gör, men jag är mer converse av mig, clogs på sin höjd, ÅH va jag längtar tills jag kan bo i mina sköna sommarskor!

(tidsinställt)

bokrean.







Fyndade lite på bokrean på väg hem från jobbet förut, minglade även lite med min fina farmor som också var ute på shoppingspree bland bokhyllorna. Ja ni ser ju vilka böcker det blev och NEJ jag har inte läst Alex Schulmans första bok än, skämmes! Men nu är det dags. Blev dessutom en finfin shabbychicinredningsbok, den kommer ligga fint på soffbordet. Cilla gillar också bokrea, fast på ett annat sätt...

Har ni köpt nåt?

dags för lite löpning.





Påpälsad och med lite ny träningsmusik i öronen ska vi se hur länge jag överlever ute nu, blir en sväng runt Rocksjön. Jag längtar dock så jag dör till våren när jag åka till Öxnehaga och ta min favoritsväng i skogen, nu tror jag dock att risken finns att jag halkar och dör där uppe.

happy news!

Igårkväll fick jag ett fint sms med glädjande nyheter om min fina Therese.

Älskade vännen du är så stark och så duktig, jag är nog världens stoltaste vän. Snart ska vi peka fuck you åt döden och skratta så som bara vi kan! Jag längtar så mycket efter dig ♥

Lite andra news - pojkvän flyttade till egen lägenhet i måndags, jättefräsch tvåa, nyrenoverad med allt på plats (möbler, vitvaror, tvättmaskin & tv), jag längtar tills jag får komma upp och sätta min lilla prägel på den. På fredag spelar dom nästa match.

Tjippen.

bloggsvar.



Jag har blivit med bloggsvar, så nu kan ni fråga vad ni vill, när ni vill. Klickeliklick.

erikshjälpen.









Liten silverbricka och tre ljusstakar, fina va!? I love it. Erikshjälpen har massa små godingar, förstår att det typ alltid är megafullt där på lördagar, idag var det dock lite lugnare, dom har öppet tisdag, torsdag & lördag.

puss från mig.


Pussig idag. Sitter och käkar ahlgrens cars, inte bra eftersom jag ska träna om 45 min, först blir det gym och sen ett yogapass, jag och Mirrepirre, det kan vi! Shoppade 4 saker på erikshjälpen, I'll show you later!

Ps. tack för era musiktips, ni får gärna fortsätta, man kan inte få nog.

help?

Nu ni, nu är det dags för er att hjälpa mig, jag behöver tips, musiktips! Min spotifylista har börjat kännas tjatig så kom med era favoriter, allt från bra träningsmusik till mysig kvällsmusik, hit me!

(tidsinställt)


surprise.

Deletade precis ett inlägg om er, kommentarer och pojkvän. Tisdagsångest for sure. Men Erikshjälpen är öppet idag och dit ska jag fly en sväng i eftermiddag (pillan??) och tröstshoppa nåt gammal och antikt kanske!?

Jag saknar Tesofeso idag, massor, igår fixade jag en överraskning till henne och jag längtar så jag spricker tills jag får ge henne den! Hon är så grymt duktig, rör på armar och ben, andas helt utan respirator till och från och nickar, skakar på huvudet och klämmer på händer när hon väl är lite vaken, hon är ett sånt mirakel så man blir skakis, det är som på film. Är det någon som ska överleva är det min fina Therese ♥

(tidsintsällt)


you.



weheartit.

måndag.

Fullt ös medvetslös, som vanligt på måndagar. Jag tycker dessutom att 2 dagars ledigt är på tok för lite varje vecka och då när man dessutom jobbar en av dom två blir det inte mycket till helg vilket betyder att jag har på ett ungefär lika lite energi idag som jag hade i fredags. Well well det får gå.

Har redan hunnit vara och lämna bilen, den ska bli undersökt för motorfel, great, hoppas den är utom fara. Och nu ska jag äta lite frulle och sen sätta igång med jobb.


vad tror du pillan?

just the way you are.

Yes, den blir det. Firar mitt beslut med popcorn, choklad och cocacola.

Tjipp.

light news.





h&m.

Se på oss nu, livet är vårt.



Lyssnar på min "klassiska" spellista på spotify, massa gamla godingar, favoriter, låtar som väcker minnen och låtar som får mig att tänka på framtiden, bland annat 2 låtar som jag bara ska ha på vårat framtida bröllop. Pojkvän föreslog idag att jag skulle sjunga den ena själv, HA, jag vill ju gifta mig och inte få honom att göra slut. Pojkvän som förövrigt hade kaptensbindeln på sig idag när dom spelade match, den slutade dock mållöst 0-0.

Nu ska jag ha lördagsmys med mina kissar och sakna pojkvän och therese, en kväll som denna saknar jag henne extremt mycket!

inte här.

Idag pågår städning hemma, men snart ska jag slänga på mig lite mer arbetsvänliga kläder och sticka till jobbet och sen vidare till Kinnarps arena. Idag ska vi marknadsföra torghandeln på Västra Torget här i Jönköping, och detta ska vi göra i Kinnarps när HV möter AIK, jobb + hockey = fint.

Fortfarande lite låg så jag återkommer när jag hämtat energi & motivation på annan plats.
Tjüss.

styrketräning.









Idag fick det bli ett snabbt och effektivt pass på gymmet, sprang i 10 min och powerwalkade i uppförsbacke i 10 till, lite lagom för första passet sen jag var sjuk. Sen körde jag mage, rygg & armar, lagom skakis nu för att ta helg.

Har förövrigt en kass dag idag, därav kass uppdatering. Jag saknar pojkvän, jag saknar therese, jag ska jobba imorgon, det är kallt ute, jag har hål i strumpan och avflagnat nagellack. Im only human.

Frida.

Grattis till mig och alla andra Fridor på Frida & Fritiofdagen idag!

där fick jag.

FY vilket jobbigt pass, benen skakade som om dom vore halvkokt spagetti, hela jag höll på att gå av på mitten. Men nu så här i efterhand så är det skönt, känner redan nu att jag kommer ha O N T i ett par dagar nu, men det är det värt. Nu måste jag fylla magen med nåt och sen blir det katt & skypemys, ladda inför freeeedag!

right back in shape.

Jag hoppas att jag och Mirre får våra reservplatser på dagens bodybalance så vi kan köra igång efter sjukdom, ta sikte igen på beachsäsongen. Jag är så pepp så det spritter i mina små ben, men vi börjar lugnt med lite yoga/pilates, jag lär väl vara stel som en pinne.


GOD morgon!

Sannerligen mina vänner. Hade fått mess inatt, direkt från Linköping. Underbara nyheter, nu känns det som att denna jobbiga, mörka, kassa månaden kan vända. Älskade fina Therese, du är ett mirakel och vi längtar efter så mycket efter dig.


för alltid.

shorts.


-h&m

Söta shorts, får mig att längta mer efter värme. ÅH va jag längtar tills jag inte behöver ta på mig halsduk, dunjacka, mössa och vantar varje dag, ha på mig solisar redan på väg till jobbet. Observera att jag inte klagar på vintern, tycker det är härligt med en riktigt vargavinter, men jag längtar ändå till sommaren, värmen, friheten.

På tal om sommar så påbörjar jag återuppbyggnaden av min beach2011kropp imorgon, jag är SÅÅÅÅ träningspepp nu, bring it on.

våffelfika.





Skrev precis ett långt inlägg om min fina starka vän, falska människor som dyker upp i såna här tragedier etc, men orkar inte publicera det, orkar bara säga att falskhet är det värsta jag vet och försöker att eliminera såna som du i min närvaro.

Nu ska jag snart åka till mamma, hon bjuder på våfflor! Men jag stannar nog inte allt för länge, jag är så fruktansvärt trött och ett nap på soffan lockar kan jag lova.
Puss på er.

pink and red.



Februari, det är typ månaden där man behöver som mest inspiration för att ens överleva. Inspiration x 1000. Jag hjälper er lite på traven här. Är chanellacken verkligen så bra som priset säger? Hade velat ha en av varje färg i alla fall, pigga upp denna mörka tid. Colour me up!

uglyday.



Fy fan vilken fuldag jag har. Snoozade så länge så jag inte hann sätta på mig nåt ansikte, jag sov nog när jag klädde på mig (vad hände där??), håret är flötigt och ja, jag är fortfarande vit som ett piller. Nej, jag besparar er alla bilder på mig idag. Men inget klag nu, alla har vi fuldagar, eller finns det någon av er som alltid känner sig snygg?

you make me happy.

Ville bara ge er lite kärlek. Ni är så fina som är här inne varje dag (fler nu än vad jag kunde ens önska mig från början) och ni som lämnar fina spår efter er, känd som okänd, you make my day!


bilden är tagen med min iphone och redigerad i instagram - tips för fotonödiga iphoneusers!

goodmorning bloggers.



- boutique 1.com

Tisdag, må vara veckans absolut tråkigaste, tröttaste, segaste dag, men det blir ju vad man gör det till. Jag ska skicka ut massa avtal för påskrift, åka och leka torgpolis och påbörja ungefär 1000 fakturor. Har märkt att en del av er (anonyma givetvis) ifrågasätter mitt jobb och min titel, till er säger jag bara: screw you, ledsen att ni inte fått samma möjlighet som jag och lycka till med era liv, med eran optimism kommer ni säkert komma jättelångt.

Tjüss lovers!

dont let the bad bugs bite.



Nu har jag och pojkvän godnattskypat. Jag tycker synd om honom som ligger själv på ett hotellrum på alla ♥ dag, men efter massa träningar, match och mer träning så tror jag han har det rätt skönt. Dom firar dock visst den här dagen även i norge, så han hade unnat sig lite choklad så här till kvällskaffet.

Imorgon är vi tillbaka med nya krafter!!

tji fick jag.





Mina vänner insåg att jag var ensam, lite extra ensam idag. Och jag vet att jag har dissar men det är svårt att inte bli lovestrucked när det ligger världens finaste kort från världens finaste Carro i brevlådan, kärlek ända från göteborg och tillbaka.Sen fick jag lite tröstgodis och en finfin disktrasa (någon som tycker jag är dålig på att diska??) av en annan fin vän.

Jag har sagt det innan och det upprepar jag gärna; Jag har världens finaste vänner, utan dom är jag ingen, inget!

måndagens.





leggings & klänning - h&m. tröja - adidas (pojkväns). klocka - present. ring h&m. armband - childhood

Jag hoppas kunna göra nåt åt alvedonfärgen i ansiktet (och på resten av kroppen) snarast, blir ju lika rädd varje gång jag kollar mig i spegeln.

nytt på inköpslistan till Dubai.





- forever21

Så billiga så man kan lika gärna köpa alla tre. Yum!

nåt speciellt idag?



HÄRLIGT att få slänga av sig mjukisarna en gång för alla, sätta på sig ordentliga kläder, smink och kamma fågelboet som ni kallar hår - det börjar ordna upp sig. 

Idag är det alla hjärtans dag och den ska jag fira, eller inte. Totaldissar det i år, kan nog bero på att jag är lämnad ensam. Men som pojkvän tröstade mig med igår så är det bara ett kommersiellt jippo och vi firar ju alla hjärtans dag varje dag. Men till er som faller för butikernas knep - HAPPY VALENTINES DAY!

ps. jag ä int bitter.

mina hunterstövlar.



Det är en del som har frågat var jag har köpt mina fina stövlar, jag har beställt dom via deras hemsida - klick - det gick supersmidigt och enkelt (förutom att brevbäraren tydligen inte hade hittat min brevlåda, men det var bara att hämta på mitt uthämtningsställe istället) och det blir lite billigare än om man köper dom i butik här hemma.

luften gick ur mig.

Tog en skön solig pw till a6 och tillbaka, behövde köpa ett nördigt headset så min kära pojkvän kan höra mig ordentligt när vi skypar, jaja nu får han å andra sidan leva med att jag ser ut som en tönt istället, undra vad som föredras!?

När jag kom hem igen körde jag igång 2 maskiner tvätt och rensade förrådet, känns skönt att få sånt skitjobb gjort och nu ska jag unna mig söndagsfika hos pappa, mia och bebis i magen.

Tjüss.

grattis älskling!



idag är ingen vanlig dag för idag är det pojkväns födelsedag, hurrahurrahurra! Dagen till ära gör han sin första match med sitt nya lag, så GRATTIS och LYCKA TILL min älskade gubbe, du är bäst ♥♥

morning has broken.



Godmorgon i söndagsstugorna. Det är ju ypperligt skönt att vakna en söndag och inte se nåt spår av alkohol i kroppen, pigg i knoppen. Ska nog försöka ta mig ut på en promme snart, jag har MEGAÅNGEST efter en vecka liggandes i soffan, jag har tappat all träning, jag som verkligen börjat att komma i form. Men bara att börja om på ruta ett och då passar ju en skön söndagspromenad ypperligt, vågar inte ta ut mig mer än.

in i dimman?





Not for me, jag tillbringar aftonen hos bästis, och efter en vecka hemma i soffan så kör jag på vatten, ska bli gott det med.

Later peps.

ugnspannkaka.



Men så gott. Och så enkelt! Pannkaka fast man slipper stå och steka 15 stycken.

2 ägg
2 dl mjöl
4 dl mjölk

(lite salt också kanske, men det hoppade jag)

vispelivisp och skjuts in i ugnen tills den är gyllenbrun och hög (ca 20 min). Servera med sylt.

Detta blir alltså inte bara ett mattips utan också ett litet budgettips då ingredienserna är saker man ofta har hemma. Vill man ta steget ännu längre kan man ha i bacon, eller byta ut mjöl till grahamsmjöl, men där blev det lite för avancerat för mig.

Tjipp.

back in stock.



Denna har jag bloggat om förut, men då försvann den från butikerna lika fort som den kom in, men nu mina vänner är den tillbaka! Den finns på Åhléns för 795 kr, löp och köp!

lördagens.







jeans - gina. blus - h&m (ny!). stövlar - deichmann.

Nu sticker jag iväg en sväng till jobbet, ska gå igenom alla mail som nog har trillat in den senaste veckan när jag legat hemma. Sen åker jag iväg på liten shoppingspree, behöver unna mig nåt!

Ps. Solen skiner från en klarblå himmel ute så mina Ray Ban åker på, tror dock det är freeeezing ute.

marc jacobs?



Som några av er kanske kommer ihåg så skrev jag om att jag ska investera i en guldklimp när vi åker till Dubai i april, jag var lite inne på en Mulberry. Men igår kom jag och bästis in på Marc Jacobs, och ja, det är absolut ett hett alternativ till guldklimp! Finns dessutom massa fina andra accessoarer, hard to choose! Vad tror ni?

(tidsinställt inlägg)

fredagsmys.



Påbörjade mitt fredagsmys på Espressohouse med mina fina bästis som är hemma en sväng från Oslo, chokladcupcake och cola så kan jag sätta avstamp för the WEEKEND. Nu har jag borrat ner rumpestumpen i soffan ihop med mina katter och min godisskål. Om någon har tv-tips för idag får ni gärna hojta till! Om en stund blir det även fredagsskypemys med pojkvän, han ska som vanligt, sitta brevid mig här i soffan, fast i form av en dator, fiffigt va!?

frontpage.



Vilken surprise när jag fick se MITT inlägg på blogg.ses framsida! Tackar och bockar.

helgtips.



I helgen kostar kiwisarna 1 krona stycket på Ica Maxi här i Jönköping! Hur bra som helst för en kiwilover som jag. Skynda fynda!

lunchdags.







leggings linne & mössa - h&m. kofta - pojkväns. stövlar - hunter.

Nu har jag packat på mig kläder (slängt sjukkläderna i tvätten!!) och ska bege mig ett kvarter bort till Jossan, hon ska bjuda på korvgryta till lunch idag, snälla kompis som tar hand om en ensam & sjuk Frida. Ska bli skönt att andas FRISK luft för första gången sen i tisdags, det behöver jag.

ps. tack pojkvän för att du har lämnat mina favorittröjor hemma!

fredagsinspiration.



And Im gonna love you
like nobody loves you.
And I'll earn your trust
making memories of us.

- Keith Urban.

ensamvarg no more.

Idag har jag fått sambo igen, eller snarare två, här går det undan i svängarna, ja varför inte liksom? Dom har dock lite mer hår än vad pojkvän har och är liiite mindre och pratar inte riktigt ett språk jag förstår, men dom är goa och kommer ta upp den tomma platsen i sängen framöver. På tal om pojkvän så har vi nog börjat planera mitt första besök hos honom i Norge, blir om ett litet tag innan dom åker på träningsläger till La Manga, hoppas dom lyckats fixa lägenhet till honom tills dess. Och på söndag, då spelar han sin första match (träningsmatch) med sitt nya lag, spännande.

Har fått relativt goda nyheter om min fina vän idag, det värmer så i mitt förkylda hjärta, hon är den starkaste fightern som jag känner och är det någon som kommer klara detta så är det hon, baske mig! Jag längtar tills hon vaknar.

Liten kvällsupdate. Nu ska jag mysa med mina sambosar.


friskförklarar mig själv.

Ingen tvekan om att min matlust är åter, jag är SÅ sugen på ett orginalmål från MAX eller en Tre Kronor från Prima. Så, någon som känner sig manad för lite homedelivery?


tre kronor = kebabpizza med sallad, lök & pommes.

h&m news.







kommande nyheter på h&m. yum!

goodnight.

Känner mig lite piggare, men huvudet is still killing me och musklerna gör ont i benen och nacken. Vi får se om jag bemödar mig att ringa vc imorgon, jag har ställt klockan i alla fall. Nu ska jag invänta skypedejt med pojkvän innan jag går och lägger mig. Skype som måtte vara den bästa uppfinningen i modern tid för distansförhållanden! Han har suttit här med mig i soffan flera gånger idag redan, nästan så jag kan känna hans lukt :) Tycker lite synd om honom som bor på hotell nu på obestämd tid innan dom fixat lägenhet åt honom, tror inte det är så kul som det låter.

Jaja, krya på mig så hörs vi imorgon!

elsas värld.



Denna har jag påbörjat idag, so far so good, en bok precis i min smak (liksom Fahrmans första). Jag har pratat med vårdcentralen också, eftersom jag inte sovit nåt inatt och är sämre så tyckte pappa att jag skulle ringa farbror doktorn. Men för att få en tid samma dag gäller det att hänga på telefonen 07.30 så jag får snällt ringa imorgonbitti, hon tyckte jag skulle be om en akuttid så dom kunde lyssna på mina lungor, alltid lurigt att vara sjuk, bli frisk och bli sjuk igen, precis som jag (remember). Well well tills dess får jag ligga här och försöka överleva.

BUHU stackars lilla mig!!

bloggtips.



Världens finaste bakblogg med god bakning, underbara bilder och perfekta bakförklaringar för en sån som mig som inte är helt hundra i köket. Klick Klick

ord och inga visor.

Jag är, som ni kanske märkt, lite fåordig nowdays. Med min fina vän som fortfarande ligger nedsövd svårt skadad, en pojkvän som flyttat utomlands och att jag är sjuk, det känns inte som att det är nåt ni vill läsa om. Jag försöker att göra detta till det bästa som det går med lite mer bilder än vanligt kanske. Tills denna skitmånad har vänt så håller jag klaffen lite, jag hoppas detta är okej med er. Jag uppskattar fortfarande er och era kommentarer lika mycket och hade det inte varit för er hade jag lagt ner det här för länge sen.

puss på er!

vitaminkur.



Inte piggelin än, men nu har jag gjort mig en riktig vitaminbomb:

Hallon
Blåbär
Björnbär
2 kiwi
½ banan
en släng mild naturell lättyogurth

Den är SÅ GOD, speciellt helt iskall!

nyshoppat.





ringarna jag bloggade om häromdagen och en blusig blus. h&m.

måndagens.



leggins - h&m. tröja & potmonä - monki. stövlar - hunter.


Var tvungen att ta med mig näsdukar och skit ut för att gå en snabbis till affären, kan ju inte svälta ihjäl bara för att jag är förkyld.

And for your information så totalhatar jag februari so far...

i dont like mondays.


klick

1 vecka.

Ikväll är det som sagt en vecka, det gör fortfarande lika ont, om inte ändå ondare. Varje gång det piper i telefonen knyter det sig i magen. Fick nyss rapporter, både positivt och negativt, som det brukar, man står liksom still. Men jag är så innerligt tacksam att jag får uppdatering direkt från plats, då kan jag även skicka kraft och kramar så dom kommer fram. Några av hennes andra vänner har gjort en jättefin bok med bilder och alla hälsningar från hennes facebook, så hon kan läsa när hon vaknar, hon kommer bli så glad!


detta är våran låt, min och Thereses låt, just nu så betyder den mycket, INFINITY, det är vi.

helg.

Inte nog med att jag haft helgledig så verkar det även vara helg på sjukhuset i Linköping. Inga besked alls förutom att dom inget kan göra (det har dock med annat än helg att göra), så vi här hemma får fortsätta vänta, tänka och skicka kraft. Imorgonkväll är det en vecka sen, känns fortfarande helt sjukt overkligt.


♥♥♥♥♥♥ för alltid

Hur kunde detta hända?

img_0263 (MMS)

Hur kunde detta hända? Jag var ju nyss sjuk, nu ligger jag här med feber, ont överallt och ett tryck över bröstet, orkar inte ta mig upp. Tur att pojkvän fortfarande är hemma!


myslördag.

Idag har vi haft pojkväns familj här, det har fikats, öppnats paket, promenerats, kramats, ätits middag & kramats lite mer. Gör ont i hjärtat när jag tänker på att vi inte kommer ses så mycket framöver, men vi ska försöka ta sällskap upp till Norge i sommar, pojkväns flytt blir ännu mer påtaglig nu när dom liksom var här för att säga hejdå.

Jaja, nu har dom vänt kosan hemåt och lämnat oss själva, det blir film och goskväll.


pojkvän och pojkväns systerdotter.

my conscious collection.

ALLA i bloggvärlden har typ redan bloggat om det, men jag kan inte låta bli. Här är godbitarna som jag kommer roffa åt mig den 14e april när H&M släpper sin conscious collection.







fint att det släpps 5 dagar innan vi åker till Dubai, jadå.

(tidsinställt inlägg)

49,50 kr.




Dom här två köpte jag på H&M idag, kunde inte välja färg så jag tog båda (fanns även en med brun sten). Skippade tröjan jag provade när jag hittade världens sötaste blus, men allt ligger nerpackat under massa presenter till pojkvän så ni får se imorgon.

Sleep tight.

kärleksmums.



Imorgon kommer pojkväns familj hit för avsked och tidigt födelsedagsfirande (pojkvän har lämnat landet när han fyller år), detta ska vi så klart ha godsaker till. Vad passar inte bättre än kärleksmums då, yummie. Står i ugnen as we speak.

dagens.





jeans - ginatricot. linne - h&m. kofta - pojkväns. skärp - forever21. stövlar - hunter.

Första gången denna veckan ni får se mig (om vi räknar bort en halvdan webcambild igårkväll). Idag är första gången jag vågat dra på lite mascara, man vet aldrig när den rinner av these days, men idag var det safe. Dagen har inte kommit med så mycket besked, läget är tydligen rätt oförändrat just för tillfället, good or bad? Vi fortsätter i alla fall att hoppas, och hålla tummarna.

Superskön tröja på h&m! 199 pix. Provade c...

img_0262 (MMS)

Superskön tröja på h&m! 199 pix. Provade chinos också men fy va illa dom satt!


mitt bästa vinterköp.

Blask blask blask! Detta är ju bara så trist. MEN vilken tur att jag har mina nya stövlar, jag går säker från blöta sockar och kalla tår. Jag kan inte vara mer nöjd med mina Hunters!



ps. idag är det FREDAG och vi hoppas på att detta blir en bra dag med bra besked!


nyklippt.



Fräscht fräscht fräscht. Lite toppning och jämning så är saken biff. Tack Sahar för klippet och för the catch up! Somsagt, vi vänner finner så mycket stöd hos varandra, även om man inte pratar om det som har hänt så är det skönt att ha någon att prata med om kompissaker, vi är ju trots allt en kvinna mindre i vårt gäng för tillfället så vi får liksom väga upp det sinsemellan.

Bedtime, hörs imorgon.

good day.

Fått en del goda besked idag och det värmer i hela kropp och själ! Men samtidigt vågar man inte ropa ut sin glädje riktigt än, man vet nu hur fort det kan rasera, hur lite som behövs för att det ska gå käpprätt åt fel håll, men det känns bra idag. Imorgon ska jag ta tag i min överraskning till min fina vän, vill gärna ha det klart tills hon vaknar, ohh spännande om jag klarar av det. Jag bara ÖNSKAR att jag snart kan få åka och hälsa på henne, klappa henne på kinden och hålla henne i handen, det känns dock tryggt att hon har sin familj där som tar hand om henne och att hon faktiskt visat att hon vet det (ja, visst är det fantastiskt!!) Min älskade fina Therese, snart ses vi!

Nu ska jag plocka Sahar på hennes jobb för att sen få mig en omgång i håret av hennes sax, äntligen, håret bara skriiker på lite kärlek. Fint är det att ha en kompis som är frisör.

dagens träning.

Kommer ni ihåg schemat jag la upp i måndags över veckans träning? Ja, det gick åt helvete rent ut sagt. Men det har ju sina förklarliga skäl. Idag skulle jag och Mirre kört Afro & BodyBalance men nu är Mirre sjuk (typiskt!) så jag kör ett gympass ihop med pojkvän istället. Men, jag behöver nya träningskläder, när motivationen tryter brukar det hjälpa med lite nytt. Jag gillar H&Ms utbud, snyggt, billigt och bra kvalité.





babysteps.

Igår tog vi två steg fram men imorse tog vi ett tillbaka, man vågar inte glädjas åt små framsteg för man vet att det snart lika gärna kan rasa igen. Men nu, nu lever hoppet sannerligen, två steg framåt! Jag är så stolt, jag har nog den starkaste människan i världen som vän, klarar du detta nu kommer du klara allt.

Jag sitter som på nålar konstant och väntar på sms med rapport, varje gång det plingar till knyter dig sig i magen, går inte att förklara känslan som jag har, man är som Aida säger; en zombie. Det sjuka är ju att allt rullar på, livet stannar inte upp, men vi har gjort det, vi håller liksom andan, livet pågår fast utan oss.


victoria secrets.



Blir mycket Dubaisnack nu inför vår resa, men min inköpslista är låång och varför inte visa er en del!? Jag och Anna har i alla fall kommit överrens om att när vi kommer ner är vi väl värda en flådig bikini (mitt val ovan men hinner nog ändra mig både två och fem gånger) från allas vårat Victoria Secrets. Sen att vi har som mål att kroppsligt se ut så här är ju en annan femma, wish us luck haha.

I get by with a little help from my friends.

Och så var dag 2 till ända. Inte mycket till besked idag, förutom en liten liten ytterst liten gnutta ljus. Trots att man inte kan hoppa jämfota än så värmer det i själen att hon nog trots allt känner alla våra tankar och kämpar på. Våran fina fina vän, jag hoppas att jag snart får hålla dig i handen, och du, jag har en överraskning till dig när du vaknar.

Jag är ytterst tacksam för era kommentarer, sms och tankar, jag skickar allt direkt vidare till min vän. Ni får förlåta för kryptiskt skrivande just nu men ni förstår nog och ni som vet vet ju vad det handlar om. Såna här tragedier för oss andra vänner närmare varandra, man söker stöd hos varandra, det är som att dagar, veckor och månader utan kontakt är som bortblåsta, vi vet exakt var vi har varandra, jag älskar er ♥

Nu ska jag försöka sova igen förlorad sömn, hoppas jag får sova lite mer inatt.

♥ Föralltid

ny dator.



Behövde en ny dator då pojkvän tar med sig sin dator till norge. Well jag är ju inget tekniknörd och gör ju inte mer än att surfa med den så det fick bli en sån här. Huvudsaken är att den har SD-läsare, webkamera (för alla skypesamtal) och HDMI-kabel. So far so good. Så, första blogginlägget från min nya dator.

Nu - matlagning.

vårat hotell i Dubai.







Anna bokade igår. Nu kan vi bara räkna ner (77 dagar kvar idag). Gör dock lite ont att våran älskade vän skulle åkt med också, men vi får resa åt henne, hon är ju liksom alltid med oss.

no one is youer than you.

Dagen efter beskedet. Överlever man första natten så brukar det vara ett gott tecken, visst? Än så länge har jag inte fått några andra besked. Hon har så mycket jävlarannama i sig så hon kommer kämpa, det vet jag! Nu ser vi bara framåt, det kommer bli bra.

När jag inte kunde somna igår så laddade jag hem Mulberrys iphone-app och kollade igenom alla kategorier. Jag ska investera i en guldklimp när vi åker till Dubai, men jikes va många det finns. Modellen Alexa är ju svinsnygg, men känns som alla köper den nu. Modellen nedan samt en annan velar jag mellan.


tomhet.

idag är allt från mat till jobb, smink, kläder, tv, pengar etc etc så otroligt oviktigt. Det enda som betyder nåt är att du ska vakna. Huvudet dunkar av sorg, tårar, minnen och oron gnager mig inifrån och ut. Alla småtjafs med andra vänner är bortglömda och vi upprepar för varandra vad vi faktiskt betyder för varandra, men att det ska behövas en sån här tragedi för att få oss att inse det är makalöst.

Jag kommer inte gå in mer på vad som har hänt förutom att en av mina bästa vänner varit med om en fruktansvärd olycka. Jag är tom. Helt tom.

och så vänds allting upp och ner.

Från sinnesfrid, glädje och motivation till total tomhet, tystnad, sorg och mörker. Jag vet inte vad jag ska göra eller säga, jag bara önskar att om Gud finns så visar han det nu! Om man visste innan att det var sista gången man skulle se eller prata med någon så hade man gjort det så annorlunda, men man vet aldrig det.

Fan i helvete.

Min älskade älskade vän. Jag hoppas att allt bara är en madröm och att jag snart vaknar. Jag skakar, fryser och gråter. Men samtidigt vet jag att du är stark, så jävla stark och ger dig inte i första taget. Vi ses när du vaknar!

va många ni blev.

Hoppsan, igår sköt statistikspelaren i höjden. Va kul! Men var kommer ni ifrån? :)

RSS 2.0
Startblogg.se