my conscious collection.

ALLA i bloggvärlden har typ redan bloggat om det, men jag kan inte låta bli. Här är godbitarna som jag kommer roffa åt mig den 14e april när H&M släpper sin conscious collection.







fint att det släpps 5 dagar innan vi åker till Dubai, jadå.

(tidsinställt inlägg)

Kommentarer
Namn: Camilla

Ur denna kollektion är det endast 399 kronors klänningen som jag kommer raffa åt mig MEN det är inte så bara. GALET FIN.

2011-02-05 @ 11:23:43
URL: http://xccc.blogg.se/
Namn: Marcus Å

Åh, nej ska du till Dubai igen?! Så avis!

2011-02-05 @ 12:27:23
URL: http://slipsens.se
Namn: Sandra

haha alla utom jag :) det är tur att du bloggar om det så jag också hänger med lite i modevärlden ;)



aa helt sjukt är det.. eftersom vårt hyreshus är så litet (2 lägenheter + 2 rum i källarn) så har dom bara ritat upp en vecko-lista på en whiteboard-tavla som man skriver upp sig på.. så hon tar ju sig friheten att boka hej vilt där. Men nu ska jag byta ut den här tavlan mot en almanacka där man kan se exakt vilka som skrivit upp sig på vilka datum. Så slipper hon anklaga folk till höger o vänster fler gånger :)

2011-02-05 @ 12:29:12
URL: http://littlemissbad.blogg.se/
Namn: Lilla H

den översta klänningen var jättefin!

2011-02-05 @ 12:47:23
URL: http://haleyborg.blogg.se/
Namn: Caroline

Man går in i en sorts dimma när jag läser det du skrivit. Gåshuden på kroppen är bara där o det enda ja egentligen minns av det som du skrev är "hon är utom livsfara". Snacka om ljus i tunneln. Nu är det med andra ord bara att hålla tummarna att det ska gå så smärtfritt o fort som möjligt tillbaka. Jag ska hålla mina tummar så hårt tills det känns som tusen nålar pga blodbrist, ja lovar!



Aha, så du flyger från Göteborg. Perfekt i mina öron. Då ser ja fram emot ditt fina tryne här i sinom tid... saknar dig med, mest våra svettiga bodysteptimmar gymmet! ;) Kram kram kram

2011-02-05 @ 18:40:30
URL: http://carromeller.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Så du slipper skriva namn igen

E-post: (for my eyes only)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Startblogg.se