todays.


kivi.



Nu har jag utökat min kivisamling med ytterliggare 8 små olika lovers. kul att jag har halva presentkortet kvar, woho.

happy valborg.

yippiekayey!



Nu ska jag heeeem! Har tagit hem månadens kluns på cervera så jag ska ner och inkassera mitt presentkort så jag kan SHOPPA LOSS! Grattis till mig.

30 april 2010.


kryddor i blomlådan och blommor i den vita krukan som skymtar bakom stolen.

How do you like it? Jag ska försöka överbevisa dom högre makter som inte vill att jag ska kunna hålla växter vid liv; I CAN DO IT! Planterade dill, gräslök, persilja och blomblandning igår och ska ge mig FAN på att dom ska gro! Tänk er färsk dill till färskpotatisen i sommar... yummie.


hoppsan.





Fick mitt smink från ELF idag (lyckas hälla ut halva bronzern därav det smutsiga), vilken start på en liten shoppingdag för moi. Ett linne, UNDERBAR rosett-tröja, kjol & mascara. I like days like these! Nu ska vi äta kvälle.

vi ses på hovrättstorget.



Idag är det fullt ös återigen på jobbet. Bondens torgmarknad är igång på Hovrättstorget och eftersom jag är lite halvt ansvarig för knallarna så har jag varit där sen kl 7 i morse. Nu blir det dock lite effektivt skrivbordsjobb en timme innan det är dags för lurre med Bella och sen återigen jobb på torget. I like it, alot!

gekås.



ja ni ser kanske vad jag och Sahar var igår? Och nu har jag varit på Ikea en sväng så jag och Sido ska skruva lite nu innan det blir pizzadinner hos Sahar på dal baffo med pojkvännen senare ikväll.

Samtidigt nu är det GULDfirande på atollen för våra guldgossar men det regnar och är kallt så jag hedrar dom hemifrån istället.

grr...




2 billiga dyrgripar från h&m, jag vill ha båda + gärna en solbränna om man kan köpa det också!? 199 kr per klänning och sommaren är räddad. Yes please.

till salu.

Någon som vill köpa detta huset till mig? Kostar bara 5 995 000. Någon som känner sig manad?


måndagsme.



leggings - hm. tunika - vila. kofta - pojkvännens. skor - det ser ni nog. klocka - triwa. ringar - dubai. halsduk - åhléns. katt - sid.

Detta skulle publicerats igår eftermiddag men blogg.se strular som vanligt, så det får bli ett tisdagsinlägg istället (kanske tur, vet inte vad jag hade att visa annars). Jobb till 12 idag sen UTFLYKT!

26 april 2010.


efter lördagsträningen blev det lördagslunch vid kanalen med Lumme, spansk paella!

Efter en helg fylld med roliga saker så är jag nu supertaggad för en ny vecka (NOT), den ser på ett ungefär ut såhär:

Måndag - Fika med Tesofeso.
Tisdag - Halvdagsutflykt med Sahar.
Onsdag - SM-guldfirande på Atollen.
Torsdag -
Fredag - Valborg.
Lördag - Fotboll & besök.
Söndag -

visitor.


Man får leta efter en katt som älskar att gosa så mycket som Sid, jag har uppfostrat honom mycket väl.
Annars idag har jag spenderat i brassestolen i solen, skruvat ihop utemöblerna, shoppat på ikea med Sahar och ätit varmkorv. Very good sunday I must say.

Snart måste jag iväg och göra lite jobb dock.

HV71!!



Jag kan skriva ett helt långt inlägg om hur OSPORTSLIGA dif-fansen är, men den uppmärksamheten ska dom inte få. HV71 är SVENSKA MÄSTARE!!!! Bästa laget i hela sverige och det finns nog inget lag som är värda det mer än HV.

Firandet pågår i hela stan sen länge och kommer att pågå hela natten. På onsdag kl 18 är det guldfirande för alla stolta hv-fans på Atollen i Jönköping. Im gonna be there, are you??

Hatten av för sveriges bästa hockeylag!

hang out.

Gott träningspass som avslutades i varsinn massagestol, nu är vi redo att inta lördagen! Så nu ska vi (jag och Lumme, vi är lämnade ensamma idag då våra respektive är på svensexa) neråt stan, kolla in marknaden och ta en lurre i solen.

Kvällen sen blir lugn, meningen var kalas för Pill men det blir inte av så då intar jag sofflocket istället.



puss hej!

nyttoweekend.


1.gårdagens fredagsgodis.2.workoutfrida.

Nu ska jag plocka upp Lumme så ska vi iväg och lyfta lite skrot (läs. försöka lyfta lite skrot). Efter det blir det en sväng ut i solen.

godmorgon lördag.



Idag var det inte min väckarklocka som ringde, men solen skiner ute så det är svårt att somna om.
Godmorgon sweethearts.

freitag.


min felefant Johan är med på jobbet idag.

INGET kan förstöra mitt fredaghumör, jag börjar se ljuset i tunneln (nästintill helt oplanerad nästa vecka) och det är F R E D A G! 5 min kvar till fredagsfika och sen ska jag stämpla ut kl 3 idag. Jag tänkte shoppa växter nämligen, till altanen. Den internationella matmarknaden är i stan i helgen nämligen och säljer inte bara mat utan MASSA blommor, småträd & buskar, billigtbilligt!

fashion-conscience.com


klick

Lite fredagsgodis. Jo man tackar!

tack för kaffet.

Somsagt, hektisk dag! Nu är jag inne och ska bara stänga av datorn. Ikväll blir det IKEA och hockeykväll med våra goa vänner. Avslutar dagen med en sväng jobb ca 22 ikväll, TUR att det är fredag imorgon!

Pussis

borta.

Jag är oanträffbar hela dagen idag. Yes thats right, upptagen Frida som har liiite viktigare saker för sig än att sitta här. Hejsvejs.



suck on it...

tips.

Har precis beställt nytt smink. Sugen på att testa mineralsmink så jag har googlat och googlat och har hittat Elf, jag gjorde en beställning på concealer, foundation och 2 nya borstar, detta samt frakt från UK kostade mig 270 kr ca, fick dessutom nu, 5 min senare, sms om att min beställning har blivit shippad idag, jo man tackar.



hmm.

Vad hände här? Ja eftersom jag på cykel tillsammans med snöflingor stora som tennisbollar är en stor trafikfara så får jobbet njuta av min närvaro en stund till. Great.



bortse från min hemskt fula "växt", ja vi kan iaf konstatera att vattningspersonen (INTE jag) inte har skött sitt jobb, jag har kvar växten i protest!

only gör träningskläder.





Rätt rimligt med ett träningslinne för 130 spänn, slit det med hälsan liksom. Sen är jag kär i jackan, jackan och jag hade gjort oss ett riktigt bra par på prommisarna!

Ska försöka hinna med ett träningspass idag mellan jobbpassen (ja idag blir det dag + kvällsskift). Enligt stressexperterna så prioriterar kvinnor bort träningen först av allt när man är stressad, detta ska jag försöka motbevisa, även om jag hittills är ett ypperligt expempel!

förlåt!

Till alla mina nära och kära:

Förlåt för att jag för tillfället inte hinner, jag har blivit en sån som jag allra minst ville bli! Jag har brytit ett löfte jag haft med mig själv att aldrig lägga jobb före er, min sponatitet har jag lagt på hyllan till förmån för min fulltecknade kalender, jag som älskar min spontanitet :( 

Jag lovar dock att det är tillfälligt! Jag är snart tillbaka på banan...

and im off.




Jag är hemma och vänder, byter om, hämtar vinterjackan och så är jag borta igen. Nu ska jag och Lumme promenera och sen är det match. Kuligt! Vad gör ni ikväll?

silky.

Upp som en sol, ner som en pannkaka. Jag vill ta mig en riktig shoppingrunda, ut med det gamla och IN med det nya, in med våren, solen och 2010! En ny morgonrock står högst på inköpslistan. Men istället för att ordbajsa sönder era ögon ska jag låta er beskåda min dagens-dröm-outfit, I like.



haha bara jag som känner mig otroligt nördig när jag säger "dagens outfit"? I cant help it hahaha.

den glider in i mål igen!

Nu har jag värmt upp nerverna inför morgondagens hemmapremiär. VILKEN MATCH och vilka idioter det finns alltså, kan någon inte låsa in dom i buren där dom hör hemma? Jaja det är stockholms huvudvärk som tur är, yiiha!


Puss och godnatt.

ps. det är alltså HV71 jag snackar om.

mondayme.



strumpisar - lindex. svart klänning - h&m. skjorta - forever21. boots - forever21.

Ikväll kommer mammi och lillebror hit på taconight och hockey (HEJA HV). Men det visste ni ju redan. Innan det ska jag lägga mig raklång och titta på The City, ensamtid mina vänner, ENSAMTID ♥

jag drömmer.









Bästa resan med min BÄSTA SANDRI, when we did LA baby!

Konversation mellan mig och Tom Burgeron (Americas Funniest Homevideos):

Jag - My boyfriend loves you!
Tom - I'd rather see that it was you that loved me.
Jag - Well I do.

Så har man ljugit för en kändis också, bra där Frida. Jag tycker han är lite over the top, men min pojkvän diggar honom, så det var sanning.

schyy.


Skor + halsband = KÄRLEK!

Lite glimtar på vecka 16 (förutom det obligatoriska jobbandet):

Måndag - mamma&bror kommer på kvällsmat.
Tisdag - Fika med Carrobarro samt hemmapremiär.
Onsdag - Kvällsjobb.
Torsdag -
Fredag -
Lördag -
Söndag -

Back to work bitches.

sleep tight.

Nyduschad och DÖtrött har jag krypit ner, ensam dock. Pojkvän är på väg hemåt, med vinst i bagaget, jag saknar honom, buhu. Men nu ska jag avsluta dagen med ett avsnitt The City innan jag kolarvippen. Imorgon är det en ny dag, ny vecka och det vankas nya möjligheter och utmaningar. Tjingtjongbalkong.


puss&kram.

lindex.



Dom här köpte jag igår och ska inviga imorgon. Lindex är fina grejer I must say.

sundaywork.

Började söndagen med ett hårt träningspass och nu sitter jag på jobbet för att få lite saker gjorda. Det kallar jag EFFEKTIV söndag!


chickenpasta.



As always dagen innan fotboll här hemma så vankas det pasta, så även idag.

Du behöver:
En grillad kyckling
Chili/paprika creme fraiche
Purjolök
Pasta (Farfalle är att föredra)

Du gör:
- Be någon manad att rensa kyllingen.
- Hacka purjon och fräs denna lite lagom.
- Häll på kylling samt creme fraiche och låt puttra en stund.
- Servera med pastan.

Hur lätt? Och HUR gott?? We love. Och den däringa creme fraichen är ju guds gåva till matlagning.

off saturday.


fredag.

Istället för att ha suttit här hittills idag så har vi ätit frunch (?) med Anna & co, strosat på stan och så har jag shoppat loss till hemmet på eko, perfekt lördagssyssla. Nu fortsätter vi med pastamat och hockeyeftermiddag. HEJA HV!

min favorit.



Min underbara favorithollywoodfru bloggar - hur bra? klick

mysfavoriter.




Mjukisjumpsuit köpt på forever21 i Dubai & Victoria's secrets body mist, även den köpt i Dubai.

Stressen i veckan har gjort sitt, det känns som jag sitter i en liten liten gummibåt på öppet hav, det snurrar i min skalle sen lunchen, nåt fruktansvärt (inte ens cola har hjälpt). Så nu ska jag äta lite och sen lägga mig och sova en stund.

fredag my friends.


halsbandet vill jag ha, NU!?

Förlåt mig för rent ut sagt SUGIG bloggning, men jag jobbar tills det pyser jobb ur öronen på mig samtidigt som jag har ett liv som faktiskt går före allt vad blogg heter.

Mår ni bra? Kom på att jag aldrig frågar det, bara tjatar om hur jag mår, egoistfrida haha. Hur ska ni fira helg? Ferre? Jobb? Let me know. Jag ska i alla fall värma upp helgen med ett träningspass i eftermiddag, apgott.

ps. Jag har placerat min blogg i Jönköpingbloggkartan.se! yiiha.

Victoria's secret.




Mitt bästa läppköp ever! Har ni chansen att shoppa VS så måste ni köpa detta, inte nog med att det är HELANDE så smakar det mentoltuggumi typ. "With organic shea butter" - ja ni ser ju själva.

Nu är det dags för laxmiddag och eftersom det är 3e (!!!!) dagen denna veckan som vi äter fisk så lär jag vara medlem i mensa innan veckan är slut.

Tack för kaffet.

blog tunic.



blog tunic by Vila.

Undra om man bloggar bättre om man har denna på sig? Snygg var den iaf, och den ser sannerligen väldigt bekväm ut. För 200 riksdaler kanske den blir min, eller din!?

invigning.



Idag inviger jag mina sommarjeans som jag köpte i dubai, syns inte så mycket på bilden, det finns en bättre bild i detta inlägget. Inviger samtidigt ett av nagellacken jag köpte härromdagen, I like it.

Nej, nu måste jag jobba lite. I eftermiddag blir det födelsedagsfirande av Pillesnoppen som fyllde kvartal (=25 år) igår, HURRAY.

tidsfördriv, I love.




4th and bleeker

Nej inte mycket action här idag som sagt, så här mycket har jag nog inte fått gjort på hur länge som helst. Jag har nog lärt mig att omvandla dålig energi till rackarbajsajobbahårtrenergi. Good for me.

Nu ska jag snart åka och byta däck på bilen. Pojkvän har ringt verkstan tusen gånger utan svar, när jag ringer får jag svar direkt och tid samma dag, det kallar jag kvinnlig talang.

status-

Dagen har börjat med möte för min del, saker på g, I like. Nu ska jag återgå till skrivbordet och pappershögarna. Idag är det fullt ös hela dagen som gäller, inte mig emot.

TJING!


Fisk- och räkcurry.

Istället för att lägga upp alla minus med den här starten på veckan så kommer här några solglimtar.

- SOLEN skiner! Svinkallt men solen skiner.
- Fick en ny stol till jobbet idag, sprillans ny, årsmodell 2011 i mjukt skinn, hög rygg och ställbart ALLT!
- Min kollega L hade köpt kärleksmums till oss två till efterrätt på lunchen idag.
- Jag har fått fria händer till middagen idag - det blir fisk- och räkcurry (klick).
- Love is all I need




better get to work.

the sun is shining...

.. då är det tur att man kan göra lite utejobb. See ya!

13/4 2010.




ytterliggare anledningar till att jag vill ha topshop här och nu!

Gårdagseftermiddagen/kvällen bjöd minsann på en salig blandning. Avslutade jobbdagen med en stresshanteringskurs, intressant, we'll see om den kan hjälpa en stressad själ som min. Lite bloggincidenter på kvällen, men med min livserfarenhet så vet jag att jag har betydligt bättre och roligare saker att lägga min energi på (thank god) än såna "intriger". I will leave it unwritten.

Så lovers, vad händer idag? Hur ska vi göra veckans tråkigaste dag till den roligaste? Bring it on!



words of wisdome.

Det finns inget värre än aktiv dumhet.

måndagsgourmet.

Vi avslutar veckans första dag med tacodinner och ett missat avsnitt av solsidan. Lite lagom måndagsglammigt, det gillas.


12/4 2010.



tröja - weekday. strumpisar - h&m. skjorta - pojkväns diesel. boots - forever21. ringar - forever21 & h&m.

Att man skulle vara utvilad efter denna helgen hade varit att ljuga (och sånt pysslar jag inte med), det var en P I N A att gå upp idag, ontontont i ögonen, men solen skiner och efter jobbet väntar måndagsfika med mina goa vänner, det är bara att stå ut.

Happy monday!

ögongodis.



Tänk er tunn mocka och puffärmar, aaaaa jag vill ha!!!

prommis.

Jag må vara bakis & skakis men jag kan INTE sitta inne när solen skiner från en klarblå himmel, sen behöver jag dessutom köpa popcorn (bakiscravings) så nu blir det en strandpromenad till affären. Har jag sagt att jag älskar att bo vid sjön?





ps. jag har ny jacka, I like pink.

söndagstips.



Jag har gått och blivit nagellacksberoende, igår köpte jag 3 nya, Depends minilack för 25 kronor stycket i jordnära färger, precis som det ska vara. Hade jag inte haft pli på mig själv så hade det slutat i ännu fler med tanke på alla färger som finns.

kärlek.





Jag är lyckligt lottad att få ha så underbara, genuina, ÄKTA vänner runt omkring mig. Man känner ända in i maggropen att dom är på riktigt, I LOVE YOU!

saturdaymorning.






Vi gör oss redo för en utflykt till a6, vi är lämnade ensamma då pojkvän är iväg på bortamatch (seriepremiär) så vi ska bara göra tjejgrejer. Vi är dessutom hundvakter till sötaste Figo, han är en liten griseknoe som älskar tjejer, och vi älskar honom tillbaka.

puss från oss


nu så..

Färdigstädat, bäddat i Annas hörn och handlat, nu ska jag åka och hämta donnan på stationen sen blir det laxpasta á la pojkvän. Ett glas vin också kanske? Har ju lite att fira idag.

HURRA

baby.



nu kan jag kanske bli kallad peddo (jag tror att killen är minderårig) men den risken tar jag, vilken sööötnos och vilken låt, den ska sätta på repeat nu när jag ska städa inför Annis ankomst.

Baby baby baby.

FY FAN!!

Grattis till mig, me so happy, happy happy happy.

Nu har jag en BIG reason till att fira i helgen.


heaven on earth.



this is paradise, och JA jag har faktiskt varit här. Raya island, thailand, 2009. In my heart. åk dit om ni får chansen.

Önskar att solen var liiite starkare här idag så att dom gråa molnen kunde försvinna illa kvickt, vill ha en solig tjejhelg!

9/4 2010.


JA DET STÅR MÅNDAG, trött? jag?? nej inte alls...
topshop+chanel ♥

Fredagmorgonen är oftast härligare än lördagsmorgonen (bortsett från sovmorgon) för då har man HELA helgen framför sig. Ikväll anländer Annapanna från el stockholmo, hon ska bo i vårt vardagsrum i helgen och jag ska visa henne allt som är värt att visas här i stan, vi ska dessutom göra stan osäker imorgonkväll med resten av mitt gang! WATCH OUT!

före & efter.



fint att jag kissar ner mig på första bilden hahaha.Det ska iaf föreställa jobb vs träningsklädsel idag.

OJ va skönt med träning, fortfarande snorig men tror att kroppen behöver träningspushen för att putta bort bacillerna. Det blev:

20 min promenad/jogg
3 * 20 situps
en jävla massa biceps
liite triceps
10  min cykel

Grattis Frida och välkommen tillbaka till the fit life. Imorgon kör vi igen!

8/4 2010.



Redan torsdag? Igen? Ja det är som dom säger; tiden går fortare ju äldre man blir, NJUT Frida!! Idag ska jag börja mitt nya liv, jag ska köpa gym-kort (jag tror jag ser en flygande gris utanför fönstret)! Heja mig. Men först - jobb, yiiiha!

dagens i-landsproblem.



Va fasiken ska jag välja för färg?? Usch...

7/4 2010.


love lanvin.

Back in business, näsan är inte riktigt med men den gör framsteg. Efter jobbet ska jag unna mig ett klädesplagg, det är jag banne mig värd efter en påsk i misär! Jag vet precis vad jag ska köpa! Idag är min pojkvän ledig också, yiiiha!

happyday!

Idag fick jag besked om att min bästa killkompis kommer hem i maj, för att stanna! 3 år i canada is way to much!


Ville with his red halo, he's my angel.

new week, new life.



Ensam ikväll då slår jag på stort och kör frukt/grönsakstallrik, färskpressad apelsinjucie, kokt ägg och ett iskallt glas vatten. På torsdag ska jag dessutom börja träna, har helvetet fryst till is? Ja man kan ju undra. Sportlife here I come. Några erfarenheter från någon?

Ps. Jag ska inte tröstdricka lite påskmust sen, inte, bara lite, kanske, jag är ju ändå ensam ikväll.

ciao mon amour.



Nu ska jag ut på prommis med Joss och socialisera lite. Ska bli skönt att komma ut i friska luften en sväng.

Ciao bellas.

6 april 2010.



Jag kör hemmadag idag, ser ut som en fågelholk när jag försöker att andas (näsan är useless). Men imorgon är jag back in business på jobbet, då ska jag smitta ner alla andra.

Nu ska jag dock lapa lite sol under filten på altanen, if thats ok with you!? :)
Puss

statement!

I detta inlägget så har det absolut INGET med min blogg att göra, jag kan bara säga att jag + många av er mina fina läsare har blivit så lurade så det finns inte ord. Djungeltrumman är igång och det finns inget eller ingen som kan stoppa den. Jag delar gärna med mig så hojta till om ni blir nyfikna, med tanke på att ni råkat ut för exakt samma sak som jag så förstår jag om ni blir lite nyfikon nu.

Sweet dreams.


i've got proof...

bio-outfit.





dagens guldkorn - pojkväns tisha, converse och elefantring.

Nu ska vi gå på AVATAR i 3D med goa vänner. Pussis

warning! to much information.

Inte kul med snor i näsan som liknar Konrads Kalas Klister.

never grow out of style.





Har redan två par men vill ha tre par till. HELST dom oranga, yummmmmie! Godmorgon looovers.

because of you.

Så länge som jag bloggat och kommer blogga så kommer jag ALDRIG att utge mig för att vara någon/något som jag inte är, aldrig.. Men vissa har visst svårare för detta, jag förstår inte, jag förstår INTE!

Ledsen för ologisk bloggdag men jag är fan livrädd! Men jag har haft en finfin påskdag ändå, promenad med pojkvän till farmor där vi fick fika + påskägg och sen hämtade vi bilen hos gårdagens sällskap och varsin kebab, ja i korta drag min påskdag.

Happy sunday, till viss del.

scoop.


Kramgoa Figo!

Gårkvällen blev så lyckad som det går, tror vi kom hem runt 4 am i morse efter 3rätters, tjöt, bad i 40-gradig tunna framåt 2-tiden under stjärnklar himmel och ännu mer tjöt. TACK fina vänner för en lovely afton.

ps. När man klurar ut att DU bara är en stor lögn så faller bitarna på plats så in i helvete bra. SICK!!

happyeaster.



Nu har vi packat ner badkläderna och ska åka till en lagkompis till min pojkvän, hans tjej och ett par till, knytkalas, lite öl, bada badtunna (om jag känner mig redo) och bara mysa. Perfekt påskafton om ni frågar mig. Vi har med oss chokladcheescake som efterrätt.

påskfläta.



Nu packar jag ner näsdukar och nässpray i väskan och tar med mig pojkvän på lite påskärenden. Påskharen (läs. pojkvän) ska tydligen shoppa och så måste vi handla lite ingredienser till kvällens efterrätt som vi ska bidra med till knytkalaset som vi ska på. Yiha!

uppe med tuppen.

INTE okej att vara uppe så här tidigt en helgdag!! DAMN YOU snor... Glad påsk föresten, solig påskafton, helt underbart. Och nu när jag ändå är uppe flera timmar innan pojkvän så kan njag ju passa på att göra påskfrulle, sounds good?




honey, he is home.

Snart är min boyfriend back in town, äntligen, börjar känna mig ensam (därav den rikliga bloggdagen, good for you). Vi ska fira påsk ensamma idag med TEXMEX!! Well well nu ska jag agera taxidriver och get my loverboy.


hoppsan...



I think the easterbunny forgot something! Det gillar vi... ni kommer väl ihåg kuckelimuckmedicin?

lovely.



Finfina presenter från Busan och hennes Robin. Kaninerna är ju finast, jag och min pojkvän! Nu ska jag kolla på paradise hotel.

jag ska INTE klaga.




Trots att jag har sovit dåligt, knappt kan andas, pratar med en kråka i halsen och fick ställa in dagens utflykt så ska jag inte klaga. Bästa vännen kommer hit nu på påskfika, påskharen var här igår och lämnade ett påskägg till henne & Robin (påskhare = moi). Jag ska försöka att inte snora för mycket på dom.

kontraster.




Det är en lång väg från att doppa tårna i den arabiska golfen till att mysa hemma i sängen i svedala... jag är lyckligt lottad som får/fått göra båda. Och vet ni?? IMORGON SKA JAG SOOOOVA!! No mr alarmclock.

Godnattis.

nytt.



lykta - hemtex

Nu har jag trotsat sjukan och storstädat hela lägenheten (ja med hjälp av pojkvännen såklart lite). Nu ska jag även trotsa matlusten som inte existerar och peta i mig lite mat och påskmust.

Hur inviger ni påskhelgen mina bitches?

stoppa om mig.

Efter lunch med Sahar så ska jag heminvestera lite innan jag börjar kurera mig ordentligt. Vad tror ni om vårlakan, vårfönster och lite finförvaring? Det tror jag på. Nästa projekt blir att göra altanen fin, I cant wait.



sköna hem


årets första påskägg.

Jobblycka är när man på skärtorsdagen får en ny Kinnarpsstol i årsmodell 2011 när vi egentligen har avtal med en annan möbelleverantör. Tack påskharen (aka. sjukgymnasten)!

ps. det blir så när man har ett skulderblad som står ut mer än det andra. Gott.

RSS 2.0
Startblogg.se