sweat is just fat crying.





Idag var det värre än förra måndagen. Först 30 min indoorwalking, stenhårt, tjena gråtande kropp! Och sen 30 min cxworx där vi totalt dödade musklerna i magen och i benen. Men perfekt start på veckan, iaf om man vill undvika att kunna gå resten av veckan.

Nu blir det mat och ensam mamma söker.

agnes brown case.



Köpte ny miniplånbok från Gina i lördags. Tröttnade på min feta som tog mer plats i väskan än den var värd. Nu är det bara vip-korten, körkort & sedlar som får åka med.

one year ago.



Tröjan har syster "lånat" och börsen ligger i Norge. Halsduk & jacka har jag kvar, från Filippa K respektive Monki.

Godmorgon måndag.

höstig promenad.

image description
image description

Idag fyllde jag verkligen lungorna med frisk höstluft.
Nu ska jag strax laga pannkakor, mums.

lazy sunday.







Här ligger jag idag. Plöjer the bachelorette season 6. Kan hända att jag går ut en sväng och går om solen vill komma fram, just nu är det så dimmigt så jag knappt ser beachen.

Idag spelas sista matchen i adeccoligan och för pojkvän den här säsongen. Känns sjuk, tiden har gått så himla fort, dock inget jag klagar på. Det är inte alla par som kan säga att dom med bravur klarat nästan ett helt år i olika länder, well we did ♥

ps. krukan ovan är den andra grejen jag inkasserade på galleriet i fredags, love.

in my bed.





Köpte nya randiga örngott på Åhléns förut när jag ändå skulle bädda rent i sängen. Det enda som saknas är människan jag delar sängen med, börjar bli tröttsamt att ta upp hela sängen själv på nätterna. Men snart så...

peace out.







jeans - gina. tröja & skjorta - h&m. skor - forever21.

Jag har redan hunnit köra ett lass skräp till sortergården, SÅ skönt! Nu kör jag vidare ner till galleriet där det blir lite jobb och familjemys fram till tre.

Puss på er

light.






Mitt senaste köp alltså, den blå flaskan. Mycket nöjd.

Nu har jag tänt alla ljus i mitt hus och ska ställa mig vid spisen och laga god fredagsmiddag. Idag blir det lax & pasta, yum.

wanna see?



Fick med mig två godbitar från butiken i galleriet idag, well, jag fick med mig en hem och den andra får åka bil imorgon då den var lite väl otymplig att ta på cykeln, vill ni se?

Det får bli senare för nu ska jag rensa förrådet, ställa bort utemöblerna och laga mat (hmpf.)

how can I not?





Idag kör jag på utejobb hela förmiddagen, håll tummarna för noll regn och glada torgknallar.
Hörs sen!

ingen lugn stund.





Shit pommfritt, hur hinner folk, eller snarare hur orkar folk? Jobba, handla, åka, flänga, laga mat, städa, pausa, betala räkningar? Jaja jag har iaf hunnit med att jobba & handla. Inhandlade dessutom två lampor till min bike, nu är jag alltså bara olaglig när jag cyklar på gågatan och det kan jag stå ut med. Handlade dom dessutom av en av mina flitigaste läsare, så kul att du tillkännagav dig äntligen Sandra! Så kul att få ansikten på er som sitter där bakom skärmarna.

Nu ska jag fortsätta här hemma, packa upp, damma av, plocka bort blablabla.
Küss

thursday.


Glöm inte att le!

Halleluja för torsdagar, speciellt torsdagar då kontot klirrar till och man kan shoppa upp den på två röda, well thats not gonna happen, kanske på lördag. Nu blir det jobb hela dagen så vi hörs sen! Detta plus nåt mer kommer tidsinställt.

bio.





Linnen & kofta - h&m. stövlar - hunter.


En dag med mycket att göra, givande möten och ett och annat lite chockartat besked tar jag nu kväll. Jag har bytt om till lämplig biooutfit och dragit på mig mina gummisar (det ÖSER ner ute) och ska bege mig till bion för myskväll med Emelie, precis vad jag behöver nu, har en del att snacka igenom.

matta.



-jysk

Den färgglada ska jag köpa, I LOVE IT!

i min väska.





Tänkte det kunde vara lite (o)intressant att se vad jag har i min beloved Marc så here you go:

Necessär (från tokyo milk) med bla; alvedon & andra tjejgrejer som kan vara bra att ha.
RayBan solglasögon
Iphone
Min jobbtelefon och bluetoothheadset
Passerkort till jobbet & träningskort
Nycklar
Tuggumi
Mascara (volume million lashes) 
Mitt älskade lipbalm (L'occitane)
Bodybutter till torra vinterhänder
Hörlurar till iphonen

Plånbok har jag ju också men den var ute på andra äventyr när jag tog bilderna.

dagens svarta.





byxor - h&m. tröja - monki. halsband - fått av farmor.

Det var kallt att cykla hem utan handskarna, dom ligger lämpligt nog på jobbet. Tack bästis för mysig kväll och smaskigt skvaller ♥

Nu laddar jag inför imorgon, mycket kul och spännande på g! Tidsinställda inlägg kommer som vanligt :)

details.

image description

klocka - present. armband - forever21 dubai. ring - h&m. nagellack - sephora.

Resten får ni se sen.
Ciao.

we found love.




Tisdag, en dag närmare homecoming, I like. Nu när det är så nära går tiden så ooooofantligt långsamt, sen är jag ju även världens mest otåliga människan också, grattis.

Well jobb & träning & idag även fika med goa tjejer gör att tiden går liiite fortare iaf ♥

ps. snart fem år och jag är lika kär nu (om inte mer!?) som jag var då. F + J = true story.

dubbelpass.







Idag körde jag och Mirre stenhårt med träningen! Vi började med ett pass indoorwalking, så in i helskotta svettigt och galet jobbigt men väldigt skönt så klart. Efter det rusade vi upp till B-salen där vi körde ett pass CXWORX, där vi tröttade ut magmuskler, rygg & ben. Jag är helt klart nöjd med dagens work out.

Nu varvar jag ner med gokvälle; mackor, yogurth & müsli och två kiwisar. Till efterrätt blir det vindruvor.

army fur.



- luisaviaroma.

vecka 43.

Ny måndag, ny vecka. 2 månader exakt kvar till julafton, lite mindre än en vecka kvar på sommartid. GALET! Denna veckan är fullproppad med jobb och i och med gårdagens träning så kör jag även igång (på allvar denna gången) med min träning. Med bilden nedan som pepp, inte mycke till sexpack men sannerligen bättre än idag.


min dag via twitter.







Ni vet ju vid det här laget att jag även twittrar. En dag som idag (när jag varit ute från 10 till 19) så kör jag alltså twitter istället för blogg. Detta är ett plock från dagen. Efter lillebrors innebandymatch körde vi brakfika, sen utmanade jag lillebror och lillasyster i bowling, ja resultatet ser ni ju ovan. Vinnaren (läs: jag) fick bestämma lunch och det blev kebab/pizza/hamburgare innan vi var hos farmor för söndagsfika.

Jag har alltså typ ätit mer än konstant idag så när jag gick hem (typ rullade hem) så svängde jag inom gymet för att svettas en timme, fy så skönt! 30 min på löpbandet innan jag körde ett hårt och tungt benpass.

Tack för idag min älskade familj ♥

les copains.



Kära tomten.
Får jag denna i julklapp kräver jag inget mer! Förutom kanske lite snö...

work.







Nu sticker jag till galleriet för lite lördagssysslor, det är dock mer kul än vad det är jobb. See ya later!


från det ena till det andra.



Från smygvernissage/aw på galleriet ...





... till hämtmat & soffhäng hemma. Och snart kommer Emelie! Finfin fredag ♥

change of plans.

Som vanligt med mig så återstår det inte många av morgonens ursprungliga planer. Istället för aw-fika med Malin så sticker jag ner på galleriet en sväng och senare istället för biodejt med Emelie blir det skräckis hemma i soffan (Emelie är dock fortfarande kvar). Change of plans maybe, men lika bra!

hunterboots.





Idag har campadre kört igång en kampanj med Hunter, massa olika modeller och färger och ja ni ser ju priset, 1000 spänn billigare än rek. ca. pris, crazy.


YSL.



yves saint laurent.

framkallat.



Nu har jag skickat ett hundratal med bilder till framkallning. Jag försöker att framkalla med jämna mellanrum så känslan av att bläddra bland bilder på papper fortfarande finns kvar. Älskar minnen på print ♥

rutor & blått.











Det första jag ser när jag kommer innanför dörren är sjön, idag sken det nåt konstigt blått sken utifrån, jag älskar hösten och alla färger, både på träd och på himlen, men framförallt älskar jag våran utsikt från soffan!

Nu har jag bytt ut klackarna mot bekvämare runtones & ska bege mig ut på ett litet mission så fort jag fått klart det jag ska ha med mig. Senare kommer Jossan för kvällsmys.

yes please.



free people.

details.



Sista gången jag använde conversen för i år?

damn you.

Känslan när man tagit två bett på dagens första föda (en grillad korv i bröd) och korven sen glider ur brödet och ner på det smutsiga hissgolvet - känslan då = SVINhungrig! Går man länge nog utan mat så domnar den känslan bort men nu har jag väckt björnen som sov, fan.

.


tack sis ♥

Blandade känslor när jag pussade J hejdå på flygplatsen förut. Hatar verkligen att åka ifrån honom men ville gärna åka hem till mitt hem och min familj, min fina familj. När jag kom innanför dörren till mitt nystädade hem stod skålen full med godis på vardagsrumsbordet, lillasyster är nog bästa lägenhetsvakten.

Nu ska jag duscha och försöka få ihop nåt ur kylen/frysen att äta.

anine bing.



Anine Bing har designat en kollektion för Cooee, så fina, enkla, stilrena smycken! Hoppas att dom inom en snar framtid finns att köpa på galleriet bland dom andra Cooeesmyckena.

1-3.

Matchen slutade med förlust men min J gjorde mål och det är så skönt att se honom tillbaka i form efter sin långvariga skada. Heja J! Nu har vi ätit tacos & fajitas och väntar på 21-filmen på fyran. Puss

fotbollssöndag.



Idag är det kamp! Första kampen som jag ser sen i maj, längesen. Ska bli kul, idag får jag dessutom sällskap på läktarn av Camilla, vi får se om vi räcker till för att dom ska ta tre poäng. Keep your fingers crossed!

bowling & kos.



image description

image description


Stavanger är en så mysig stad! En riktig hamnstad med mysiga gränder, små trähus och mysiga butiker. Efter lite stros på stan så intog vi bowlingen och den behöver vi väl inte kommentera mer än att pojkvän vann, jag och Camilla körde tjejrace och följdes åt nästan hela vägen. Tack vänner för en mysig stadstur!

Nu står pojkvän vid spisen och lagar sen lördagslunch medans jag tänder ljus och gör det ännu mer koselig, bra uppdelning ;)

lördagskos.

Nu ska vi snart åka in till stan med Olav & Camilla för lördagskos. Igår nämnde någon nåt om bowling, vi får se om jag får möjligheten att visa mina skills haha.

Hörs sen!

we're out.



Nu blir jag snart hämtad för middag inne i Stavanger. Insåg förut att vi missar idol men det gör inte så mycket om jag istället är ute med fina människor och äter god mat :) Denna gången när jag packade så uteslöt jag finare ute-kläder för hittills har jag iinte behövt använda dom så jag har fått piffa mig med jeans och min nytvättade tröja, hope its good enough haha.

fredag.

image description

Igår när jag flög hit var det klart hela vägen, så häftigt att se norge ovanifrån, lite mer dramatiskt än svedala. På bergen i horisonten låg det snö på topparna, urranburran.

Hittills idag har vi gjort: inget. Senare ska pojkvän på träning och jag ska gå en sväng, senare ikväll när killarna tränat ska vi ut och äta med målvakten i laget och hans tjej, ska bli mysigt!
Tjipp

duktiga.

Nu är ni iaf ett par st som vågar er på kommentarerna, då blir jag glad!

pussar och kramar.

Nu är jag framme. Pussar och kramar, mums. Nu står dock pojkvän vid spisen och lagar oss lunch medan jag kollar på ungkarlskvinnan (the bacholerette), lagom rättvist. Han har dessutom satt på golvvärmen överallt i lägenheten för att jag inte ska frysa, kärlek!



FY på er!

Emelie skulle kommit hit på onsdagsmys men fick åka till sjukhuset istället, och nej, inte för att föda barn riktigt än. Hon var ute och gick med deras hund och ramlar, hunden springer och Emelie eftersläpandes PÅ SIN TJOCKA MAGE! Samtidigt som det här händer går det förbi folk som inte gör eller säger nåt, går obemärkt förbi.

Jag blir så förbannad så jag mår illa! Det släpas en höggravid kvinna på magen på marken och man tittar inte ens upp!? Så jävla fegt och så svenskt.

NÄ nu ska jag stänga av innan jag blir alldeles för tokig, som tur var mådde bebisen i magen bra och Emelie likaså, det är vad som betyder nåt, dom idioterna som gick förbi borde dock undersökas ordentligt!

pälsvästen på.







jeans - cheap monday. linne & pälsväst - h&m. tröja - topshop. väska - marc by marc jacobs.

Det är lite för kallt för bara skinnjacka och absolut för kallt för bara väst så nu kör jag både och, finfint!

lassemys.

image description

Efter jobbet cyklade jag ner till galleriet och sysselsatte lillebror, jag ÄLSKAR att han pussas lika mycket som jag pussar honom (eller skulle man kunna säga att han hånglar upp min haka!?), han är så go och kramas mest hela tiden.

Nu ska jag packa norgeväskan och sen kommer Emelie hit för onsdagsmys framför Bonde Söker Fru ♥

ps. Lumme, oroa dig inte! Jag ska blogga det dubbla i norge, typ, skulle aldrig lämna dig i sticket ;)

unactive.

Eftersom ni verkar ha bättre saker för er än att lämna spår efter er här så gör jag detsamma. Fullt ös medvetslös, imorgon åker jag till pojkvän, HA för er!


melissa.


sommaren 2010

Förra sommaren var jag och bästis på sommarkonsert med Lars Winnerbäck, Laleh & Melissa Horn, galet bra! Nu har vi precis köpt biljetter till att se Melissa Horn i vårat nybyggda konserthus i slutet av november. Jag och bästis och Melissa Horn, kan nog inte bli mycket bättre ♥

stickat idag.





klänning & kofta - h&m.

Tills dess att jag lämnar Jönköping på torsdag har jag fullspäckat schema. Det börjar....  NU! Tvätt, fika med mamma & lillebror och hämtning av katter får starta den sista nedräkningen till KRAMKALAS.

silver-tenn.




Detta halsband fick jag & min syster av farmor häromdagen. Det är extra coolt när man tänker på att det är tillverkat här i Jönköping år 1934 (!!!) Fint va?

djurkuddar.







Dom här sötnosarna är från areaware och säljs på galleriet. Finns massa olika djur i olika storlekar. Min favorit är zebraungen, den hade gärna fått gosa med mig i soffan.


bloppis?

Innan jag lägger ut alla mina grejer på tradera tänkte jag kolla med er om det kanske skulle vara intressant med bloppis här på bloggen?

Det handlar om skor, kläder, väskor och halsdukar/sjalar.

walking dead.

image description

Så här glad var jag i fredags. Idag - not so much. Sovit på ett ungefär 4 timmar inatt så jag är med död än levande, ett jävla vrak skulle man kunna säga. Tur för mig att jag bara jobbar 3 dagar denna veckan så idag kan jag säga: happy lillelördag!


mysig söndag.





Idag degar vi i soffan, kollar på serier och bara myser. Jag har dock ansträngt mig en gång; när jag rensade i garderoben, på tisdag kommer jag lägga ut en del godbitar på tradera, håll utkik!

Sötaste freakshowen in town!





Idag har jag träffat min fina goa härliga Carro från götlaborg! Sen hon flyttade härifrån blir det för få dejter så idag hade vi en del att gå igenom. Förutom en guidad tur på galleriet så satt vi och kuckilurade på Kaffefabriken, pratade hemligheter, skvaller & skrattade så vi fick ont i magen, mest över hur fruktansvärt jävla snygga vi är!

Tack för mysstunden Carro ♥

eftermiddagsnap.





Medans matten i huset lördagsstädar så tar kissarna sitt eftermiddagsnap och ni ser ju, jag har inte problem med sängsällskap trots att pojkvän bor i ett annat land. Cilla är speciellt förtjust i resväskan (som jag nej, inte packar upp ordentligt mellan mina resor till Norge) och Sid värmer min sida.

Vi kan också konstatera att Cilla är mer för att posa om man jämför med Sid som är lika kameraskygg som husse J.

fetbort.

Era reklamkommentarer går FETBORT, jag har aldrig och kommer aldrig delta i någon tävling eller annat skräp, bara så ni vet, ingen idé att lämna dom med andra ord. Delete.

skinny pants.



Nu sticker jag till galleriet för lite lördagssysselsättning. Det blir bus med lillebror och lite jobb. Idag får jag dessutom finbesök! Weii.

Finally Friday.


Det har väl inte undgått någon att jag älskar fredagar mer än typ livet!? Idag blir det jobb all day och sen ska jag och Mirre köra våran fredagspecialare; gym - bastu - hämtmat (primasallad lutar det åt) - idol & godis. Det kan jag garantera är ett framgångsrecept!

Nu - frulle och håll tummarna för att jag slipper det ruttna ägget idag.

dejtnight.

Jag och Emelie hade dejt ikväll, eller ja, jag Emelie och kulan. Det gäller att passa på att umgås ensam med henne nu för snart har vi bebissällskap också, det ska dock bli väldigt mysigt det med! Jaja hur som helst. Vi gick på bio, spontanbio, vi smög in i salongen precis när dom släckt sen satt vi och snaskade snacks till Jägarna 2.

Tack fina vän ♥



och vips så var min sämsta start på dagen som ett minne blott...

recept på en misslyckad morgon.

- Strax innan jag vaknar drömmer jag om huggormar i min säng.
- Väckarklockan ringer, men utan ljud (!?) så jag vaknar med ett ryck 45 min efter väckningstiden.
- Cyklar till jobbet i skyfall vilket resulterar i kläder på tork och en lagom avklädd Frida (strumpbyxor & tröja) och rufsig kalufs.
- Lyckas norpa åt mig ett ruttet ägg till frukostfikat.


vote for it!



Den här fina fick jag igår av Jossan - hon känner mig helt klart! Så nu får det bli kanelbullens dag VARJE dag minsann.

dagens motion.



För första gången på lääänge ska jag nu ut och springa. Efter två dagars kanelbulleätande så känns det som att lite motion är befogat. Det får bli ett varv runt rocksjön innan jag serverar köttfärssås här hemma, mums.

whitney for bikbok.





Idag släpper Whitney Port sin kollektion som hon gjort för Bikbok. Tröjorna ovan är mina favoriter, speciellt den gråa, MYS!

Jag kan inte se så mycket annat än stickat och boots nu framöver, skönt, varmt och mysigt.

7 dagar.

Idag är det bara sju dagar kvar tills jag åker till Norge och pojkvän!



over and out..

switch.



Istället för att köpa den nya iphone 4s (hihi lite kul att det inte vart en så omtalad iphone 5, men vad vet jag!?), så tänkte jag byta ut min baksida, lite dumt med glas så jag har ju en spricka rakt igenom hela baksidan. Har hittat supersnygga baksidor som man helt enkelt skruvar på istället för glasskivan som sitter där nu, prima!

boomerang.



JA tack!

kanelbullens dag!





Detta slängde jag ihop igår efter jobbet, my god va gott! Måste ju fira dagens happening (en underbar ursäkt till att få fika en tisdag??), så efter jobbet idag kommer mina fina vänner hem på fika hos mig. Mums. Firar ni?

kvällsmat.



Nu är jag klar med mitt mission (ni får se vad imorgon hihi) och äter gott knäcke och varm choklad nu framför Ensam mamma söker.

ps. idag spelade pojkvän andra matchen sen skadan och stod för 2 av lagets 3 mål, weii.

gissa vad...



...jag ska göra nu!? Ledtråd: Imorgon är det en speciell dag, i alla fall för oss fikatokiga. Mumsfilibabba.

leather.



Dom här beställde jag häromdagen när jag ändå skulle beställa lite till pojkväns höstgarderob (mucho dyrare i Norge), jag har provat dom här hemma men då hängdes dom tillbaka, men nu är det dags; mitt livs första par skinnbyxor*!





*leatherimitation that is.

us today.



Efter en förmiddag ute på vift med Jossan så är jag nu helt slut så jag och Cilla ligger utslagna i soffan, käkar godis och kollar på Pretty little liars. Finns nog inget bättre sätt att spendera en söndagseftermiddag på. Vi saknar dock J ♥

Less.

Inte nog med att jag har pissont i halsen och är tjock ända upp i näsan så slutar man aldrig förvånas över hur folk är funtade!? Dagen fick avslutas med 52 min med bästis i örat för att spy galla, finns ingen som ger mig så mycket energi och kloka ord som hon gör ♥ därefter fick pojkvän agera slagpåse en snabbis innan jag bestämde mig för att bara ägna NOLL energi på det, its not worth it.


2005 me and bestie.

Nu blir det läggdags och så hoppas vi att halsen mår prima imorgon när jag vaknar, håll tummarna!

saturdayglory.



Godmorgon mina vänner.

Nu sticker jag till galleriet och hjälper till lite, weii, trodde aldrig det skulle vara så kul att jobba lördagar, å andra sidan är det nog jobbet som gör det.
Hejhopp.

RSS 2.0
Startblogg.se