då var det sommar igen.



Idag har jag spenderat största delen av dagen hos pappa & co. Lunch, fika & Lassegos i skuggan. Solen har äntligen valt att titta fram igen! Efter en stund kidnappade jag killen ovan så vi fick lite syskonsnack för oss själva.

Nu ska jag fly solen och möta Mirre på sportlife för ett söndagspass på gymet, vi ser redan nu fram emot hur skönt det kommer vara efter.

hold on for one more day.







Det är ju ändå lite mysigt att kunna tända lite ljus så här på kvällskvisten ihop med snasket och colan. Som underhållning är jag inne på säsong 2 av How I met your mother, klass.

ps. jag såg bridesmaids igår och jikes vilken film. SE DEN!

mysig lördag.







jeans - forever21. linne - h&m. kofta - lager157. clogs - moheda. armband -ginatricot. väska - marc by marc jacobs.


Idag kom Anna hit från el stockholmo. Hon skulle hämta sina små kattbebisar Doris och Sune hos Bella. Då passade vi på med lite catch-up sen senast innan Anna och hennes Rebecca anlände. Det var mys. Nu ska jag plocka lite här hemma och sen lägga mig i soffan och inte resa mig på hela kvällen, yum.

ps. gillar ni mitt nya armband? I DO!

cupcakes.







Detta avslutade jag igår (eller inatt?) typ 00.52. All made with love och ska delas med mina loved ones idag.

Lovelilovelove.

bloggen ja.

Just det, jag har en blogg. Jag har dock dessutom ett jobb och lite annat pyssel att pyssla med så ibland får bloggen bortprioriteras. Nu ska jag snart iväg för fredagsmys med Lummis, mat och bio.

Hörs imorgon ♥

för att jag är värd det.


mirre kämpar och jag.. eh.. vilar?

Jag tror vi kämpade i 1½ timme på gymet, löp, armar, rygg, mage & lite cykel på det. När jag darrade från gymet kände jag mig hungrig och ruskigt värd en go primasallad. Nu känner jag mig supernöjd med dagen!


sallad, gurka, tomat, paprika, räkor, rödlök, fetaost & pestopasta.


träning.

Nu ska jag möta upp Mirre för sommarens första träningspass (varit pissedålig på gymet i sommar), vi ska svettas tills vi nästan dör.


words of wisdom.


fikaonsdag.







klänning & väst - h&m. skor - converse. väska - my love marc by marc jacobs.

Kom precis hem från en get-together med våra amerikaska släktingar som är här i sverige på besök, this post is for you! It was great to see you again :) Alltid bra att få gnugga engelskaknölarna en stund, var ju ett tag sen man läste engelska (observera då att jag gick en internationell linje på gymnasiet, ajaj).

Nu har jag iaf kramat katterna hej och ska alldeles strax krama dom hejdå så jag kan ge mig ut på en pw i solen. Gott.

autumn news.







Favoriter. Och ni vet ju redan att jag längtar lite till hösten och allt vad den innebär (kan bero på att jag längtar så jag dör tills jag är ihop med min J på riktigt igen!?)

stadsparken.



Efter jobbet idag mötte jag upp min fina mamma och lillasyster för en velvetburgare ihop. Vi satt och tog igen förlorad tid och kollade på människor i typ två och en halv timme, så mysigt. För att sen gå bort lite av burgaren mötte jag upp Emelie för en promenad i stadsparken, alltid lika mysigt och givande att träffa henne, är så glad att jag har lärt känna henne ♥

välkommen till världen.



I morse kom en liten ny sötknopp till världen då pojkväns syster och hennes J fick en liten tjej. Redan i fredags när dom var på besök var det på g men inte förrän i morse såg hon världens ljus. Jag längtar så jag får ont i magen tills jag får snosa på henne.

Grattis världens bästa ♥

fresh fruit.



Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar frukt och bär av alla dess slag. Detta fick bli dagens kvällsmat, nektarin, kiwi & blåbären som jag och svärmor plockade häromdagen.

Mums.

hemma i Jönköping.







Varje dag vi får ihop tar vi vara på, njuter av och utnyttjar till fullo. Nu är jag återigen hemma i Jönköping och pojkvän är på väg tillbaka till Norge. Känns såklart lika shittigt som vanligt när vi åker åt olika håll men det är inte lång tid kvar till dess att jag åker dit och tills dess kan jag leva på helgens minnen.

Nu ska jag städa och gosa med mina katter.
Välkommen hem Frida.

norge.

Idag känner jag att bloggningen är totalt meningslös, det som hände igår i vårt grannland är helt fruktansvärt. Hela eftermiddagen och kvällen igår satt hela familjen framför tv och twitter och följde uppdateringarna slaviskt, ändå har vi fortfarande inte fått in det. Det är som i en av dom hemskaste skräckfilmerna, men på helt och fullt allvar och i verkligheten. När vi väl gick och la oss brakade åskan ut och då blev det ännu mer absurt.
Som sagt, just nu känns bloggen helt och totalt meningslös.

friday feels like saturday.

Jag kände i morse att min rygg inte är van vid att trängas med pojkvän, i en 90-säng, aj. Men men det är väl charmen att bo i hans ill-blå pojkrum. Nu spenderar vi en grå dag i mjukis framför golf på tv i sällskap med en höggravid fiiin svägerska och resten av mysfamiljen <3 Talk to you later.

då åker jag.



Massagen min blev framflyttad så jag kommer nu iväg lite tidigare. Jag är nyduschad, väskan är packad, och telefonen laddad.

Vi hörs framöver kompisar.

p3 dokumentär.

För en annan som mestadels sitter inne vid en dator och jobbar nu mitt i sommaren är p3 en gåva från ovan, speciellt p3 dokumentär. Senaste dagarna har jag lyssnat på bland annat: Estoniakatastrofen, Mordet på Fadime, Mordet på Hörby-Helené, Smisk-Hans Scheike, Norrmalmstorgsdramat, Catrine Da Costa, Sjukhusmorden, Arlandarånet & Alexandramannen, tidigare har jag även lyssnat på dokumentären om flodvågskatastrofen.

Så om det är någon av mina läsare som sitter vid en dator och jobbar, eller kanske någon som vill ha nåt att lyssna på i hängmattan så rekommenderar jag er att klicka och lyssna på nån av alla spännande och intressanta dokumentärer.

roadtrip.






Ni vet väl redan att jag är spontan va? Well pojkvän är likadan så ikväll ses vi och vi får vara ihop hela helgen hemma i hans föräldrarhem med hans föräldrar ♥ Jag längtar tills jag får krama på dom alla tre.

Först ska jag dock jobba hela dagen och gå på en timmes massage 16.30, det ni!

olivträd.





Efter jobbet idag åkte jag till Plantagen, jag hade hört rykten om billiga olivträd. Och yes, 1 träd för 179 kr (TIPS!), det fick bli två träd, en orkidée och en liten kruka hjärtan på tråd till kronan jag köpte på Gekås igår.

it's all you need.


Idag tar vi nya tag, hoppas på bättre tider och njuter av att det snart är närmare till fredag igen. Efter jobbet ska jag fortsätta på gårdagens shoppingenergi, måste ha nåt annat att tänka på och nya lampfötter så det passar ju sig då.

Talk to you later.

det blir inte alltid som man tänkt sig.

Vid lunch idag åkte jag till Ullared. Mysutflykt med lillasyster, bästis och bästis mamma. Jag tog bort texten här, kom på att det inte är nåt jag över huvudtaget vill blogga om, respekt. Jag har iaf shoppat idag, mycket skräp som vanligt, men kul och mysigt var det!



vi hörs imorgon med förhoppningsvis lite roligare och bättre bloggning.

från a till b(låbärspaj).









Detta sysselsatte jag mig med igår efter jobbet. Tog med min fina blåbärsOlle ut i blåbärssnåren och plockade ihop till min egna (superba) blåbärspaj. Harmoni, vän och skog. Nu är jag återigen laddad för veckan.

Idag jobbar jag bara halvdag, I'll tell you why later.

bloody monday.



Jag återkommer senare.

det blev en mil.

Bestämde mig förut för att ta en promenad, min vanliga tur på ca 5 km, rensa huvudet lite. Well, det blev lite längre. Hade en sån skön dag då benen inte vill sluta gå, mer mer mer. Det blev 1 mil till slut och nu är jag lagom mör.

Nu ska jag ligga och pösa på soffan resten av kvällen med kall cola och nåt smarrigt att äta.








lördag.



Go frukost framför nyhetsmorgon. Vädret ute är sådär vilket betyder att jag nog inte kommer gå längre än till tvättstugan idag. Härligt.

reunion.











Jag trotsade mitt onda och gav mig iväg på en liten återträff med mitt gang från gymnasiet, vi har inte varit samlade på 6 fucking år, galet. Middag och tjat på twin innan tidig hemgång. Nu myser jag hemma med lite snask och tända ljus, längtaaar till sovmorgonen imorgon.

regn.

Jag gick hemåt från jobbet framåt lunch, hade så ont och nu ligger jag och kurerar mig i soffan så jag kan äta middag med tjejerna ikväll som bestämt! Ute regnar det och jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte är ett dugg avundsjuk på er som har semester, tycker snarare synd om er, iaf er som är kvar här, fy vilket tråkigt semesterväder.

Well well tillbaka till how I met your mother.

smile.


-weheartit.

Ät en brakfrukost, ta långlunch, smit tidigare från jobbet, köp en stor påse godis, kramas, ta ett gott glas vin, tänd ljus, sitt länge med vänner på en mysig restaurang, slumra i soffan till nåt dåligt på tv, njut.

Jag ska iaf göra några av dom sakerna idag!

boyfriend t-shirt.









jeans - bikbok. t-shirt - pojkväns. stövlar - hunters.

Nu ska jag iväg på kvällsmat hos Bella, det ska bli mys. Jag skulle egentligen tagit dagens promme bort men det ösregnar ute så jag brummar bort.

Jeansen är nya by the way. Hittade dom på bikboks rea, halva priset, förutom att dom är liite för långa så sitter dom perfekt.

Tjipp.

igår drömde jag.









Jag önskar alla kunde få uppleva Thailand, det riktiga Thailand. Igår rekade jag resemarknaden, det stillar abstinensen för stunden i alla fall.

på min önskelista.

Idag är det en månad kvar till jag fyller the big 2 5. Dags att börja fila på önskelistan kanske? Jag vet redan en sak jag ska få och det finns nog inget jag kan önska som slår det men måste ju fylla på med lite annat kul ändå, just for fun.






en liten jacka kanske? -modekungen.se

iphonepics.





















La över alla iphonebilder på datorn igår, hade kunnat lägga in hundrahundratals här men detta får duga. Sweet memories.

fem minuter hemifrån.







Mitt i stan men ändå nära till allt det gröna. Efter middag & 2 paradise hotel avsnitt kände jag att jag behövde syre. Fick dock vända efter halva promenaden då jag höll på att bli uppkäkad av mördarmygg som uppenbarligen tycker dom äger hela Rocksjön, tvi.

Nu blir det tidig läggdags så jag orkar imorgon.

Ane Brun.



Ane Brun - Do you remember. Knasig och rätt konstig låt men den är ju lite såhära fulsnygg. I like.

me and my baloons.






-weheartit.

Tisdag, dagen efter måndag, dagen innan onsdag. Denna veckan är vi 3 (TRE!) pers på jobbet, vi skulle kunna styra hela stan med våra järnhänder (not.)

Ni har väl föresten lagt märke till min lilla ballongfetish va? Önskar jag kunde bo i ett ballongslott ibland.

Tuudiloo.

good company.



Nu (massa försenat) sitter pojkvän på flyget mot norway. Känns pisstråkigt! Men men jag gör det bästa av situationen och han lämnade mig med ett kanonrecept för ensamheten. Igår kom också katterna till mig igen så jag är faktiskt inte helt ensam, mina goa små bäbisar, donnan här över är dock pojkväns prinsessa så hon saknar också lite extra ikväll.

Nu - friends & choklad.

tidsinställt.

Det är måndag, jag är tillbaka på jobbet, pojkvän åker tillbaka till Norge senare idag och nämnde jag att det är måndag? Nej, ni förstår nog varför jag ställt in detta, jag lever men jag återkommer när jag överlevt den här pissmåndagen.

ralph lauren.



Detta mms fick jag av pappa tidigare ikväll, lillebror inviger sina välkommen-till-världen-skor som han fick av mig när han var sisådär 5 dagar gammal. Han är ju den tuffaste bebisen!

fynd och tips till er som bor i Jönköping.




Denna sockersöta skål köpte jag igår på Erikshjälpen. Den passar ypperligt till goda bär. Jordgubbarna är för övrigt dom godaste i stan och finnes på Hovrättstorget, tips till er Jönköpingsbor.

news.




-hm.

Hatar ni mig om jag längtar lite till hösten? Stickat, varmt och gosigt, stora tröjor, tjocka strumpbyxor & mörka naturfärger. I alla fall en sån här dag när det är grått grått på himlen.

sunny day.



Idag bjöd vi som sagt på torsdagsfika. Hela glada familjen var här, så mysigt! Alla kolasnittar är uppätna och jag tror mamma åt flest, mums.

Direkt efter fikat åkte vi ut till Domsand och mötte upp T & H som hade det gott i solen, det var nog massa grader varmare där ute än inne i stan, kryckan tog sig till och med ett dopp. Om ett tag ska vi möta upp dom igen för middag ute, mysigt.

upp och hoppa.



Trött trött trött. Hade jag velat hade jag kunnat sova hela dagen tror jag, men klockan två får vi hela familjen på fikabesök och innan det ska vi åka på lite ärenden, nu är det alltså bara pojkvän som ska upp.

Hörs sen kompisar!

Leilas kolasnittar.



Detta fick det bli. Leila Lindholms smarriga kolasnittar. Första gången jag bakar dom och det blev hur gott som helst, dom blev mycket väl godkända av juryn som sitter i soffan (kryckan & Robin). Alldeles sådär perfekt sega och kolagoda och hur smidiga som helst att baka.

Jag gick efter detta receptet - try it!

espressohouse & bageriet.



Va härligt det blev. Vi började med en kaffe och minicupcake på espressohouse uteservering sen blev det sen lunch i solen på Bageriet. Vardagslyx.

Nu ska jag komma på nåt att baka till familjens fikabesök här imorgon eftermiddag.

happy onsdag.





-weheartit

Nu ska jag och kryckan hoppa ner till stan och fika. Vi har börjat dagen med sovmorgon, brakfrulle och film. Lillelördag så det tjuter om det.

borta bra men hemma bäst.

Nu är vi hemma i Jönköping igen efter några mysiga dagar på bortaplan. Med tanke på att jag troligtvis har gått upp sisådär 6 kilo sen vi åkte i lördags tänkte jag "fira" återkomsten med påsnörade runtones och ut på min långrunda.


Bildlöst.

Varför blogga när man har så mycket annat kul att göra!? Igår svirade vi ute med pojkväns fina vänner Annika & Jonas, var så kul att träffa er! Idag har vi haft familjemys hos pojkväns syster när goa Erica har konfirmerat sig. Nu blir det snart ceasarsallad (pojkväns konstiga cravings). Puss hej.

Så bra vi har det! Svärföräldrarna bjuder ...

img_4772 (MMS)

Så bra vi har det! Svärföräldrarna bjuder på grillat och sen jordgubbar och glass. Vi svälter inte i alla fall :) imorgon ska vi på utflykt, ska bli mysigt!


Nu åker vi på en liten Sverigeturné. Hörs ...

img_6652 (MMS)

Nu åker vi på en liten Sverigeturné. Hörs när vi är framme på dagens stopp. Puss


nu har jag ju semester!



Nu firar jag fredag och semester. Vissa firar med vin andra med godis, mums.

ny väst.





klänning & väst - h&m. väska - marc by marc jacobs. stövlar - hunter. armband - forever21.

Visst är min nya väst snygg? Köpte den i onsdags och det är inte nåt reafynd, var så pass ny i hyllorna så knappt Lumme (som jobbar där) hade hunnit se den. I love it i alla fall, speciellt till klänning så här.

fredag!






Vad passar inte bättre än jobb en regnig fredag? Med tanke på mina (för?) brända ben så är en innedag bra för mig och då skadar det inte att himlen är regntung. Blir dock nog inte heldag, sen går jag på semester, en veckas semester haha, ynkligt! Det ska jag i vilket fall fira med godis från hemmakväll och mys.

RSS 2.0
Startblogg.se