regn.

Jag gick hemåt från jobbet framåt lunch, hade så ont och nu ligger jag och kurerar mig i soffan så jag kan äta middag med tjejerna ikväll som bestämt! Ute regnar det och jag kan med handen på hjärtat säga att jag inte är ett dugg avundsjuk på er som har semester, tycker snarare synd om er, iaf er som är kvar här, fy vilket tråkigt semesterväder.

Well well tillbaka till how I met your mother.

Kommentarer
Namn: Ida

Anledningen till min soffvistelse är problem med hjärtat. Gör så otroligt ont! Roar mig med fakturapyssel så länge, och hoppas på att det går över. Här är jag bitter över att solen skiner, kanske inte hör till vanligheterna? Hehe. Stor bamsekram! / Ida

2011-07-15 @ 15:52:38
Namn: Frida

Ida -



Usch gumman det låter inte bra alls! Hjärtproblem är inget att leka med :( Hoppas du kurerar och att dom försvinner, håll mig uppdaterad. Hehe, om du vill kan jag skicka upp lite regnmoln, här har vi ingen brist på det inte. KRAAM

2011-07-15 @ 16:13:27
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/
Namn: Ida

Det är nog ingen fara. Jag måste bara tänka lite på hur jag lever (alltså no more stress). Regnmolnen kom så fort jag läste ditt svar, så jag antar att du skickade dem utan lov? ;-) Hihi. Men jag välkomnar dem gärna. Är så trött på att svettas! Film - godis och soffan ikväll, samt lite tända ljus. Du skulle på middag? :-)

2011-07-15 @ 16:40:29
Namn: Frida

Ida -



Du får ta hand om dig Ida! No more stress that is. Hehe ja jag förberedde molnen på en liten förflyttning och dom blev väl så ivriga :P då får du mysa lite extra ikväll. Jag ska pallra mig iväg på middag snart, ska träffa tjejerna som jag gick på gymnasiet med, ska bli mysigt, vi har inte träffats allihopa sen studenten. Får stoppa i mig två alvedon så är jag nog pepp sen :)

2011-07-15 @ 17:14:23
URL: http://fridalinnmans.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Så du slipper skriva namn igen

E-post: (for my eyes only)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Startblogg.se