man down.







Idag har Therese fått åka hem, liten minipermis inför helgen, en natt kvar på sjukan sen får hon spendera helgen hemma. Lycka! Jag och Jessica H åkte ut så fort vi bara kunde. Våran fina älskade Therese, vi är så stolta.

Fredagskänslan har krypit sig på tidigt denna veckan, märks på mitt humör kan jag lova, pigg, alert och lite busig. Imorgon är det dessutom 1 april, årets bästa busdag! Jag laddar upp med äggmackor, tända ljus och big brother.

torsdagsutflykt.







Nu ska jag och mina kläder åka på utflykt, en rolig, efterlängtad och mysig sådan. Vi hörs mer om det sen!

Puss

+1 till Dubai.



Igår bokade jag med jossipropp till Dubai och idag har Anna kirrat extrasäng så hon får bo med oss. 3 musketörer doin' the city, låter splendid om ni frågar mig.

ps. tempen där nere i dagarna ligger på ca +35... jo man tackar ja.
ps2. 19 dagar kvar!
ps3. ledsen för massa Dubaiprat nu men det är det som gör att jag ens går upp på morgnarna nu för tiden.

torsdag.



Torsdag? Sicko. Var ju nyss måndag!? Min enda tanke när klockan ringde i morse var: en morgon kvar, en morgon kvar, en morgon kvar... för ja, imorgon är det F R E D A G! Idag då? Jobb, möte efter lunch; förvaltningsplan.

Sen är det en extraordinär dag idag då min älskade fina bästa vän Therese får komma hem från sjukhuset, jag tror knappt det är sant. Idag är det exakt 2 månader sen det hände och idag får hon komma hem, UTAN rullstol dessutom, galet. Hon är världens bästa och jag är SÅ stolt över henne, önskar att alla kunde ha en så bra & stark & inspirerande vän som hon är. Förhoppningsvis åker jag och Jessica dit i eftermiddag så vi får kramas med henne ordentligt. Hon lär bli överröst med besök nu när hon kommer hem, det är många som längtar efter henne, how can you not? ♥

Puss på det!

köttbullar.



Men hoppsan så gott. Önskar att jag kunde bjuda var och en av er och smaka, era smaklökar hade dansat tango, kanske.

Blanda ½ dl ströbröd & 1 dl matlagningsgrädde, låt svälla i 10 min. Blanda i hackad lök, 1 ägg, ca 500 gr köttfärs, salt & peppar. Blanda ihop till en smet och rulla till fiina bullar.

Yummie.

ps. hoppas detta funkar nu, mitt tidigare inlägg har inte publicerats. suck.

dagens reminder.



-weheartit.





(tidsinställt)

20 dagar kvar.



- forever21. newlook. marc by marc jacobs.

Om 33 dagar påbörjar vi resan mot Dubai och mot att bli bankrutt, nemas problemas.

Ha, såg ni att jag skrivit 33 dagar i rubriken först? Det var ju fel, det är bara 20 (!!) dagar kvar till shoppingspree i Dubai, 33 dagar är det kvar till kramkalas i norge.




(tidsinställt)

bodypump.

Om en liten stund ska jag möta upp Mirre och Pirre för bodypump, efter det kör jag och Mirre vidare med ett yogapass. Lite lagom tisdagsträning, dont you think?

you.







source - weheartit.

dagens jobb & dagens träning.




Från work till workout. Finfint. Sen har jag avnjutit ca 15 nygräddade våfflor hos mamma, i mina insuttna mjukisar och pojkväns stora goa tröja, då var han på ett litet vänster med också på vår familjekväll.

Så fort jag kom innanför dörren (typ) så ringde Bellan från Oslo så jag fick spy lite galla, always makes me better, det är en riktig vän som står med mig i ur och skur, och vetni? Nästa vecka kommer hon hem, hon är klar med Oslo och kommer hem! Looovely.

workout.

Förra veckan höll jag min plan ang. träningen förutom att passen byttes ut mot gymet, men jag tränade ändå alla planerade dagar tills svetten dröp! Härligt.

Nu ska jag snart cykla ner till sportlife och möta upp Mirre för ett gympass igen, imorgon planerar vi Bodypump och Yoga. Prima.

jag räknar ner.




En måndag som idag (trött och mörkt) så är det extra skönt att ha finfina saker att räkna ner till.

23 dagar till Dubai
(förhoppningsvis) 35 dagar till Norge

sen kan ni ju blunda för att jag skriver som en jävla kratta...







(tidsinställt)

ponchoday.







Nu ska jag busa med katterna och deras nya leksaker innan jag och lillebror ska ut och köra bil (hualigen).

dagens träning.





30 min på löpbandet
mage, rygg och armar.

Finfint. Dessutom invigde jag ett par nya träningsbyxor, satt prima!

lördagsfika.


Nu kommer snart Malin hit på fika, vi ska sitta ute i solen och äta våran paradfika (läs: delicatoboll & cola med sugrör). Finfint. Katterna ska nog få följa med också, om dom vågar.

lördag.





Lagom tills jag stigit upp fick jag ett myssamtal från Therese. Min fina, snart är hon back on track och det räcker inte med en hand för att bara räkna upp allt vi ska äta! Snart får hon lämna sjukan och då är jag där i ett skott.

Ute skiner solen från en klarblå himmel och det blir garanterat en dag ute idag! Ska försöka ta mig till gymet också, men det får bli senare. Håll en tumme eller två för killarna som spelar match i Norge idag, genrep inför seriestarten, spännande. Heja Heja.

Tjüss.

paket till mig.





Jisses vilken snabb leverans, jag hann inte lägga jumpsuiten i min beställning igår eftersom dom redan hunnit skicka iväg mitt paket och idag låg det i kiosken här hemma. Jag bespar er att visa den på (önskar man kunde beställa solbränna också) men den är jättesnygg och sitter som gjutet. 25 dagar till Dubai idag men jag kan nu åka närsom!

tgif!



Efter dagens work ska jag till blomsterlandet, dom säljer nu 5 buketter med påskliljor (10 blommor i varje bukett) för 50 kr! Det får bli mitt lilla fredagstips till er ♥

.

Just nu känns det som att det är dumma, onödiga, pissiga saker som tar all min energi! Det är så tröttsamt. Mycket jobb, lite fritid, lite oplanerad fritid framför allt gör att alla småsaker som egentligen inte är nåt blir megastora och jag bara blir så less. Det hjälper dock att spy lite galla, Jossan fick precis agera klagomur en stund, hon förstår, och hon är en av få som jag känner att jag kan beklaga mig hos och jag vet att hon lyssnar och förstår. Känner mig lite lättare men den klumpen jag vaknade med i morse vill inte ge med sig. Får sova på det och hoppas att en, typ, oplanerad helg gör susen.

Ledsen för trista inlägg men jag är inte den som låtsas som att allt är bra om det inte är det, inte här.

anna-gretas.



Nu sitter jag och koser mig med kollegor på Anna-Gretas. Avtackning och god mat. Har aldrig testat restaurangen på kvällstid (bara lurre) men jag har bara hört bra om det så det ska bli spännande.

Talk to you later.

torsdagstips från h&m.



- jumpsuit 149 kr. Den åker med i min bikinibeställning!

klump.

Trots att det är torsdag, dagen för fredag och dagen före löning (en bra sån!) så har jag min vän klumpen-i-magen på besök. Mycket som är på gång som jag känner mig så där till som jag egentligen bara vill skippa och gräva ner, känner väl att jag kan göra nåt bättre och roligare med den tiden som det tar, men men bara att finna sig i det.

Sen vill jag inte vara särbo, men den klumpen sitter i magen varje dag.

(tidsinställt, jag är redan på jobbet)

just nu.



Det kanske är en pissdålig bild men här ligger jag och the cats. Cilla i mitt knä och Sid brevid oss. Onsdagsmyys. Jag kollar ifatt mig på BB som jag missade igår och tror jag ska unna mig lite choklad, jag har trots allt tränat idag (igen!)

rött är rätt.







- modekungen är kung.

(tidsinställt)

glöm inte att andas.




Redan onsdag, herreminje, när ska man hinna andas? Varje dag tänker jag; idag ska jag sätta mig bekvämt i soffan och bläddra igenom nya ELLE, så har jag tänkt i en vecka nu och den ligger fortfarande orörd. I. NEED. TO. BREATH. Igår orkade jag inte ens kolla på Big Brother, somnade som en stock prick 22.00.

(tidsinställt)

bikiniköp.




Förlåt mig snälla pengaguden och mitt konto men jag var tvungen, detta var bikinin jag väntat på hela vintern. Hade väl helst velat ha den beiga/vita men jag är väl typ tillräckligt brun 1 gång om året, svart blir perfa!

129 kr respektive 99 kr från h&m.

eftermiddagsmöte.

Om en stund ska jag iväg på möte ang. vår bil (istället för pojkvän så är pappa med mig). Just nu, då jag upptäckt stenskott nr 2 på ett år, känner väl att bilfan kan köras rakt ner i sjön, men jag hoppas att vi ska kunna lösa dealen på ett bra sätt utan några större lackskador ;) Vi leasar vår bil sen 3 år tillbaka och känner väl att det kanske är dags att köpa loss den, så det är det vi ska kolla upp idag.

Trots bryt på bilen så har jag en oerhört bra tisdag annars, solen skiner och det ryktas om 13 grader ute. Vid 16 hålls tummarna för pojkvän & co som spelar sista matchen i Spanien idag.

(tidsinställt)

its all about the bag.



allt från marc by marc jacobs.

Men ja tack till väskan! Hello froggie. Det är tur att det bara är 28 dagar kvar till Dubai nu...

grå måndag.





byxor - bikbok. t-shirt - h&m. kofta - pojkväns. skärp - forever21. skor - converse.

Matchade vädret i morse, förutom färgklicken på fötterna. Jag bara ÄLSKAR att kunna knyta på mig mina converse igen. Idag pepprade jag på vårkänslan ännu mer genom att ha på vårjackan och ta cykeln till jobbet, utan att frysa ihjäl! Good day.

Förövrigt - bra dag, bra måndag.

kapten.



Grattis min älskling!

kärlek.


nu kör vi!



Nu är det mindre än EN månad kvar till Dubai och vår utmaning går väl sådär, men jag ska ge mig FAN på att klara det! Imorgon kör vi igen, stenhårt. Jag är aspepp och det är kul att träna om man har ett mål. Beach2011 kommer tidigt i år. Är lite extra pepp ikväll när jag suttit och svullat chips, godis och påskmust hela kvällen.

Jag ska försöka att kirra träningen såhär kommande vecka:

Måndag - Gym
Tisdag - S-core 45 & kondition
Onsdag - Bodystep
Torsdag - Vila
Fredag - Bodyattac eller gym
Lördag - Gym eller nåt ute
Söndag - Vila

Vi får se hur jag håller detta, men det blir ju svårare att inte träna nu när jag skrivit det här. No excuses!

norgetänk.




nedre bilden är på del av området där pojkvän bor

Jag sitter och kollar på nästa tillfälle för att kunna åka till Norge. Förhoppningsvis är det lite grönare och varmare då, och förhoppningsvis får jag se en seriematch också (serien sätter igång snaart). Jag längtar så jag dör!

girls just wanna have fun.





Blev visst en bloggfri lördag. Var skönt det. Spenderade veckans bästa dag med träning, solskens promenad med Lummis & Figge och partykväll med mina bästa, vi dansade till stängning ihop. Trots att jag har ont i kroppen idag (träningsvärk eller dansvärk, who knows?) så mår jag underbart. Har varit ute i solen hela förmiddagen, ätit frulle, promenerat och läst.

Hörs sen!

clutch 99 kr.





- h&m

h&m & hunter.







Kjol, t-shirt & skjorta - h&m. stövlar - hunter


Nu inväntar jag fredagsmys med Mirre. Grundplanen var att träna men ja, ni känner ju mig och planer, inte såå hundra procentiga alltid. Det blir promenad i alla fall, sen ska vi äta MAX och kolla på Big Brother. Lovely! Vi laddar batterierna inför imorgon, då ni.

Klockan 18 håller jag tummarna för pojkvän och Randaberg il som spelar match på La Manga, heja heja.

TGIF!


Trots massa snö idag så är jag inte den som klagar. Vi är fortfarande i mars och det är inte jääätteovanligt att det kan snöa då. Sen visade svts väderprognos inför imorgon sol och +6, då är vi liksom tillbaka lite på vårbanan.

Jaja sluttjatat om vädret, det är för bövelen FREDAG idag! Och tack så mycket för era kommentarer om tatueringen, jag är väldigt nöjd. Den är precis som jag vill ha den, lagom skymd och den står för nåt som betyder nåt för mig. Kärlek!

min tatuering.





Jag hade som nyårslöfte att tatuera mig. Men jag ville göra nåt som verkligen betyder nåt och som jag kan stå för i resten av mitt liv. När Therese var med om den fruktansvärda olyckan kom idéen som ett brev på posten. Hon har ett fint ord tatuerat på ungefär samma ställe i nacken och hon och jag är ju liksom för alltid så det föll sig så naturligt. Samtidigt som den står för kärleken till min familj och pojkvän, för alltid.

I måndags fyllde den 4 veckor och jag är så nöjd!

vårköp 2.



Om man inte vill lägga 799 kr för denna skönhet så är skon här uppe ett grymt budgetalternativ. 299 kr på DinSko, då är den dock i textil och inte i skinn men fortfarande ljus och fräsch till våren. Perfa!

glädjerus.

Jag har precis haft onsdagsmys på sjukhuset, närmare bestämt hos min älskade vän Therese! En galet impulsiv och mysig myskväll. Det är över 6 veckor (!!!) sen som jag träffade henne senast, kramade henne, såg henne. ÅH det har varit helt underbart! Käääärlek så jag är helt i extas. Min lilla goa solstråle, det var så mysigt att krama henne och hålla henne i handen och skratta med henne och prata med henne och bara vara som vanligt, bara hon och jag.

Nu kommer jag sova som på moln och jag är ledsen för ett kanske något osammanhängande inlägg!

ÅHHH LYCKA!!

dream.





Fynd från Fem Höns, än så länge får den stå över sängen. Något att tänka på innan läggdags och när väckarklockan ringer omänskligt tidigt.

dagens moi.







byxor - bikbok. tröja - h&m. skor - converse.

Nu har jag dock precis krängt av mig svettiga träningskläder och ska hoppa in i duschen. Härliga härliga träning!

nedräkning.

I helgen blir det lite girlsnight med mina fina, middag & vin (hur låter det Em?) och helkväll. Idag är det dessutom 34 days till DUBAI! Nedräkning pågår för fullt, och min träningsutmaning går hittills åt helvete, precis vad jag trodde innan, men än är det inte kört.


aidapaida kommer hem i helgen och härjar med oss!


godmorgon bloggers.

Här var det tyst!? Ja det blir väl så när motivationen tryter och man saknar alldeles för mycket. Men men jag är åter jobb och jag är inte sysslolös i första taget, tur det kanske? I eftermiddag ska jag försöka röra lite på mig, efter en vecka i total soffkoma + travelpackgodisätande så känns det som att träningschock är befogat.

Ps. Jag är inte avis på pojkvän som snart landar på La Manga, spanien, enligt prognosen ska dom få ca 20 grader varmt och sol. buhu.

duty free.



Man får ju försöka göra en "separation" så bra som möjlig så jag sprang direkt in på duty freen på flygplatsen när jag pussat min älskling hejdå förut. Behövde tröstshoppa lite. Så förutom massa godis så köpte jag en av Cliniques lovely produkter (hade kunnat köpa allt), en stor body lotion, precis vad min vintertorra hud behöver.

Fem Höns.

Här i Randaberg har jag hittat en guldgruva! Ni som läser min blogg och bor i Jönköping vet ju om butiken Anna K, en av mina favoriter. Här i Randaberg finns en sån butik fast fem gånger större! Förstår ni min lycka!? Nu är det promenaddags och då ska vi (läs; jag pojkvän & plånbok) svänga förbi där.

Kolla in bilderna på deras hemsida... yummi.

3 bryllup.



Medans kocken står vid spisen så kollar jag på mitt nya favoritprogram; 3 bryllup. Typ som halv åtta hos mig fast 3 brudar går på varandras bröllop och poängsätter allt, svinkul! Nu är det final.

Tidigare idag tog vi en promenad utmed havet på 7 km, småregnade men det var så skönt och nu är man lagom mör i benen.

vårveck.




Detta är tydligen ett plagg som man ska investera i vår, med nöje säger jag! Vad tror ni?

400 kr från Monki & 299 kr från Ginatricot.

mysigt wake-upcall.

I morse ringde TesoFeso och väckte mig, lika underbart att höra hennes röst idag som sist. Hon är min goa lilla nippertippa. Hon fick klaga lite på att hon var uttråkad på sjukan och jag fick skvallra lite härifrån. ÅHH nu längtar jag ännu mer till henne!

Nu ska vi fortsätta göra denna dagen BRA med en promenad i solskenet innan det är skidskytte.
Myyyys on people!

sleep tight my love.



Blir många gånger nu som jag sitter och bläddrar igenom mina och Thereses bilder på Facebook, många resor, fester, utflykter, mysstunder, fina fina minnen, ja ni ser ju när bilden här uppe är tagen, många år sen. Och med kommentarerna blir hon liksom närvarande på ett annat sätt. Fast nu är hon med - fick nyss ett ♥ i min mailbox på FB, ett hjärta som betyder ALLT för mig. Nu kan jag sova gott och det hoppas jag att hon gör och att ni gör också!

me love u big time!

här "hemma" i Norge har vi fredagsmys all day.



Det är ju loovely att vara ledig, vara iväg, vara med pojkvän, mysa och gosa. Stor färsk frulle, mys framför alpint och skidskytte, promenad, tända ljus, restauranglunch i Stavanger och nu ännu mera mys. Behöver inget mer.

Middagen igår var kul, oxfilé, cola/öl & många nya trevliga ansikten, dock lite för många för att jag ska komma ihåg mer än typ 4 namn. Men men. Jag ser fram emot den dagen då jag förmodligen flyttar hit.

ps. MÅNGA av mina tankar går idag till dom drabbade i Japan, helt fruktansvärt och är det något som verkligen berör mig så är det såna här katastrofer som INGEN kan förutse eller göra något åt, hemskt.

film.



Igår såg vi äntligen The Social Network. Jag hade rätt höga förväntningar, älskar filmer som är baserade på real life. Och jag blev inte besviken! Dock blev jag arg, på karaktärerna. Men men ni som inte sett den får se den själva innan jag avsöljar nåt.

middagsdags.



Naglarna är målade och kläderna är på. Nu åker vi på middag! Hörs sen eller imorgon.

röda naglar.



Ikväll är det dags för middag med pojkväns lag + respektive, ska bli spännande! Medans pojkvän är och kör dagens träning så vilar jag upp mig i soffan (yr som en jävla höna!?), men jag måste nog bättra på mitt nagellack, finns inget läbbigare än avflagnad färg.

Dubai workout challenge.





Idag är det exakt 40 dagar kvar till Dubai. Från och med idag kör vi en utmaning. MINST 30 svettiga träningspass innan resan (minst 3 pass i veckan) ska avverkas och ja, lika bra att köra igång med en gång. Blir en sväng ner till havet och tillbaka idag.

Tjipp.

black and white från gina.



149 kr gina tricot. Känns som "västskjortplaggen" kommer bli en hit i sommar! En jeansvästskjorta också sen är jag i hamn. Får bli spaning när vi ska ta oss en tur i byn framöver.

lite bilder från idag.













I förmiddags åkte vi till ikea, införskaffade proviant as in mina favoritdoftljus, fula men varma tofflor, filt & lakan. Efter den utflykten tog pojkvän med mig ner till havet, underbara havsluft, finns nog inget härligare! Lagom tills vi kom dit började det hagla, 5 minuter och sen strålande sol, igen.

Well well nu är pojkvän på träning och jag fick i uppdrag att gå till affären, det gick finfint och jag kom hem helskinnad!

ps. i badrummet kan jag stå forever, golvvärme är nog den bästa uppfinningen!

dagen blir bättre och bättre.

Inte nog med mailet i morse så fick jag för en stund sen det absolut bästa samtalet jag någonsin fått. Efter 5 veckor har jag ÄNTLIGEN fått prata med Therese igen. Jag grät & skakade av chock och glädje och Therese bara fnittrade, precis som hon alltid gjort! Tror inte att ni kan förstå vilken ofantlig lycka jag känner nu, det går inte att beskriva, omöjligt.


världens bästa mail.

När jag loggade in på facebook i morse hade jag ett nytt mail i min inbox, från Therese! Förstår ni hur stort det är? Fyra helt underbara ord, dom kan jag leva på nu länge länge ♥

pojkvän har fått godsaker.



+



Jag passade ju givetvis på att handla lite travelpack på Landvetter innan jag flög, hade dessutom lyckats få ner en mini kylväska med klampar så jag kunde smuggla över pojkväns favorit cremefraiche så han kan göra ordentlig köttfärssås.

ps. jaja godiset var väl kanske mest till mig...

"hemma" i Norge.







Kändes (för att vara ärlig) en aning vemodigt att flyga från Sverige när solen sken från klarblå himmel, så fort vi kom in över norsk kust hopade molnen ihop sig och jag tror vi höll på att välta när vi kom in över stan. Men vad gör det när jag ÄNTLIGEN är framme hos min andra halva? Han och hans ena lagkompis kom och hämtade mig på flygplatsen. Vi hann kramas en snabbis innan han var tvungen att åka till träning så nu har jag börjat sätta min prägel här på stället. Jag hoppas vi kan komma iväg till IKEA nån dag så vi kan handla lite doftljus och annat pyssel som behövs.

Well well ikväll blir det dock lugna gatan, vi ska gå till affären och handla lite middag och sen kolla på gårdagens big brother och film och bara kramas.

up up and away.


Hey hoe lets go! Nu kommer min taxidriver Pillesnopp, sen åååker vi! Nästa gång vi hörs är jag nog in Norway.

Tjipp.

redo för take off?



Ja, jag tror jag fått ner allt, och lite till. Cilla saknar nog pojkvän, hon har legat i resväskan hela kvällen. Och JA jag har packat ner löpskorna, jag hoppas på att kunna hålla igång, gav pojkvän i uppdrag att hitta några bra löprundor åt mig så jag har nåt att göra när han tränar. Wish me luck!

Hörs imorgon.

ps. resväskan väger exakt 20 kg (maxvikt) och handbagaget exakt 8 kg (maxvikt), finns inte ens plats för en liten tofs!

packning pågår.

Jag har precis fått packlista av pojkvän (han fick bland annat inte plats med sitt beloved Xbox) så nu kan jag börja fylla väskorna. Får inte heller glömma mina kläder, well well vi får se. Om en stund kommer dessutom Mirre för kvällsmat och big brother, mysig avslutning på min sverigevistelse för ett litet tag.

Tjipp.

tänkvärt.




-weheartit

öka takten sista kvarten.



Måndag för vissa, fredag för mig, lååånghelg väntar, även kallat semester! MEN för att kunna sätta mig på flyget imorgon så krävs insats på jobbet idag. Bort med allt från skrivbordet, allt i postfacket, mailboxen, sätta frånvarosignatur på mailen, rensa faxen etc etc.

Better get to work. Ses sen!

(tidsinställt)

home.

Alabama, Arkansas I do love my Ma and Pa
Not the way that I do love you
Holy moly, me oh my, you're the apple of my eye
Girl I never loved one like you
Man o man your my best friend, I scream it to the nothingness
There ain't nothin that I need
Hot and heavy, pumpkin pie
Chocolate candy Jesus Christ
Ain't nothin please me more than you

Ah, home, let me come home
Home is whenever I'm with you
Ah, home, let me come home
Home is wherever I'm with you

La la la la, take me home
Daddy I'm coming home

I follow you into the park, through the jungle, through the dark
Girl I've never loved one like you
Moats and boats and waterfalls, alley ways and pay phone calls
I been everywhere with you, that's true
Laughin till we think we'll die, barefoot on a summer night
Never could be sweeter than with you
And in the streets we're running free, like it's only you and me
Geez your somethin to see

Ah, home, let me come home
Home is whenever I'm with you
Ah, home, let me come home
Home is wherever I'm with you

La la la la take me home
Daddy I'm comin home

Jade, Alexander, do you remember that day you fell out'a my window?
I sure do, you came jumpin out after me
Well, you fell on the concrete and nearly broke your ass
and you were bleedin all over the place
And I had to rush you out to the hospital
Do you remember that?
Yes I do
Well there's somethin I never told you about that night
What didnt you tell me?
While you were sitting in the back seat smokin a cigarette
You thought was gonna be your last,
I was fallin deep, deeply in love with you,
And I never told you till just now
ah, now I-

Ah, home, let me come home
Home is whenever I'm with you
Ah, home, let me come home
Home is when I'm alone with you

Home, let me come home, home is wherever I'm with you
Ah, home, yes I am home, home is when I'm alone with you

Alabama Arkansas I do love my Ma and Pa
Moats and boats and waterfalls
Alley ways and pay phone calls


klick

in i dimman.







Köpte nya byxor idag, snygga va. Dom inviger jag tonight när det blir gott och dricka och förhoppningsvis dans ihop med min vapendragare Pillesnoppen. Up up and away.

Ja, byxorna är från bikbok by the way, 299 pistoler.

frukost.



Det bästa med lördagar (och söndagar) är ju den gooda frukosten som jag har tid att äta hemma. Ostmackor, tropisk juice, yoggi med kuddar och två kiwisar. Bästa starten på dagen!

årets första converse.





jeans - gina. blus - monki. klocka - present. armband - childhood. skor - converse.

Idag kände jag att det var dags att inviga conversen och eftersom förra årets fortfarande står i en låda i förrådet fick jag ta mina nya för året, mina hallonröda fina. Och vilken lycka för mina fossingar, dom fullkomligt sprattlade omkring på stan idag! Nu ska jag ta en sväng med dammsugarn innan jag sticker till Lumme för dagens Big Brother.

ps. Lumme har börjat blogga - DET gillar vi! Klick.

har ju glömt att berätta.

Idag är min näst sista jobbdag innan en veckas semester. På tisdag åker jag till min älskling i Norge! Och igår berättade han att lagom tills jag är där så är det visst dags för middag med hela laget + respektive, kunde väl inte bli bättre tajmat, ska bli spännande att träffa alla. Men nu måste jag alltså packa ner annat än mina planerade myskläder haha, blir direkt jobbigt.


dagens jag & dagens kvällsmat.






jeans - gina. tröja - monki. klocka - present. armband - childhood. ring - h&m

Nu är jag dock nytränad, nyduschad och har hoppat i kvällsstassen. Idag körde jag och Mirre ett bodybalancepass, så sjukt skönt efter två dagar med stenhård benträning och kondition. Innan träningen var jag och mamma iväg på ett litet jobbigt besök, blev otroligt jobbigt, i alla fall för mig. Tänker inte gå in på vad det handlar om men vill ändå få det ur mig. Jag älskar min familj över allt annat ♥



Innan L gick hem från jobbet idag (L = min "cellkompis" på jobbet, även kallad min jobbmamma) så fick jag en stor räkmacka, TACK L! Den ska jag smälla i mig nu ihop med dagens avsnitt av Stylisterna.

ps. imorgon är det F R E D A G!

zara.

Nu har Zara öppnat webshop även för oss i sweden, this I like! Även om man inte shoppar varje dag så är det alltid kul att spana på snygga kläder och knipa inspiration. Så löp och få lite vårinspiration ni också :)







mina tre favoriter, kolla bara in jackorna, en av varje så behöver jag inte ha på mig nåt mer sen. check!


mjauu...







Alla frågar mig "hur klarar du dig nu utan J hemma" blablabla. Det ska ni veta; det går PRIMA skinka! Jag har mina två bebisar som ger mig bästa sällskapet man kan ha. Dom väntar på mig precis innanför dörren, sover med mig under täcket, ligger med mig på sofflocket, pussar mig när jag är ledsen, tar tacksamt emot mina mängder med pussar, pratar med mig (inbillar jag mig i alla fall) och busar så det blir liv i luckan. Mina små älsklingar.

(tidsinställt)

vårköp.



799 kr, scorett.

you are not alone.


Lyssnar på Thereses "Lugn"-lista på spotify, fina goa Therese. Jag blir så stolt när jag hör om dina framsteg, kan knappt tro att det är sant att du börjat prata igen, its a long way back, men du är inte ensam!

(tidsinställt)

fiskgratäng á la Frida.



Detta är resultatet av en kväll där jag bara tog allt jag ville ha, blandade ihop och gratinerade:

1 torskfilé
Så mycket räkor som man vill ha
Hackad purjolök
Hackad röd chili
Broccoli
1-2 vitlöksklyftor
1 burk paprika/chili creme fraiche (den bääästa!)
Matlagningsgrädde
Soya, curry, salt & peppar


Börja med att tina torsken om den är fryst.
Fräs purjo, chili och vitlöken i olja och lite curry. När det är fräst nog (not to much) häll på creme fraichen och grädden, puttrja ihop och blanda i lite soya, salt och peppar. Häll i räkorna och broccolin och låt puttra bara en liten sväng. Smörj en ugnssäker form med lite smör och lägg i den tinade fisken. Häll över all räksås över fisken och gratinera i ugnen (225 grader) i ca 20-25 minuter.

Servera med valfritt men jag kan verkligen rekommendera att ha bulgur till!

tisdagsträning.


observera min linslus till Sid nere i hörnet haha.

20 min löpning på 11km/h & 5 min promenad på 7 km/h
Mina ben och min rumpa fick sig sen ett killer styrkepass. Lagom mör i benen nu med andra ord.

Nu ska jag duscha och sen ska jag laga den ultimata efter-träningen-maten!

ny månad, bättre månad?

1 mars, jag hoppas att detta blir en bättre mars än vad februari har varit. Men det kan bara bli bättre, så mycket som varit piss i februari har jag nog aldrig varit med om under hela mitt liv. Men ny månad, nya möjligheter. Well so far not so good.

- Har försökt att ladda hem Adobe Flash Player 5 gånger under dagen, utan att lyckas, inget skidvm för mig på radion med andra ord.
- Apparna jag laddat ner till min iphone dom senaste dagarna står fortfarande och "väntar", alltså inget skidvm heller på min iphone.


Något tekniknörd där ute som kan hjälpa mig? Evigt tacksam i så fall.

/PissFrida som uppenbarligen har ett piss2011.

(tidsinställt)

red marc.



Hej lilla läckerbit. Dig hade jag gärna haft över axeln i vår och sommar.


RSS 2.0
Startblogg.se