dagens utflykt.

Sen tidigare hade jag och bönorna Helena och Emelie bestämt oss för liten utflyktsdag idag. Eftersom solen har skinit hela dagen körde vi tidigt i förmiddags till Brunnstorpsbadet där vi har solat, fikat och tjatat. Mysdag. Nu är jag dock lagom burned och lagom hungrig.


gårdagens utflykt.









Igår tog vi oss en tur till Stadsparken ihop med våra bästisar Bellan och Robin, vi åt daimstrut och drack cola innan vi drog igång minigolfen. Vi tjejer fick för en gångs skull känna oss besegrade av Robin och en handikappad, hur?? Kul var det i alla fall, ända tills jag blev en för dålig förlorare, då åkte vi till pappa och blev bjudna på grekisk grillbricka, mums.

Tjipp.

dagens soliga.





Nu blir det hemmagjord ceasarsallad i skuggan på altanen hemmavid.
Puss

im out.

Jag solar, äter jordgubbar, slappar, njuter, fikar, spelar minigolf och umågs med mina nära idag.

Hörs sen.

sommartisdag.



Återigen slopades min planerade semester idag av panikjobb så det var bara att hoppa upp i morse när klockan ringde. Nu är jag dock typ klar med mina måsten och kommer snart gå hemåt igen för en dag i den stekande solen och allt vad det innebär. Redan strax efter sju värmde solen och det var inte ens lite kyligt i shorts.

vilken mysig kväll det blev.

Har haft världens mysigaste måndagskväll. First up blev det sen lunch i solen på twin city med pojkvän, Lumme och hennes P, pasta, hamburgare, sallad och brushetta, mums. Medans killarna tog kaffet på maten gick jag och Lumme på liten shoppingspree, jag hittade dock inget (konstigt med tanke på att plånkan är nypåfylld). Well well när killarna bestämde sig för att göra en lite väl vågad utflykt så gick jag och Lumme till piren för glass och skitprat. SÅ himla mysigt, såna här kvällar gör verkligen livet fulländat.

Nu dusch innan jag lägger mig och slocknar.


gucci.

Idag hade jag och mina säckar under ögonen mer än gärna gömt mig bakom dom här.



Solsöndag.

img_7104 (MMS)

Hej kompisar. Jag sitter ute sen elva och jobbar på mina fräknar. Hoppas solen är här för att stanna, i så fall blir det lite extra semester i veckan. tjipp.


super 8.

Nu har jag och boyfriend moffat pizza och sett Super 8 på bio. Prima Spielbergfilm med effekter så det räcker till jul, det gillar jag. Nu är det av någon konstig anledning fotboll på tvn, detta ska jag försöka att avleda nu så jag kan få skratta lite till klassikern på ettan.


jag och kryckan misslyckades total med vindruvsspottningen igår, men bästa laget ändå ♥

lite bilder.

















Midsommar blev prima. God mat, goa vänner, gott dricka, femkamp, quiz (som vi vann!), jordgubbar&glass, dans och skratt. Till och med kryckan släppte loss framåt nattkvisten innan vi tog en taxi hemåt.

Tack fina vänner för mysigt firande. Kärlek.

Idag blir det pizza och bio med kryckan (also known as pojkvän), jag myser redan! ♥

midsommar.


enögda Frida.

Nu åker vi till våra bästisar för midsommarmys. Det blir grillat, öl & mys.
Hörs imorgon ♥

torsdagkväll.









Medans jag bakade en smetig kladdkaka så skingrade sig regnmolnen och rocksjön ropar på mig nu. Ut i spåret så jag kan ta midsommar sen. Finfint.

I will get back to you.

I väntan på att man kan lägga upp pics i bloggen så gör jag annat. Återkommer när problemet är löst, vilket jag hoppas att det blir snart.

Tjipp.

sent godmorgon.

Idag är jag ledig, det visade sig när klockan visade 11.12 när jag slog upp mina blågrå. Försökte böka tillräckligt för att väcka pojkvän men ja, mission failed. Nu ska jag däremot plocka fram en härlig storfrukost och hoppas att han vaknar av kaffedoften istället.

Återkommer senare lovers.

homecoming.





Så fort vi kom till stan igår så åkte vi inom MAX och köpte varsitt efterlängtat originalmål och åkte hem och slängde oss i soffan, eller ja, jag i alla fall, saker och ting är lite mer omständigt för en man med två kryckor. Jag har snällt fått lämna över divanen till mannen i fråga.

Till efterrätt åt vi nåt smarrigt och enkelt. Hallon, kiwi, nektarin och lite vaniljglass, så förbaskat gott och svalkade skönt i en annars mäkta mätt mage.

midsommartips.



När jag var och handlade inför pojkväns hemkomst & midsommar igår så handlade jag även färskpotatis. För 1 öre. Inte ens efter andra klisterlappen trodde jag på det men kassörskan gjorde klart för mig att dom kostar 1 öre per kilo*. Jag praktiskt taget fick ett kilo finfina potäter nu inför midsommar.

Så ett litet midsommartips.





(tidsinställt)

jobb.

Trots planerad semesterdag idag fick jag lyda klockan och gå upp alldeles för tidigt för att gå till jobbet. Så kan det gå när man får panikgrejer i sista minuten att ta hand om. Bara att gilla läget. Förhoppningsvis går det fort så jag snart kommer loss till pojkvän så vi kan ha det där lediga som jag räknat ner till sen i april.

Tack för mig.

långkjol.





kjol & kofta - h&m. linne & skärp - forever21. skor - converse.


Nu sätter jag mig i bilen mot Landvetter. Hörs senare :)

everything.


weheartit.

Idag pirrar det i magen, benen, huvudet och överallt. I eftermiddag åker jag och möter upp min andra halva på Landvetter ♥ Innan det ska jag dock jobba, storhandla och hälsa på katterna, better get to work.

ps. Kul att ni var så många igår, ni är med super duper cute.

idag.







jeans - gina tricot. linne - h&m. skjorta & skärp - forever21. skor - converse.


Efter en fullspäckad dag med jobb, födelsedagsfika (världens bästa pappa fyllde år igår), mys och bus med lillebror och en sväng på gymet (för första gången på allt för länge) sitter jag äntligen i soffan. Borde äta kvällsmat men har typ inget hemma, måste storhandla när J kommit hem imorgon, kanske får bli den sista colan och chokladen i kylen? Haha.

imorgon.

Snabba ryck när det kommer till pojkvän. Imorgon eftermiddag landar han på Landvetter för några veckor på hemmaplan ♥

happy monday.



Ny dag, ny vecka och återigen nya möjligheter! Tänk på det, ett oskrivet blad, det kan bli precis så bra (eller dåligt) som du vill. Jag har en fantastisk vecka framför mig eftersom J kommer hem, pirrar i magen bara jag tänker på det.

ps. puss på er mina fina läsare!

bakissöndag.


förra sommaren, jag och Figo dricker vino.

Idag har jag hittills haft en typisk bakisdag förutom att jag inte varit bakis haha och väl är väl det, GUD va skönt med en sån här dag utan nån uns av alkohol i kroppen. När Lumme bjöd in till dom för pannkakor i morse så var jag inte sen att tacka ja, tack Lumme, Figo och P för maten, får bjuda igen nu när J kommer hem. Nu ska jag snart ut i ösregnet igen, jag och Lumme ska till Emelie för Disneyfilm nr 2 i ordningen.

Såna här dagar kan jag inte annat än älska, spendera den med personer som ger mig så mycket energi ♥

mys med moster Frida.



Jag har spenderat några timmar med den här lilla knoppen i knät. Det är bästis nya tillskott i familjen och jag är moster, är hon inte URgullig? En månad fyllde hon igår ♥

saturdaymorning.







I morse åtog jag mig uppdraget att köra upp lillebror och packning till sommarens Dreamhack, lite väl tidigt för en lördag men vad gör man inte för familjen. På vägen hem vallade jag cyklister som är hurtiga och cyklar runt hela vida Vättern, väl hemma hade jag nog bästa parkett från vardagsrummet samtidigt som jag äter upp resterna ur gårkvällens godispåse och läser mina nya ELLE. Bra så.

att älskas.





Mysigaste orden på mysigaste platsen hemma, men oj va den bråkade med mig innan den satt på väggen. Tur att jag var ensam och hade hela kvällen på mig, hade kunnat sluta illa annars. Nu ska jag ta mig och min jordgubbsmage (ajajaj) och lägga mig och spela Miner speed tills jag somnar, J har storrekordet och jag MÅSTE slå det! Kan han inte spela fotboll nu så blir det tävling på ny nivå, mot mig.

alternativt godis.



Nu blir det långpromenad med Lumme (behöver den veeerkligen), sen ikväll ska jag bara smaska svenska jordgubbar och njuta av helg. Nu är ju jordgubbarna absolut som godast, saftigast och sötast så jag ska passa på tills jag får ont i magen.

TGIF!




Firar in fredag med långlunch med Bellis, tidig hemgång & fredagsfika med Malin. Just idag har jag nog några extra fjärilar i magen ♥

effektiv torsdag.







klänning - h&m. tröja - topshop. clogs - moheda. väska - marc by marc jacobs. solisar - ray ban.


Idag har jag hunnit med allt från jobb inne och jobb ute, mysfika med H till 5 kilometer i Öxnehagaskogen ihop med Jossan och Nixon. Nu ska jag äta kvällsmat och invänta veckans bästa dag - freeeedag!

stor & liten.



Världens goaste och lenaste lilla hand ♥

runkeeper.







Detta är en guldapp i min iphone som jag använder när jag är ute och går och springer. Den har helkoll på exakta metern du går/springer, kalorierna du bränner, hur fort du går/springer och sträckan som du kör, perfekt för att se fram- (och bak?)steg du gör. Prima skinka japp japp.

från tårta till svett.



Nog för att två sorters tårtor och bebisgos är nåt jag skulle kunna överleva på så måste jag känna flåset lite nu. Ger mig nog på min 7 kilometare som jag hittade häromdagen.

lillebror.

Om en stund får jag gosa med denna lilla korven. Farmor fyller år idag ♥ så det blir familjemys direkt efter jobbet. Myyysigt.







(tidsinställt)


I'll keep my fingers crossed.



Idag håller jag tummarna för pojkvän som ska till läkaren och ta nya bilder på sin fot, hoppas att allt läker som det ska, om inte ännu bättre. Heja heja!

Nu när man vet att han snart kommer hem går tiden så ofantligt långsamt, jag vill bara ha hem honom!!!





(tidsinställt)

en kväll till.







Det blir en eftermiddag/kväll till i soffan, jag är inte helt hundra, snorig, nysig, tung och trött. Nu är jag nyduschad och har krängt på mig älsklings goa mjukisar, värmt lite rester från igår och satt igång Paradise Hotel - Danmark (tips till er som vill ha lite drama, finns på tv6.se/play). Det är så skönt när man bestämt sig för att faktiskt ta det lugnt!

you can run but you wont get far.



Ett litet tips om ni vill springa fort, go löplåt.




(tidsinställt)

vad hände där?

Middag och en powernapp senare. Shit va skönt det var att sova. Nu avnjuter jag lite choklad och måndagstv.


dagens blommiga.









Byxor - bikbok. linne - forever21. tröja - h&m. clogs - moheda. väska - marc by marc jacobs. armband - forever21.

Nu har jag dock slängt på mig pojkväns sköööna mjukisar och har dissat dagens löptur för en eftermiddag/kväll på soffan med en extra go måndagsmiddag. Det behöver man ibland.

bara för att jag saknar dig.



Nästa vecka kommer du hem, min tokapa. Jag längtar, speciellt en dag som idag ♥

1,1 mil.

Kom precis hem från dagens andra promenad. Hade myror i brallorna när jag kom hem från mys med lillebror och tårta med resten av familjen så jag gav mig ut på en lång en-timmes kvällspromenad.

Så idag har jag allt som allt gått 1,1 mil, känns skönt i benen.


promenad  nr 1 med Lumme, runt Rocksjön.


promenad nr 2 med spotify, upp till Stadsparken bland annat.

friends for life.



Nu har min goa tantis Anna åkt hem till el stockholmo efter en kanonhelg hos mig. Som jag älskar dig Annis! Tack för alla skratt ♥

Nu är det dags för lite motion, i form av promme runt sjön med Lummis, mysigt i solen. Efter det blir det kaloriintag i form av söndagstårta hos pappa med syskonen, pappas anledning till tårta är att det är gott, sådan far sådan dotter - true!

lördagsutflykt.



I morse ringde klockan 07.45. Anledningen ser ni ovan. En tvåtimmarsritt i dom finaste småländska skogarna ihop med dom bästaste kompisarna. Ett perfekt upplägg inför kvällen nu när det vankas kompishäng och drinkar.


godnatt.

Nu ska vi dansa soldansen så vi får bra väder imorgon när vi ska på utflykt! Mer om det imorgon.
Godnatter från casa del crazy.

beslutsångest.



För en timme sen var jag fast besluten med att gå till gymet efter jobbet, men blev kvar lite längre än jag räknat med och nu har tiden lite sprungit iväg. Får nog byta ut inneskorna till mina löpare och ta ett varv runt rocken istället. Måste hinna dammsuga, bädda, rulla ut röda mattan och duscha innan jag ska hämta Anna om en stund.

Yes, så får det bli. Får ta ett dubbelt styrkepass efter helgen istället.

yeaay.


weheartit.

Fuck yes, freeedag, once again! Och idag är det inte riktigt vilken fredag som helst utan en finfin fredag, iaf ikväll när Annapanna kommer till stan och det blir tjejmys för hela slanten både ikväll och hela helgen!

Nu kör vi!

fuktfrisyr.



Så här kan man se ut om man varit ute och powerwalkat i typ 97% luftfuktighet. Satan va klibbigt det är ute. Well well lite korkskruvar har man väl aldrig dött av :)

nytt h&m.se.



H&M har nu layout på hemsidan, nästan så man blir lite extra köpsugen ;)
Have a look.


detta vill ni smaka på.



pajskal

♥ 150 g smör
♥ 1 dl strösocker
♥ 3 dl vetemjöl
♥ 1 tsk bakpulver

fyllning

♥ 1 ägg
♥ 2 dl lättcrème fraiche (eller crème fraiche)
♥ 1 dl socker
♥ 1 tsk vaniljsocker
♥ 500 g krossad ananas
gör så här

Sätt ugnen på 175°C.


Blanda samman smör, socker, vetemjöl och bakpulver till en deg i matberedare. Tryck ut i en pajform, ca 24 cm i diameter.

Rör ihop ägget, lättcrème fraiche (eller crème fraiche), socker och vaniljsocker. Blanda i avrunnen, krossad ananas.

Häll fyllningen i pajformen. Grädda i mitten av ugnen i ca 40 minuter.

Servera pajen något avsvalnad med vaniljglass eller lättvispad grädde

Denna bjöd jag på igårkväll till mina donnor som var på disneykväll hos mig. Den är SÅ otroligt lättlagad och så himla god! Ja ni ser ju, vi åt upp halva pajen... tre små tjejer (okej, det var ju en liten fjärde person i nåns mage som tog lite med ;))
Puss

idag.







kjol - h&m. tröja - forever21. skor - converse. väska - marc by marc jacobs. solisar - ray ban.

Kom typ nyss hem, nu är det fullt ös tills jag ska möta upp Emelie för myskväll. Hörs sen!

rea, igen.



Nu kör h&m sommarrea!

yellow roses.







På väg hem från stationen igår så gick jag på 10 rosor för 19 kr på Dimoda (i sesamhuset) så jag köpte två buketter som en liten välkommen-hem-present till mig själv. Såå fräscht med färska blommor!

Im back!







Jag "firar" min hemkomst med ett varv runt rocken och ja, ni har ju inte ljugit på facebook i helgen iaf, satan i gatan va hett det är ute och då har det ändå precis regnat. Well well desto skönare att svettas.

Hörs sen!

Kosmåndag.

Idag är min sista norgedag för denna gången, vad passar inte bättre då än all in på mys? 3 filmer, tacos och annat gott. Vi har dock lyckats ta oss ett varv runt kvarteret, sakta men säkert. Ps. förhoppningsvis får älskling komma hem innan jag har nästa bokning hit (midsommar) och ingen är gladare än jag! Ps2. imorgon blir det bilder här igen, orkar bara blogga från iphonen nu. Lat.com

Gameday.

Den spenderar jag och J på läktarn i hopp om 3p.

Dagsvild.

Jag tappar dagarna här, varken kan eller vill veta va det är för dag. Pojkvän "smet" iväg och hälsade på träningen i morse och sen hade han tid hos fysion. Under tiden hann jag löpa 4 km, dammsuga och sitta ute i solen i typ 4 timmar. Nu ligger han i hemmet och sover (utflykt plus starka tabletter = tröttis) och jag passar på med lite blogg.

Norge.

Ledsen för kass uppdatering men sen jag landade på norsk mark igår efter lunch har jag haft fullt upp att mysa med pojkvän och foten. Jag har även hunnit tvätta, laga mat, lägga om borrhålet på foten, diska och att storhandla. Nu ska vi försöka ta oss ut i solen så pojkvän får lite syre.


vi kommer bo i våra mjukis hela helgen.

Jag behöver er hjälp!

Nu då när pojkvän är skadad så blir det inte att vi kommer ge oss ut på äventyr, däremot vill vi ha filmtips. Så hit me med era bästa komedi/drama/skräck/action/äventyrsfilmer! Tack :)

Iphoneinlägg.

Har försökt skicka mms men det verkar inte hitta fram, får se om det rasslar till sen då får ni läsa dubbelt ;) nu är jag iaf på väg till Landvetter för att sen flyga till Sola (Stavanger). Jag längtar så jag spricker efter min älskling. Hörs sen bloggers.

Godmorgon! Jag sitter på bussen på väg til...

img_1462 (MMS)

Godmorgon! Jag sitter på bussen på väg till Landvetter. Flyger 11.00, snart snart får jag krama och pussa på min älskling.  Ps. Måste säga att det är oerhört skönt att jag inte härjade ute igårkväll med hela stan, jag börjar nog bli gammal haha.


varför bara fredagsmys?



Jag gillar ju att ha mys varje dag, måndag som fredag. Idag kör jag på kiwi, blåbär, brämhults & några rader marabou nonstop. Men muuums!

runtones.







Minns ni att jag skrev om min beställning av easytones från usa? Well eftersom jag blivit så hurtig på senaste så blev det ett par runtones! I LOVE THEM! Tack fina vän för att du valde den snyggaste färgen. Nu är det upp till bevis Reebok.

haters.


weheartit.

Idag har jag fullt upp (minst sagt, hur ska jag hinna???) innan jag ska åka iväg imorgon. Lets get busy!

RSS 2.0
Startblogg.se