orkidéer.




2 fina nya orkidéer som ska försöka överleva i casa de Linnman. Say welcome and wish them luck.

jag (okej Pillan;)) hittade den!!





Minns ni att jag skulle beställa denna? Blev iaf inte av men idag hittade jag Pillan den i butik, snacka om lycka :) Fin va!?
H&M

49 pix.



En liten fågel viskade i mitt öra igår om billiga orkidéer. Vet inte om jag vill berätta var... okejdå ikea. Och ja, denna gången är det faktiskt blommorna som är billiga och inget annat.

godnatt måndag.

Alltid så mysigt att höra älsklingsrösten nu längtar jag tills han kryper ner inatt när han kommer hem. Nu ska jag dock packa träningsväskan och lägga fram tisdagsklädseln så jag kommer snabbt hemifrån imorgonbitti. Sista dagen i augusti, känns .... konstigt!?

Puss & godnatt.

ensamkväll blev till myskväll.




jeans - ginatricot. linne - h&m. skjorta - vila. skor - dinsko. klocka - present. ring & halsband - h&m. skärp - forever21

Fullt ös hela dagen, det är då jag får undan som mest och högen med gamla akter har äntligen börjat minska, heja mig. Ikväll är pojkvän iväg så jag är ensam men jag slog ihop mig med Lummis som även hon är pojkvänslös i afton så vi ska gå och köpa mat strax och sen titta på fotboll på tv. Myspys.

30/8 2010.


ni får se mer sen.

Idag tog det mig säkert 40 minuter för påklädning, big day, och jag är nog inte helt nöjd ändå men jag får sätta på charmen så blir nog alla nöjda. Måndag innebär som alltid ny vecka, nya planer, denna veckan kan gå antingen rakt åt fanders eller bli helt galet bra, we'll see.

Godmorgon.

frida bakar.



I väntan på pojkvän, Bellan & Robin.

effektiv söndag.


färdigtränad.

Vaknade med tuppen idag (här vaknar han 09.30) och var snabbt uppe på fötter, städade lägenheten, åkte och pantade massa flaskor&burkar, storhandlade och har nyss varit och tränat, so far so good. Nu blir det lurre och sen några timmars jobb innan det blir taconight med fina vänner.

Hoppas ni har en skön söndag.

300 + 250 pix.



Monki

we are off.



Hejdå soffan och hej frisk luft! Jag vill fika och handla nåt kul... jag älskar när pojkvän är ledig på en lördag, kvalletid for sure.
Puss

lördagsgodis.

Idag ska jag lindra min oerhörda träningsvärk från igår med allt vad lördagsgodis heter. Namnam!


beautiful blogger award.



Fick ett litet awards häromdagen från goa Tess. Och nu ska jag nänma sju högst (o)intressanta saker om moi:

- Är galet beroende av handkräm, har en tub i varje rum samt i varje väska.
- När jag var liten och ville ha långt hår så satte jag på mig ett par strumpbyxor på huvudet och njöt av att vara "långhårig med två flätor".
- Jag hatar blöta hårstrån, både andras och egna!
- Jag har haft en egen häst, eller jag delade den med min syster, galen.
- Springer jag på löpbandet på gymmet så börjar jag alltid att tävla med personen brevid, kan aldrig sluta springa innan den andra.
- Jag har ett antal år bakom mig som tävlingsgolfare på viss juniornivå, somrarna spenderades mestadels på golfbanor i olika städer och även utomlands.
- Är beroende av min familj ♥

Nu nominerar jag Sandri, Evamy, Anna, Anna K, Sandra R, Caroline & Carro!

You go girls ♥

nytt till vardagsrumsfönstret.



Indiska

Det var en sån fina lykta som fick flytta in hos mig igår, i vårt mittersta vardagsrumsfönster med utsikt över sjön fick den bo. Inveg den igår och den är så fin.

Nu har jag jobbat & tränat och kan nu verkligen ta helg med gott samvete. Happyface.

klapp på axeln.

Idag är jag stolt över mig själv, jag har sett min skräck i vitögat och mår prima skinka. Ikväll kan jag verkligen unna mig Fredag och njuta.

Bra jobbat Frida!

höströd.



Denna har åkt ner i min varukorg på hm.se, älskar detaljen med skinnlapparna på armbågarna och den härliga färgen.

Dagen har återigen varit lång men nu är jag hemma hos mitt hjärta, vi ska strax krypa ner. Återkommer med rapport imorgon.
Puss

lullaby.



Ligger i ett en sardinburk till hotellrum och har precis sagt godnatt till min älskling i telefonen. Det har varit en LÅNG dag så jag är helt slut, blir lite godnattläsning nu i 2 roliga tidningar jag hittade (inspooo) innan jag somnar och laddar inför frukostbuffén imorgonbitti.

Godnatt!!

hejdå.



Nu tar jag mitt pick och pack och åker iväg i två dagar. Wish me a good time :)
Tjing.

hejdå.



Nu tar jag mitt pick och pack och åker iväg i två dagar. Wish me a good time :)
Tjing.

let there be light.




Kom nyss upp från ett nap på 1 timme, kolsvart himmel, storm och regn, det var bara att tända mina best friends här hemma i väntan på kebab-budet, jag har beställt en kebabrulle (sorry Evamy, men jag äter för dig också!!). Dissar Fångarna på fortet och kollar på Family Guy, love.

TT - Trött Tisdag.



Enligt dagens plan skulle detta få flytta in hos mig idag, men jag orkar inte och dessutom är bilen iväg på andra äventyr med pojkvän nu så jag ska göra nåt mellanmål för att sen lägga mig raklång i soffan. Det viskades nåt om kebab senare ikväll, det längtar jag efter!

Tjipptjopp.

ps. ledsen för dåliga svar på kommentarer at the moment, men jag läser och jag är tacksam för varenda en av dom. Ni är bäst!

tittut måndag.



jeans - gina. linne - h&m. tröja - lager157. klocka - present. skärp - forever21.

Hade det inte varit för en rinnande näsa och en tjock hals så har det varit en bra dag. Mycket jobb, lite trevliga besked och solen skiner. Why complain!? Tänkte svettas en stund på gymet efter jobbet men vågade inte utmana snoken så nu ska jag äta innan jag och Lumme styr stegen mot Stadsparken.

Annars i veckan:
tisdag - jobb, klipptid hos min Sahar
onsdag - jobbresa
torsdag - jobbresa
fredag -
lördag -
söndag -

söndag = vila.

Söndag är ju som bekant vilodag därför tänker jag inte lägga nåt krut på bloggen. Återkommer imorgon.

Over and out.

svart shopping.




Jeans från gina för 199 riksdaler, satt som korvskinn, precis som det ska vara. Och sen mina nya lovers till fötterna från dinsko 499 riksdaler. Köpte även ett par vanliga svarta bomullsleggings, inte för kul att visa.

notera i intresseboken.

Frida har shoppat. Show you later, icashoppingen måste in i kylen.


skopåsen är jag mest nöjd med...

lördagsfika.


hejsanhoppsan.

Nu ska jag gå och träffa Pilledill, long time no see, vi ska fika och gå en sväng på stan. Jag har hippsomhapp gått och blivit förkyld (så går det när man får pussar av en förkyld pojkvän) så jag får se hur länge jag orkar. Måste nog köpa kuckelimuckmedicin också (läs: godis).

Puss

10 danska pengar.



Detta kostade mig 10 danska pengar, köptes i en butik i Helsingör där allt kostar 10-20 danska kronor (ca 13-26 svenska), fanns ALLT! Allt från nagellack till pennor, ramar, ljus, lyktor, pincetter, kryddor, hudvård etcetc. Underbar butik.

Nu - lördagsfrukost!

biodags.





leggings - h&m dubai. tröja - vila. skor - dinsko. klocka - present.

födelsedagskrona.



Har ju helt glömt att visa er denna fina kronan som jag fick i födelsedagspresent av Lummis förra veckan, samma dag hade jag stått och klämt (inte med Lumme) på en exakt likadan så jag blev så glad när hon på nåt vänster hade läst mina tankar från andra sidan stan. Telepati.

Nu - INCEPTION med min älskling.

week-end!

Nu ska jag avrunda jobbveckan med en afterworköl med lite vänner från olika håll, ska bli gott, dränka sina sorger lite ;) Sen ska jag även hinna med en bio kanske med pojkvän.

Men FÖRST av allt - köpa skor! Yiha.

love.

I will always love him to the moon and back.

ny tröja.




Liten del av dagens shopping. Hur go tröja som helst, nu längtar jag ÄNNU mer till hösten.

Dagen har varit kanon, vi åkte direkt över till Helsingör och gick där hela dagen, åt gott, fikade gott, handlade och strosade. Perfect day med mysigt sällskap.

Nu - kvällsmat.

danmark.



jeans - cheap monday. tröja - h&m. skor - dinsko (present).

Nu ska jag packa in mitt trötta arsle i bilen och hämta upp en liten del av la familia (mamma, farmor och syster). Helsingborg/helsingör here we come! Ha en fin dag.

flowerpower.





Har bytt ut alla växter i vardagsrummet och ersatt med nytt grönt, nytt grönt är skönt! Så fräscht. Får se hur länge jag håller dom levande. Min favorit är bonsaiträdet på sista bilden.

fika & ikea & tvättstugan.





jeans - tiger. tröja - h&m. clogs - moheda. scarf - FilippaK (present). väska - haléns för längesen.

lillelördag.

Efter en jobbig dag på jobbet så var det oerhört skönt med ett svettigt pass på gymet, jag tränar iaf som bäst när jag är arg och frustrerad, underbart skönt nu efteråt. Kvällen bjuder på tvätt-tid, fika & ikeabesök (pojkvän ska på fotboll), fast först ska jag äta lite korvstroganoff och måla naglarna i någon pigg färg. Kvalletid!!


fotograf - lillebror (han var själv väldligt nöjd med bilden haha).

imfors.






Nu kan jag äntligen visa er vårt nya soffbord. Fint va!?

if only.

Jag är inte piggelin. Så istället för att sitta här och ordbajsa ska jag kanske jobba bort mina måsten så jag kan gå hem till sofflocket snabbare.

Over and out.

ps. Jag hatar bananflugor!


måndagsfrida.




klänning - h&m Los Angeles. tröja - h&m. skor - dinsko.

Skorna fick jag igår av pojkväns familj i present, älskar dom! Fick även presentkort på Dinsko så jag kan köpa något av dom andra paren som jag bloggade om för ett tag sen.

fixa födelsedagsklockan.



Fin va? Min älskling han kan köpa presenter! Armbandet måste dock förminskas några meter så det ska jag åtgärda innan jag åker till gymet om en liten stund.


16/8 2010.



Måndag - Jobb. Träna. IKEA.
Tisdag - Jobb. Fika med Teso.
Onsdag - Jobb. Träna.
Torsdag - Ledig. Helsingborg/Helsingör med mamma, syskon & farmor.
Fredag - Jobb. Afterwork.
Helg - Oplanerad

Jag och pojkvän ska som ni ser, inta IKEA ikväll efter hans träning, jag/vi ska spendera min drös av presentkort som jag fick igår, pojkvän ska hjälpa till att bära ;) Åh jag älskar IKEA!

sleep tight sweethearts.



Nu ska jag borsta gaddarna och packa träningsväskan, imorgon börjar en ny vecka och jag är fit for fight!

till vårat hem.




Nu längtar jag ännu mer till hösten! Fick bland annat dom här kopparna och skedarna av mamma idag, nu vill jag kura i soffan med en kopp hot coco. Söta va!?

kalassöndag.

Nu har alla mina gäster precis åkt/gått hem, jag älskar min familj och min bonusfamilj (svärföräldrar + systerdotter) och jag är lyckligt lottad att jag har allihopa så nära mig. Nu ska jag städa iordning så ska ni få se lite nytt sen.

Puss

nu är det lördagsmys.

Pojkvän är iväg och hämtar mat (pizza), vi är värda lite flöt efter en fullspäckad dag. Det är en riktig myskväll med regn så ljusen är tända. Laddar inför hel kalasdag imorgon.


ny jacka.



Har ju glömt att berätta att jag har köpt en ny jacka. Nu längtar jag ännu mer till hösten.

fullt ös medvetslös.

Idag är dagen planerad in i minsta detalj, jag ska nu börja med att promenera till andra sidan stan och hämta bilen efter 30-årsfesten igår, sen ska jag köpa brakfrukost efter förlusten mot min pojkvän i Tiger Woods på xbox halv två inatt, sen ska jag baka klart tårtan till lillebrors konfa som vi ska på efter det.

Återkommer nog innan vi åker till kyrkan sen.
Puss

mjau.

Inte bara jag som gillar det som har med födelsedagar att göra. Cilla går igång på allt vad paketsnören heter, gulletussan.




Nu ska vi snart åka iväg på partey, dock inte ett parety för mig, nej 24 är ingen ålder att fira, firar andra istället :)

Imorgon kan ni få se vad som låg i paketen som jag har fått, om ni sköter er. På söndag ska jag ha kalas med min familj och till min stora glädje kommer även pojkväns familj att åka hela vägen hit för att vara med och äta tårta.

grattis på födelsedagen Frida Linnman.



Suddig bild, men fin ballong va? Den fick jag igår av Bella & Robin, visst är bilden lik mig!? Well Well GRATTIS till mig själv på 24-års dagen. Nu ska jag öppna ett paket och sen dra mig mot jobbet, det borde föresten vara olagligt att jobba på sin födelsedag.

Over and out!

svettisch.




Grymt impulsivt och svettigt pass på gymet, I love it. Nu ska jag klä på mig promenad/fotbollskläder och ta prommisen till Vallen med Lumme. Efter match blir det kvällsmys!

ps. jag vet att det är sådär fräscht att visa sin svettiga sida men ni får helt enkelt stå ut! :)

första presenten.



Jag älskar att mina vänner vet vad jag gillar - tack goa Malin ♥
Nu ska vi äta rester av min tårta som blev över från mötet.

torsdag 12/8.


well behaved women barely makes history...

Torsdag, dagen innan fredag, dagen innan b-day. Kan ju inte bli bättre. Idag ska dagen spenderas på jobbet, möte, lunch med kollegor, tårta, fotboll och kvällsmat & spel hos våra älskade kompisar Bellan & Robban (Robin hemma efter 8 veckor i norge, det måste firas).

Lika bra att sätta igång direkt!

cupcake.





Ser ju riktigt bra ut om jag får säga det själv.

randigt och skinnlappar.




leggings - h&m dubai. tröja - h&m. skor - converse.

Nu ska jag baka cupcaketårta till mina fina jobbarkompisar som dom ska få smaska på imorgon, hoppas att min bakplan funkar (läs: baka en enda stor cupcake istället för tolv små).

Och hurra för min goa Teso som äntligen ska bli stadsbo och nästintill granne med mig dessutom, kan ju inte bli bättre!

mysstund.

Igår när jag kom hem var jag så trött så jag slocknade en stund i soffan efter maten, katterna ville också vara med och eftermiddagssova så dom gjorde mig sällskap, så mysigt.



en vid fötterna och en vid huvudet - total koll måste dom ha även i sovande tillstånd.

onsdagstips.

Ät nektariner before its to late, nu är dom helt perfekta!!


tisdagsmat.

Duktig Frida som jobbat, tränat OCH städat, nu är jag värd nåt gottit, men inspirationen gällande mat stannar typ på popcorn och cola och det duger inte en sån här bra dag, får köra på ett säkert kort som räkröra + bulgur, det funkar alltid. På tal om räkor och bulgur fick vi en galet god middag hos Anna & co igårkväll, räkor, bulgur, paprika, avocado och vitlök/franska örter creme fraiche, Anna har lagt upp länk hos sig.



ur arkivet

can you tell?


-klick


Ja, jag längtar efter hösten, speciellt skohösten!

ny vecka.

Fullspäckad sådan, älskar veckor med mycket kul inplanerat. Dock lite tråkigare när den börjar med nån typ av migrän. Nu har jag dock vilat en stund så jag och pojkvän kommer iväg till Anna och hennes Crille & barn på måndagsmiddag, ska bli mysigt. Hela dagen på jobbet har gått åt till att möblera om på kontoret, kvinnor kan säger jag bara!

Nu ska jag vila en sväng till med katterna innan vi ska bege oss.
Puss

födelsedagspresent.



10 nr av denna ska jag ge mig själv i födelsedagspresent iår. Det är jag värd!


att nåt så enkelt kan vara så gott.



Dagens lunch får bestå av 2 tomater, 1 paprika, fetaost, tunnbröd & norrbodakorv. Alla godsaker i ett!

lindex.



Tack vare min spion på Lindex ligger den snygga svarta jackan till höger och väntar på mig i butiken på a6, den ska provas idag.

lördagkväll.

Jag och crazydog ligger i soffan, rätt roligt när han morrar och gnyr i sömnen, undra vad han drömmer om!? Nu längtar jag i alla fall efter min älskling som borde vara på ingång snart, jag har gjort klart för honom att vi aldrig ska skaffa hund, hellre barn ;)

tjipp.

Jag har blivit med hund.




Ja i alla fall idag. Pojkvän & lag är iväg och spelar fotboll och då får jag hoppa in som tillfällig hundmamma åt Rooney. Han är en busunge på 11 veckor som tydligen älskar min ruggmatta och skor.

bilder.








Melissa Horn var först på - kärlek.
Picknick i gräset - mums.
Laleh up next på lilla scenen - oväntad överraskning, grymt bra live!
Lasse, en gitarr och en mick - behövs inte mer! Underbart.

workout.




Efter ett perfekt fredagspass på gymet så möttes vi av ösregn när vi kom ut så jag fick mig en pre-dusch på cykeln hem (man kan också få tro att det är svett från ett stenhårt pass). Nu är jag dock helduschad och redo för H E L G!

Puss

fredagsplaner.

Nu jobbar jag, vi lyxade med frukostbuffé på Johans café till frukost, vi 5 som jobbar, mysigt. Ska nog flexa ut tidigare idag. Gymet väntar, får sällis idag, jag ska möta upp Mirre så vi kan flexa våra mukler ihop framför speglarna.. Ikväll ska jag hem till Sahar för girlsnight, det blir myskväll bara vi två på tu man hand, jag längtar!



dagens i-landsproblem: har glömt tofs hemma, måste alltså köpa nya tofsar, kan inte träna utan tofs!

gåshud.

Alla som får chansen att se Lars Winnerbäck, Melissa Horn & Laleh live MÅSTE göra detta. Over and out.







hej där goda hallon och blåbär.




BÄSTA efterrätten måste ju ändå vara detta!? Om man nu ska vänja sig av vid för mycket godsaker. Till varmrätt blir det lite pyttipanna och ett ägg. Värmer magen lite inför kvällen. Jag och Bellabus ska ha med oss massa god picknick till Lars Winnerbäck ikväll. MYSIGT!

4 favoriter.





dinsko.


Hade jag inte haft lite diciplin på mig själv hade jag köpt alla fyra, nu med en gång.

sleep tight sweethearts.



Jag är trött, trött JÄTTEtrött. Har skickat ner pojkvän för att hämta tvätten i tvättstugan så vi kan gå och lägga oss snabbare. Imorgon måste jag vara pigg; LARS WINNERBÄCK remember. Ska bli så mysigt!

Sov gott.

är det en keeper?





Förutom strumpbyxor och ett baslinne låg denna i min h&mkasse, när jag såg den i katalogen var jag inte så förtjust i halsringningen men tyckte det var en snygg modell, nu när den hängde där framför mig var jag tvungen och den är så skön! Vad tycker ni?

lunchshopping.

Sprang ner en sväng på stan i ett jobbärende på lunchen och passade på att smita in på h&m, behövde lite basgrejer, sen fick det bli en annan sak. Ni får se sen.


blogawards, tack men nej tack.

Inbjudningarna till blogawards har börjat dimpa ner i brevlådorna återigen och jag fick som ni minns ett "save the date"-brev inför kommande inbjudan, well det blir nog ingen gala för mig i år. Tycker att det, som en relativt liten bloggerska, varit superkul att man blivit bjuden till samma events som bland andra BB och Kenza, men nu när dom ska börja att dela upp oss i grupper som "VIP" och "vi som betalar 200 kr" så känns det rätt ointressant, där falerar allt som jag tidigare tyckt har varit så bra med detta förut. To bad. Make a stand och joina på facebook!



nu måste jag jobba...

tv/datafri kväll.

Ikväll blir det en kväll utan allt vad tv och dator och internet heter. Vi ska laga god middag ihop som ska avnjutas länge och så ska jag spöa pojkvän i kort är tanken. Ska bli så skönt.



hörs imorgon! puss


nya sportlife.

Jag är tillbaka, biffvärlden se upp!! 20 min på löpbandet och sen ben, mag och ryggträning så är jag nöjd för dagen. Körde invigning på nya sportlife i stan idag och det var verkligen fräscht och stort och luftigt (mirre I can recommend!!). Nu längtar jag bara tills passen sätter igång (1 sep) så är jag och min kropp mycket nöjda.

Nu ska jag ta en dusch och sen laga nåt gott att äta.



tjipp.

2/8 2010.



Har ni tänkt på hur otroligt tråkigt det är att klä på sig så fort solen försvinner? Bort med shorts, klänningar, kjolar, sandaler etc och in med regnställ och gummistövlar, hur glammigt? Jaja påklädd är jag iaf trotts regn & dimma. En dag på jobbet väntar och sen ska jag inviga nya sportlife som öppnade igår, yiha!

orka?

Ska jag orka blogga idag, eller inte? Hmm... ne, jag skippar det. Åker på fotboll istället.

Puss.

RSS 2.0
Startblogg.se