gör 95 barn lite gladare.

Jag avskyr fåniga bloggtävlingar och sånt men detta kan man inte INTE delta i! Så ni som sitter och tävlar varje vecka om babykläder eller presentkort, nu får ni göra nåt som någon annan vinner på! 

Alla vet vi att barnen är det viktigaste som finns, det är dom som är vår framtid och som ska ta hand om oss en dag när vi blir äldre. VI är lyckligt lottade som är födda/uppväxta här i ett land med alla förutsättningar, inte alla som har det lika bra som oss dock. Hjälp till att sprida detta så kommer många små sötisar få det lite bättre i världen!

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Foto: © UNICEF/Asselin

En kan inte hjälpa alla men alla kan hjälpa någon!


Kommentarer
Namn: Caroline

Jag fortsatte på ditt goda exempel bejb!

2012-04-18 @ 17:17:33
URL: http://carromeller.blogg.se/
Namn: Caroline

Som vanligt är du en utomordentlig förebild! Jg härmar!

2012-04-18 @ 18:29:16
URL: http://www.packelina.com
Namn: caroline

Psst! Är det okej att sno hela inlägget?

2012-04-18 @ 18:30:29
URL: http://www.packelina.com
Namn: Anna - mamma till två prinsessor

Bra gjort!! Jag följer ditt exempel :)

2012-04-18 @ 21:54:09
URL: http://blogg.amelia.se/leoanna

Kommentera här:

Namn:
Så du slipper skriva namn igen

E-post: (for my eyes only)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Startblogg.se